Laura ja Nea Kreetalla III

2CXY

...Jack näykki korviani ja pyöritteli kieltään kaulallani. Se tuntui tosi hyvälle, sellaiselle kutituksen ja kiihottumisen sekoitukselle. Samalla hän antoi käsiensä vaeltaa toppini alle ja puristeli pieniä rintojani ja nännejäni. Painoin vaistomaisesti peppuani tätä urosta päin kerjäten nopeaa otetuksi tulemista, ja tunsin Jackin valmiudessa olevan patukan painautuvan pakaraani vasten. Jack ei kuitenkaan aikonut vielä päästää minua piinasta, vaan painui kyykkyyn taakseni. Hän nosti valkoista, tiukkaa ja lyhyttä hamettani juuri sen verran ylöspäin, että alla olevat stringini tulivat kokonaan esille. Siliteltyään hetken pakaroitaniJack repäisi kiihkoissaan pikkuhousujeni haarapalankin kahtia, ja nosti sitten loput ylös hameen kanssa. Minä nojasin eteenpäin painaen poskeni vasten seinäkirjoitusten peittämää kaakelia. Hakien tukea pöntön tapin tuntumasta levitin jalkojani sen verran kuin kapeassa kopissa mahtui antaakseni Jackille paremmat mahdollisuudet työstää alapäätäni.

Jack työnsikin samantien naamansa pyllynposkieni väliin. Tunsin taivaallisen kielen alkavan lipoa pimppaani hitaasti mutta halukkaasti, sekä terävän ja suoran nenän painautuvan samalla peppureiälleni. Hän imi tussuani voimakkaasti ilmeisesti niellen samalla nektariani, samalla kun hän suurilla käsillään puristi lantiotani ja painoi sitä vasten naamaansa. Jouduin kyllä tosissani tekemään töitä ja puremaan huultani pitääkseni huutoni kurissa, sillä kuulin että vessassa oli muitakin. Väkisinkin minulta tuli muutama voihkaisu, mutta lujaa kaikuva discomusiikki peitti varmaan vähäsen. Kauaa Jack ei jaksanut itseäänkään hillitä, vaan pian hän nousi ylös ja laski nopeasti housunsa alas. Katsellessani jalkojeni väliin putoavia housuja, pistin merkille että vyön soljessa oli samanlainen pääkallokasvoinen cowboy kuin Henrikinkin vyössä, lieneekö ollut joku poikien oma juttu…

Joka tapauksessa Jack halusi päästä sisälleni ja pian. Hän tuntui kaivavan rintataskustaan kortsun, jonka rullasi sitten nopeasti paikoilleen. Ilman minkäänlaista epäröintiä kosteudestani hän työntyi minuun koko kalunsa pituudelta. Silmissäni musteni nautinnosta kun valtava valtikka alkoi liukua minussa edestakaisin. Pylly mahdollisimman taakse työnnettynä nojasin nyt pääni käsilaukulla pehmustetun pöntön emalikannen päälle, ja antauduin täysin Jackin käsittelyyn. Vaikka Jackin kalu tuntui olevan samaa kokoluokkaa kuin Henrikilläkin, kovakaan naiminen ei tuntunut koskevan äärimmäisestä kostumisesta ja rennosta olosta johtuen. Jack pumppasi minua takaapäin kuin halpaa lutkaa, vetäen pötköään hitaasti ulos, ja painaen siten melko nopeasti sisään. Ajatus kävi taas mielessäni, että olen minä melkoinen jakorasia, ensin jakelen teinipeppuani englanninopelleni, ja päästän sitten vielä sen kaverinkin muutaman tunnin tuttavuuden jälkeen naimaan itseäni jossain yökerhon vessassa! Jack ei varmaan moisilla ajatuksilla päätään vaivannut, vaan hänkin tuntui noin jälkeenpäin ajatellen unohtaneen muut vessassa olijat, sillä vasten pakaroitani läpsyvä alavatsan seutu ja karvaiset kuukuset aiheuttivat kuitenkin melkoisen paukkeen, puhumattakaan litisevästä pimpastani. En myöskään voinut enää hillitä kokonaan omaa ääntäni, vaan lujat työnnöt alkoivat vähitellen yhä enemmän tahdittaa voihkimistani.

