varo noituutta

se on iljettävää

Kiitän Jumalaani aina muistaessanne teitä, ja aina kaikella rukouksella kaikkien teidän puolestanne iloitsen rukouksin teidän osaanotostanne evankeliumin työssä ensimmäisestä päivästä alkaen aina tähän saakka varmana siitä, että hän, joka teissä on sen alkanut, saattaa sen loppuun ennen kuin Herran Kristuksen päivä tulee; Fil. 1.

Suuret kiitokset teille rukouksista: Olen tuntenut Jumalan hengellistä tukea.

Pyydän anteeksi, että olen niin kauan ollut vaiti, mutta valitettavasti minulla on ollut vaikeita päiviä elämässäni, enkä sen takia ole voinut ottaa teihin yhteyttä: 24.10.2002 kello yhdeksän illalla kolme tuntematonta hyökkäsi päälleni. Se oli Rybatskin kaupunginosassa, jossa meillä on nuori seurakunta. Halusin käydä vielä yhden sisaren, vasta uskoontulleen Anna Gavrilovnan luona. Hän on jo yli 70 ja oli katkaissut jalkansa. Mutta rappukäytävässä, hissiä odotellessa kolme tuntematonta löivät minua voimakkaasti takaraivoon. Kun kaaduin, tulin tajuihini, ja sanoin heille, että olen saarnaaja, ja he voivat ottaa mitä haluavat, mutta ihmistä ei pidä turhaan lyödä. Silloin he alkoivat yhä kovemmin lyödä päähän jollakin raskaalla (esineellä). Yritin huutaa, mutta vastauksena tunsin vain voimakkaita iskuja ja päässä välähti ajatus, että lyövät kovaa, varmaan hengiltä.

Kuin salaman leimaus päässä kajahti ajatus: Kutsu Herraa! Ja minä huusin kovaa "Herra auta!" Sen jälkeen en muista mitään muuta, varmaankin löivät niin, että taju lähti.

Tulin tajuihini, kun paikalla oli jo ihmisiä, ja he kutsuivat ambulanssin. Takaraivossa tunsin voimakasta särkyä ja kun koettelin kädellä, oli siellä valtava hematooma, kuten kaksi nyrkkiäni takaraivossa. Ihmiset yrittivät puhua kanssani, mutta minä tuskin kuulin heitä, enkä voinut ymmärtää, mitä he halusivat. Ymmärsin, että iskut olivat vieneet kuuloni, mutta oli se ilo, että muistin, kuka olen ja jäseneni liikkuivat, enkä - Kunnia Jumalalle - ollut halvaantunut.

Sairaalassa minä ymmärsin, etten kovinkaan pian pysty kävelemään ja kuulemaan, mutta lääkärit sanoivat, että sen pitäisi palautua. Koska iskuista tuli ikään kuin mikroinsult, (kohtaus?), menetin kuuloni kontuusion (?) takia.

Nyt, Herran kiitos, on menossa jo kuudes viikko ja voin vähän kävellä kainalosauvojen avulla, vaikka vielä kovasti heiluttelee; vestibulaarinen systeemi ei ole vielä tullut ennalleen ja kuulen huonosti. Mutta voin jo tietysti kiittää Jumalaa edistyksestä kuulo on oikeaa … (tässä kohdassa alkutekstissä on välilyönti, ehkä ajatuskatko) … paljon parempi oikeaa korvaa, vasen ei juuri kuule mitään, mutta oikeassa on hyviä tuloksia, minulle ei tarvitse enää huutaa korvaan.

Sairaalassa maatessa minulla oli hyvä mahdollisuus miettiä ja ajatella monenlaista. On vaikea tehdä nopeasti johtopäätöksiä, mutta joskus viidentenä päivänä maatessani potilashuoneessa ja miettiessäni kipua lieventävän piikin saatuani. Koskapa ajatella oli mahdollista vasta sen jälkeen, kun olivat antaneet piikin, sillä pään kivut olivat kauheita.

Erityistä minusta oli se, että kun minua vietiin sairaalaan, oli oikein vaikeaa ja oksetti, ja päätä särki kovin, mutta mielessäni kuumeisesti pyörivät Psalmin 22 (suomalaisessa Raamatussa ps. 23) jakeet:

"Herra on minun paimeneni, ei minulta tule mitään puuttumaan.

Hän lohduttaa minua ruohoisilla laitumilla ja vie minut hiljaisten vetten äärille.

Hän vahvistaa minun sieluni ja ohjaa minut oikeuden polulle nimensä tähden.

