mitä voi tehdä 13 vuotis synttäreillä

iso tyttö

moi! keksikää joku mitä voi tehdä 13 vuotis synttäreillä ku mulle tuloo tyttöjä ja poikia synttäreille en keksi mitää ja ei mitää pienten kersojen leikkiä jotain kivaa ???? vastakkaa

108

12554

  Vastaukset

  • Varmasti haluavat jo viettää synttärit "keskenään", mutta kysy lapseltasi mitä hän haluaisi..?

   Esim: pullonpyöritystä? (varmasti kaikki tietävät)..
   tunnista kuka? (sidotuin silmin tunnistaja koettaa arvata henkilöllisyyden vaikka tunnustelemalla jalkoja..)..
   musavisa..? (soitetaan pätkä musiikkia ja kaikki vastaavat lapulle mikä kappale, ja kuka esittää..voittaja saa jonkin palkinnon)

  • Käsitin että olet itse se 13-vuotias?

   Varmaan synttärit meni jo, olisin neuvonut hakemaan kirjastosta seuraleikkikirjan, siellä on toinen toistaan hauskempia seuraleikkejä, tarkoitettu partiolaisille, rippikoululaisille ja muille hauskanpitäjille.

   • Mä oon partiolainen! :)


  • pitäkää vaik joku pikku bile ilta!!!

  • Taitaa tulla liian myöhään tämä vastaus, mutta ehkä joku saa tästä vinkkejä juhliinsa. Omille teinelle olen järjestänyt mm. uimahalli ja keilailusynttäreitä, on viety koko porukka elokuviin, vietetty teemasynttäreitä (esim. oma idoli -synttärit), pidetty piknik kesällä rannalla ja käyty ravintolassa pizzalla. Yleensä teen rahatilanteen mukaan muutaman ehdotuksen, josta nuori voi sitten valita mieleisensä, ellei hänellä ole omasta takaa toiveita. Nämä kuulostavat kalliilta vaihtoehdoilta, mutta eivät oikeastaan ole sen kalliimpia, kuin tavalliset synttärit kaikkine leikkeineen/kisoineen joihin kuuluvat palkinnot ja yllätyspussit. Esim. leffaan voi ottaa vain pari hyvää kaveria mukaan ja antaa kaikille vielä muutaman euron herkkuja varten. Uimahalliin ja keilahalliin olen vienyt omat tarjoilut mukaan. Seuraavaksi tulossa ovat vampyyrijuhlat Houkutus -leffan tyyliin. Nuorten juhlia järjestäessä aikuisten kannattaa miettiä, mistä itse pitäisi, mitkään lasten jutut eivät todellakaan ole enää ajankohtaisia! ;)

   • Kiitos vinkeistä :)


  • Itse antaisin kersojen olla kotona keskenään, suosittelen vaikka kyläilyä, niin et tylsisty ja synttärit voivat silloin olla pidemmät, eivät mitkään kahden tunnin.
   Jättäisin leikkien keksimisen lapsille, sillä hän on jo ylä-asteella ja heillä voi kavereiden kanssa olla ihan omat jutut. Tuskin tekevät mtn muuta kuin kuuntelevat musaa, menevät pullon pyöritystä, syövät. Eivät luultavasti edes kaipaa mtn leikkejä.
   Sinuna auttaisin vain ruokien kanssa.

   • mulla on tammikuussa 13 vuotis synttärit ja aattelin vaan tehä jotain napostelevaa, kutsuu kaverit, häätää vanhemmat pois ja keksii pari "leikkii" jotain pullonpyöritys tai jotain sinne päin .... ei sen niin kummosta tarvi olla !!!!


   • koht 13 kirjoitti:

    mulla on tammikuussa 13 vuotis synttärit ja aattelin vaan tehä jotain napostelevaa, kutsuu kaverit, häätää vanhemmat pois ja keksii pari "leikkii" jotain pullonpyöritys tai jotain sinne päin .... ei sen niin kummosta tarvi olla !!!!

    Ei tuu tehoo kolmetoista vuotiaisiin usko meikää :(


  • Joo en kyllä tiiä ja ei kiinnostakkaa, mitkää kersojen leikit.. HAAHaa

   • No hei kaikilla on oikeus olla sellasia, kun ne ite on.. Jos sua ei kiinnosta, nii ei sitä tarvii tulla urputtamaa.. >:}

    Huom. Ite oon vasta 12 ;D


  • tässsä ois muutama vinkki

   1) keilaus & pizza

   2) elokuviin ja syömään

   3) byjamabileet ja sinne jtn ruokaa ja musaa kyl kivaa tulee!

   4) kaupungille hengaileen

   • Komppaan sua MOIO, ite aattelin kerätä mukavan kasan porukkaa ja lähtee vaa johoki randomina hengaa ja kaupunki/kylähän on täynnä esim syömispaikkoja, kauppoi ja sit jos haluu mennnä vaik leffaan :)


  • Ite pidän pia synttärit ja ajattelin olla pullonpyörityst,pelataa esim.aliasta,mölkkyä jne... :D

  • Meillä ainakin tosi monesti myöhemmälläkin iällä oli synttärisankarin vetämä tietokilpailu! Pareittain tai yksin vastattiin paperille, juontaja juonsi kysymykset. Voittajalle/voittajaparille isompi palkinto ja muille vaikka lohdutuspalkinnot. :D

  • Hmm, itse pidin tänä sekä viime vuonna synttärit sillä tavalla että 3 kaverin kanssa ( ollaan sellanen vakioporukka) pystytettiin teltta pihalle ja nukuttiin siellä. Taino jos sitä nukkumiseksi voi sanoa.
   Ennen sitä paistettiin makkaraa ja käytii saunas ja tälleen =) Sitte mentiin sinne teltalle ja juteltiin naurettiin otettiin valokuvia naposteltiin vähän jotain karkkia Ja hauskaa oli!
   Viime vuonna nukuttiin myös teltassa, mutta oli vähän lämpösempi keli, joten käytiin uimassa enne sitä ja vähä "karkaamassa" noin. 3 aikoihin yöllä :D.
   Juhannuslapsi kun on ni voi pitää ulkona synttärit ;)

   • No minulla kun on synttärit vasta marraskuussa joten ei niitä telttaillessa vietetä...


