Muslimineityyt ja heidän SEKSIELÄMÄ

ei selibaatissa

Musliminaisten neitsyydensäilyttämisen oudot piirteet

Katsoitteko YLE TV2 tiistai 13.11.2007 klo. 23.30 Dokumenttiprojekti: Tabu - Mitra Farahanin iranilainen dokumentti jossa iranilaiset puhuvat rakkaudesta, seksuaalisuudesta ja uskonnosta.

Oli kyllä mielenkiintoinen dokumentti. Olen ollut uskossa että musliminaisten neitsyys tarkoittaa ilman muuta myös selibaatissa elämistä mutta tuon dokkarin mukaan meno on melko rietasta. Neitsyys on kyllä suhteellinen käsite jos takapuoleen saa naida ja neitsyet ottavat siemenet suuhunkin.

Katsoitteko dokkarin musliminaisten neitsyydestä, huh huh, kyllä ne uskovaisetkin osaavat. Naiset kertoivat yleisesti antavansa anaaliin ja kaikki muukin käy kunhan immenkalvon läpi ei mennä, ja jos on menty niin kalvoja korjautetaan useitakin kertoja. Siis anaali, suuseksi ja käsityöskentely ovat sallittuja ja mies saa pimppaakin nuolla mielin määrin, kunhan sisälle vaginaan ei mennä kalulla, sormella tai dildolla. Tekopyhää touhua joka on tuttua amerikkalaisten uskonnollisten neitsyt-nuorten maailmasta.

Taitaapa anaaliseksin yleisyys nykyään johtua juuri tästä.

Mitä mieltä te suomen muslimit olette tälläisestä menosta, vaikkapa omien tyttärienne kohdalla?

8

4125

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kokemusta vähän

      Olipa minulla kerran suhde, aika pitkäkin naimisissa olevan turkkilaisen kanssa. Molemmat asutaan ulkomailla, ei kuitenkaan Turkissa. Aika outoja piirteitä oli seksihommissa, hän esim. mielellään halusi sormea sinne omaan anukseensa, kotona kuulemma suuseksi ei tule kysymykseenkään ja vaimoaan ei ole koskaan nähnyt alasti. Eipä antanut minullekaan suuseksiä, sitä ei voi tehdä kun länsimainen nainen ei ole neitsyt eli "likainen", itselleen kyllä kelpasi. Kun oltiin oltu sänkyhommissa niin se meni suihkuttamaan itsensä päästä varpaisiin että "on puhdas", jos jotakin sattuisi ja Allahin luo tulee matka. Niin, ja tämäkään mies ei ole edes Turkissa syntynyt eikä siellä koskaan asunut.

      • ------------------

        huora miten olit naimisissa olevan miehen kanssa sängyssä hyi helvetti


      • sulle idiotti
        ------------------ kirjoitti:

        huora miten olit naimisissa olevan miehen kanssa sängyssä hyi helvetti

        Naidaan ensi kesänäkin kun sen vaimo menee Turkkkiin. Mennään myös yhdessä syömään ja tehdään kaikanlaisia asioita yhdessä.


      • nyt tidän---
        sulle idiotti kirjoitti:

        Naidaan ensi kesänäkin kun sen vaimo menee Turkkkiin. Mennään myös yhdessä syömään ja tehdään kaikanlaisia asioita yhdessä.

        ÄLÄ SITTEN VALITA.
        OLET VAIN TOINEN NAINEN (VARAA AVAIN)!!
        KUN HÄNEN VAIMO ON SUOMESSA SINULLA EI EDES PYYHITÄ PERSETTA OLET PAREMPI KUIN EI MITÄÄN.


    • hexamer

      eipä kuule anaaliseksin yleisyydellä ainakaan länsimaissa (jos sitä tarkoitit, etkä vain muslimimaita) ole mitään tekemistä immenkalvojen kanssa. Eniten sitä harrastavat jo täysi-ikäiset naiset, usein parisuhteessa, tai ainakin vasta koettuaan jo seksielämää jonkin verran. Koko immenkalvohomma on kyseenalainen, koska usein naisesta ei voi tietää, onko hän seksiä harrastanut vai ei, koska a) joillain ei koko kudosta ole ja b) isolla osalla se ei koskaan repeä tai vuoda lainkaan. Täällä nyt ei muutenkaan ketään normaalia voisi vähempää kiinnostaa moiset typeryydet, kun usein ennen seksielämän aloittamista on jo masturboitu vaikka millä banaanilla ja käytetty tamponeita ja kuukuppeja vuosikaudet. Että eipä senkään puolesta mikään anaaliseksi asiaa auttaisi enää.

