Iso kokemus

../..

Emme olleet pitkästä aikaa lomailleet joten ajattelimme sen tuovan arkeemme uutta kipinää. Matkaa edeltävänä iltana varasin meille äkkilähdön Kuubaan. Pakkasimme illalla matkalaukkumme ja avasimme viinipullon. Maistelimme viiniä ja kertasimme mitä olimme jo pakanneet.
Vaimo meni kylpyhuoneeseen ja kommentoi, että olisiko hänelle silmänruokana tummia rantaleijonia Kuubassa. Se oli vitsi ja sellaiseksi tarkoitettu, mutta minua se myös kiihotti. Yritin saada suustani jotain sanoja ulos mutta katselin vaan kiimoissani vaimoani jolla oli avonainen paita päällään.
Vaimoni ilmeisesti huomasi hämmennykseni ja sanoi että se oli vaan vitsi, ei hän tosissaan. Noin kauniin naisen on oltava varovainen, koska Kuuban rantaleijonilla on kuulemma niin isot vehkeet että... Vaimoni naurahti tälle mutta minä olin vakavana ja sanoin, luin joskus netin keskustelupalstalla että Kuubalaisilla miehillä on suuri ja ovat kestäviä rakastajia. Vaimoni epäili tätä ja vastasi tuskin niillä sen suurempia kaluja on kuin sinullakaan. Lisäsin sen enempää ajattelematta, että se pitää sitten testata. Vaimoni katsoi arvoituksellinen ilme kasvoillaan, mutta emme sillä kertaa puhuneet asiasta enempää.

Lentokoneesta poistuessa tunsimme kuuman aallon vasten kasvoja. Maijulla oli vaaleat farkut jalassaan ja ohut läpinäkyvä tunika yllään, hiukset ponnarilla. Vaimo valitti farkkujen olevan liian kuumat tällaiseen ilmastoon ja pian laukkumme saapuivat ja pääsimme ilmastoituun linja-autoon. Katselin vaimoani tarkkaavaisesti. Hän on silmin nähden rentounut ja katseli paikallisia komeita miehiä selvästi mielenkiinnolla, loi heille kauniin hymyn joihin miehet vastasivat takaisin. Paikka kuhisi tummia miehiä.

Hotellin vastaanotossa kaikki sujui mallikkaasti jopa laukkumme kannettiin huoneeseen. Huone oli suite-tasoa, keskellä huonetta oli iso parisänky. Aloimme purkamaan laukkujamme ja vaimoni avatessa omaansa hän yhtäkkiä kysyi mitä muuten tarkoitit sillä testaamisella? Vastasin vähän nolona että en nyt varsinaisesti mitään sen kummempaa tarkoittanut, mielessäni kirosin etten ollut kertonut totuutta, olin nimittäin tarkoittanut juuri sitä mitä olin sanonut. Olin jo kauan haaveillut ja ajatellut vaimoani vieraan miehen, varsinkin tumma ihoisen kanssa.
Kyllä sinä jotain sillä tarkoitit, vaimoni totesi. Mielessäni kiitin vaimoani ja keräsin rohkeutta kertoakseni. Menin sohvalle istumaan ja otin pullon viiniä ja pöydältä kaksi lasia. Sanoin vaimolleni että avataan tämä pullo ja keskustellaan asiasta.

Olet haluttava nainen ja minä en ole ikinä sinua pettänyt, enkä halua muita naisia. Jatkoin, mutta olen jo jonkin aikaa halunnut nähdä sinut rakastelemassa vieraan miehen kanssa. Vaimoni katseli minua hetken ja kysyi miksen ole aikaisemmin asiasta jutellut. Ei tällaisesta ole helppo puhua, vastasin hiljaa ja katselin vaimoani. Hän oli miettivän näköinen ja nojasi tuolissaan eteenpäin. Hän pisti kädet ristiin ja katsoi minua. Minä olen joskus fantasioinut vähän samantyylisestä asiasta, isosta kalusta, hän sanoi varmalla äänellä ja nousi ylös. Minulla on ollut haaveita jo pitkään mutta vähän niin kuin sinä, en ole niitä saanut puettua sanoiksi. En tiedä mitä olisin sanonut olin vain hämillään. Mitä me nyt sitten teemme, hän kysyi. Mietin oikeata vastausta, mutta sellaista ei tuntunut löytyvän. Päätin kertoa sen mitä olin lentokoneessa mietiskellyt. Jos teemme niin, että en nyt rakastele kanssasi ollenkaan. Sinä taas flirttailet ja pelaat paikallisten miesten kanssa. Jos on mahdollista minä seuraan kun sinua naidaan. Maiju ei sanonut sanakaan pariin minuuttiin. Sitten hän tuli viereeni seisomaan, avasi housunsa ja pudotti farkut nilkkoihin. Katsoin pikkuhousuja jotka olivat märät. Koitin sormella housujen päältä ja todellakin, rakas vaimoni oli kiimassa. Painoin sormea voimakkaammin mutta vaimoni peruutti huokaisten Et sinä sitä nyt saa enempää, eikös me niin sovittu? Vastasin, sovittiin. Vaimoni istui sängylle ja nosti toisen jalkansa reunalle. Hän hyväili itseään ja sanoi, tällä lomalla tämä vaimo saa isoa kyrpää. Olin ihan kiihkoissani vaimoni puheista. Saimme hiukan rahoitettua mieliämme vaikka ei se helppoa ollut. Purimme laukut ja kävimme pesulla.