  • Mielestäni jotkut näyttely-leikit, pullonpyöritys yms. On kivoja!!
   Esim putouksesta keksii PALJON asiaa :)) Esim
   "vastaa kysymyksellä"-leikki :) Siis vastaa toisen kysymykseen kysymyksellä, jos tiput toinen menee sun paikalle, ja voittaja saa palkinnon :) Tai
   vaikka sellanen, että teet parin kanssa näytelmiä, ja harjotteluun on tietty aika (esim: 20-50 sekuntia aikaa harjotella näytelmä kerjäläisestä, ja uppo-rikkaasta :D) Ja paras esitelmä voittaa? Ainakin mun kaverin synttäreillä tehtiin noita, ja oli TOSI hauskaa :) Tai sitten.. : Sulle ja sun parille annnetaan joku tavara,, ja teiän pitää näytttää monta eri käyttö-tapaa sille tavaralle, ketkä on keksiny eniten niitä, voitttaa. Tai ei sen ees pidäolla kisa.. :)

  • Moi, eli täytän 13 vuotta, mutta en tiedä mitä tehdä? Kutsun noin 7 henkilöä, ja synttärit pidetään kotona :) Olisiko joktkut leikit ok, vai onko ne jo liian lapsellisia? Itseasiassa jotkut seurapiiri-leikit olis ihan kivoja, mutta mitkä?!! Siis jos joku voisi kertoa, mitä voin tehdä.. En ajatellut mennä minnekään, eli siis pysytään kotona. Elokuva olis ihan kiva, mutta en tiedä olisko se vähän tylsää? :)
   Siis jos itse tiedät jotain kivoja juttuja, niin haluaisin tietää ne. Kaikki ehdotukset on tervetulleita! Kiitos :)

   • Yks kiva leikki on semmonen,että otetaan suklaalevy pistetään hanskat ja pipo aina käteen ennenku aletaan leikkaa sitä levyä. Sitä suklaata saa leikata niin pitkään että seuraava saa kutosen nopalla. Sitten otetaan äkkiä ne hanskat ja pipo pois ja annetaan seuraavalle ja sen pitää laittaa ne päälle ennen kun saa leikata suklaata. Voittaja on se jolla on eniten suklaa ja leikki loppuu kun suklaalevy loppuu


   • Minä vaan kirjoitti:

    Yks kiva leikki on semmonen,että otetaan suklaalevy pistetään hanskat ja pipo aina käteen ennenku aletaan leikkaa sitä levyä. Sitä suklaata saa leikata niin pitkään että seuraava saa kutosen nopalla. Sitten otetaan äkkiä ne hanskat ja pipo pois ja annetaan seuraavalle ja sen pitää laittaa ne päälle ennen kun saa leikata suklaata. Voittaja on se jolla on eniten suklaa ja leikki loppuu kun suklaalevy loppuu

    JEE! Leikittii tota mun 10-12 vuotis synttäreillä mut nyt aletaa olla jo ehkä vähä liian vanhoja siihe...


  • Juu, oon nää päivät kokenu, mun 13 wee synttäreill
   - Pullonpyöritys
   - Musavisa
   - Lahjojen avaaminen
   - Syöminen
   - Tanssi
   - Musiikki
   - Datailu
   - Yökylä
   - Leikit
   Jne.. Oli suosittuja :)) Elikkäs, jos haluut jtn tiettyjä leikkejä: Kuuluisii leikkei voi kysyy multa.. :):)

   • Mulla on tnä 12v syntäärit apuaa jtn leikkejä yms ????!!!!!!


   • Nii että mitä leikkejä leikitte?


  • Mulla ainakin on huomenna kaverisynttärit :) Me pidetään yhen mun kaverin kanssa yhteissynttärit, jotka pidetään yhellä mokillä. Sinne on tulossa n.8 vierasta mun ja mun kaverin lisäksi eli meitä on yht.10 :) Synttäreiden teema on halloween, koska siihen ei ole enää pitkä aika. Synttäreille pitää olla jotkut asut esim vaan laittaa meikkii,tukan jotenki ja jotkut tummat vaatteet ei se kummempi asu tarvii olla :)) Tekemistä on esim. tietokilpailu,pullonpyöritystä ja kaikkee kivaa :) Ne on yösynttärit, mutta kaikki eivät jää yöksi :) Me ollaan myös mun kaverin kaa käyty ostamass tiimarista kaikkia hienoja halloween aiheisia koristeita. Mun mielestä ei synttärien kummosemmat olla :)) Niin joo ja muuten toi oli hyvä idea toi vastaa kysymyksellä leikki :))

  • OMG! Mulla on ihan just 11 wee synttärit eikä oo mitään ideaa mitä tehä!!!!!

   Paitsi:

   -Pinata
   - Disko
   - levyraati jos se on ok vieraiden mielestä
   - pullon pyöritystä

   Ja NYT sit se ois loppu mut ne kestää 2 tuntii. En haluu mitän katastrofii

  • Mullakin parin päivän päästä 13-vuotissynttärit :) täältä sai kivoja ideoita poimittua omiinkin juhliin, kiitos!

  • Moi oon 12v tyttö ja täytän tammikuussa 13vuotta.Olisko mulle jotain synttäri ideoita ? mulla on jo pari vaihtoehtoo 1.mentäis tennis centteriin ja pelattais tennistä. 2.elokuviin ja yöks. 3.värikuula sotaan centteriin et tommosii olis mun ideot mutta otan ideoita vastaan :)

  • No, silloin kun itse täytin 13.vuotta niin ohjelma oli tämä:
   -Koulun jälkeen kamut tänne
   -Musaa, pikku purtavaa
   -Pullonpyöritystä
   -disco ja sit kamut yöks : )
   Pari patjaa lattialle ja siinä se!

