Hesperia Isla Margarita

sinne talvella

Hei!
Voisiko joku joka on käynyt kyseisessä hotellissa keroa siitä hiukan.Millaista ruokaa on tarjolla All inclusivissa, entäs juomat? Saako juomaa hotellihuoneessa? Millaiset altaat hotellissa on? Onko ranta kiva ja voiko siinä uida vai onko liian kovat merivirrat? Onko rannalla hotellin aurinko tuolit ja onko ranta yksityinen vai yleinen kaikille? Entäs mitä maksaa taksi ihmisten ilmoille hotellilta? kuten ostoksille ja muihin illanviettopaikkoihin? Onko hotelli siisti ja viihtyykö siellä 2 viikkoa?

Kiitos vastauksista kaikille! En ole koskaa ollut Venetzuelassa joten kaikki vinkit otetaan avosydämin vastaan!!

5

2011

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • sinne

      Voisiko joku joka nyt on ollut tuossa hotellissa kertoa meille muille joilla vasta on matka edessä millainen paikka tuo hotelli on?

    • JPS

      Hotelli on oikein viihtyisä ja siisti. Olimme viimevuoden maaliskuussa ja silloin ainakin ruoka oli oikein hyvää. Söimme hotellissa päivittäin ja ruoat olivat vaihtelevia. Vaihtavat teemaa päivittäin ja tarjoavat eri maiden ruokia. Ruoasta ei voi valittaa. Söimme muutaman kerran muualla ja yhden kerran saimme hieman vatsanpuruja syötyämme rantaravintolassa pizzaa. Hotellin ruuista emme saaneet mitään. Juomapuoli on myös runsas. Sitä tarjoillaan muistaakseni aamu kymmenestä yöhön asti. Minibaarista huoneessa muistaakseni mainittiin finnmatkojen esitteessä mutta sitä emme saaneet pyynnöstä huolimatta. Baareista saa viedä juomia huoneisiin.
      Hotellin uima-allas oli iso ja mikäli halusi viettää päivää altaalla kannatti käydä varaamassa se ajoissa oli usein todella täyttä. Hotellin ranta on tarkoitettu hotellivieraille joten ei siellä muita näkynyt. Oli vain sen verran tuulista, ettei uimaan oikein pystynyt.
      Nautimme rentouttavasta lomasta ja kun lähtee matkaan avoimin mielin ja uutta kokemusta hakemaan lomakin onnistuu varmasti.

    • takaisin menossa

      Moi

      ainahan kaikki on kiinni asenteesta. Toisille ei mikään kelpaa, mutta tämä Hesperia-hotelli (nimenomaan Puerto Viejolla) on todennäköisesti saaren paras. Samaa mieltä ovat paikallisetkin.

      Ravintoloita on neljä (buffet, alacarte, italialaistyyppinen trattoria ja rantaravintola). Buffetissa oli joka ilta eri teemoja ja ainakin meistä vaihtelua oli ihan riittävästi. Juomia saa vapaasti baareista, joten ei minibaaria tarvitse. Kuka sitä nyt huoneeseen dokaamaan menisi.

      Hotellissa on iso allas lastenallas. Ainoa mikä häiritsi oli se kovaääninen salsajytä, mut jos Shakira iskee niin sen kai kestää.

      Henkilökunta oli todella ystävällistä ja mielellään heille tippejä vähän maksoi. Ranta on käytännössä hotellin oma (Venezuelassa ei saa olla yksityisiä rantoja) ja vieressä on toinen pidempi ranta. Aaltoja on, mutta tuli siinä paljon uitua silti.

      En tiedä miten valuutan vaihtuminen on vaikuttanut kursseihin, mutta viime vuoden puolella dollarilla sai 4500-5000 bolivaria. Kunhan muistaa välttää virallisia vaihtopisteitä (sellainen on hotellissakin). Hesperian kaupoissa vaihdettiin taaloja mielellään tuolla kurssilla.

      Taksi on halpaa, Porlamariin ehkä 40 tuhatta bolivaria, Play Aqualle alle 30.

      Ei hotellissa välttämättä 2 viikkoa viihdy, mutta kannattaa käydä retkillä. Itse kävimme Los Roquesilla, Canaimassa ja parilla muulla retkellä ja se riitti hyvin. Välillä on kiva olla löhöpäiviä.

      • sinne talvella

        Hei, kiitos vastauksista. Mukavaa kuulla että hotelli on hyvä. Onko teillä siellä käyneillä joitakin ehdotuksia taikka "tippejä" miten kannattaisi lomansa viettää? Itse olemme ajatelleet kyllä kunnon reuntoutus lomaa, aurinkoa ja vain löhöämistä, kävittekö hotellin spassa? hieronnassa? oliko hyvä ja mitä maksaa?


      • sinne
        sinne talvella kirjoitti:

        Hei, kiitos vastauksista. Mukavaa kuulla että hotelli on hyvä. Onko teillä siellä käyneillä joitakin ehdotuksia taikka "tippejä" miten kannattaisi lomansa viettää? Itse olemme ajatelleet kyllä kunnon reuntoutus lomaa, aurinkoa ja vain löhöämistä, kävittekö hotellin spassa? hieronnassa? oliko hyvä ja mitä maksaa?

        Juu, olisi kiva tietää millaisia hoitoja taikka mitä maksaa hieronta hotellissa.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mietitikö nainen koskaan

      Miksi me ollaan päädytty tähän pisteeseen. Lähestmistapaa ei ole. Tarvitaanko me oikeasti enää tätä.
      Ikävä
      115
      1639
    2. Olisi hauska tietää

      Koska huomasit pitäväsi minusta? Itse taisin ihastua sinuun heti silloin kun tavattiin ensimmäistä kertaa. Miehelle, jon
      Ikävä
      60
      1046
    3. Marin on ehkä maailman kaunein "Nelikymppinen"

      Marinin julkaisu on saanut yli 68 500 tykkäystä. Postauksen kommenttikentässä ylistetään paljon Marinin kauneutta, jota
      Maailman menoa
      132
      957
    4. Apua. Onks mä jotenki erikoinen ?

      Oon ihastunu paljon vanhempaan mieheen.
      Ikävä
      95
      856
    5. En kelpaa sinulle

      Varattuna - olen sinulle ongelma. Eroaminen vuoksesi voi olla turhaa, sillä me ei puhuta, kun olen varattu ja kumpikin v
      Ikävä
      73
      847
    6. Vernu Vasunta

      On mahotonta miten marjanpoimijoita on kohdeltu! Eikö paremmalla kohtelulla olisi saanut paremman tuloksen?
      Suomussalmi
      19
      819
    7. Minun on vaan päästettävä irti

      Toiveesta. Satutan vain itseäni😥😔. Toivon sinulle pelkkää hyvää, eläthän elämäsi parasta aikaa, mutta en halua enää k
      Ikävä
      36
      802
    8. Kertoisit jo

      Rakastatko minua vai olenko käsittänyt väärin onko tämä vaan ystävyyttä tai kaveruutta? En haluaisi enää nolata itseäni
      Ikävä
      42
      729
    9. Taidat vanhempi nainen

      Haluta sen tien itsellesi. juokse vaan karkuun ! Pahentaa vaan asiaa.Pitäs toimia ihan toisin päin
      Ikävä
      60
      725
    10. En koskaan saanut asiattomia kuvia!

      Silloin kun olin vielä nuori, kukaan mies ei koskaan lähettänyt minulle asiattomia kuvia itsestään. Jos tiedätte mitä ta
      Sinkut
      156
      691
    Aihe