Kirjoja hakemassa

Akita

Kävelin tyhjän pihan läpi kohti koulun ulko-ovea ja manailin mielessäni poikani huolimattomuutta; jälleen kerran koulukirjat pulpetissa ja kokeet heti maanantaina. Perjantai iltana pienen kyläkoulun parkkipaikalla seisoi enää yksi auto, poikamme luokanvalvoja, Päivi, näytti olevan vielä työpaikallaan vaikka kello oli kohta kuusi illalla. Luulisi nuorella vastavalmistuneella opettajattarella olevan perjantaisin parempaakin tekemistä kuin istua koululla.

Ulko-ovi oli lukitsematta ja kävelin suoraan ala-aulaan josta suunnistin kohti yläkerrassa olevaa nelosluokkaa. Opettajanhuoneen ohi kulkiessani vilkaisin avoimesta ovesta sisään ja näinkin Päivin istuvan sisemmässä toimistossa tietokoneen ääressä. Astuin ensimäiseen huoneeseen ja ajattelin juuri varoittaa häntä saapumisestani rykäisemällä tai muuten kolisemalla, hän istui sivuttain oviaukkoon päin ja ei selvästikään kuullut tuloani, kun kiinnitin huomioni hänen käsiinsä; toinen käsi käytti hiirtä kun taas toinen käsi oli painunut reisien väliin ja näytti liikkuvan siellä hitaasti. Päivi tuijotti keskittyneenä tietokoneen ruutua suu hieman raollaan eikä huomannut kun pysähdyin keskelle hämärää huonetta. Jäin katselemaan häntä ja siirryin kuin huomaamatta ovenpielen suojaan. Nyt näin kuvaruudulle ja tunsin syämeni lyöntien kiihtyvän kun erotin ruudulta kuvan jossa nainen imi isoa kyrpää posket lommolla. Siveellisen tiukkapipoinen opettajattaremmehan surffaili pornosivuilla ja hyväili samalla itseään ! Pitkäkyntinen käsi klikkaili hiirtä ja irstaat kuvat vaihtuivat kuvaruudulla tasaiseen tahtiin. Vasen käsi siirtyi välillä jalkovälistä hivelemään villapaidan peittämiä rintoja jotka olin laittanut merkille jo ensi kertaa tavatessamme, olihan opettajatar oikein hyvinmuotoutunut nuori blondi hoikkine säärineen, pyöreine takamuksineen ja ryhdikkäinen rintoineen.

Hetken kuluttua Päivi klikkasi selaimen äkkiä pois näytöltä ja nousi seisomaan jolloin vetäydyin kiireesti vieressäni olleen kaapin taakse. Samassa Päivi kävelikin kiireisin askelin ulos käytävään pyöreä takamus mustan hämeen alla pyörähdellen ja kuulin kuinka askeleet lähtivät laskeutumaan alakertaan. Kuulin kuinka ulko-ovi kolahti lukkoon ja askeleet lähtivät jo nousemaan portaita takaisin ylös. En ehtinyt miettimään tilannetta ja tekoni järkevyyttä paria sekuntia kauempaa kun jo huomasin olevani kyykyssä huoneessa olevan kirjoituspöydän takana. Kuulin käytävään vievän oven kolahtavan kiinni ja askeleiden kopisevan takaisin toimistoon. Väliovi jäi edelleen raolleen ja kapea valokaistale valaisi huonetta kun kohottauduin varovasti piilopaikastani seisomaan. Tunsin itseni pikkupojaksi pahanteossa kun seisoin sydän jyskyttäen paikallani ja kuuntelin naapurihuoneesta kantautuvia heikkoja ääniä. Kohta en kuullut muuta kuin hiiren ajoittaisen napsahtelun ja uskaltauduin hiipimään varovasti ovelle ja kurkistamaan sisään huoneeseen jossa Päivi istui taas koneen ääressä.