  • mooi!!!! mää oon 12 v tyttö ja täytän kohta 13v. täs ois pari mun ideaa mun syndeille. eli 1.mun veljellä on samana päivänä oikee päivä(ollaan kaksosii ja samal luokal)nii pidettäis disco eli mun veli kutsuis omia kavereit ja mää omia ja sit siin ois jotai kisoi kuten limbo ja tanssi kisa ja hitaat tietysti. 2. mentäis liikunta keskukselle zumbaa ja sit meille yöks ja sit viel3.mentäis leffaa ja meille yöks tai syömää:)

   toivoisin lisää kisa ideoita sinne discoon?????:)

  • Heij♥ Minä ja paras kaverini pidämme yhteis -synttärit. Eikä me tiedetä yhtään mitä tai minne voisimme mennä/tehdä. Mutta ei kotiin! Se on jo sovittu;) Ja sitä paitsi täytämme 13v joten emme halua mitään tällaista esim. Mennään elokuviin ja sieltä heseen ja ollaan pullonpyöritystä, yhym.. -.- JOTAIN MUUTA!!!! Haluamme jotkut sellaiset synttärit joista kaikille jää hyvät tunnelmat! Eikä voi mennä keilaamaaknaa koska meitä on maksimissaan 24henkee... ;< Mutta nyt niitä ideoita!! Savonlinnassa pitäis ne sitten pitää >;DDD Joo nyt lopetan ja te alatte kertomaan minulle C:♥ lakkautella: anni- taatelo;) ihihiiii :D (habota, pyytäkää kaveriks jos käytte, oon kuuqqeli) CCC:::♥♥HEIHEI!!:D♥

  • Eikö kukaan voisi vastata!?!? Ö.ö haluun tietää nopeaa ;) :D

  • Täytän koht kolmetoist ja ei mitään hajuu mi pitää synttärit. Ku ei kotisynttärei enää viittis. Joku rikoinen peikka ois kiva. Auttakaa!
   Oon tyttö

  • no mä ainaki pidän sellatteet et meen parin mun kaverin kaa raxiin ja sit sieltä mennää vuokraa leffa ja sit meille ja sit napostellaa kaikkee ja katotaa leffa ja sit ne jää meille yöks pidetäää ehkä joku saunailta:)

  • ite aijon pitää samantyyppiset mut synttärit on vasta toukokuussa huomenna tosin kamun synttäreille meil on yhteinen harrastus ja meit tulee jotain 10 henkee ja kolme niistä ihmisistä tuntee kaikki muut

  • mulla on tänään synttärit klo 19 joten saisko jotain vinkkejä ku ei oo muutako jotain kisoja ja tietty singstaria, mutta pitäs saaha viel jotain jote helpp!!! :) ois kiva jos auttaisitte =) ps. täytin 13 vuotta ja jotan 10 tyyppiä tulossa ;)

   • pps. synttärit vietetään kotona budjetin takia ja myös tarjoilu vinkkejä voidaan vielä ottaa vastaan ;)


  • Mä täytän ihan just 13, ja ajattelin pitää yökyläsynttärit.
   Ne pidetään jossain mökillä, ja kutsun jtn alle 10 tyttöö sinne. Ajattelin pitää näin "suuremmat" kuin yleensä, sillä luokkamme eroavat ihan just, kuukilla kun olemme, ja että niistä jäis sitten hyvä fiilis. Siellä ei ole kummoisempaa "ohjelmaa", ehkä pari. Mutta siellä tehtäisiiin:

   - herkuteltaisiin
   - hilluttaisiin :D
   - oltaisiin pullonpyöritystä
   - saunailta
   - leffan katsomista

   en ole vielä kunnolla suunnitellut/päättänyt

   Ja muutenkin, normaalit "pyjamabileet"

   Ja ohjelmaa saa ehdottaa, ja kiitos myös kaikista muista vinkeistä täällä, hyviä ideoita ;)

   Muita hyviksi havaittuja ideoita nuorten synttäreille:

   - stailausta :)
   - muotinäytös xDxD (huumorilla otettu)
   - piilokameraa (että yksi piilottaa esim. jonkun kamerakännykän ja loput vieraat etsivät sitä, kameran surratessa. Videon kohelluksia on sitten kiva katsoa. ::))
   - musavisa
   - disco
   - jos teillä on esim. kissa (mielellään lempeäluontoinen...), niin sen piilotusta. Kun minun viime synttäreillä piilotettiin kissaa vaikka minne, niin saatiin kovat naurut, kun se ei joko pysynyt paikallaan, tai sitä ei löydetty. xD toki myös tavaroita voi piilottaa.
   - lahjojen piilotusta
   - sokkoa (ei minusta kovin lapsellista)
   - leipomista (pääsee vähemmällä)
   - pinata
   - jäätelöiden sekoittelua (eli jätskeihin sekoitetaan karkkia, strösseleitä, kastikkeita yms...)
   - aarteenmetsästys (ei sen tartte olla lapsellista, kaverini synttäreillä oli iso agentti-aarteenmetsästyt, josta tuli sitten iso palkintokin. Vihjeet kätketty ympäri taloa, pihaa, naapuria, ullakkoa... ja jokaisella oli siis oma:
   tukihenkilö (saa ensimmäisen vihjeen siltä)
   kidnapattava
   nämä lukivat siis omassa "agenttikortissa, ja ne piti siis arvata. Sitten oli yksi "pääjehu", jolta sai tarvittaessa apua. Ensimmäinen aarteen luo ehtinyt saa sen. Sitten jokaiselle arvottiin kortti, ja eikun vihjeitä ratkomaan. Ja viimeinen vihje oli kaikilla sama, ja sen ensimmäisenä löytänyt, sai palkinnon. Ja se "pääjehu" piilotti siis sen viimeisen vihjeen. Lopuksi kaikki saivat tehdä oman agenttikortin, ja siihen vihjeet piilotettaviksia. Sitten toisella kierroksella siis.)

   Toivottavasti tästä oli apua jollekkin!

  • miten toi värisota center juttu toimii, paljonko se suunnilleen maksaa per henkilö, kuinka paljon etuajassa siihen pitää ilmoittautua ja montako henkilöä siihen tarvitaan?