Illalla vaimoni puki mustat stringit ja mustat rintaliivit. Vaatetuksen kruunasi uusi upea höyhenenkevyt kesämekko, joka ei hirveästi jättänyt arvailujen varaan. Niin läpikuultava se oikeassa valaistuksessa oli. Maiju nauroikin, että tätä ei kyllä Suomessa ilkeä pitää, mutta oli kuitenkin todella otettu, kun näki, mikä ylpeys minun naamalta paistoi.
Vaimoni meikkasi itselleen kevyen mutta merkitsevan meikin, pisti hajuvettä sopivasti ja punaista huulikiiltoa. Olimme hieman maistelleet viiniä, kun lähdimme ulos syömään. Poistuimme hissistä, ensin vaimo ja sitten minä. Vaimoni oli todella kiihoittavan näköinen ja uhkui seksuaalista vetovoimaa. Mekkoa ei riittänyt kuin juuri ja juuri polviin asti. Mekko kiristyi sopivasti pepun ja rintojen kohtaa ja kaula-aukon napit olivat kolmen ylimmäisen napin osalta auki, joten rintaliivit olivat kaikkien näkyvillä. Hiukset olivat auki ja nekin olivat seksikkään näköiset.
Menimme läpi hotellin respan ja näin kuinka miespuoliset seurasivat katseellaan vaimoani. Maiju pysähtyi ulkona hotellin edustalle ja sanoi, tekee mieli isoa munaa. En vastannut mitään vaan odotin hänen seuraavaa siirtoaan. Hän katseli ympärilleen ja oli mietteliäs. Jospa tänään löytäisin ravintolasta komean uroksen? hän kylmästi totesi. En ollut nähnyt häntä tuollaisena koskaan, mutta ei tämä minua haitannut, päinvastoin.
Ruokailun jälkeen vaimoni sanoi, kulta, minä lähden nyt vähäksi aikaa tuonne ravintoloiden suuntaan ja sinä jäät johonkin tänne hotellin lähelle odottamaan minua. Soitan sinulle jossain vaiheessa. Vaimoni lähti rinnat hytkyen ja peppuaan keinutellen pois, minä jäin juomaan virvokkeita. Noin neljän tunnin kultuttua, kun olin juuri tilannut tuopin olutta vaimoni soitti ja kertoi, että komea Kuubalainen uros on löytynyt ja josko tulisin katsomaan hänen valloitusta.
Lähdin kohti Maijun neuvomaa ravintolaa. Ravintolassa ihmettelin ensin missä Maiju mahtaa olla. Istuuduinin ja tarkkailin menoa tanssilattialla. Huomasin, että vaimonihan on tanssimassa hidasta ison atleettisen mustan miehen kanssa. Samassa näin miten musta käsi hieroi vaimoni valkoisen kesämekon peittämää peppua. Maiju keikutti peräänsä kättä vasten ja mieleni valtasi kiihottava mustasukkaisuus. Havaitsin hänen pyörittävän lantiotansa tiukasti tumman miehen etumusta vasten. Vaimoni peppuaan keinuttaen suuteli tanssilattialla estottomasti vieraan miehen kanssa. Vaimoni kietoi kätensä miehen niskan ympäri ja painautui vahvemmin miestä vasten. Mies ymmärsi viestin ja näin, miten hänen kouransa puristi entistä vahvemmin vaimoni pakaroita. Kaikesta oli helppo nähdä, että vaimoni käytös viesti, että hän on halukas, helposti otettavissa. Se, että aviomieskin on mukana, ei vaikeuta asiaa. Nelikymppinen pohjoismaalainen uhkea vaaleaverikkö painautuu mustan lihaksikkaan miehen syliin ja hänen aviomiehensä vain katselee yksin pöydässään. Suomalaiset rouvat ovat ennenkin tarjoutuneet etelässä miehille, mutta nyt sen tekee minun vaimoni ja minun nähteni. Vieras mies valloittaa naiseni, miten Suomessa kiltti ja kunnollinen rivitalorouvani avoimesti tarjoaa itseään. Sitten he tulivat kohti pöytääni, miehen käsi hyväili rakkaani takamusta samalla.