Nyt ylikierroksilla käynyt sydämeni jätti pari lyöntiä väliin kun näin Päivin riisuneen villapaitansa kokonaan ja puristelevan kaksin käsin valkoisten liivien peittämiä rintojaan. Hameen helma oli rullattu vyötärölle ja sukkahousut oli laskettu nilkkoihin. Veri alkoi pakkautua omaan jalkoväliini kun tajusin Päivin valmistautuneen runkkaamaan itseään oikein kunnolla. Päivin kädet laskeutuivat nyt litteää vatsaa pitkin alemmas ja painuivat valkoisten pikkuhousujen päälle, jatkoivat matkaa reisille ja palasivat hyväillen takaisin jääden nyt molemmat häpykummulle. Avasin housujeni vetoketjun ja kaivoin puoliksi seisokissa olevan kaluni ulos housuista, tällaista näkyä en aikonut katsella tyhjin käsin. Päivi oli sulkenut silmänsä ja pujotti nyt sormensa alushousujen kuminauhan alle ja aina vain syvemmälle jalkoväliin. Punaisilta huulilta pääsi syvä huokaus kun sormet löysivät tiensä oikeaan paikkaan. Tietokoneen ruudulla paksu kyrpä painui lähikuvassa paljaaseen pilluun ja tuota kuvaa tuijottaen Päivi tarttui alushousuihinsa ja laski ne nilkkoihin sukkahousujen seuraksi. Näin sivusta vilauksen tummasta mättäästä kun Päivi asettui takaisin tuolilleen avaten reitensä levälleen upottaen molemmat kätensä syliinsä. Ei siis aito blondi, ajattelin kun runkkasin kovaa kaluani Päiviä katsellen.

Vaikka oma käsikin tuntui tässä tilanteessa hyvältä, halusin kuitenkin päästä naimaan tuota kiihottavaa olentoa. Kiiman sumentaessa ajatuksiani raotin varovasti ovea. Päivi ei huomannut mitään vaan tyydytti itseään täyttä päätä ja saatoin kuulla litinän kun sormet hieroivat märkää pillua. Astuin hiljaa huoneeseen ja jäin seisomaan kynnykselle. Päivi aukaisi silmänsä jotka revähtivät levälleen kun läsnäoloni saavutti hänen tajuntansa. Päivi kirkaisi ja oli pudota tuolilta säikähdyksestä jääden käsi jalkovälissä tuijottamaan minua kuin kummitusta. ”Että tällaisia iltatöitä sitä opettajilla on nykyään” totesin ja tuijotin häpeilemättä Päiviä. ”Ei siinä mitä, jatka ihan rauhassa, samoissa hommissa tässä ollaan” jatkoin ja jatkoin runkkaamista hitaasti. ”Voi hyvä jumala että mä säikähdin – siis tää on ihan hirveetä, mut – tai siis, mä...” Päivi änkytti kunnes hänen katseensa juuttui punaisena sykkivään kaluuni. ”Tässä sitä olis ihan oikeeta tavaraa tarjolla ettei tarvii pelkillä sormilla leikkiä” sanoin ja astuin lähemmäs. ”Jatka vaan, turha tässä on sunkaan enää enää kainostella” kehotin ja säikähdyksestä toivuttuaan Päivi avasikin hitaasti reitensä.

Eteeni avautui tummakarvainen mätäs jonka välistä turvonneen sisemmät häpyhuulet kosteina pilkistivät. Henkäisin syvään sen nähdesäni ja iso pisara herahti tummanpunaisena hohtavan terskani päästä. Tästä rohkaistuneena Päivi upotti taas sormensa häpyhuulten väliin alkaen sivellä litsahtelevaa vakoaan. ”Anna mulle kyrpää, mä tahdon ton sisääni” sanoi Päivi kiimaisena tuijottaen kaluani. ”Tule tähän pöydälle” sanoin ja laskin housuni alas. Päivi asettui kirjoituspöydän eteen ja tarttui hoikilla sormillaan kovan kaluni varteen. ”Ihana kova kyrpä, anna sitä mulle kunnolla” hän vaati vetäen minua lähemmäs ja potkien sukkahousut ja alkkarit pois jaloistaan. Avasin rintaliivien hakaset ja eteeni hypähti kaksi upeaa, terhakkaa rintaa joiden keskellä tummat nännit törröttivät kuin tupakantumpit.