Sitten Jack vetäytyi minusta, ja käänsi minut hellästi etuperin. Vahvat kädet tarttuivat pakaroideni alta ja nostivat minut syliin. Tartuin käsilläni hänen kaulansa ympäri, ja kietaisin jalkani ristiin hänen alaselkänsä tienoille. Jack suuteli minua kiihkeästi omilta mehuiltani maistuvalla suullaan, ja nosti samalla alapäätäni sen verran että sai asetettua kalunsa sisälleni. Hän painoi selkäni vasten seinää ja alkoi naida minua syvillä vedoilla. Tunsin mahlani valuvan pakaroilleni, sitä tuli niin paljon että olisi voinut melkein kuvitella Jackin jo lauenneen. Siitä ei kuitenkaan ollut vielä tietoa, kivikovalla kalulla hän jatkoi jyystämistäni armoa antamatta. Hän antoi toisen keskisormensa painua peppuuni ensimmäistä niveltä myöten, tunne oli erittäin hyvä sillä se täydensi ihanasti vieressä pumppaavan kalun liikettä. Orkku tulikin sitten melko äkkiä, supisteleva pimppani otti vastaan raivoisat työnnöt lihaksillaan, jotka eivät kuitenkaan voineet estää Jackin kyytä painumasta joka työnnöllä juurta myöten sisään. Peitin voihkinani painamalla suuni vasten Jackin olkapäätä.

Jack suuteli minua hymyillen, ja kysyi voisinko viedä homman suulla loppuun. Sanoin tekeväni sen mielellään, ja Jackin laskettua minut alas asetuin istumaan pöntön kannelle. Rullasin tanassa seisovasta pistimestä kumin pois, ja heitin sen nurkkaan. Suukottelin punoittavaa terskaa, ja pyörittelin kieltäni sen ympäri. Jack silitti päätäni ja painautui sitten suuhuni. Asetin käteni Henrikin opettamalla tavalla putkeksi ja täydeksi vastinpariksi kiimaisena työntelevälle kalulle, ja pystyin näin ottamaan innokkaat painallukset vastaan koko pituudelta. Tunsin kielelläni jo suolaisen maun, Jackiltä oli jo pikkuisen lirahtanut ennen varsinaista purkausta. Sitten se alkoi. Jack sanoi minulle tulevansa ihan heti. Otin kalun pois suustani, ja aloin runkkaamaan sitä niin että kärki oli juuri ja juuri ulkopuolella. Valtavalla paineella ensimmäinen sykäys lensi suoraan kurkkuuni, josta refleksinomaisesti sylkäisin sen ulos. Seuraavat suihkut pystyin hallitsemaan painamalla päätäni taaksepäin niin ettei kaikki mälli päässyt karkuun. En tosin voinut estää osaa valumasta alas leukaani ja kaulaani pitkin, jolloin ajattelemattomasti päälle jättämäni toppi sai aimo kuorrutuksen Jackin spermasta. Hän työnsi vielä lauetessaan elintään suuhuni, jolloin automaattisesti tulin nielaisseeksi melkoisen klöntin lämmintä spermaa tehdäkseni lihanuijalle tilaa. Kun Jack sitten lopetti laukeamisensa, imin vielä hetken puristaen samalla varresta viimeiset tulossa olevat tipat itselleni. Muistaen edelleen Henrikin neuvot, näytin Jackille suussani vellovaa valkoista massaa, jonka sitten tyttömäinen hymy huulillani annoin mennä aina vatsaani asti.

Pukeuduimme kiireettä kopissa, ja minä huuhtelin spermaista toppiani alasuihkulla. Olisin voinutkin marssia suoraan vaikka miss märkä paita-kisaan, sillä nännini nöpöttivät aika lahjakkaasti kun minulla ei ollut rintsikoita. Laitoin kuitenkin toivoni lämpimän ilman pikaisesti kuivattavaan vaikutukseen. Kun sitten palailimme Jackin kanssa vessasta, istuivat Nea ja Henrik tyytyväisen näköisenä pöydässämme, Nea suorastaan kikattaen, ja Henrikin kainaloon käpertyneenä. He olivat käyneet myös pikapanolla, mutta miesten vessan puolella. Kaikki oli siis hyvin, kaikki olivat tyytyväisiä. Aloimme jo puhua seuraavasta tapaamisestamme, ja olimme yhtä mieltä siitä että jo huomenna olisi kiva lähteä vaikkapa auringon ottoon yhdessä. Sovimme siis niin, että kahdentoista aikaan päivällä tulisimme Nean kanssa erään Plataniaksen keskustassa olevan marketin eteen. Sieltä Henrik ja Jack poimisivat meidät vuokraamansa keltaisen Fiatin kyytiin, ja menisimme sitten porukalla saaren länsikärjessä kuulemma olevalle syrjäisemmälle kallioiselle alueelle, jossa olisi pienten poukamien erottamia yksittäisiä hiekkarantoja. Siellä saisimme olla yhdessä rauhassa, ja tehdä mitä huvittaa, arvaatte varmaan mitä… Nean kanssa arveltiin että voimme harhauttaa mun vanhemmat sillä että mennään muka kahdestaan jonnekin hotellista vähän kauempana olevaan rantaan. Niinpä sitten erosimme yökerhon edessä puoli kahden maissa ja otimme Nean kanssa taksin hotellillemme.