Jos kuljen kuoleman laakson kautta, en pelkää pahaa, koska sinä olet kanssani.

Sinun valtikkasi ja sauvasi - ne rauhoittavat minua.

Sinä valmistit eteeni ruokapöydän vihollisieni silmien edessä; sinä voitelit pääni oliiviöljyllä; maljani on ylitsevuotavainen.

Niin, (Sinun) hyvyys ja armo seuratkoon minua kaikkina elinpäivinäni ja minä pysyn Herrani talossa monet päivät".

Aluksi en ymmärtänyt, miksi tämä psalmi - mistä ruohoisista laitumista voi puhua nyt, kun olen tässä kunnossa? Mutta minkäänlaista kapinointia ei ollut, sielussa oli täysi rauha. Luulen, että tässä tapauksessa Herra opetti minulle lopultakin yhtä asiaa - olla rauhallinen vaikealla hetkellä. Hän on opettanut minulle sitä jo kauan, mutta tämä oli ensimmäinen kerta, kun Hän onnistui siinä.

Vasta viidentenä päivänä ymmärsin psalmin 22 (suom. 23) koko syvyyden, siitä että minä kuljin kuoleman laakson kautta ja vain Hän oli suojanani.

Kun uskovat alkoivat tulla, näin heidät erityisesti ensimmäisinä päivinä ikään kuin enkeleinä. Ymmärsin syvemmin uskovien yhteyden, miten iso ero on meidän ja niiden välillä, jotka eivät tunne Jumalaa. Erityisesti kolme ensimmäistä päivää minä näin luokseni tulevat Jumalan enkeleinä.

Aikakauslehdestä "Maria" luki kirjoituksen "Vanja eno". Vanhus sanoi, en muista missä on kirjoitettu, mutta suurinpiirtein näin: "Kansani hädän päivänä minä olen rauhallinen".

Hab 3:16. Kuulin, ja sisuskuntani tuli levottomaksi; kuultuani tämän huuleni alkoivat täristä ja kipu tunkeutui luihini ja paikka allani huojahteli; mutta minun on oltava rauhallinen hädän päivänä, kun kansani päälle käy sen ryöstäjä.

Vaikka viikunapuu ei kukkisi, eikä viiniköynnöksessä olisi hedelmää, eikä öljypuu antaisi satoansa, eivätkä pellot tuottaisi satoa, ja vaikka lampaat häviäisivät aitauksesta ja sarvikarja karsinoistaan - niin silloinkin minä tulen iloitsemaan Herrasta ja iloitsemaan pelastukseni Jumalasta.

Niin. Aika, jota elämme, ei ole yksinkertainen. Jumala voi kuitenkin opettaa meille rauhallisuutta. Sairaalassa näin taas kerran oikein selvästi, miten suuri kristityillä on tähän maailmaan verrattuna. Monet niistä, jotka olivat vuoteessa niin kuin minäkin, olivat hyvin vihaisia, koska heidät oli myös yritetty tappaa. Mutta tärkeintä on se, että jos he kuolisivat, he menisivät helvettiin, koska eivät tunne Jumalaa. Mutta meille Kristus on valmistanut suurenmoiset taivaat!!!

Herra on opettanut minua ylistämään ja palvomaan Häntä. Puhun usein siitä, että haluan Herran opettavan minulle sitä, ja luulen, että Hänen onnistui opettaa minua näiden tapahtumien kautta. En tiedä, mutta aiemmin minulta tämä ei ole onnistunut.

Muistan yhden asian. Kaksi viikkoa ennen tätä tapausta minä olin tämän sisaren luona veljen kanssa. Keskustelun aikana huomasin, että hänellä on kaikenlaista epäilyttävää kirjallisuutta. Pyysin saada katsoa sitä, ja ymmärsin, että se oli okkulttista. Mutta nimistä voi päätellä: "kuinka välttää pahaa silmää", kuinka langettaa se ihmisen päälle jne. Minä sanoin, että se ei ole hyvää kirjallisuutta, mutta hän ihmetteli, ja sanoi, että hän lukee myös meidän kirjallisuuttamme, sen ohella, ja että molemmat ovat hyvin hengellisiä. Pyysin häneltä kahta kirjaa sitä varten, että voisin seuraavalla kerralla osoittaa sen olevan okkultista. Hän antoi (kirjat) minulle, mutta olin aivan unohtanut, että ne olivat laukussa. Ja niin kahden viikon kuluttua olin palaamassa hänen luokseen, ja tämä tapahtui minulle. Herra osoitti minulle, että minä olin hyvin kevytmielisesti suhtautunut sellaisiin asioihin, joista Apostoli Paavali ei laskenut leikkiä, vaan poltti heti, kuten me Apostolien teoissa näemme.

