uusi rellu

harkinnassa

onko tämä scenic minkä kokoinen. näyttää olevan samanlaiset mitat meganen kanssa. ovatko saman kokoisia?

3

1071

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • eri kokoisia

      Pohjalevy on periaatteessa sama kuin meganessa. Tavallisessa Scenicissä on sama akseliväli kuin farkussa ja sedanissa mutta pituutta on 25cm vähemmän eli se on vain 5cm pidempi kuin 5d megane.

      Grand Scenicissä on sama pituus n. 4,5m kuin farkku- ja sedan meganessa mutta akseliväli on 4cm pidempi.

      Muutenhan Scenic on huomattavasti korkeampi ja todellisuudessa melkoisesti leveämpikin. Meganessa tulee muutama sentti leveyteen suurista lokasuojan levikkeistä.

      Tavallinen Scenic ei ole kauheasti farmari meganea tilavampi jos molemmat penkkirivit ovat käytössä mutta takapenkit poistamalla siihenkin tulee lääniä niin että piisaa. Grand Scenic pesee ja linkooa meganet sitten joka tavalla.

      • mja

        Kirjoittelet että

        "Tavallinen Scenic ei ole kauheasti farmari meganea tilavampi jos molemmat penkkirivit ovat käytössä mutta takapenkit poistamalla siihenkin tulee lääniä niin että piisaa"

        Kyllä toi on aika vähättelyä 5-paikkasta Sceniciä kohtaan. Tosiasiassa lääniä löytyy takapenkkiläisille huomattavan paljon, verrattuna Megane-farmariin. Esimerkiksi jalkatilaa on 5-paikkaisen Scenicin takapenkillä jotain 20-25 cm, kun takapenkki on taka-asennossa. Farkussa on tavallisen sedanin jalkatilat takana. Työkaveri kun kiipesi ensi kertaa (tavallisen) Scenicini takapenkille, niin totesi että "no onpas tääällä tilaa".

        Sen sijaan tavaratila lyhytperäisessä Scenicissä on aika lyhyt. Se on tosin 10 cm korkeampi kuin Grandissa mutta ilman turvaverkkoa korkeudesta ei ole hyötyä, sillä tavaroita ei saisi lastata selkänojan tasoa ylemmäs. Usein joutuu kääntämään keskipenkin alas pitkiä tavaroita kuljetettaessa ja jos oikein koville ottaa, voi (confortissa) kääntää myös vielä apukuskin selkänojan alas, jolloin yli 2-metriset tavarat kulkevat kivutta. Aika harvassa autossa on muuten tällainen etupenkin kääntömahdollisuus.

        Suurin esine mitä tavallisessa Scenicissä on kuljetettu, oli täysileveä 4-tassuinen digitaalipiano. Kun takapenkit poisti, niin se mahtui Sceniciin helpommin kuin kerrostalon 3 hengen hissiin.


    • scenique

      Tavaratila on tosiaan pätkä-Scenicissä lyhyt, mutta takapenkkien pituussäädöllä voi kompensoida asiaa. Meillä esimerkiksi pitemmälle reissulle lähtiessä yhdistelmärattaat laitetaan tavaratilaan pitkittäin, jolloin takapenkit täytyy siirtää ihan etuasentoon. Mutta tällöinkin takapenkille mahtuu kohtuullisen hyvin.

      Scenicissämme on jopa kuljetettu yhtä aikaa Ikean vaatekaapin ja kirjahyllyn kuljeta-ja-kokoa-itse -paketit (pituus jopa 240 cm!).

      Ja vielä erityismainintana, että Scenicin tavaratila on kohtuullisen korkea jopa hattuhyllyn alla.

      Vauvan turvakaukalon olemme takana sijoittaneet turvallisimmalle paikalle eli keskelle (ja keskipenkin olemme siirtäneet ihan etuasentoon). Tällöin reunapaikoille mahtuu vielä istumaan kohtuullisen kokoiset aikuisetkin.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mikko Leppilampea epäillään seksuaalisesta ahdistelusta

      Tämä on ilon päivä 😁
      Kotimaiset julkkisjuorut
      176
      5369
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      128
      4785
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      30
      3036
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      30
      1961
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      23
      1804
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1767
    7. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      110
      1744
    8. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1740
    9. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      30
      1653
    10. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1581
    Aihe