  • oon 11w mut täytän pian 12 ja haluisin jotkut tosi kivat synttärit mut ei mitään lapsellista esim:vanhemmat kotona ja jtn aarreetsintää jonka vanhemmat on tehty tai jtn ongintaa myt en yhtään osaa päättä et tekisinkö sellatteet et ekan noin 4 kamun kaa syömään sit vuokraan leffa ja meille herkuttelemaanm vai kokonaan kotona pidettävät synttärit ja leffa valmiina kotona kun jos synttärit kestäis 3h jossain vaihees vois tulla tylsää

   • mut vielä sitä että tässä olisi multa muutama vinkki - kotona pidettävät juhlat(johon kuuluisi pullonpyöritys,trampalla pomppiminen,ehkä uimaan,herkuttelu,äänestetään parhaat biisit , piilosta eikä yhtään lapsellin en! ,leffan kattominen, singstariin loaulaminen) _pyjamabileet tai vaan yökyläsynttärit ( kauhuleffa tai netistä kauhutarinoitta, herkuttelu ,saonominen ,ehkä uimaan , musiikin kuuntelu ,parhaan biisin äänestys , joku hauska leikki , meikataan toiset ja meikeistä vois tulla vaikka hassun näköset....... - leffailta (mentäis leffaan ja siitä syömään ravintolaan tai että pari tai kaikki vieraat voisivat tulla yöksikin ja sinne olis sit varattu herkkuja niin sit koko yökyläily ei olis pelkkä kotona olemista...... - discosynttärit (tiimarista saa halpoja koristeita ja levyraadinkin vois pitää) :)


  • Moi!!!! Kertokee mitä tekis12w syndeil!

  • Itse meinasin pitää synttärit mökillä jossa on 2 mökkiä isompi ja pienempi. Pienemmässä nukuttaisiin 5 ihmisen voimin(;
   Sauna on samassa mökissä ja saunotaan, ja laitetaan kasvonaamiot. Vieraat piilottavat lahjansa mökkiin ja etsin ne sitten, samalla kun piilokamera surrailee..
   Telkkarista katottaisii joku hurja levva(; Ja piettäis muotinäytös siskon vanhoista sen aikaisisista muotivaatteista..
   Ja jos saisin läppärin kuunneltais mussaa, eikä mentäs nukkkuu!(: Öistä uintia, kun uimarantakin löytyy.(: Aamulla kaikilla hirvee limudarra ;D
   Joten meinasin ostaa:
   -Ilmapalloja (IKNOOWW its thö lapsellisiii:D:D SO?!?!?)
   -Kakku jonka teen ihan itse♥
   -3x2cocista;)
   -ruokaa C:

   Tää oli itellle vaa selvennystä mitä teen,,(:

   NII TÄYTÄN !3-vee(;

  • moi kaikki :D!
   Mul ois sit heinäkuus synttärit ja mulla ei oo oikeen miitän ideaa mitä keksisin sinne. Pidän yhteis-synttärit mun serkun kans joka täyttää 13, khehe [:
   Mun ainoot aattelut on vaan;
   - kakku, josta pitäis tehä nyan cat :D (oon suuri fani ;) )
   -Pullonpyöritys, ofc :D
   -disko johon tulis tietty nää, limbot ja hitaat jne..Mitä diskois ny tehäänki :D
   -Vettäkengässä, mentiin kavereitten kanssa ja oli oikein kivaa :)
   -Piilokameraa, aivan hulvatonta katsella sitten jälkeenpäin niitä kommelluksia:D
   -Juontikisa, ainou lapsellista so!? siitä saa limppadarran ;)
   -Salapoliisi, ihan siiiiiiiika kivaa :D
   -Singstar, se nyt vaan on kivaa {:

   Toivottavasti musta oli apuu:D ~Kohta 12 jee ^^!

  • ainahan sitä lapsia ollaan! x)))))

  • moi, mä oon ollu synttäreillä jossa eka laitettii ruoka yhes. sit syötii ja juteltii porukassa kaikelaista ja riehuttii ulkona. siis mentii roskiskatoksen päälle yms. sit syötii jätskii ja oikeest oli tosi kivaa! Se oli eka kerta, ku mä tajusin, et ei juhlis täydy olla mitää kovin kummosta ohjelmaa! Sehän keksitää yhes vieraiden kaa, pääasia on, et on se juhlafiilis!

   Yksissä synttäreillä keilattii, mentii ankarin otiin, syötii ja loppuohjelma kekattii yhes.

   Yksllä synttäreil oltii pari "leikkii" ja syötii ja loppuhjelma päätettii yhes.

  • Noo..ei mul oo ehdotuksia :-\

  • Hei!

   Olen 12v(pian 13). Itse en todellakaan mene huutamaan keskustelupalstoille HELP!! Toivottavasti en loukannut ketään. Itse alan heti juhlien jälkeen suunnittelemaan uusia(myönnän, että rakastan juhlien suunnittelua) ja sitten luen näitä keskustelupalstoja. Kirjoitan vihkoon listana kaikki vastaantulevat ideat, jotka tulevat päähäni, keskustelupalstoilta, kavereidenjuhlista...Aina kavereideni juhlista poimin päähäni yksityiskohtia, jotta tiedän millaiset ohjelmanumerot ja tarjoilut sopivat ikäiselleni ja kaveriporukkaani. Keskustelupalstoille ei kannata mennä pyytämään liian myöhään apua(vuos ennen kannattaa :D). Tänne tarvitaan hyviä ideoita, ei avunhuutoja. Riittää yksi voi-huuto siltä, joka perusti tämän keskustelun. Muut antavat ideoita ;) Itse olen huomannut ettei tarvitse olla mitään kaavaa. Voit vaikka kirjoittaa ylös ehdotettavia ohjelmanumeroita, mutta mitään "pakollista" kaavaa en suosittele. Kun huomaat limsapullon tyhjentyneen, ehdota vaik extempore, et ollaanko pullonpyöritystä. Jos siitä ei innostuta, sano, että se oli vitsi. Jos innostutaan, siinä on ohjelmanumero! Tai sanot, että mennään ulos ja kyllä siellä sitten keksii. Metsässä pelotteluleikkiä, hengailua kaupungilla, hippaa, naapureiden kustannuksilla pilailua jne. Itselläni nuo kaikki ovat toimineet. Toivottavasti olin avuksi!

