Puhelimet!

matkalle kohta

Hei Japanissa matkailleet! Onko teillä ollut tapana vuokrata Japanista matkan ajaksi puhelin vai ostaa puhelinkortti yms??? Mikä on paras ja halvin ratkaisu yhteydenpitoon, jos ei halua turvautua pelkästään sähköpostin käyttöön?

3

590

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • harri-san

   Riippuu siitä, mitä haluat puhelimella tehdä. Japanissa toimi ainakin itselläni Nokian kytkykännykkä ( 3G ) sekä soitellessani Suomeen tai vastaanottaessani puheluita Suomesta. Kummatkin puhelut olivat sikakalliita minun laskussani. Älä siis lörpöttele turhia, jos kaverisi Suomesta soittaa ja kysyy, miten menee. Itse sain kotiSuomessa olevan pesukoneen korjaajalta puhelun Kiotossa ja se korjaus tuli maksamaan maltaita.
   Mikäli haluat soitella Japanissa asuvalle japanilaisen operaattorin kynsissä olevalla kavereillesi Japanissa, kannattaa harkita paikallista lentokentän vuokrapuhelinta tai selvittää suomalaiselta operaattoriltasi hinnat, jotka joudut maksamaan Japanin sisäisissä puheluissa. Puhelinkorteista en osaa sanoa mitään.
   Sitten vielä lopuksi: Ilman puhelintakin on aika mukava olo, saa olla ihan rauhassa:)

   PS. Jos suomalaisen operaattorin kännykkäkaveri on samaan aikaan kanssasi Japanissa, puhelut ohjataan aina Suomen kautta ja ne ovat ns. ulkomaanpuheluja kumpaankin suuntaan = kallista!

   • Alkup.

    Kiitos tästä vastauksesta! :) Tarkoitus olisi luultavasti soittaa sekä Suomen suuntaan että Japanin sisällä.. Pitää kai koittaa pitää yhteydenpito Suomeen lähinnä tekstiviestien ja sähköpostin avulla...?


   • anttisan taas
    Alkup. kirjoitti:

    Kiitos tästä vastauksesta! :) Tarkoitus olisi luultavasti soittaa sekä Suomen suuntaan että Japanin sisällä.. Pitää kai koittaa pitää yhteydenpito Suomeen lähinnä tekstiviestien ja sähköpostin avulla...?

    Lokakuussa kävin vaimoni kanssa Japanissa ja kännykällä tuli tekstiviestejä läheteltyä. Operaattorini on DNA, ja Japanissa olivat Soft Bank ja NTT DoCoMo.Nämä operaattorit vaihtelivat vuoron päältä jopa samassa kaupungissa. Lasku tuli vasta kotiin ja yhdellä tekstarilla oli hintaa 1,74€.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisa meni synnyttämään

   Hyvinkään sairaalaan. https://www.seiska.fi/kotimaa/maisa-torppa-saapui-synnyttamaan-mikko-rakas-kuvasi-kultaansa-videokameralla-katso-kuvat?utm_sou
   Kotimaiset julkkisjuorut
   200
   7863
  2. Nikokin nauraa Sofian ikävälle

   https://www.seiska.fi/kotimaa/niko-ranta-aho-sai-kuulla-sofia-belorfin-rajusta-piikittelysta-tvssa-paljonkertova-reaktio Mutta nainen ei vaan älyä hä
   Kotimaiset julkkisjuorut
   130
   2897
  3. Onko Maralla rahat loppu

   Elkö ole varaa ottaa remppamiestä vaan Pikkarainen joutuu maalaamaan. Vitsi mikä teatteri video taas. Vaimo katsoo kun mä maalaan. En kestä, mut ei mu
   Kotimaiset julkkisjuorut
   97
   2260
  4. 44
   1632
  5. Onko Martina Aitolehden rikostuomiot este USA-matkalle?

   Avataanpa tästä kokonaan oma keskustelu nyt kun aihe nousi toisen otsikon alla esiin. Miten käy maailmanmestaruuskisojen? Pääseekö rikostaustainen Mar
   Kotimaiset julkkisjuorut
   133
   1356
  6. Sano että sä

   Huijasit mua, et halusit vain testata mun tunteita? 🥺
   Ikävä
   79
   1118
  7. Maran ja Hannun yhteenmuutto

   Ai että mä odotan sitä, että pariskunnan arki alkaa. Tähän asti ollut alkuhuumaa ja siinä jo yksi välirikko, Mara poisti hempeilykuvat instasta. Katot
   Kotimaiset julkkisjuorut
   53
   1107
  8. Stefan mitä mietiskelet, et kihlanut Sofiaa vaikka nättiä kihlasormusta näytti toinen kädessään.

   Sofi odottaa sormusta kuin kuuta taivaalta ja mikähän on Stefanin laittanut nyt niin mietteleväiseksi ja epävarmaksi ykskaks. ?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   41
   1071
  9. Mama Aitolehti syömässä

   Ja säilyttää maskia käsivarressa. No onpa hygieenista.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   58
   929
  Aihe