Ruskettuuko

miten hyvin?
Ilmoita


10 Vastausta

Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.


kuinka hyvin väri tarttuu tammikuussa? Suomen kesässä kyllä rusketun, mutta tammikuuhan on ilmeisesti Egyptin kylmin kuukausi.. ois vaan kiva saada jotain väriä iholle :)
2 VASTAUSTA:
Tosiaan olis kiva saada jotain väriä iholle maaliskuussa,aurinko rasvaa tarvitsee ainakin vähän käyttää,vaikka en mikään herkkä palaan ole.
Kyllä Egyptissä ruskettuu ihan mukavasti tammikuussakin. Itse nimittäin rusketun todella huonosti, mutta Egyptissä viettämäni 2 vk jälkeen sain mukavan rusketuksen. Päivät ovat mukavan lämpimiä, mutta yöllä on todella kylmä, ainakin Luxorissa ja Kairossa. Joten lämmintä mukaan yö ja ilta-ajaksi. Hyvää matkaa!!
+Lisää kommentti
Ainakin menneenä maaliskuuna sai hyvin väriä pintaan. =)
Ilmoita
Itse kuulun noihin palaviin tyyppeihin, eli rasvasin tuolloinkin, vkolla 10, itseäni hyvin, en onneksi palanut, hiukan iho punoitti otsasta.
Ilmoita
ruskettuu! itse olimme viime maaliskuun alussa siellä ja paloin kyllä jo heti ekan 2 tunnin aikana kun en hölmönä tajunnut heti aurinkovoidetta laittaa (en suomessa pala herkästi)..

Minä päivänä olette menossa?
Me ollaan menossa 4.3, toista kertaa samaan paikkaan :)
1 VASTAUS:
4.3. sharmiin ja ensimmäistä kertaa sinne suunnalle.Kiva kuulla,että maaliskuussa saa väriä pintaan,että ei ole aivan turha reissu rusketuksesta haaveilevan suhteen.
+Lisää kommentti
Olen ollut maaliskuussa Sharmissa ja jo oli helteet. Päivisin liki 30 ja iltaisin ei tarvinnut kuin t-paidan, oli kenties hyvä tuuri säiden puolesta mutta koko ajan oli kuuma!
Ilmoita
Riippuu, montako kertaa lykkii kakkoseen.
Ilmoita
Kyllä ruskeaa löytyy, kaikki päällekäyvät ukkelit olivat ruskeita.
Järkyttävää koska kaikki energia ja aika meni noiden ällöttävien tyyppien karkoittamiseen.
Koettivat myydä rättejä.

Älkää luojan tähden menkö edes sinne kylälle vaan pysykää hotellien muurin takana.
Ilmoita

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Ruskettuuko

miten hyvin?

5000 merkkiä jäljellä

Rekisteröidy, jos haluat käyttää nimimerkkiä.

Peruuta