  • No Itse täytän kuukauden päästä 13 en tiedä mitä tekisin, mutta kun mä täytin 12 pidin synttärit flamingossa, siellä oli sika hauskaa

  • Mul on 28 syndet. Elokuvateatteri ei oo auki sillo ja tulee jtn 2 kamuu. Aattelin mennä Raxiin mut siin ne mun ideani sitte onki.. :I Help me! (täytän 13 ja oon tyttö).

  • Nooh...Kuinka kauan juhlat kestää. Ite tykkään sillee et ei oo ohjelmaa ja sit vaa keksitää jotain. Mut jos sun kavriporukassa ei oo tapana olla ohjelmatonta ni sit kyllä voi juhlat mennä pieleen. No, raxin jälkee menkää kotii ja pelatkaa lautapelii, riehukaa ulkona, musisoikaa jne.

  • Mä ainaki teen vaa sillee et pyydän kaverit chillataan syödääm peillleillään otetaan kuvii ja mun syndet on halloweeninan katotaan joku sairas leffa ja uskokaa pois kyl sitä kivaa sit keksii porukankaa love yaa

  • Heij:)

   Mun kaveri piti synttärit Megazonessa jonka jälkeen mentii sit niille, hengailtii, naurettin paljon, syötiin, kerrottiin salaisuuksii ym. ja jäätiin yöks. Ei ehkä kuulosta hauskalt, mut me ollaan semmosii forever hauskanpitäjii paikasta riippumatta.

   Ite ajattelin et mennää uudestaan Megazoneen(siel on TOSI hauskaa :D ), syömään jonnekki ja hengaa kaupungille ja kaikkee tälläst jännää..

   NIILLÄ onnekkailla joilla on synttärit kesällä, suosittelisin ehk jtn et "nukutaan" teltas (=valvotaan koko yö, päivällä ei sit väsytä ei...), soitetaan pilapuheluita keskellä yötä, omalle opettajalle xD, juodaan paljon limua ym..

   Täytän 12 joulukuus, ja oon tyttö.. :)

  • ei yhtää vanha taakaa juddu :DDDD :3

  • oon 12 ja täytän huhtikuussa 13 nii oon ajatellu vaa hillua laulaa harjaan kattoo leffa naura ittensä loppuun ja just näitä perus jutskia

  • Mä oon ainakin pitäny pari vuotta välii noist "kaverisynttäreist". Täytän koht 12 (JEEE) ja oon ihan vanhempien, serkun,tädin ja sen miehen kaa. Sit ku täytän 13 aattelin taas jatkaa noit kaveri hommii ja heittää ne sukulaiseet huitulan vittuun. Tehää ain jotaki kivaa (keilataan ,ajetaan kartingia, megazoneen jne) yleensä poikaporukalla. Sit ehkä käydään nopeesti meillä syödään joku kakku ja la cuppo kahvet (esim juustokakku on hyvä) (kermakakku HYI) Sit lähetään kaikki johonki huippu kalliiseen ravintolaan. Tiedän ettei onnistu ehkä kaikilla mut on tolleeki kivaa.

  • Olen itsekin 12, juuri täyttämässä. Ehdotan musavisaa.

  • Heissann!(:

   Täytän 3pv päästä 12, oon ajatellu synttäreilleni näitä:

   -musavisa
   -mitä tiedät minusta?(tietovisa)
   - poikien meikkaus (tulee 2 poikaa) :D
   -perus pullonpyöritys
   -kämmenleikki (helppo peli)
   - herkkuonki :D
   -viisiottelu

   Toivottavasti, joku saa näistä ideoita!(:

   ♥:llä kohta12wee DUIDIDUU-tyttö! :D

  • Täs pari vinkkii :)

   -Tietovisa itsestä : (kysymyksiä itsestäsi ja omaisuudesta vaikka vastaavat paperiin ja voittajalle jokin yllätys)

   -pullonpyöritys

   -karaoke

   -Totuus ja tehtävä

   -etsi kysymyksiä ja vastauksia netistä ja kysy kamuilta (taas jokin palkinto)

   -lahjat

   -ilmapallojen poksautus (sisälle vaikka karkkia)

   - syöminen

   -ja vaikka mitä aasinhäntää (OLE LAPSI KUN VOIT)

  • Itse täytän pian 12 ja en meinaa millään keksii, mitä tehä tai minne mennä. Jotku yökyläbileet missä tansittais ois ihan kiva, mut ku kaverit haluis kuunnella sit jotain vähän tyhmempää enkä viittis laittaa ku vanhemmat on kotona... Ideoita??

  • Itse vein neljä kaveriani ensin leffaan, sitten syömään ravintolaan ja lopuks mentiin shoppaileen :)

  • Hellouuw..:) pidin itse synttärit mökillä, siel me saunottiin, oltiin totuutta ja tehtävää.. Valvottiin yö;) herkutelitiin;) tehtiin tortilloi:D Ja mentii ettii murhaaja keskell yötä.... Kyl muute pelotti;) Ja illal pieni Disko;)

  • Hyvii ideoit! musavisaa,pullopyöritystä... ja mul o yks tysi hyvä idea jota en kerro !;)

  • No mulla on syndet viikonpääst ja aijon eka mennä porukal minigolffaa ja sit hese leffa shoppailee sit meille yöks..

  • Mulla on pian 13w syndet ja pidän yökylä synttärit. Ohjelmaa en oo vielä keksiny muuta kun et katotaan putous ja sen jälkeen leffa :) ja aattelin et me meikataa kans :D

  • Jos itse ei ole aktiivinen keksimään tekemistä kuin elokuvan katsominen, niin ainahan synttäreille tulee muitakin ja voi porukalla keksiä tekemistä lisää.
   Aina sitä jotain keksii vaikka ei lähtisikään Megazoneen tms.

  • Mun äitipuoli ja iskä ei viittis viiä mua minnekkään syömään tai leffaan tai minnekkään muu alle ulos. kotona kun ei oo tekemist paljoo vieraille tai on mutt pelkään ettei kukaan kiinostu kaverit aina sanoo et syntäreil ne pelaa pleikkari 3 jotain sota pelii´
   mutt ku itellään ei oo kun pleikkari 2 ja wii wiilläkin vain pari peliä

   eikä niitä kiinosta mikään ryhmäleikit jne.