Herra osoitti minulle, että minun on oltava tarkkaavainen hengellisten asioiden suhteen. Voi olla, että olen vähän itsevarma eräissä kysymyksissä. Kun olin Intiassa, minusta veljien pelot näyttivät huvittavilta. Kun me siellä kuljimme muutamien paholaisen lumoojien ohi, minä halusin käydä niiden luona, mutta veljet pidättelivät minua, mutta minä vain sanoin niille: Herra olkoon kanssanne! Kuitenkin Vanhassa Testamentissa, 5.Moos 18:11: "sinulla ei tule olla niitä, jotka kuljettavat poikiaan ja tyttäriään tulen läpi, ei taikojen tekijää, merkistä ennustelijaa, noitaa tai velhoa, ei loitsujen lukijaa eikä vainajien tai henkienmanaajaa tai niitä, jotka kuolleilta neuvoa kysyvät, sillä iljettävä on Herralle jokainen, joka sitä tekee ja sen iljettävyyden tähden Herra, sinun Jumalasi ajaa heidät sinun maastasi, sillä nämä kansat, jotka sinä karkoitat pois, kuuntelevat ennustajia ja taikureita, mutta sinulle ei Herra, sinun Jumalasi, sitä salli."

Ja Uudessa Testamentissa: Apt 19:18. "Monet niistä, jotka olivat tulleet uskoon, tunnustaen syntinsä paljastivat tekonsa. Ja niistä, jotka olivat harjoittaneet noituutta, varsin monet, kerättyään kasaan kirjansa, polttivat kaikkien edessä, ja laskivat niiden hinnan, mikä osoittautui olevan 50.000 drahmaa".

Tämä on lyhyt todistukseni siitä, mitä on tapahtunut viimeisen kuuden viikon kuluessa. Olen hyvin kiitollinen Herralle elämästä, jota hän vielä jatkoi minulle täällä maan päällä. Koska minä tapahtuneesta ymmärsin (mask.!), että ne halusivat minut kokonaan poistaa, sillä sanoin (fem!) teille, että kolmen viikon aikana Rybatskajan kaupunginosassa on 3 kuukauden aikana tapettu samalla tavalla 9 ihmistä.

Viimeinen huuto varmaan kiinnitti ihmisten huomion ja he tulivat ulos huoneistoistaan, ja niin he eivät ehtineet riisua minulta kaikkea ja juoksivat karkuun: riisuivat kengät, mutta takki ja puhelin sekä hattu jäivät. Minulle se on suuri Jumalan armon esimerkki elämässäni. Jo neljännen kerran Herra osoittaa minulle, että minä olisin jo voinut siirtyä toiseen maailmaan, mutta Hän vielä jatkoi viipymistäni maan päällä. Toivon, että jos hän on kerran jättänyt, niin myös tulee käyttämään minua valtakuntansa asioissa, niin, että se laajenisi ja tulisi se Valtakunta, jossa ei ole väkivaltaa eikä väkivallan harjoittajia, ei kipua eikä itkua.

Jos rukoilette puolestani, palkitkoon Herra teitä, sillä minä tunsin hyvin voimakasta Jumalan lasten tukea.

Jos te ette ole tietäneet (asiasta), niin tehkää niin hyvin, että rukoilette seurakunnassa, että voisin pian toipua ja palvella Herraa. Että pystyisin hyvin kävelemään, ja kuulo palautuisi.

Kunnioittaen, Gennadij.

Ylläoleva teksti on käännetty 04.12.2002 15:36 lähetetystä sähköpostista, jonka lähettäjäksi on merkitty Gennadiy Gavrilov

7

1484

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Zatani

   Siinäpä oli taas yksi harhainen sielu,niin se uskonto sekoittaa pään.
   Ja ei Noituudessa ole vikaa vaan ne jotka sitä käyttää,mihin käyttää,sama kuin uskonnossa,rakkaudella voidaan saada paljon pahaa aikaan.
   Kyllä oli aivan skitzofreenikon kirjoitelmaa,mutta toivottavasti saat apua,ja parempi olisi muutamat lääkkeet käydä tilaamassa ettei mene pahemmaksi.
   Rauha sulle.
   Z.

