Kaikille kiinnostuneille ... jousimiehen "profiili"

Izaghan

Muhun kyseinen "profiili" osuu melkeinpä kaikessa kohdalleen, joten niitä joita kiinnostaa tietää jousimiehistä enemmän niin lue seuraava!
(profiiliin törmäsin mtv3;n Helmi sivuilla!)

"Jousimies 23.11.-21.12.
Onnetarten lempilapsi, Jousimies, on eläinradan optimisti, valloittava idealisti joka elää täysillä ja hurmaa mennen tullen kanssakulkijansa maailmanmatkoillaan. Hänen päänsä on täynnä suuria unelmia ja hän sukeltaa suin päin seikkailuihin niin ihmissuhteissaan kuin työelämässäänkin. Ja jostain kumman syystä, syvimmistäkin syövereistä hän kömpii aina jaloilleen, tarvittaessa yhä uudelleen ja uudelleen.

Jousimies janoaa Jumalten salaisuuksia, haluaa ymmärtää, nähdä ja kokea kaiken itse. Hän matkustaa paljon, vähintäänkin nojatuolissaan, ja usein löytää myös kumppaninsa vierailta mailta. Hän rakastaa filosofisia pohdintoja ja on kiinnostunut uskonnoista - ja opettaa mielellään näkemyksiään myös toisille. Hän on erittäin älykäs, mutta kärsimätön - ja saattaa siksi sortua saarnaamaan omaa totuuttaan toisille.

Jousimies hymyilee paljon ja on hurmaavan avoin. Jos haluat rehellisen mielipiteen, kysy Jousimieheltä - mutta muista että hänen suoruutensa voi viiltää syvältä. Yleensä et kyllä ehdi edes kysymään, Jousimies on todellinen töksäyttelijä, joka joutuu myös hankaluuksiin loukatessaan suoruudellaan. Hän rakastaa rehellisyyttä intohimoisesti - mutta on uskomattoman sokea kun kyseessä ovat hänen omat heikkoutensa.

Jousimies on spontaani ja impulsiivinen kaikissa toimissaan. Hän on töissä ehtymätön idealähde, mutta hänellä on harvoin kärsivällisyyttä viedä omia suunnitelmiaan loppuun asti. Esittele hänelle jokin uusi sporttinen harrastus ja hän syöksyy mukaan ensimmäisenä, mutta on myös ensimmäisenä lopettamassa sitä kyllästyttyään noin kolmessa päivässä.

Samalla tavalla hän kertakuluttaa myös ihmissuhteensa. Kun hän kääntää huomionsa sinuun, hän vyöryy ylitsesi, etkä koskaan ole kokenut vastaavaa paneutumista, innostusta ja mielenkiintoa. Hän saa sinut tuntemaan itsesi universumin tärkeimmäksi olennoksi ja innostaa sinut hehkumaan kanssaan elämän ihanuutta - mutta ensi kuussa (tai jo huomenna) hänellä on jo joku toinen mielenkiinnon kohde mielessään ja sinä voit vain jäädä ihmettelemään, mikä pyörremyrsky pani koko elämäsi sekaisin.

Jousimies on asettanut isänsä jalustalle, joka jossain vaiheessa taatusti romahtaa, ja se lyö leimansa sekä mies- että naispuolisten Jousimiesten ihmissuhteisiin. Jousimies on älykäs ja lahjakas seikkailija, joka tekee mitä haluaa miettimättä seurauksia, mutta vaikka hän vaahtoaa globaalista kanssakäymisestä ja universaalista ymmärryksestä, hän ei kovin helposti kunnioita kanssaihmisiään. Varsinkaan naisia. Jos kuulet jonkun sanovan: "On vaikeaa olla nöyrä kun on niin hyvä", olet taatusti törmännyt Jousimieheen.
Ja silti hän on niin hurmaava, että vaikka suhteenne ei ehkä kestäkään kauan, kantaa hän mukanaan ikuisen rakkauden salaisuutta, ja sen kosketus on varmasti kokemisen arvoinen.

Päivä Jousimiehen rakkauden kohteena voi antaa enemmän kuin kymmenen vuotta jonkun toisen kanssa. Jos haluat Jousimiehen kokonaan itsellesi, sinun on osattava antaa hänelle ehdoton vapaus silloinkin, kun hän kerjää sinua antamaan kaikkesi itselleen ikuisesti. Pidä häntä käsivarren mitan päässä, niin hän pysyy omanasi.

Parhaiten tämän valloittavan sydäntenmurskaajan kanssa pärjäävät tulen ja ilman merkit - Oinaan kanssa suhteesta tulee täydellisyyttä hipova, Vesimiehen kanssa syvä ja lennokas, Leijonan kanssa kuuma ja kiihkeä, toisen Jousimiehen kanssa dramaattinen ja Vaa'an kanssa suloinen, kaunis ja kestävä, mutta maan merkkejä suurpiirteisen Jousimiehen ei kannata edes kokeilla - heiltä hän vain särkisi sydämen.

