Moottorisänky reistailee

mamma mia2

Moottorisänky ei ole vuosiin toiminut kunnolla. Varsinkin pääpuolen nostot ovat epävarmoja, esim. pysähdyksiä, jonka jälkeen katkeileva nousu tai paluu alkuasentoon. Joskus menee viikkoja ilman ongelmia, joskus sänky toimii aamulla, mutta illalla ei. Onko sinulla vast. ongelmia ja mitä myyjä ja/tai H-huolto on tehnyt tai sanonut, onko vaihdettu tai korjattu jotain? Onko veloitettu käynnistä tai toimenpiteestä?

4

1113

Vastaukset

 • huollot siihen nostomekanismiin.
  Nostomekanismi pitää huoltaa vuoden tai puolen välein, jotta ei nitise ja natise eikä muutenkaan temppuile, ohjeet pitäis tulla sängyn mukana.
  Voihan toi moottori vedellä viimeisiään....

  • Hei, kiitos vastauksesta. Tulipa vallan uutta tietoa. Minulla on Hästens Adjustable v:lta 99 eikä se ole toiminut koko aikana kunnolla säätimen vaihdoista huolimatta. Myyjää asia ei kiinnosta. Kun sängystä irtosi pyörä eikä myyjän huolto osannut korjata asiaa, kävi H:n huoltomies hoitamassa homman. Hän tarkisti, että moottori on OK. Hän arveli, että vika on sähköboksissa tai säätimessä. Sänky toimi kuitenkin moitteetta, niinkuin se joskus tekee pitkiäkin aikoja. Pyysi soittamaan, jos reistailee. Tein näin ja hän näki nyt, miten nostojen aikana on katkoja ja pysähdyksiä, peruutuksia se ei nyt tehnyt hänen nähtensä. Hänen mukaansa sänky toimii normaalisti!!! Miksi kukaan ei koko aikana ole sanonut, että sellainen se m.sänky on. Siinä minä olin sitten lyötynä, tämäkö on normaalia. Niin on, oli vastaus. - Mutta eihän mikään laite saa näin toimia. Käyttäytyykö kaikkien m.sängyt näin? - Mistään huollosta tai ohjeista ei ole ollut tietoa.


 • Mullakin Hästens ei toiminu kun vähän aikaa uutena !!

 • Minun sänkyni on toiminut pitkään kunnolla, kunnes pieni muovinen osa muuten jykevässä rautaisessa moottorissa hajosi/kului puhki. Mistään ei löydy tietoa korjaajista. Sängyn merkki on unohtunut, mutta nyt moottorin ollessa pöydällä näkee, että muovinippelin voisi vaikka 3D-tulostaa, jos vain korjaaja löytyisi. Masiina on vankkaa saksalaista tekoa, mutta muovisen osan laatu ihmetyttää... Kuka osaisi neuvoa?

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

Takaisin ylös

Luetuimmat keskustelut

 1. Aamun kolari ja tienhoito

  Aamulla tapahtui kuolonkolari hiljaisten risteyksen kohdalla. Ajettiin juuri ennen kolaria Kuusamo-Suomusalmi väliä. Ehdittiin Suomussalmelle kun alk
  Suomussalmi
  45
  1237
 2. Oliko autokolarissa ollut...

  ... lapsia? Tämän aamusessa.
  Suomussalmi
  1
  635
 3. Sun katseessa on jotain mikä ei sovi sinne

  Sellaista surumielisyyttä. Vaikka muuten vaikutat olevan iloinen ja puhelias. Kerran aiemmin ajattelin, että se on voisi olla halveksuntaa mua kohtaan
  Ikävä
  31
  508