Kokemuksia Nagoyasta?

Hallu

Minkälaisia kokemuksia löytyy Nagoyasta? Onko kaupungin lähiympäristössä kokemisen arvoisia kohteita? Olisi mukava nähdä muutakin kuin kaupunkielämää. Tähtäimessä on viikon reissu, mikä ei veisi kaikkia varantoja. Kiitokset vinkeistä!

6

1223

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • japan fan

      Japani jo sellaisenaan on näkemisen arvoinen, se on niin erilainen kulttuuri verrattuna länsimaiseen ja sen ymmärtää parhaiten näkemällä ja kokemalla sen. Nagoyassa kannattaa käydä Nagoya Castle:ssa, kävellä kaupungin katuja ja pistäytyä jossain japanilaisista ruokapaikoista.Hard Rock Cafekin löytyy Nagoyasta. Japani on ihmeellinen!

    • kokijamiekkonen

      varaudu siihen että saattaa tulla tylyä kohtelua lentokentällä..

      itse jouduin takahuoneeseen syynättäväksi ja herrat hokivat kokoajan samoja asioita huumeista.4 ukkoa kälätti ja uteli kokoajan että tajuatko millaisiin vaikeuksiin joudut jos nyt on marihuanaa taskussa.

      naureskelin herroille ja kerroin että kaikki kamat saa katella ihan vapaasti ja kaikki paketiti avata mikäli mieli tekee.

      testasivat jotain nukkaa laukkuni pohjalta testisäiliössä luullen sitä huumeeksi,selittivät vaan että jos nyt muuttuu purppuraksi tuo neste niin olet huumekuski.

      keltaiseksi muuttuneen nesteen jälkeen kuului mutinaa japaniksi ja nolostuneita naamoja.sanoin herroille että olen kohta myöhässä jatkolennolta ja paketit on kaikki pitkin pöytää leviteltynä että pakkaamme varmaan kimpassa kamani takaisin ja sitten joku saisi opastaa mut oikealle portille etten myöhästy.

      kovasti kiittelivät yhteistyöstä,mutta oli se kuitenkin paska kokemus.

      takaisintulomatkalla puuttuivat kassissani olevaan muovipussiin jossa oli muutamia euron kolikoita.varmaan 15 tai 20 edestä kolikoita.laitoin mennessä pussiin ja pakettiin kun ei niitä tosta vaan käytetä japanissa.

      sanoivat että noita et ota koneeseen mukaan.syytä kysellessä kuului naisvirkailijan ihmeellistä mutkutusta.onneksi vaimoni selvitti ninjalle asian ja päästivät eteenpäin.ihme juttu että rahaa saa kyllä mennessä olla taskussa mutta sitten ei takaisin voi viedä omiaan.kai se pelkäs että on huumeita kolikoissa sisällä , hehe.

      misokatsu on hyvää nagoyassa, maista ihmeessä sitä.

    • Uusvanha linna

      Nagoya on perinteisen japanilaisen autoteollisuuden tyyssija. Iso, miljoonakaupunki. Hieman saastuneen teollisuuskaupungin maine sillä on. Nagoyan murretta pidetään raakkuvana ja rumana.

    • Silja**

      Viime syksynä piipahdin Nagoyassa parin päivän ajan. Ei ehkä se mielenkiintoisin mahdollinen kohde Japanissa, lähinnä muistuttaa suurta ostoskeskusta koko paikka. Olihan tuolla jotain nähtävääkin, nimittäin Nagoyan linna on hieno ja samoin Oosu-kannon -temppeli mielenkiintoisine lähiympäristönsä (halpis)ostoskeskuksineen.

    • oya

      Jos autot kiinnostaa,löytyy sieltä
      Toyotan automuseo,mistä löytyy kaikenmerkkisiä
      harvinaisuuksia. Sellanen Hartwall-areenan
      kokonen ja näkönen pikkuputiikki.

    • birdfield

      Käväistiin neljän päivän matkalla. Ihan kiva kaupunkiloma kohde. Ostosmahdollisuudet ovat loistavat. Samoin löytyy paljon katseltavaa museoista, linnasta, meriakvaariosta yms. Toyotan auto - ja teknologiamuseo ovat myös kokemisen arvoisia kohteita.
      Kaupunki varsin selkeä ja helppo liikkua vaikka alueella tuo 17 miljoonaa ihmistä onkin.

      Suosittelen.. Ainakin Finskin pistematkojen hinta-laatusuhde on kohdallaan.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      274
      2903
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      75
      1526
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      43
      1460
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      34
      1250
    5. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      25
      1187
    6. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      47
      1180
    7. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      6
      1170
    8. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      43
      1109
    9. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      22
      1058
    10. Ihan mielenkiinnosta kyselen...

      Kun olen huomannut, että omat sähköpostit sakkaavat, puhelut eivät yhdisty jne. että missähän mahtaa olla vika? Osaisko
      Ikävä
      14
      1003
    Aihe