Veden merkkien kanssa Jousimies saattaa hetkellisesti onnistua hyvinkin, mutta kaikkein eniten Jousimies kuitenkin rakastaa elämää itseään ja sen salaisuuksien paljastamista."

8

2191

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • redblackcat

      niin totta omalta kohdaltani,aika jännä... Yritän kyllä olla välillä vähemmän äkkinäinen tekemisissäni ja ajattelevaisempi sanomisissani. Mutta tällaisia me jouskarit vaan ollaa..:> Vai mitäs muut sanoo?

    • Kaikenkaikkiaan mainio kuvaus muuttuvasta tulimerkistä. :>)

      "Hän rakastaa rehellisyyttä intohimoisesti - mutta on uskomattoman sokea kun kyseessä ovat hänen omat heikkoutensa."

      En nyt menis tollain alleviivaamaan tuota vikaa
      ja laittamaan sitä jousimiehen niskaan. Kyllä moni muukin merkki, erityisesti Neitsyt on sokea omille virheilleen.

      "Jousimies on spontaani ja impulsiivinen kaikissa toimissaan. Hän on töissä ehtymätön idealähde, mutta hänellä on harvoin kärsivällisyyttä viedä omia suunnitelmiaan loppuun asti. Esittele hänelle jokin uusi sporttinen harrastus ja hän syöksyy mukaan ensimmäisenä, mutta on myös ensimmäisenä lopettamassa sitä kyllästyttyään noin kolmessa päivässä."

      Kyllä jousimies ehdottomasti lyhytjänteinen on, mutta jos nouseva merkki on vaikka kravussa, löytyy hänellä erityisesti vähän aikuisempana kummasti pitkäjänteisyyttä ja kykyä ja tahtoo suorittaa meneillään olevat projektit loppuun. Ja sitten jouskarin urheilullisuutta on ehkä tuotu liikaa esille. Kyllä meissä sohvaperunoitakin löytyy. ;>) Tosin not for me...

      "Samalla tavalla hän kertakuluttaa myös ihmissuhteensa."

      Ikävä kyllä, totta hyvin pitkälle. Mutta tässäkin tapauksessa nouseva merkki voi olla hyvin armelias.
      Kaiken kaikkiaan ei kandeis puhua tähtimerkeistä pelkän aurinkomerkin pohjalta vaan aina muistaa mainita nouseva merkki sekä mieluusti myös kuusellainen. Tosin monikaan ei niitä tiedä, eikä
      tään kirjoittajalla ollut muuta tarkoitusta kuin otsikon mukaisesti profiloida sagittariusta.

    • Jousimies-NaiNeN

      profiili....paljon tuttua itseä...;)))

    • näin on

      Kyllä se niin vain on.. ja jousimiehet on kaikista parhaimpia! Myös seurustelen sellaisen kanssa. Yleensähän samaa horoskooppia olevat ei sovi toisilleen mutta jousimies on ainoa joka tekee poikkeuksen. Kukas muu jatkaa innostua yhtä turhista jutuista ku toinen jouskari. x)

    • Parturipiste

      on siis jostain löytyny meikäläisen elämänkerta... tollanen olen juur mä...

    • suviinatar

      Mutta mitäs siihen sanot että minä,jouskari nainen,olen seurustellu melkein 2 vuotta SkorppariMiehen kanssa,eikä paremmin vois mennä:)
      Ei olla tapeltu/riidelty kertaakaan,tietty jotain pientä on ollut,mikä on kadonnut jo alle tunnissa:)
      Tämä skorppari osaa jo lukea mun ajatuksetkin:)

      Aika jännä,et joka paikasta saa lukee et jouskari ja skorppari ei missään tapauksessa sovi yhteen,mutta meilläpä on aivan päinvastoin!:)

    • jouzkapimu

      mä allekirjotan tän ihan täysin

    • 30.11 N

      Kyllä pääsääntöisesti pitää kaikki kutinsa mitä
      jousimiehestä kerrotaan, mutta mikä on nouseva merkkisi, ym merkit syntymäkartallasi, niillä on myöskin merkitystä ja vaikuttavat elämääsi.
      Itse olen nouseva vaaka, se vähän "tasoittaa"
      luonnettani, sekä ikä rauhoittaa vähän menohaluja :)) ja tilalle tulee syvällisempiä ajatuksia.Vai liekkö nuorempana niin kovasti mennyt ettei enää jaksa, tai unelmissaan kyllä :))
      Parhaiten tulen vaaka,härkä,kaksos miesten kanssa toimeen, naispuoleisia ystäviä on joka merkissä, eniten kuitenkin heistäkin vaakoja, ja jouskareita

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      109
      7883
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      37
      2882
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      35
      2472
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      119
      2185
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      17
      1855
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      10
      1609
    7. Musiikkineuvos Ilkka Lipsanen eli Danny TV:ssä - Blondeja, hittibiisejä, räjäyttävä Danny Show...

      Ilkka Lipsanen eli Danny on viihdyttänyt meitä jo kuusi vuosikymmentä. Musiikkineuvos on myös liikemies, jonka voidaan
      Suomalaiset julkkikset
      38
      1459
    8. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1446
    9. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1415
    10. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      11
      1364
    Aihe