Aamulla suunnitelmat menivät hieman uusiksi. Nealle tuli jo aamuauringosta paha olo, eikä hänestä ollut lähtijäksi sinne autoreissulle. Mä kuitenkin halusin mennä, ja aiemman suunnitelman mukaan sanoin iskälle että menen eräälle toiselle rannalle päiväksi. Isä ei vastustellut ollenkaan, ja sanoi vähän katsovansa Nean perään. Mielessäni kävi hetken ajatus että toivottavasti ei kirjaimellisesti, mutta nähdessäni hänet sängynpohjalla kylmine kääreineen, arvelin ettei hänestä ole nyt iskäni viettelijäksi. Nea toivotti minulle kuiskaten kiihkeää rantapäivää, ja annettuani vaivihkaa lähtösuukon, lähdin kävelemään kohti sovittua paikkaa. Päästyäni sinne, huomasin että kaverukset odottivat minua jo autossaan. Heitin ikkunasta kassini takapenkille, ja istuin eteen Henrikin viereen.

Ajaessamme mutkittelevaa tulikuumaa tietä pitkin kohti määränpäätämme nautiskelin lämpimästä tuulesta joka tuli autoon kattoluukun ja avoimien ikkunoiden kautta. Oliivipuutarhat vilistivät tien varsilla, ja näin vanhojen ukkojen paimentavan lampaitaan suhteellisen paksun näköisessä vaatetuksessaan. Enemmän kuin ilmasta tai maisemista nautin kuitenkin kaverusten käsistä jotka olivat kimpussani melkein heti sen jälkeen kun auto nytkähti liikkeelle. Henrik oli työntänyt kätensä kietaisuhameeni alle, ja raotettuaan bikineitäni sormillaan hän hieroi hitaasti pimppaani. Jack puolestaan puristeli takapenkin puolelta rintojani, ja suukotteli kaulaan kutitellen välillä myös korvaani kielellään. Kaikki merkit viittasivat siihen että pojat olivat kovasti innoissaan, ja että minulle tulisi työntäyteinen päivä heidän panopuunaan. Ehkäpä oli sittenkin parempi että Nea joutui jäämään pois…

Vähitellen saavuimme seudulle jolla ei näyttänyt olevan enää juuri viljelyksiä eikä liiemmin talojakaan. Tie mutkitteli nyt aivan kallioisen törmän reunalla, ja sieltä täältä aloimme jo nähdä sitten näitä pieniä hiekkarantaisia poukamia. Erään päätieltä alaspäin kääntyvän risteyksen kohdalta poikkesimme sitten pois, ja ajoimme hiljalleen kärrypoluksi muuttuvaa pölyistä tientapaista alaspäin. Pian saavuimme kalliojyrkänteen juurelle, ja näimme ihanan kultahiekkaisen rannan odottavan meitä neitseellisen koskemattomana ja tyhjänä. Jätimme auton pienen puun varjoon ja kävelimme kasseinemme rannalle.