    • muslimah80

      Voin vain ihmetellä, että eikö sulla ole muuta kommentoitavaa? Eikö järki sano, että kaikki muslimit eivät ole uskovia. Vai onko jokainen luterilaiseen kirkkoon kuuluvakin sitten uskova? Kyllähän sen jo näki noiden naisten ulkoasusta, kuka oli uskova (koko vartalon peittävä väljä asu, meikittömät kasvot ja hillitty puhetapa) ja kuka ei (huivi takaraivolla, meikit naamalla ja tiukat farkut jalassa). Taisi olla yksi nuorempi nainen, jolle uskonto näkyi olevan tärkeä osa elämää.

      Itsekin katsoin ohjelman ja hiili paloi. Eivät nämä naiset edes halua olla neitsyitä, mutta se on varmin tapa päästä hyvään avioliittoon. Mikä on typerää, koska esim. Profeetta Muhammadin 12 vaimosta 11 oli leskiä tai eronneita, eli taatusti eivät olleet neitsyitä. Neitsyessä ei ole mitään sen kummempaa kuin seksiä harrastaneessa.

      Siveys on eri asia, sitä vaaditaan niin naisilta kuin miehiltä. Siveyteen ei kuulu anaaliseksi, joka on itseasiassa kiellettyä, tai muukaan seksuaalinen kanssakäynti. Itse en antaisi tyttäreni edes suudella vierasta poikaa, ehkä sitten olisi ok kun olisivat jo kihloissa, mutta silloinkin olisivat valvovan katseeni alla..

      Tuo immenkalvomyytti on kumman sitkeä ja ikävä riippakivi naisille. Miehet eivät tajua, ettei se siveys ole immenkalvosta kiinni. Kuten eräs noista iranilaisnaisista sanoi, miehet ovat täyseja aaseja, kun vielä uskovat naisen olevan neitsyt, vaikka tämän immenkalvo on saatettu ommella kokoon useita kertoja.

      Kannattaa varmaan keskittyä omaan elämään, vai fantasioitko muslimitytöistä? Itse olet kaksinaismoralisti, kun tulet tänne ihmettelemään näiden tyttöjen elämää ja samaan aikaan toivot, että olisit itse heidän kanssaan sängyssä. Kaksinaismoralisteja he eivät ole, he vain yrittävät elää haluamallaan tavalla maassa, jossa se ei ole mahdollista.

      • mahtaahan

        siinä sulholta suu loksahtaa auki kun vetää pippelinsä morsiosta ja siihen ovat kietoutuneet viimeiset tikkaukset.

        Se siitä neitsyys myytistä!

        Nyt on hyvä aloittaa lähestyminen ja valloitus,rahaahan nuokin kumartavat,nyt vain valmiina imemään.

        Miten olenkaan tuollaista paljastusta odotellut,nyt alkoi hauskanpito.


      • osa 2
        mahtaahan kirjoitti:

        siinä sulholta suu loksahtaa auki kun vetää pippelinsä morsiosta ja siihen ovat kietoutuneet viimeiset tikkaukset.

        Se siitä neitsyys myytistä!

        Nyt on hyvä aloittaa lähestyminen ja valloitus,rahaahan nuokin kumartavat,nyt vain valmiina imemään.

        Miten olenkaan tuollaista paljastusta odotellut,nyt alkoi hauskanpito.

        Ei tarvita immenkalvojen ompeluita edes. Ennen hääyötä Nainen työntää sisäänsä palan kanan maksaa, siitä verta vähän leviää kun rimpuilun jälkeen päästää äijän pökkimään. Kyllä miehet on oleet aina vedätettävissä.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 107
      2102
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      56
      1976
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      15
      1915
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1677
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      20
      1608
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      12
      1398
    7. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      26
      1340
    8. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      11
      1336
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      15
      1321
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      6
      1262
    Aihe