punta cana

carabela peach resort

Onko kokemuksia ko.hotellista. Lähdemme joulukuun puolessa välissä ja aurinkorasvojen kertoimet kiinnostavat?

Emme pala herkästi kuitenkaan, mutta mitähän kertoimia kannattaisi varata mukaan?

t.äiti isä 14 vuotias poika

4

1280

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Valkonaama

      Olimme ko. hotellissa lokakuussa. On ihan kiva paikka. Aurinko ainakin silloin paistoi niin kuumasti, että meikäläinen vaaleanahkainen Suomi-tyttö ei oikeastaan ollenkaan pystynyt olemaan auringossa kuin vain varjon alla. Uima-altaalla ei olisi voinut olla ollenkaan, siellä oli niin kuuma. Mutta hotellihan on aivan ihanalla hiekkarannalla, jossa on kaikenlaista aktiviteettia rantalentiksestä tanssiharjoituksiin koko päivän!
      Nahassa oli koko ajan suojakerrointa 20 ja rusketusta tuli varjonkin alla, vaikken tavallisesti juuri edes rusketu. Eli, kunnon suojakertoimet nahkaan, se on järkevää itsesuojelua. Kaiken lisäksi, kun mereltä käy vilvoittava tuuli, ei koko aikaa välttämättä edes tunne auringon salakavalaa auringon poltetta.

      Vinkiksi muuten, kannattaa ottaa iltoja varten mukaan OFFia ja Etonoa, kipeästi purevia hyttysiä on!

      • vinkistä

        Muistatko hintatasoa hotellin ulkopuolella? Entä kävittekö retkillä? Jos kävitte, niin olitteko paikallisten järjestämillä vai matkatoimiston?


      • Valkonaama
        vinkistä kirjoitti:

        Muistatko hintatasoa hotellin ulkopuolella? Entä kävittekö retkillä? Jos kävitte, niin olitteko paikallisten järjestämillä vai matkatoimiston?

        Olimme ihan itse järjestämämmälle reissulla. Aurinkomatkojen ensimmäinen matkahan oli vasta marraskuussa. Millään järjestetyillä retkillä emme käyneet. Ajelimme itse busseilla ympäri Dominikaanista, alkureissun olimme Puerto Platassa ja Punta Canan jälkeen vielä Santo Domingossa.
        Heti Carabela hotellin ulkopuolella on pieni rötyinen kylä, jossa on kymmenittäin matkamuistomyymälöitä, joihin kauppiaat melkein väkisin vetävät sisälle. Myytävänä on tauluja, matkamuistokrääsää, t-paitoja ja sen sellaista. Tinkiä pitää jos jotain aikoo ostaa. Jossain hinta tippui puoleen.
        Kauppiaat sanovat hinnat aina dollareina, mutta siihen vipuun ei pidä mennä, että taaloilla maksaisi. Kurssi on nimittäin huono. Ne laskevat niin, että dollari on 30 pesoa, kun se oikeasti on yli 33. Dollareita ei reissussa tarvitse, eurot vaihtuvat pesoiksi kätevästi kaikissa valuutanvaihtopaikoissa. Maksuksi kaikkialla kannattaa tarjota vain niitä pesoja.
        Emme paljon mitään ostelleet. Jossain juotiin oluet, ja ne maksoivat muistaakseni 90 pesoa/pullo. Silloin se oli 2 euroa. Nyt on euron kurssi näköjään parantunut niin paljon, että kun lokakuussa 1 euro oli 45 pesoa, niin nyt se on 50.

        Kivaa matkaa teille!


    • suojakertoimeksi

      kyllä alkuun jopa 30, varsinkin eka viikolle ja sitten suojakerroin 20 ja varokaa merenrannalla kävellessänne salakavalaa aurinkoa ;-). Jos nahka kuitenkin palaa niin eikun apteekkiin ja ostakaa Aloe vera-geeliä se rauhoittaa ihon. Hyvää matkaa!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tykkään sinusta tosi tosi paljon

      Siksi en pysty sisäistämään sitä, että se ei ole molemminpuolista. Sattuu liikaa. En osaa käsitellä sitä tunnetta, koska
      Ikävä
      54
      3673
    2. Mikä sai sut ihastumaan

      Mitä tapahtui?
      Ikävä
      166
      2287
    3. Kaupan kassalla kannataa olla kylmä käytös

      https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000010488540.html "19-vuotias Minja ja 59-vuotias Anne työskentelevät sillä todelli
      Sinkut
      212
      1999
    4. Mitä tehdä asialle?

      Jos laitan deitti-ilmon "40-vuotias nainen etsii seuraa" niin ketään ei kiinnosta (korkeintaan paria runkkaripenaa joill
      Sinkut
      139
      1874
    5. Mitä helvettiä pakolaisille pitäisi tehdä RAJALLA?

      Jos Venäjä työntää rajalle pakolaisia ja tekee Suomelle selväksi että heidän puolelleen ei ole pakolaisilla asiaa - mitä
      Maailman menoa
      398
      1286
    6. 80
      1205
    7. Hyvää heinäkuuta

      Hyvää huomenta ihanaa. 🦗🌾☔🤗🌻❤️
      Ikävä
      235
      1135
    8. Ethän syytä itseäsi

      siitä miten asia menivät. Mä en antanut sulle tilaisuutta.
      Ikävä
      135
      1094
    9. Olen pahoillani mies

      Olen surullinen puolestasi, ettet saanut kaipaamaasi naista. Yrititkö lopulta edes? Teistä olisi tullut hyvä pari
      Ikävä
      55
      1020
    10. Olet mies varmasti peto

      Makkarin puolella. 🤤
      Ikävä
      74
      980
    Aihe