Maiju esitteli englanniksi minut miehelle. Mies oli luokkaa 190cm pitkä, mustahiuksinen. Miehellä oli kireä paita ja kireät farkut ja etupuolella selvästi näki kummassa lahkeessa penis oli. He istuivat pöytääni ja vaimo katsoi mustaa miestä ihailevasti. Skoolasimme kaikki kolme, jolloin vaimoni kysyi minulta, että olisiko tämä mies oikea henkilö täyttämään paikan. Humalaisin ajatuksin totesin, että jos sinusta tuntuu siltä. Kysyin vaimoltani kiihottaako häntä tämä yönmusta mies, johon vaimoni ääni väristen vastasi, että kiihottaa ja pelottaa. Maijun mukaan kaverin housuissa on suurin vehje mitä hän on koskaan tuntenut. Siinä yönmusta kolossi pitää vaaleaa naistani kädestä. Katsoin heidän ihon väriensä kontrastia . Samassa Maiju vinkkasi silmää minulle ja kääntyi hymyillen suutelemaan kiihkeästi Johnia. Vaimoni pieni vaalea käsi hieroi valtavaa kohoumaa etumuksella. Näin kuinka vaimoni kieli työntyi hänen suuhunsa ja mies imi sitä kevyesti. Vaimoni työntyi lähemmäs miestä ja näin kuinka hänen rintansa puristuivat miestä vasten. Humalaisesti kikattaen hän totesi haluavansa Johnia enemmän kuin mitään muuta. John silmäili estottomasti vaimoni rintoja ja kehui häntä upeaksi blondiksi. Vaimo nautti estottomasti miehen kehuskeluista. Maiju silitti Johnia reidestä ja mies taas kuherteli vaimolleni jotain ilmeisen kivaa, vaimoni kun kiherteli iloisesti. Mies laittoi oman kätensä vaimon reidelle, röyhkeästi siirsi mekon helmaa ylöspäin, suukotellen niskaa samalla. Vaimoni näkyi nauttivan tilanteesta todella paljon, uskaltaisin jopa väittää hänen kokevan seksuaalisesti sellaisia asioita joita ei koskaan ollut kokenut tai edes kuvitellut kokevansa. Vaimoni sanoi minulle olevansa elämänsä kiimassa ja saavansa pian isoa kyrpää. En voinut vastata mitenkään hänelle, tuijotin ainoastaan vaimoani silmiin. Vaimoni katsoi minua iloisesti silmiin, silitti poskeani ja sanoi minua kultaiseksi. Miehen huulilla oli itsevarma hymy.
Jäin kahden miehen kanssa, kun vaimoni siirtyi kohentamaan meikkiään. Mefusan kehui englanniksi vaimoani kauniiksi ja hyvin kiihkeäksi. Saatoin vain myötäillä. Mies jatkoi, että vaimostani huomaa, että hän on halukas. Mies kiusoitteli, ei kai vain ole niin, että vaimoni ei ole saanut tarpeeksi tai tarpeeksi isoa. Häkellyin, mutta mies puhui niin leikkisään sävyyn, että en kuitenkaan osannut loukkaantua. Sopertelin jonkin vastauksen. Kun vaimoni palasi, hän hymyili ja heitti stringit minulle. Oli kaikille selvää, että siirtyisimme hotellihuoneeseemme. Tämän yön saat sitten olla aisankannataja, hän sanoi. Tuo sana latasi tunnelmaa lisää. Vaimoni otti Johnia kädestä ja matka hotellille alkoi.