   • negrodamus

    Noituus on periaatteessa ihan sama asia kuin jokin uskonto. Moneen uskontoonhan kuuluu noituutta. Rukouksenkin voi luokitella taikauskoksi.

    Ihan sama saako ihminen jotain rauhaa sielulleen poltellessaan suitsukkeita tai seisoessa kädet ristissä kirkossa. Aivan varmaa on että tästä ei ole apua kuin psykologisessa mielessä, tai sitten haittaa.


   • Zatani
    negrodamus kirjoitti:

    Noituus on periaatteessa ihan sama asia kuin jokin uskonto. Moneen uskontoonhan kuuluu noituutta. Rukouksenkin voi luokitella taikauskoksi.

    Ihan sama saako ihminen jotain rauhaa sielulleen poltellessaan suitsukkeita tai seisoessa kädet ristissä kirkossa. Aivan varmaa on että tästä ei ole apua kuin psykologisessa mielessä, tai sitten haittaa.

    Olet oikeassa mutta tätä Noituutta ei ole 'virallistettu'niinkuin kristin-usko ja jotkin muut,joten se on vain olemassa oleva mutu.
    Loppujen lopuksi kaikki tällä hetkellä olevat uskomusjärjestelmät ovat vääriä,totuus on siltä-väliltä,mutta tässä kermhöhhö maailmassa ihminen on itsensä vieroittanut itsestään joten hän pakenee sinne minne on helpoin tie,eli opittuihin arvoihin ja muihin yhteiskunnan ja median ja niinsanottujen valheiden verkon kautta manipuloitu uskomaan siihen mitä ei ole ja se mitä Hän 'tosi-elämässä'kokee sen hän vieläpä
    kieltää perustuen Hänen 'ohjattuun'mieleensä jota on ohjailtu eri media ym.toimesta,ja täten on hän menettänyt itsensä,Hänen Mielensä eioleVapaa,niinkuinpitäisivaan on hän niinsanotussa häkissä Tämän ja tuon maailman välissä.Varo mitä opit,kyseenalaista oppisi ja etsi aläkä pure valmista ruokaa,sillä jos te olette 'tajunnaltanne'aina lapsia te ette opi ottamaan vastuuta niin kuin aikuinen,kasvakaa sisäiseti ymmärrykseltänne ja kaikki selkenee aikaa myöten.
    No joo,eikä tartte kommentoida kiitos.
    Z.


   • Negrodamus
    Zatani kirjoitti:

    Olet oikeassa mutta tätä Noituutta ei ole 'virallistettu'niinkuin kristin-usko ja jotkin muut,joten se on vain olemassa oleva mutu.
    Loppujen lopuksi kaikki tällä hetkellä olevat uskomusjärjestelmät ovat vääriä,totuus on siltä-väliltä,mutta tässä kermhöhhö maailmassa ihminen on itsensä vieroittanut itsestään joten hän pakenee sinne minne on helpoin tie,eli opittuihin arvoihin ja muihin yhteiskunnan ja median ja niinsanottujen valheiden verkon kautta manipuloitu uskomaan siihen mitä ei ole ja se mitä Hän 'tosi-elämässä'kokee sen hän vieläpä
    kieltää perustuen Hänen 'ohjattuun'mieleensä jota on ohjailtu eri media ym.toimesta,ja täten on hän menettänyt itsensä,Hänen Mielensä eioleVapaa,niinkuinpitäisivaan on hän niinsanotussa häkissä Tämän ja tuon maailman välissä.Varo mitä opit,kyseenalaista oppisi ja etsi aläkä pure valmista ruokaa,sillä jos te olette 'tajunnaltanne'aina lapsia te ette opi ottamaan vastuuta niin kuin aikuinen,kasvakaa sisäiseti ymmärrykseltänne ja kaikki selkenee aikaa myöten.
    No joo,eikä tartte kommentoida kiitos.
    Z.

    Loppukädessä kaikki uskonnothan ovat taikauskoa. Menemällä esimerkiksi metsään selvinpäin niin ei siellä mitään henkiä näy.

    Ihmisillä vain tuntuu olevan kauhea tarve selitellä asioita itselleen. Todennäköisesti tämä tekee ihmisen elämästä jotenkin siedettävämpää. Joku esimerksi kokisi ahdostavana jos ajattelisi että kuoleman jälkeen ei ole mitään. Rupeamalla uskomaan vaikka sielunvaellukseen hänen elämästään tulee siedettävämpää. Ei tästä ole mitään haittaa tietenkään kuin ääritapauksissa kun ihmisellä tämä uskonnollisuus heittää vähän yli.