Nostin Päivin istumaan pöydän reunalle ja tartuin polviin levittäen jalat levälleen jolloin kiimaiselta tuoksuva pillu avautui eteeni kuin tarjottimelle. Painoin kaluni pään vasten märkää mätästä ja painoin terskan muitta mutkitta sisään. Päivi veti syvään henkeä ja nojautui taaksepäin jääden kyynärpäidensä varaan katselemaan kun kaluni painui hitaasti syvemmälle tiukkaan pilluun. Junttasin kalun pohjaan asti ja aloin lykkimään sitä edestakaisin niin että pelkäsin pöydän hajoavan allamme. Katselin kuinka paksut häpyhuulet puristuivat kaluni varren ympärille sen upotessa kiihtyvällä tahdilla sisälle kuumaan onkaloon. Muhkurainen varsi kiilteli eritteistämme ja paljaat pallini kutistuivat kovaksi palloksi kuin lähtölaskentaa edeltäen. Päivi laskeutui selälleen pöydälle vaikertaen ”Ihanaa, anna mennä !”. Pillu oli todella liukas ja kireä ja Päivi tarrasi kaksin käsin takapuoleeni vetäen lantiotani yhä kovemmin itseään vasten jolloin tunsin jokaisella työnnöllä terskan jysähtävän pohjaan asti. Rinnat hytkyivät työntöjeni tahdissa ja hamusin kovan nännin suuhuni. Vedin kalun ulos ja käänsin Päivin ympäri; halusin nähdä tuon herkullisen pyöreän perseen samalla kun nain takaapäin. Päivi notkisti selkäänsä ja turvonut pillu pilkisti kutsuvasti jalkovälistä. Tartuin molemmin käsin takapuoleen levittäen sen eteeni ja painaessani limasta kiiltelevän kalun persvakoon, liikuttaen sitä pitkin vedoin niin että kaluni alapinta hieroi tummaa pyllyreikää. Painoin kaluni pään lopulta pillun huulille ja survaisin sen voimalla pohjaan asti saaden Päivin huudahtamaan nautinnosta. Pidin käsillä kiinni hoikasta uumasta ja nautin katsellessani kaluni liikettä nuoressa pillussa.

Tunsin etten kestäisi tätä asentoa enää pitkään joten käänsin Päivin takaisin selälleen naiden yhä nopeammin ja Päivi alkoi täristä päästäen suustaan pitkän huudon orgasmin tullessa. Jyystin aina vain paisuvaa kaluani supistelevassa pillussa ja tunsin oman lastini lähtevän liikkeelle. Vedin kalun ulos ja ensimmäinen spermasuihku lensi Päivin vatsalle. Runkkasin sykkivää kaluani ja tähdet vilisivät silmissäni kun tunsin Päivin tarttuvan kaksin käsin kaluuni jatkaen runkkausta yhä uusien spermasuihkujen levitessä hänen vatsalleen, rinnoilleen ja häpykummulleen. Päivi lypsi viimeisetki tipat minusta ja hymyili raukeasti kun avasin jälleen silmäni.

2

3728

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • laze

      lisäääääääääääääääääää!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    • dildo

      IHAN SAIRAAN HYVÄ JUTTU... JATKA PLIIS

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      1615
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      16
      1459
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      63
      1358
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      32
      1340
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      41
      1283
    6. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      15
      1228
    7. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      8
      1126
    8. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1116
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1104
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1092
    Aihe