Leviteltyämme pyyhkeemme vierekkäin avasimme jokaiselle yhdet oluet, riisuimme vaatteemme pois, ja kävelimme yhdessä vesirajassa johon lempeä Välimeri loiskutti aaltojaan vasten paljaita jalkojamme. Siinähän me sitten olimme, kuin kaksi Aatamia ja yksi Eeva, ilkosillaan autiolla rannalla kuin aikojen alussa. Suolainen merituuli hiuksissamme ja kallioihin iskeytyvät aallot ympärillämme vaelsimme käsikädessä rannalla, ja pulahdimme sitten uimaan houkuttelevan lämpimään veteen. Jack aloitti kanssamme vesisodan rantavedessä, ja pian pärskimme kaikki toisiamme kuin pikkukakarat. Näyttihän se vähän hassulta nähdä vaikka Henrikinkin leikkivän silleen, enkun ope ja kaikkea, mutta kyllähän minä sen tiesin että Henrikissä niin kuin ilmeisesti Jackissäkin oli vielä aimo annos pikkupoikaa. Loppujen lopuksi, eikös sitä sanota että miehet ei ikinä täysin aikuistu. Joka tapauksessa aikamme pulikoituamme lähdimme rantaa kohti, minä Henrikin reppuselkään sieppaamana, ja takana tuleva Jack joka läpsytteli pyllyäni askeliemme tahtiin koko matkan aina pyyhkeelle asti.

Asetuttuamme pyyhkeillemme, minä keskimmäiseksi, annoimme suolaveden karkeiksi tekemien hiustemme kuivahtaa paahtavassa auringossa ja lempeässä tuulessa. Pian pojat alkoivat kuitenkin osoittaa kiinnostustaan minuun. Molemmat olivat kääntyneet kyljelleen kyynärpäidensä varaan, ja alkoivat hellästi kuljettaa käsiään alastomalla vartalollani. Näennäisen välinpitämättömänä makasin selälläni kätkeytyen aurinkolasieni taakse. Vahvat mutta pehmeät kädet silittelivät pientä vaaleaa untuvaa kasvavaa ruskettunutta litteää vatsaani, ja välillä kävivät hiveltämässä tissejäni juuri sen verran että nännini nousivat pystyyn kuin Minin vilkut. Aivan kuin varoen menemästä vielä liian pitkälle, nämä kädet pyörittelivät bikineille sheivattua karvoitustani pieniksi kiekuroiksi, ja silittelivät reisieni sisäpintaa saaden minut värisemään nautinnosta.

Jack siirtyi kohta suukottelemaan vatsaani ja häpykumpuani. Hänen huulensa kutittivat sillä tavoin, että jännitin automaattisesti vatsalihaksiani, enkä voinut myöskään olla kikattamatta ihanalle kiusoittelevalle kutkutukselle. Jackin puuhastellessa alempana siirtyi janoisten huulieni puoleen. Jäänsiniset silmät katsoivat minua keskeltä komeita ja kulmikkaita kasvoja, ja pehmeät huulet painuivat omilleni. Vastasin kiihkeästi Henrikin kielariin, ja tartuin käsilläni hänen kasvojensa molemmin puolin. Samalla olin automaattisesti levittänyt jalkani Jackille, joka siirsikin kätensä jalkoväliini, ja alkoi hitaasti ja hellästi hieromaan häpyhuuliani.

Henrik kuiskasi korvaani, että hän haluaisi ikuistaa tämän sessiomme videokamerallaan joka hänellä oli mukanaan. Jos en olisi ollut niin kiihottunut, olisin ehkä epäröinyt sellaisen ”todistusaineiston” kuvaamista. Nyt en kuitenkaan epäröinyt, vaan annoin Henrikin tehdä mielensä mukaan. Hän otti nopeasti putkikassistaan kameran, ja siihen kuuluvan pienen kolmijalan. Nopeasti hän tähtäsi meidät ruudulle, ja laitettuaan nauhoituksen päälle palasi viereemme.

Sillä välin Jack ei antanut kameratouhujen häiritä. Hän oli jo siirtynyt jalkojeni väliin nuolemaan minua, hänellähän oli tuoreessa muistissa millaisesta imutuksesta pidin. Henrik tuli rintani päälle kahareisin, ja antoi tullessaan lihanuijansa napsahtaa naamaani. No minuahan ei tietenkään tarvinnut kahdesti käskeä, vaan halukkaasti tartuin kiinni ja otin terskan suuhuni. Henrik kannatteli niskaani kädellään, ja alkoi hiljalleen pumpata minua suuhun. Jokaisella työnnöllä suuni oli niin täynnä että poskeni pullistelivat, ja minusta tuntui kuin suussani olisi liikkunut jokin munakoiso miehisen alastoman aseen sijaan. Välillä minun oli pakko laskea kalu suustani jotta kykenin kunnolla nielemään rauhasistani voimakkaasti erittyvät syljen, olin nimittäin sen verran ”vesi kielellä”. Varmaan naislukijoista jotkut ovat kokeilleet kalun imemistä samaan aikaan kun joku on kielineen alapään kimpussa, ja siis tietävät miten vaikea kiihottumisen nopeuttaman hengityksen aikaan on pyrkiä kovaan kalun imemiseen, vieläpä niin suuren kuin mitä Henrikillä oli. En kuitenkaan käynyt valittamaan, ei sitä ihan joka päivä saa kimppunsa kahta sellaista adonista yhtä aikaa.

