Kokemuksia Nagoyasta?

Hallu

Minkälaisia kokemuksia löytyy Nagoyasta? Onko kaupungin lähiympäristössä kokemisen arvoisia kohteita? Olisi mukava nähdä muutakin kuin kaupunkielämää. Tähtäimessä on viikon reissu, mikä ei veisi kaikkia varantoja. Kiitokset vinkeistä!

6

1266

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • japan fan

      Japani jo sellaisenaan on näkemisen arvoinen, se on niin erilainen kulttuuri verrattuna länsimaiseen ja sen ymmärtää parhaiten näkemällä ja kokemalla sen. Nagoyassa kannattaa käydä Nagoya Castle:ssa, kävellä kaupungin katuja ja pistäytyä jossain japanilaisista ruokapaikoista.Hard Rock Cafekin löytyy Nagoyasta. Japani on ihmeellinen!

    • kokijamiekkonen

      varaudu siihen että saattaa tulla tylyä kohtelua lentokentällä..

      itse jouduin takahuoneeseen syynättäväksi ja herrat hokivat kokoajan samoja asioita huumeista.4 ukkoa kälätti ja uteli kokoajan että tajuatko millaisiin vaikeuksiin joudut jos nyt on marihuanaa taskussa.

      naureskelin herroille ja kerroin että kaikki kamat saa katella ihan vapaasti ja kaikki paketiti avata mikäli mieli tekee.

      testasivat jotain nukkaa laukkuni pohjalta testisäiliössä luullen sitä huumeeksi,selittivät vaan että jos nyt muuttuu purppuraksi tuo neste niin olet huumekuski.

      keltaiseksi muuttuneen nesteen jälkeen kuului mutinaa japaniksi ja nolostuneita naamoja.sanoin herroille että olen kohta myöhässä jatkolennolta ja paketit on kaikki pitkin pöytää leviteltynä että pakkaamme varmaan kimpassa kamani takaisin ja sitten joku saisi opastaa mut oikealle portille etten myöhästy.

      kovasti kiittelivät yhteistyöstä,mutta oli se kuitenkin paska kokemus.

      takaisintulomatkalla puuttuivat kassissani olevaan muovipussiin jossa oli muutamia euron kolikoita.varmaan 15 tai 20 edestä kolikoita.laitoin mennessä pussiin ja pakettiin kun ei niitä tosta vaan käytetä japanissa.

      sanoivat että noita et ota koneeseen mukaan.syytä kysellessä kuului naisvirkailijan ihmeellistä mutkutusta.onneksi vaimoni selvitti ninjalle asian ja päästivät eteenpäin.ihme juttu että rahaa saa kyllä mennessä olla taskussa mutta sitten ei takaisin voi viedä omiaan.kai se pelkäs että on huumeita kolikoissa sisällä , hehe.

      misokatsu on hyvää nagoyassa, maista ihmeessä sitä.

    • Uusvanha linna

      Nagoya on perinteisen japanilaisen autoteollisuuden tyyssija. Iso, miljoonakaupunki. Hieman saastuneen teollisuuskaupungin maine sillä on. Nagoyan murretta pidetään raakkuvana ja rumana.

    • Silja**

      Viime syksynä piipahdin Nagoyassa parin päivän ajan. Ei ehkä se mielenkiintoisin mahdollinen kohde Japanissa, lähinnä muistuttaa suurta ostoskeskusta koko paikka. Olihan tuolla jotain nähtävääkin, nimittäin Nagoyan linna on hieno ja samoin Oosu-kannon -temppeli mielenkiintoisine lähiympäristönsä (halpis)ostoskeskuksineen.

    • oya

      Jos autot kiinnostaa,löytyy sieltä
      Toyotan automuseo,mistä löytyy kaikenmerkkisiä
      harvinaisuuksia. Sellanen Hartwall-areenan
      kokonen ja näkönen pikkuputiikki.

    • birdfield

      Käväistiin neljän päivän matkalla. Ihan kiva kaupunkiloma kohde. Ostosmahdollisuudet ovat loistavat. Samoin löytyy paljon katseltavaa museoista, linnasta, meriakvaariosta yms. Toyotan auto - ja teknologiamuseo ovat myös kokemisen arvoisia kohteita.
      Kaupunki varsin selkeä ja helppo liikkua vaikka alueella tuo 17 miljoonaa ihmistä onkin.

      Suosittelen.. Ainakin Finskin pistematkojen hinta-laatusuhde on kohdallaan.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tykkään sinusta tosi tosi paljon

      Siksi en pysty sisäistämään sitä, että se ei ole molemminpuolista. Sattuu liikaa. En osaa käsitellä sitä tunnetta, koska
      Ikävä
      57
      3729
    2. Mikä sai sut ihastumaan

      Mitä tapahtui?
      Ikävä
      167
      2327
    3. Kaupan kassalla kannataa olla kylmä käytös

      https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000010488540.html "19-vuotias Minja ja 59-vuotias Anne työskentelevät sillä todelli
      Sinkut
      212
      2039
    4. Mitä tehdä asialle?

      Jos laitan deitti-ilmon "40-vuotias nainen etsii seuraa" niin ketään ei kiinnosta (korkeintaan paria runkkaripenaa joill
      Sinkut
      139
      1924
    5. Mitä helvettiä pakolaisille pitäisi tehdä RAJALLA?

      Jos Venäjä työntää rajalle pakolaisia ja tekee Suomelle selväksi että heidän puolelleen ei ole pakolaisilla asiaa - mitä
      Maailman menoa
      402
      1350
    6. 79
      1221
    7. Hyvää heinäkuuta

      Hyvää huomenta ihanaa. 🦗🌾☔🤗🌻❤️
      Ikävä
      235
      1135
    8. Ethän syytä itseäsi

      siitä miten asia menivät. Mä en antanut sulle tilaisuutta.
      Ikävä
      136
      1118
    9. Olen pahoillani mies

      Olen surullinen puolestasi, ettet saanut kaipaamaasi naista. Yrititkö lopulta edes? Teistä olisi tullut hyvä pari
      Ikävä
      55
      1040
    10. Olet mies varmasti peto

      Makkarin puolella. 🤤
      Ikävä
      74
      1000
    Aihe