lahjalistat

kaisu

hei,
mitä mieltä olette lahjalistasta, rajoittaako tai loukkaako se kutsuttuja vieraita??

4

717

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • petra

   Ei missään nimessä.

   Mitä suuremmat juhlat, sitä enemmän ihmisiä, jotka eivät tiedä hääparin tarpeista ja mausta yhtään mitään.

   Lahjojen miettiminen on useasti aika työlästä ja jos lahjalista on laadittu järkevissä puitteissa, vältetty ylihinnoiteltuja tuotteita ja löytyy joka kukkarolle sopivaa, ei parempaa ideaa voi ollakaan.

   Oman persoonallisen lisänsä saa lahjoihin satsaamalla sitten kortteihin. Niihin voi rustata runoa, mietelmiä, askarrella alusta lähtien itse ja toivon mukaan hääpari myös älyää kortit lukea sekä arvostaa, mikä ajatuksella on heille kortin myötä osoitettu.

  • WIIWI77

   kyllä lahjalista on todella hyvä! Monien vieraiden on vaikea keksiä lahjoja etenkin jos hääpari on asunut jo vuosia yhdes. ja lahjalista vähentää "turhien" tavaroiden saamista....

  • Anonyymi

   Omat häät on tässä tulossa ja olen kanssa vähän tutkinut tuota asiaa lukemalla komennetteja täältä ja muilta palstoilta. Näyttää siltä, että puolet kiittää ja toinen puoli vetää herneen nenään. Useimmissa kommenteissa missä listaa moititaan, niin on listalle laitettu liian kalliita juttuja ja/tai lista on esitetty niin, että siinä olevia juttuja pitää (ehdottomasti) hankkia, eikä muita sovi tuoda ollenkaan. Jos tuon puolen osaa hoitaa fiksusti, niin taitaa jäädä hyvinkin kiitoksen puolelle.

   Katselin kanssa vähän noita palveluita, ja näyttää siltä, että me laitetaan omatoivelista http://bit.do/toivelista ainakin tuohon suomalaiseen nettipalveluun.

   • Anonyymi

    Jos pariskunta on hankkinut kaiken tarpeellisen yhdessä jo ennen häitä, kannattaa varmaan pyytää rahaa siinä tapauksessa lahjaksi. Moni käyttää saamansa rahat häämatkaan.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Vesa-Matti Loirin some hiljeni pahaenteisesti - Nyt tuhansilla suomalaisilla vain tämä yksi viesti

   Mikä on sinun suosikkimuistosi Vesa-Matti "Vesku" Loirista? Meneekö se Uuno Turhapuro osastolle, Eino Leinon tulkintaan vai onko se aivan jotain muuta
   Maailman menoa
   124
   5746
  2. Jorma Uotisen ex, julkkis-povipommi, Suomen tunnetuin kauppias... Farmi Suomi -kisaajat julki!

   No nyt on aikamoista jengiä! Mitä mieltä olet kisaajista, ovatko mieleesi? Katso tästä, ketkä kaikki julkkikset ovat mukana Farmi Suomi -realityssä:
   Suomalaiset julkkikset
   29
   2503
  3. Suutuitko mulle mies

   Nyt lopullisesti?
   Ikävä
   91
   1235
  4. Ei mutta nallukkani

   Mähän rakastan sut. Älä sitä unohda :)
   Ikävä
   203
   1123
  5. Maisa Torppa julkaisee kuvia lapsesta

   Onko oikein että tämä henkilö julkaisee 100000 fanillensa kuvia vieraasta lapsesta? Eikö kuvien julkaisu ole äidin ja isän tehtävä jos yleensä haluava
   Kotimaiset julkkisjuorut
   40
   1086
  6. Mikä johti siihen että

   Välinne katkesivat? Kertokaa. Se kertoo onko menneeseen enää mahdollista palata
   Ikävä
   71
   1061
  7. En ole ottanut enkä aio ottaa koronarokotteita

   vaan koetan selvitä luontaisella immuniteetilla eteenpäinkin.
   Maailman menoa
   385
   1003
  8. Ikuinen hiljaisuus

   On aina parempi kuin kaikki turha draama. Joten kuuntele nainen nyt enää sitä, sillä hiljaisuus vastaa jokaiseen kysymykseesi minusta.
   Tunteet
   165
   890
  9. En ole varma siitä, nainen

   Mietittyäni tarkemmin, en olekaan varma, että jaksan kantaa sinut kynnykseltä sänkyyn. Rakastan kyllä jokaista kiloasi, ei siitä ole kyse, mutta kanta
   Ikävä
   64
   836
  Aihe