Jonkin ajan päästä Jack lopetti nuolemiseni, ja Henrik vetäytyi suustani. Sanoin haluavani takaapäin, ja niinpä Jack tuli taakseni. Odotin pylly pystyssä halukkaana kuin narttukoira kun Jack rullasi kumia paikalleen. Henrik asettui eteeni makaamaan, ja minä otin halukkaasti valtikan suuhuni. Samaan aikaan Jack puristeli pakaroitani levittäen niitä samalla irstaasti pyllyreikääni paljastaen. Sitten hän sylkäisi pepulleni, ja alkoi upottaa fallostaan sisälleni. Voi Kristus että se tuntui hyvälle. Kalu levitti jalkovälini nahkat äärimmilleen, sen isompaa melaa en kyllä missään nimessä tarvitsisikaan. Vaikka tunne meni hetkellisesti kivunkin puolelle, mielihyvä silti voitti. Poikkeuksena eilisillan panolle naistenvessassa, Jack ei nyt käyttänyt melkein rankaisevan kovaa survomista, vaan antoi kalunsa liukua sisään ja ulos hyvin hitaasti niin, että terska jäi juuri ja juuri sisäpuolelle. Samalla hän antoi peukalonsa painua syljen ja eritteideni liukastamaan peräaukkooni, jossa hän työntöjen tahtiin liikutteli sitä pienellä liikkeellä. Nyt minulla oli täytettä joka reiässä, ja voin kertoa että tuota tunnetta en helpolla mihinkään muuhun vaihtaisi.

Sitten kaverukset halusivat vaihtaa paikkaa. Jack veti molonsa sisästäni, ja rullasi kondomin pois samalla, kun Henrik siirtyi taakseni rullaten oman kuminsa kohdalleen. Sitten huomasin hänen ottavan laukustaan purkillisen liukuvoidetta. Kun Henrik katsoi minuun kysyvästi, vastasin että peppunainti on ihan okei. Voideltuaan kalunsa Henrik alkoi hieromaan voidetta aukolleni ja vähän sen ympärillekin. Samaan aikaan etupuolella minä otin Jackin miehuuden poskeeni. Alkaessani halukkaasti imeä, tunsin Jackin karvoituksesta jäävän suupieliini ja nenäni alle omaa pimppamehuani, se ei minua toki haitannut, tulipahan vielä mieleeni seikkailut Neankin kanssa suihkussa ekana iltana.

Sitten Henrik sai alapääni valmisteltua anaaliyhdyntään, ja hän nousi puolittain seisomaan taakseni. Silittäen toisella kädellä selkääni, hän alkoi kaluaan juuresta tukien työntyä suoleeni. Aluksi minusta tuntui kuin peräaukkoni repeäisi tuon mahtavan tunkeutujan tiellä, mutta tottumuksella ja varovaisuudella Henrik sai työnnettyä lemmenmakkaransa ohi sulkijalihakseni kohti pyllyni syvyyksiä. Liukuvoide varmisti sen että kitkaa ei päässyt tulemaan, ja vähitellen hiljalleen edestakaisin työnnellen Henrik pystyi alkamaan tahdittamaan työntöjään nautinnolliseksi kirnuamiseksi. Hellästi käsillään vyötäröäni puristaen hän painui vähitellen syvemmälle päästen lopulta työntymään lähes koko kalunsa pituudelta sisälleni. Henrikin työntöjen voimasta painui kurkkuni lujasti vasten Jackin uljaana seisovaa majakkaa. Sain nyt molemmista päistä sellaista kyytiä ettei paremmasta ollut väliä.