   • Toivoton olo
    Negrodamus kirjoitti:

    Loppukädessä kaikki uskonnothan ovat taikauskoa. Menemällä esimerkiksi metsään selvinpäin niin ei siellä mitään henkiä näy.

    Ihmisillä vain tuntuu olevan kauhea tarve selitellä asioita itselleen. Todennäköisesti tämä tekee ihmisen elämästä jotenkin siedettävämpää. Joku esimerksi kokisi ahdostavana jos ajattelisi että kuoleman jälkeen ei ole mitään. Rupeamalla uskomaan vaikka sielunvaellukseen hänen elämästään tulee siedettävämpää. Ei tästä ole mitään haittaa tietenkään kuin ääritapauksissa kun ihmisellä tämä uskonnollisuus heittää vähän yli.

    Jos joku on laittanut sukuni tai perheeni päälle jonkun kirouksen tai manauksen niin miten sellaisen saa pois?

    Haluaisin todellakin vastauksen tähän koska se olisi tärkeää.


   • neuvoja sulle
    Toivoton olo kirjoitti:

    Jos joku on laittanut sukuni tai perheeni päälle jonkun kirouksen tai manauksen niin miten sellaisen saa pois?

    Haluaisin todellakin vastauksen tähän koska se olisi tärkeää.

    ei pidä antaa pelolle ja toivottomuudelle tilaa.
    jos sulla on rukous yhteys niin paremmat avut saat .uskon kilpi---suojaa ja kun käyt koetuksesi loppuun. sitten helpottaa,sillä nämä
    vainoojasi tulevat saamaan muuta ajateltavaa ja joutuvat kantamaan tekojensa seuraukset.


  • Noita-Nainen.

   Toivon todella paljon, että päänsärkysi hellittää ja kuulosi palautuu.

   Ja tätä kaikella lähimmäisenrakkaudella. (oikeasti)

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kirja: Martina Aitolehti näki narkomaani-siskonsa piikitetyn käsivarren: "Sillä hetkellä tajusin..."

   Hyvinvointiyrittäjä ja triatlonisti Martina Aitolehti avautuu rehellisesti mm. pikkusiskonsa-Steffin huumehöyryisestä elämästä uudessa elämäkertakirja
   Kotimaiset julkkisjuorut
   70
   5230
  2. Loiri on kuollut.

   Poistui kuvioista.
   Maailman menoa
   192
   3892
  3. Vesa-Matti Loirin some hiljeni pahaenteisesti - Nyt tuhansilla suomalaisilla vain tämä yksi viesti

   Mikä on sinun suosikkimuistosi Vesa-Matti "Vesku" Loirista? Meneekö se Uuno Turhapuro osastolle, Eino Leinon tulkintaan vai onko se aivan jotain muuta
   Maailman menoa
   81
   3322
  4. Martinan vastenmielinen menneisyys

   Martinan kirjasta julkaistujen otteiden perusteella hän on vastenmielinen sarjapettäjä ja epävakaa persoona. Kukaan normaali ihminen ei huuda kuutta t
   Kotimaiset julkkisjuorut
   293
   3120
  5. Miksi Martina puhuu kirjassaan

   …muunneltua totuutta. Hän ei ole ollut apuvalmentajana hevostallilla nuoruudessaan. Hän on ollut ihan tavallinen tallityttö muiden tallityttöjen jouko
   Kotimaiset julkkisjuorut
   165
   1997
  6. Kiinasta taas uusi virus maailman iloksi

   Kiinassa on tunnistettu uusi Langya henipavirus (LayV), johon on sairastunut jo kymmeniä ihmisiä. Tutkijoiden mukaan virus on todennäköisesti tarttun
   Maailman menoa
   85
   1976
  7. Loiri oli minusta vastenmielinen

   Loirin kaikkea tekemistä leimaa hänen Uuno Turhapuro filminsä. Uuno filmit ovat olleet minulle aina todella vastenmielisiä. Tuo poru
   Maailman menoa
   239
   1754
  8. Parisuhdeodotukset

   Ajattelin ohittaa tämän päiväisen palstahärdellin ja viedä keskustelua alueelle, joka kovasti mietityttää ja joka saa tuntemaan suurehkoa rakkauden va
   Sinkut
   188
   1164
  9. Ei mutta nallukkani

   Mähän rakastan sut. Älä sitä unohda :)
   Ikävä
   202
   1029
  Aihe