  • hei! oon siis 15-v ja mul on viikon päästä synttärit. on tulossa 4 kaveria, eli yhteensä meit olis 5. täs on mun jotain ideoita:
   1. hohto keilaamaan/ golffaamaan, jonka jälkeen syömään esim. ravintolaan.
   2. meikki kutsut. eli siis mentäis sellaseen paikkaan mis opetetaan meikkaamaan vähän niinku siistimmin ja ammattilaisemmin. SUOSITTELEN!!!
   täs olis niinku mun ideaa nyt 15:nä:
   ensin kamut tulee emille ja sit mentäis turkuun hohtokeilaamaan. sen jälkeen meillee kotiin ja syötäisiin ensin jotain suolasta. esim. pizzaa. sitten kakkua ja sen jälkeen siirrytääisiin yläkertaan katsomaan leffaa ja syötäisiin samalla karkki ja sipsiä tai mitä sitten onkaan. sitten leffan jälkeen joskus kaverit lähtee kotiin. (en haluúu et ne jää yöks, vaiks se olis illal/yöl ihan kivaa mut aamul on sit sellanen "haikee" olo).

   MUTTA OTAN MIELELLÄNI PALJON IDEOITA VASTAAN!!

  • Heips, mullakin ois koht 13v synttärit, ja ovat siis kevällä, jolloin todennäköisesti ei vielä ole kovin lämpöstä eikä lumetkaa varmaan ihan sulaneet, joten telttaretkiä en voi pitää.
   Mutta aattelin ihan 3 kaverin kesken pitää vaan yökyläsyndet.

   Kuitenkin yks Special juttu on siinä, että jokainen saa tehdä ihan oman kakun. On kaikkee kermaa, karkkeja, banaanii, mansikoit, mustikoit jne. mitä voi laittaa. Tehään itse kakkupohjat. Eivät ole mitään hirveän isoja kakkuja.
   Pelataan myös wiitä 4:llä ohjaimella ja aletaan varmaan sokkoa ja musa/tietovisaa :)

   Myös muiden kavereideni synttäreillä 12-13v on ollu kaikkee aika sillein lapsille, mutta edelleen ne on aika hauskoja. Esim. Otsapokka: Joku kirjoittaa jokaiselle otsaan kiinnitettävään lappuun jonkun jutun esim. lumiukon, ja sit täytyy aina kysyy muilta jotain vaikka "Olenko mies?" jne. et yrittää selvittää mikä on.

  • Moi!
   Jos haluut parhat synnttärit niin täälä pari ehdotusta:

   -totus tai tehtävä
   -tietoviisa minusta (kirjoitat kysymykset itsestään ja kaverit pitää vastata niihin)
   -karaoke
   -musavisa
   -leffan kattominen

  • Mulla on synttärit kesäkuussa mut en tiiä mitä teen???!!! (Täytän 12w) ja en haluu et mun vanhemmat olis paikalla :D mihin mä voisin mennä :))????? Haluisin pitää " "Glow in the dark" synttärit mut en kotona!!! Nii missä ne vois pitää ::D (pitäis olla stadis) :P

  • moi mulla on heinäkuun 5-päivä syndet ja en keksi mitään tekemist kamui tulee 2-3kpl

  • VETÄKÄÄ KÄNNIT! XD

   Lupaan että tulis hauskaa!!

  • Itelläni ois 12 vuotias synttärit tulossa iha lähiaikoina, ja ne on klo. 13- n. klo 20. Onko ihan liian pitkä aika? Sanoin kyllä, että saa lähtee milloin haluaa, mutta kasiin asti saa kyllä olla:) Niin, mullekki voi kertoo jotai mukavia tekemisiä:)

  • NO... Mul o vast syyskuus 13 v syndet, sie aijotaa tehä:
   - totuut ja tehtävää
   -herkutteluu
   -lahjoje avaust
   -vesi-ilmapallo sotaa
   -niide palloje puhkomist
   -sit syödää varmaa jotai pizzaa ja jätskii kaikki muut karkit
   -olkkaris nukuttais ja siit tulis bile huone, iha pimeeks jotai jouluvaloi kattoo yms
   -sit tietenki boolii ja vedetää siit kännit
   -hassutteluu
   -ja yöl ulos hiippailee
   -hauskaa tulee olee
   Kutsun siis 7 tyttöö mä, tykkään iha sikan järkät kaikkii juhlii. ♥

   • Täytin just 14 ja piän kotona synttärit.. Tässä idässä ei leikitä enään piirileikkä vaan chillaillaan vaa kuunnellaan musiikkia syödään hyvää ruokaaa jutellaan ja enhk max jotai pullopyöritystä ;) mut unohtakaa mamma kaikki nolot leikit ja antakaa lapsienne keksiä tekemistä


  • Itse olen pitänyt muutamana vuonna tuossa koti pihassa synttärit perheeni asuntovaunussa! Ollaan menty uimaan ja grillattu aina illalla. Vaunussa ollaan sitten illalla/yöllä katseltu leffoja, pyöritty netissä ja pelattu esim. pelejä. Ja yleensä olemme n. 3 aikaan menty ulos hyppiin esim. trampoliinille. Vaunussa on ollut sipsiä ja karkkia ja mitä millonkin herkkuina. Kyllä sitä tekemistä löytyy, kunhan vaan bileet alkuun saadaan!!

  • Itse täytin tänään 13v ja pidän 2 päivän päästä kahden kaverin kesken yökyläsynttärit. Ohjelmaan olen suunnitellut (kaikki ei ole varmaa):

   - herkuttelua
   - 2 meikkaa yhden, ja jokainen joutuu meikattavaksi vuorollaan :D
   - totuutta ja tehtävää
   - mennään saunaan
   - katsotaan leffa
   - valvotaan pitkään
   - piilosta :)
   - musiikkivisa, eli pistetään musa pyörimään ja muiden pitää tietää laulaja ja biisi
   - muotinäytös xD
   - kuunnellaan musiikkia

   ja sellaista :)

  • Moi!

