Sony pc huolto

Pc'n ostaja

Ostin pari vuotta sitten Sony Vaio'n. Siitä neni yksi näppäin rikki. Huolto Ranskassa lähetti uuden ja vääränlaisen tilalle vaihdettavaksi. Sony Center Helsingissä ei osannut sitä asentaa, vaikka help -deskillä näin väitettiin. Jouduin lähettämään koneen huoltoon Ranskaan ja se maksoi yli 800 €.

Älä osta Ony Vaioa.

[email protected]

10

2661

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • perseestä

      maahantuoja, maahantuojan nettisivut, maahantuojan huolto ovat ihan p-stä. ei käytännössä mitään tukea eikä apua, yrittävät huijata ettei ole takuuseen kuuluva vika yms.

      katso esim sonyn omat sivut:
      http://www.sony.net/SonyInfo/News/ServiceArea/070802/index.html
      http://www.sony.net/SonyInfo/News/ServiceArea/DSC-T11b/index.html
      http://www.sony.net/SonyInfo/News/ServiceArea/DSC-T11/index.html

      ja sonyllä on myös lista kennovikaista malleista jotka korjataan firman laskuun, nyt en vain sattunut sitä löytämään.

    • Ei ikinä enää Sonya

      Samanlaisia kokemuksia muistakin Sonyn tuotteista, muistitikuista alkaen. Laitteen akku kesti täyteen ladattuna maks. 1,5 h eikä laitetta saanut sammutettua. Eli ellet sitä 1,5 tunnin välein ladannut, ei siitä paljon iloa ollut.
      Eivät suostuneet vaihtamaan laitetta eivätkä ottamaan huollettavaksi (tuskinpa laitetta kannattais ees huoltaa), mutta kuitenkin. On kuulemma tuotteen ominaisuus :)

      Kun takuuaika meni umpeen, laite lakkasi ottamasta latausta vastaan. Otin yhteyttä, taas kerran Sonyyn, josta neuvottin vain kääntymään Sonyn valtuutetun huollon puoleen. Siellä todettiin, että laitteessa on viallinen akku... Ja asiakkaan olisi itse pitänyt Sonyn mukaan maksaa huolto. Yhteystietoja ei saa. Ei sen, johon huoltoliike oli yhteydessä eikä tietoja saa myöskään teknisen tuen kautta. Sieltä vain Tytti vastailee, että ota yhteyttä myyjään ja pyydä heitä ottamaan yhteyttä Sonyn maahantuojaan.

      Kyllä on salaista tietoa nämä maahantuojan tai "vastuullisten" tiedot. Ainoat yhteystiedot, jotka saat, on teknisen tuen tiedot ja sieltä vastataan, ettei heillä ole valtaa ottaa kantaa korvauksiin tai vikoihin ym. Eivätkä suostu tosiaan edes antamaan oikean tahon yhteystietoja, yhdistämään puheluita tai kääntämään sähköposteja oikealle taholle.

      Ei tule kyllä meidän talouteen uusia Sony-merkkisiä laitteita, kun nykyiset hajoavat tai niistä muuten pääsee eroon.

      • kokemuksia!

        vahingoista viisastuneena - lähinnä suomen takuuhuollon olematon asiakaspalvelu ja käytännössä olematon takuu - päätin jo aikaa sitten, etten enää osta mitään laitetta jossa lukee Sony. päätökseeni olen ollut tyytyväinen, ei ole koitunut lisäharmeja enää. aivan ylimainostettu tuotemerkki, ilmeisesti maahantuoja tukee stockmannia ym jotta jaksavat mainostaa firmaa.


      • rajalaa
        kokemuksia! kirjoitti:

        vahingoista viisastuneena - lähinnä suomen takuuhuollon olematon asiakaspalvelu ja käytännössä olematon takuu - päätin jo aikaa sitten, etten enää osta mitään laitetta jossa lukee Sony. päätökseeni olen ollut tyytyväinen, ei ole koitunut lisäharmeja enää. aivan ylimainostettu tuotemerkki, ilmeisesti maahantuoja tukee stockmannia ym jotta jaksavat mainostaa firmaa.

        antaa mainostukea myös rajala prolle...


    • Petteri S.

      Sonyn huolto on järjestetty 100 % alihankkijoille, eikä Suomen Sonyä kiinnostaa pätkääkään mitä laitteille tapahtuu. Tosi surkeata ja välinpitämätöntä toimintaa. Ei kannata kenenkää ostaa Sonyn tuotteita, ellei ole valmis ostamaan 2 vuoden välein laitteet uusiksi.

    • Vaiotin

      Sonyn huollon kokeneena oman Vaioni tapauksessa olen todella pettynyt. Jos ostat kannettavaa tilannekriittiseen työhön tai harrastukseen säästyt harmeilta, kun et osta Sonyn Vaio kannettavaa. Koska jos sen joudut huoltoon pistään on aika hikistä hommaa saada se korjattua takuuseen ja ehjänä takaisin huollosta saksasta tai ranskasta tai missä ihmemaassa se nyt korjataan...

      • ex-vaio

        Ostin ehkä vahingossa Vaion työkoneksi, avasin koneen, laitoin Ms office key coden, käynnistin koneen. Näyttö vilkkuu sateenkaaren värejä, woihan wihannes, näytönohjain ilm. rikki.
        Sata soittoa huoltoon, jälleenmyyjälle, tukeen. Kokemus kuten edellä. IHAN p-lävestä koko homma.

        Sinne meni 800 e ihan perseeseen. Ei ikinä Sonya.


    • sonny_a

      Samalla tavalla haukuttiin aikoinaan acerin huoltoa mutta niin vain toimii hienosti ja vaihtoivat 8920G:n, joka oli susi jo syntyessään, takuuseen uuteen 8943G:hen joka on taas huippupeli. Aiempi oli 3 kertaa huollossa ja aina tuli npeeta takas korjattuna paitsi se 3 kerta jolloin vaihdettiin uuteen suoraan.
      Tässä taitaa nyt olla muutama epäedullinen tapaus josta tehdään yleistys. Sony on laatumerkki ja sen tuotteet paremmasta päästä.

    • sonyfani

      Ostin SONY Bravia 50" telkkarin ja siitä alkoi loputon rumba..soittoja soittoja laitetta vaihdetaan jos mistä syystä kohta se on teillä siellä, kerran se saapuikin jo mutta kuoret olivat rikki joten huolto tilasi uuden ja taas odotellaan..kettu että sanonko mitä!! Ostin laitteen Prismasta hätäpäissäni joka oli VIRHE ISO VIRHE ne eivät ole vastuussa mistään myymästään tuotteesta eivät vastaa puheluihin ja myyjät juoksevat karkuun kun menee liikkeeseen.

    • kyllästynyt asiakas

      tein päätöksen pari vuotta sitten: ei enää sony-merkkisiä laitteita koska huolto tökkii.

      viimeksi kamerahuolto suomessa. äärimmäisen epäystävällinen palvelu - äänestä jaloillasi kuten minäkin tein.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 184
      1991
    2. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      52
      1898
    3. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      135
      1588
    4. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      145
      1485
    5. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1324
    6. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1194
    7. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      48
      1175
    8. Naisten tyypilliset...

      Naiset ei varmaan ymmärrä itse miten karmealle heidän tavara haisee. Miehet säälistä nuolevat joskus, yleensä humalassa
      Ikävä
      10
      1153
    9. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      3
      1128
    10. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      10
      1119
    Aihe