Jackin kestävyys osoittautui meistä lyhyimmäksi. Hän ilmoitti että kohta on lasti tulossa. Melkein heti Jack alkoi purkautua suuhuni, ja minä yritin parhaani mukaan niellä suuhuni pulppuavaa nestettä. Iso osa siitä kuitenkin pääsi karkuun suupielistäni, olihan pääni alaspäin. Henrikin seuratessa Jackin laukeamista olkani yli ja kameran vieläpä ikuistaessa kaiken, minä laukesin myös melkein saman tien, ei sillä väliä oliko kalu pepussa vai pimpassa, nautinto on silti suunnilleen yhtä suuri. Henrik jatkoi takana pyllyni pumppaamista. Entisestään jäykkenevästä kalusta pystyin päättelemään ettei Henrikinkään tuleminen ollut kaukana. Hän puristi vyötäröäni kiihkoissaan niin lujaa että pelkäsin siihen tulevan jäljet. Samalla hän alkoi läähättäen ampua lastiaan sisälläni, pysähtyen aina spermasuihkun välillä hetkeksi paikalleen. Hän jatkoi liikettä aina niin kauan, kunnes veri alkoi virrata hänen suvunjatkamisen työkalustaan takaisin aivoihin päin, ja viimein löysentynyt kalu lupsahti pois suolestani.

Henrikin sammutettua kameran makasimme kaikki lopen uupuneina pyyhkeidemme päällä. Koska olimme kaikki aivan yltäpäältä hiessä, kävimme vilvottautumassa meressä. Väsyneen mutta onnellisen tunnelman vallitessa otimme kylmälaukusta uudet oluet ja söimme poikien ostamat täytetyt patongit. Nautittuamme auringosta vielä pari tuntia hyppäsimme tavaroinemme Fiatiimme ja lähdimme ajamaan kohti Plataniasta, kohti uusia kujeita.

6

4997

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Miksu

      Olihan taas aivan loistava tarina. Näitä sun juttuja odottelee aina kieli pitkällä.

    • Riku

      Aivan mieletöntä! *hurraa ja läpsyttelee käsiään* Taju lähti kun spermaryöppyni lähti valonnopeudella tykkini suusta.

      Hyvää ja seksikästä kesää kaikille! Nussikaahan kunnolla!

      t. Riku

    • nimimerkki

      Ehdottomasti paras lukemani novelli!!!!!!!:)

      • MÄÄ VAAN

        LAURA JA NEA SAAPUIVAT ESPANJAAN.FINNAIR AY 625 LASKEUDUMME IHAN KOHTA ESPANJAAN.HE KÄVELIVÄT LENTOKENTÄLLE JA TULLIIN.OK.TERVETULOA LAURAN TÄTI ALMA JOKA ASUI ESPANJASSA OLI VASTASSA.MÄ VIEN TEIDÄT HOTELLIIN.NEAN ENO OLI MYÖS HOTELLISSA.HE MENIVÄT HOTELLIN BAARIIN KUKAS TOI TUMMA MIES ON SE ON YKS SUOMALAINEN.MITÄS TYTÖT MIES SANOI.YKSI PEPSI JÄILLÄ.HEI LIKAT TOINEN ÄIJÄ SANOI.ME OLLAAN EROTTU VAIMOISTAMME.RAIMO MIES ESITTELI MÄ OON 49 - VUOTIAS.TOINEN SANOI SAKARI IKÄ 52 V JA OLEN ERONNUT MYÖS VAIMOSTANI.
        KOLMAS SANOI TIMPPA VAAN.HE KATSOIVAT HOTELLIN BAARIN AULASSA JALKAPALLOA NYT TULEE MAALI ESPANJA - SAKSA 3 - 2. EI TEE SAKSA.JAAHA KATOTTEKS TE NEIDIT KIEKKOA.RAIMO NEA KYSYI LÄHDET SÄ MUN MUKAAN HUONEESEEN.JATKOA SEURAA


      • MÄÄ VAAN

        HE RAKASTELIVAT HOTELLIHUONEESSA MINKÄ IKÄINEN OOT 22 ENTÄS SÄ 49 V ERONNUT TAKSIKUSKI TAMPEREELTA.


      • MÄ VAAN
        MÄÄ VAAN kirjoitti:

        HE RAKASTELIVAT HOTELLIHUONEESSA MINKÄ IKÄINEN OOT 22 ENTÄS SÄ 49 V ERONNUT TAKSIKUSKI TAMPEREELTA.

        LÄHDETKÖ HUOMENNA AAMIAISELLE KANSSANI.KIITOS IHANASTA YÖSTÄ RAIMO


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1878
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1818
    3. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      118
      1799
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      70
      1577
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      60
      1432
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1246
    7. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1153
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1132
    9. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1128
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1127
    Aihe