   Oon 13 vuotias tyttö jolla on juhlat parin viikon päästä! En meinannu pitää mitää tietynlaisii synttäreit, vaa pidän ihan sellaset mitkä niistä tulee! Eli kysyn sit aina vierailta mitä ne haluaa tehdä! :)Tehty aiemminkin ja juhlista on tullut ikimuistoiset!

  • Mulla ois tulossa kahet synttärit (täytän 13) eli toisiin synttäreihin tulis 3 minun ikäistä tyttöä johon en tarvii hirveesti suunnitteelee ku se menee niitten kanssa sitte ihan omalla painollaan. (sekot hillumis nauramis juhlat) Mutmut sitte ne toiset juhlat..... EI VAAN OO IDEOITA ;( nii siis niihin tulis 2 minua melkein neljä vuotta vanhempaa tyttöä. eli täyttäävät ensi vuona 17 tää saattaa kuulostaa oudolta mut näin on. ja näille mä haluaisin sellaset melko lapselliset synttärit, koska he ovat sellaisia lapsia, vielä. ja kotono aijon juhlia. mut pitää sitä tekemistä ajatella sillä lailla että ku ne synttärit on marraskuun puolivälissä eli ei voi oikkeen kelistä tietää, että onko lunta vai ei. mut pliis keksikää tekemistä!

  • Mulle on tulossa kuukauden päästä synttärit. Kavereita tulee viis tyttö plus minä, eli yhteensä meitä ois kuus. Mää en yhtään tiedä mitä voitais tehä kun en todellakaan haluu mitää tavallisia kakku kekkereitä joills ollaan pullon pyöritystä, tanssimista ja musa visaa. En haluu mihinkään uimaan tai keilaamaan, haluun pitää ne meillä kotona. Antakaa jotain erikoisia ideoita, eikä mitään pikku bile iltaa!?

  • Mulla on marraskuussa 13v synttärit, mennään sillon elokuviin, ehkä syömään ja shoppaileen 5 tytön porukassa, illalla jotkut tulee vielä meille yöksi :) Sillon vaan syödään herkkuja, chillaillaan, sekoillaan ulkona (ja sisällä;), kuunnellaan musaa jaja valvotaan pitkään! Kyllä siinä keksii tekemistä :D Ehkä mennään jotain pullonpyöritystä ja tietovisaa yms.

  • kertokaa äkkii mulle mikä leikki on pinata\pimata :DD?????xdd

  • Kiitos hei noist!
   Mun syndeil oli (tää sopii just isoon ja/tai vanhaan taloon) et laitettais koko talo pimeeks, verhot kiinni myös, sit jokasella ois taskulamppu (ei tarvii välttämättä). Kierellään ympäri taloo itteksee ja yritetään pelästyttää muita siel pimees :D Oli kivaa, mun yhen kamun syndeil oli kans viimeks.
   Ja jos on semmoset suorat portaat, nii sit niit lasketaan niitä patjalla.
   Toivottavasti jolleki tuli ideoita omiin pirskeisiin.

   • Heippa ja kiitti kaikist ideoist mä täytän kohta 13-vuotta ja mun synttäreille tulee siis (2-4)poikaa ja sit (4-5) tyttöö mitäs me voitais tehä?? Ei leikkejä kiitos :)ja me varmaan otetaan toi patjalla lasku ;) ja sit kuunnellaan musaa :) mut muita ideoita?? (Mun frndin bileis oli silleen et me katottiin kaks elokuvaa (twilight aamunkoi 1&2) ja se oli toodella tylsää koska kukaan ei jaksanu kattoo niit elokuvii joten en itse katso hyvällä elokuvan katsomista :/ ja jos jollain olis edes joku pikku vinkki ni seki auttais (omistan todella hyvän mielikuvituksen mutta kaverini eivät :) )


  • Itellä on jo tän viikon lauantaina (7.12) syntymäpäivä paardit joille kutsun n.13 tyttöäplus minä eli meitä oisi yhteensä 14.. kotona pidän ja jos joku viittis ehdottaa mulle jotain leikkejä/pelejä mitä voitais pelata. täytän siis 12, ja tulossa is 14 ja 13 vuotiaita ainakin pääosa joten en ajatellut mitään piilosta, tai hippaa mennä. ja niin osa porukasta ei tunne toisiaan ja 2 tyttöä eivät tunne edes muita kuin minut joten onko mitään tutustumis leikkejä siihen alkuun. tarviin apua miten sellasessa porukassa saane bileet alkuun.

  • tää on ehdottomasti paras!

   tyttöön piilotetaan 3 hakanneulaa ja pojan täytyy etsiä ne tytöstä silmät kiinni!
   omissa juhlissa oli nimittäin tämä!

  • itse 13v. voin sanoa että leikit eivät enää hirveästi kiinnosta :D

  • Moi oon 11v. ja täytän 12v. mutta teen ohjelmaa kotona pidän vanhemmat kotona on jo pullonpyöritys, tanssikilpailu ja sit pari keskusteluista napatua juttu mutta vielä haluisin vähän juttuja. kaverit tykkää leikeistä ja noin 6 tulee.. auttakaa

  • Keittäkää kiljut valmiiksi ja bileissä sitten juotte ne ykkösellä. Suosittelen että teette väh. 10 litraa. Loppuillasta piirrelkää toistenne naamoihin kirkkoveneitä. Aamulla sitten keskustelette kuka menetti neitsyytensä ja kenelle.

  • blaah ,mun kaveril on ystävänpäivänä yösynttärit täyttää 13 mitä vois tehä????

  • Itse pidän tänään 13-vuotissynttärit ihan kotona. Pari vuotta nuorempi pikkusisko on syntynyt samana päivänä ja pitää synttärit sisäleikkipuistossa. Neljä kaveria tulee pariksi tunniksi ja sen aikana teemme seuraavia juttuja:

   - Karaokea hiusharjaan
   - Meikkaamme toisemme järkyttävään lissutyyliin ja menemme hillumaan metsään
   - Tietty syödään
   - Perus pullonpyöritystä tai totuutta ja tehtävää
   - Mahdollisesti piilosta
   - Tanssitaan daijun näköisesti
   - Murhaajaa?
   - Loikitaan ympäri metsiä

  • Hei tarviin leikkejä ja kisoja 12-vuotiaan synttäreille! Ne on viikon päästä mut en oo keksiny mitään!

