seksistä..

gaygirl_

Seurustelen ihanan naisen kanssa ja meillä menee hyvin, mutta mua mietityttää tuo seksipuoli, näin uskovana ihmisenä. Kyllähän me sitä harrastetaan, mutta välillä en voi olla tuntematta huonoa omaatuntoa, kun tuntuu että teen väärin. Jos kerran seksi ennen avioliittoa on kiellettyä ja lesbot eivät voi mennä naimisiin, niin käytännössä vaihtoehdot ovat joko seksistä kieltäytyminen tai synnin tekeminen. Mikäli siis tuon kokee synniksi, ja itse en oikein tiedä enää mitä pitäisi ajatella. Miten teillä muilla on asian laita, koetteko huonoa omaatuntoa asiasta ja mihin ratkaisuun olette päätyneet? Kaipaisin asiallisia vastauksia ja pohdiskeluja.

9

1817

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • omat huolet

      Minulla on suurempiakin huolia,kuin toi teidän suhde tai sekstailu.

      Mutta jos Raamatusta etsit vastausta,niin tyly vastaus on:NO GAY suhteille/seksille.

      Jos taas olisi kysymys siitä,että milloin autiolla saarella asustavat mies ja nainen,jotka haluavat sitoutua toisiinsa,voivat aloittaa seksielämänsä,niin odotus tulee aika pitkäksi,jos he odotelevat toisten lupaa asialle.

      • mörgen

        Aika luupää tarvitsee olla jos autiolla saarella täytyy seksiä harjoittaa.
        Kun sitten tulee raskaaksi, niin autiolla saarella synnyttäminen on aikamoinen riski ja lapsi sekä äiti voivat kuolla. Sellaiseen ei välttämättä lupaa heltiäisikään. Onhan siinä luvassakin jonkinlainen järki, eikä sitä huvikseen anneta eikä kysytä.


    • Turhaan koet syyllisyyttä seksuaalisuudesta ja seksistä tytön kanssa. Koko avioliitto on kirkon keksintöä, ja kirkko haluaa kontrolloida ihmisiä oppinsa avulla. Kirkko EI ole sama kuin kristillinen usko. Seksuaalisuus on lahja, joka on annettu ihmiselle hänen elämänsä rikastuttajaksi, ei orjuuttajaksi. Sinä kuten kaverisikin ootte Jumalan luomia, seksuaalisuus on teille annettu Luojan kädestä. Jos häpeät omaa itseäsi, häpeät myös Luojaasi, joka on tehnyt sinut juuri sellaiseksi kuin mitä olet. Jos vedotaan tässä siihen, että sukupuolisuus liittyy nimenomaan lajin lisääntymiseen, on todettava, että aina löytyy pareja, jotka toteuttavat tätä Luojan käskyä. Ei kaikilta vaadita samanlaisuutta, kuin olisimme klooneja. Tuollainen ajatus on äärimmäisen kaukana luomisajatuksesta. Paavali on sanonut niin, että kaikki on minulle luvallista, mutta kaikki ei ole hyödyksi. Itse kunkin on siis päätettävä siitä, mikä on hänelle hyödyksi. Ja hyvä on vielä muistaa se sana, että älkää olko ihmisten orjia.
      Kaikki olemme kallisti lunastetut, kulkemaan - ei lain, vaan - armon auringon alla.

      • en voi---

        käsittää että vielä tällä vuosi sadalla uskonto on niin syyllistyttävää. Onnellinen rakastava ihminen ei tarvitse kenenkään lupia jos on aikuinen. Koska ihmiset lopettavat satujen lukemisen ja niiden mukaan elämisen. Ihmisen pitäisi kehittyä eikä taantua.


      • en voi--- kirjoitti:

        käsittää että vielä tällä vuosi sadalla uskonto on niin syyllistyttävää. Onnellinen rakastava ihminen ei tarvitse kenenkään lupia jos on aikuinen. Koska ihmiset lopettavat satujen lukemisen ja niiden mukaan elämisen. Ihmisen pitäisi kehittyä eikä taantua.

        "minä----en voi---
        käsittää että vielä tällä vuosi sadalla uskonto on niin syyllistyttävää."

        Todella harva pystyy sanoutumaan täysin irti uskonnon vaikutuksesta. Useimpia ihmisiä uskonto koskettaa jollain tavalla, ehkä jopa huomaamattomasti. Jokaiseen uskontoon sisältyy jonkinlainen eettinen järjestelmä, jonka mukaan jokin on hyvää tai pahaa, hyväksyttävää tai ei-hyväksyttävää. Hyve tai "synti", kuten sen luterilainen usko ilmaisee. Samantyyppiset moraaliset käsitykset on myös katolisilla ihmisillä, ehkä vielä vähemmän vapaamielisinä.
        Heillähän jopa avioliitto on sakramentti.
        Tuskinpa on ihmisyhteisöä, jossa ei olis jonkinlaisia moraalikäsityksiä. Ihmisen erottaa eläimestä mm. just moraali. Kyllähän merkillepantavaa on se, että 'uskonto' laahaa historian kehityksessä jäljessä, yleensä aina viimeisenä. ;>) Se kun on yhteisön kantavia rakennelmia, haluttiin sitä tai ei...


      • Megahannele

        Kaikki olemme kallisti lunastetut, kulkemaan - ei lain, vaan - armon auringon alla.


        Tämä oli joulunajan selkein, valoisin a viisain viesti.

        Hyvää Hyvän Tahdon ja Toimenpiteen Aikaa. :)

        Marjo


    • ^^,

      Niin lesbothan eivät voi mennä naimisiin, mutta he voivat rekisteröidä suhteensä häiden tavoin. Siinä allekirjoitetaan rekisteröitymis paperi ja annetaan myös sormukset. Juhlat ovat häiden kaltaiset :)

    • kovis 86

      Tee omantunnon mukaan. Eihän se ole hyvä että tunnet syyllisyyttä. Mutta jos et voi sille mitään, niin kuin et voi. Tärkeintähän se on että olet onnellinen sellaisina kun olet.
      Itsetuntoasi voisit yrittää saada. Minusta on suloista että sä yrität pyyttää asiaan apua.
      Mun oppini on se. Että tekee siltä kun parhaalta tuntuu. Ole rohkesti oma itsesi.

    • Yksinkertaista

      Jokainen tietenkin tekee juuri omantuntonsa mukaisesti, joko oikein tai väärin. Jos omatunto soimaa tekee yksinkertaisesti väärin vastoin omantuntonsa ääntä. Nyt näin onko omatunto ohjattu Jumalan totuudella vai omalla totuudella. Ihmistä suojellaan. Luoja loi ihmiset mieheksi ja naiseksi ja niin nekin värkit hän loi miehelle ja naiselle omanlaisensa ja jokainen sen ymmärtää, että Jumala teki naisesta ja miehestä toisensa täydentäjät. Jos alatte muihin suhteisiin on ongelmat edessä ja Jumalaa ei voi kukaan mistään syyttää, hän teki oikein.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      1575
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      15
      1414
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      61
      1331
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      31
      1305
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      33
      1258
    6. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      14
      1186
    7. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1116
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      8
      1116
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1094
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1082
    Aihe