   Yks hyvä kilpailu on semmonen, että kaikki heittää karkkeja(kääreellisiä)niin pitkälle kun voi ja saa heittää niin monta kun tahtoo. Pisimmälle heittäny voittaa. voi tehdä myös rahalla

  • Pidän samaan aikaa ja aattelin olla pullon pyöritystä ,syödä tietty ,limboo, murhaajaa , vois ottaa lavastettuja valokuvia ja sit aion pitää selviytyjät teemaisen tunnin jossa on jotai kisoi.

  • Moi. No mä oon kyl vast koht 12 mut mun synttäreil on kaikkii ulkoleikkeicei mitää tylsii vaa kaikkee kivaa. Ja me ollaa aluks pummon pyöritystä. Kysy kamuiltas et mitä ne haluu tehä

  • moikka! täytän elokuussa 12 ja toivoisin jotain synttäri ideoita. muutan seuraavalla viikolla toiselle paikka kunnalle joten ne on vähän nikkun läksiäis synttärit mut kaverit ei tiedä sitä. vietän synttärit kotona nykyisellä paikkakunnalla ei oo miteen syömispaikkaa. kertokaa ideoita mahdol pian.

  • Ite olen ainakin pitänyt syntymäpäiväni mökillä jo 2 kertaa ja kaverit on tykänny . Muistellaan vielki ku pari vuotta sitte pelailtii hauskoi pelei ja pidettiin leffa iltaa, näyteltiin ja pelleiltiin ja tietysti syötiin:3 mistä ollaan saatu kunnon naurut!:D Mökillämme on 3 eri mökkiä, yksi pieni, keskikokoinen ja yksi iso, ollaan aina vallattu iso mökki ja metelöity pitkin yötä:)) pidettiin saunailtaa ja käytii tietysti uimassa. Synttäreillä oli periaatteessa ihan tavallisia pelejä mm. pullonpyöritys, olynpialaiset, ilmakiekkopeli, hullunkurinen näyttely ja kaikkee semmosta. Tänä vuonna täytän 13 vee ja ajttelin pitää taas mökillä synttärit mutta ehkä nyt kelpais 2 yötä;)

  • Osaisitteko kertoa mistä voi hankkia pinatan synttäreille?:D

   • Tissi tyttö c24 kolla kirjoitti:

    Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

    Sori.
    Kirjotus virheet.
    Heh.:)!
    No mä aineskin tykkäisin jos sais vähän
    Taskurahaa.
    Ja sillä sitten ostais jotain kivaa
    Kamujen kanssa.


  • Joo siis mulla on 3 päivän päästä 13vee synttärit että haluuks joku keksii jotai kivoi ja sit hei nyt on 2015 luku eikä mikää 2011 luku et cmaan keksikää ny jotai kiitosta :-))

  • Mulla on 13v synttärit keväällä, ja haluaisin keksiä sinne jotain tosi erityistä. Ei vaan tuu mieleen mitään!
   x( Mulle kyllä tulee sinne vaan jtn 3 kaveria, mutta haluisin, että näistä "teinisynttäreistä" tulisi ikimuistoiset! :) ideoita?

  • Mulla on kohta 13v synttärit ja ajattelin vuokrata jonku tilan ja sit vaan ollaan siellä ja siis tulee aika reilusti vieraita et jotain 20-30 kosk oon joka Vuos pitäny sellaiset isot juhlat

   • haluaisin vinkkejä 13v syndeihin ja oon poika


  • vgggnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvtttttttttttttttttttttttttttttttttttttttyyyyyyyyyyyyyyyyy99999999999999999999999999999999999vvvv9foga8uhit9hitr9hithhhhhhhhhhhhhhhhhhritffkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkfkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkfkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkfkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttsssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiisiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii8iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiuiuuiiuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

  • Ehottakaa mullekii ideoita oon 13-vuotias tyttö ja haluaisin keksiä jotain kivaa tekemistä mun synttäreille jotka vietetään lauantaina mun Kolme kaveria tulee kylään ja ollaan vaan kotona

   • Ite pitäisisiin aarteen etsintää esim piilottaa jotakin pieniä lahjoja ulos ja vieraat ja ite saa alkaa ettiin niitä kun kaikki lahjat on löydetty avataan ne ja niitenkään ei tartte olla kummosii


  • Mulla on sama ongelma kun on synttärit mut en keksi mitä tehä! Mun kaveritakin tulee vaan 3 joista 2 ei tunne kovinkaan hyvin yhtä😬

  • Ite oon vuokrannu paljun ja oltu siin ja sitte aina välil jotkut ollu trampalla

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 9 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sofia juhlimassa kavereiden kanssa

   Sofia nähty juhlimassa tämän illan aikana eri puolella Helsinkiä ilman Stefua. Onkohan tullut jo ryppyjä rakkauteen?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   85
   2709
  2. Britti kehuu Suomalaista terveydenhoitoa.

   MTV HS: Brittimies virui Suomessa viisi viikkoa tajuttomana hengityskoneessa – elämästä kamppailu juuri Suomessa oli onnekas sattuma Brittiläinen toi
   Maailman menoa
   49
   2578
  3. Nyt on kyllä Soffa juubassa

   Ihan känninen postaus. Partsielämää jee...alamäki vai putki
   Kotimaiset julkkisjuorut
   68
   2556
  4. Pitkän parisuhteen salaisuus, vai onko sitä

   Vuosia vaan tulee lisää ja tuossa se kumppani pysyy rinalla vaikka en ole mikään ihanne mies, kaikilla kai vikansa. Pitää vain hyväksyä toinen ja olla
   Parisuhde
   57
   1476
  5. Onko Martinalla tuparit?

   Ja onkohan niihin kutsuttu Stefu ja Sohvi?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   57
   921