Hotelliin päästyämme istuin tuoliin katsomaan, kun vaimoni kaivoi Johnin housuista valtavan mustan kyrvän esille. Suonikas musta kyrpä ponnahti sojottamaan kohti miehen napaa. Se seisoi kovana ja vaativana. Maiju huokaili ihastuksesta ja tarrasi mustaan kulliin ja alkoi nuolla vartta ylös alas. Suuhun elimestä ei paljoa mahtunut, mutta teki parhaansa. Runkkasi hevosen kokoista kyrpää pienissä käsissään. Kalua heiluttaen vaimoni katsoi minua ja sanoi, kato mikä jättikyrpä, tää on niin paljon isompi kuin sulla. Näky oli häkellyttävä. Oli kiihottavaa katsoa, miten vaimoni halukkaana avasi suunsa avonaiseksi ja sormillaan ohjasi valtavan kalun suunsa lämpöön. Miehen ääntelystä ja liikkeistä ymmärsin, että vaimoni teki hyvää miehelle, hän nautti vaimostani. ja vaimoni huohottavasta hengityksestä kuulin, miten kiihottunut hän oli kokemastaan. Lopulta mies irrottautui vaimoni kiihkeästä imutuksesta. Mies nosti vaimoni syliinsä, laski sängylle ja levitti käsillään reidet. Eikä mies enää aikaillut, vaan työntyi suoraan vaimoni aarteeseen. Kuulin voihkaisun vaimoni huohottavasta suusta ja näin miten hän kietoutui mieheen, levitti reisiään lisää, kun vieras aloitti isolla kalullaan voimakkaat työnnöt vaimoni sisällä. Vaimoni voihkaisut muuttuivat jatkuvaksi uikutukseksi, ulinaksi, kun miehen iso kalu porautui rytmikkäästi vaimooni. Oli upeaa nähdä vaimoni kiihkosta vääristyneet kasvonpiirteet, miten suuret rinnat pomppivat työntöjen tahdissa, miten vaimoni kohotti reisiään yhä kovemmin miestä vasten saadakseen kalun syvemmälle, pohjaan. Johnn käänsi naiseni kontalleen ja valmistautui seivästämään takaa. Vaimoni odotti uutta jatkoa. Kun mies työntyi taas vaimooni, nyt takaapäin, Maiju käänsi katseensa minuun, katsoi suoraan silmiini, katso miten vaimoasi nussitaan, katso miten vaimosi saa isoa kyrpää. Tuntui todella kiihottavalta kun hän katsoi ja puhui minulle. Tätähän sinä halusit, eikö niin? Kun myöntelin, vaimoni pyysi minua sanomaan sen. Sanoin haluavani katsoa kun vieras nussii vaimoani. Maiju käski minun sanoa se englanniksi. Jouduin toistelemaan englanniksi, että haluan vieraan nussivan vaimoani, kiihotun kun näen ison vieraan kalun työntyvän vaimooni, en ole koskaan nähnyt vaimoani noin kiihottuneena. Kun vaimoni lähestyi orgasmiaan, voihki sekopäisenä pään heiluessa puolelta toiselle ja alkoi toistella, se on niin iso ja kova, se tulee niin syvälle, täyttää kokonaan, iso, valtava, saan. Ymmärsin, mihin vaimoni vertaili, mutta vaimoni puheet kuitenkin vain kiihottivat minua. Mies oli nainut vaimoani varmaan jo toista tuntia lähes tauotta ja kyrpä seisoi edelleen kivikovana kun hän antoi sen tulla välillä täysin ulos pillusta ja puski sen taas sisään. Vaimoni parkuminen yltyi yltymistään ja pelkäsin jonkun pian tulevan kysymään mitä sviitissämme oikein tapahtuu. Mies pani häntä kuin mieletön. John puristeli ja leipoi vaimoni tissejä nussiessaan tätä samalla pohjaan asti. Vaimoni itki kiiman täyttämästä onnesta miehen käsien hieroessa, hyväillessä ja kouriessa häntä kaikkialta ja kyrvän käydessä vitussa ilman pienintäkään merkkiä tauosta. Maiju huusi nautinnosta, kovemmin kuin koskaan olisin voinut uskoa. Vaimoni voihki äänekkäästi ja kehui Johnin kullin olevan parasta mitä oli koskaan saanut ja ilmoitti kiimoissaan haluavansa sitä jatkossakin sisäänsä. Nainti saavutti huippunsa, vartalot jännittyivät ja lantiot alkoi tärähdellä miehen kyrvän laskiessa siemenensä vaimooni. Oooh, mä tunnen suihkun, ekaa kertaa, se on niin iso! Vaimoni puhe muuttui sekavaksi valitukseksi, silmät olivat kiinni ja pää keikkui puolelta toiselle, orgasmi tuli vaimolleni suurempana ja äänekkäämpänä kuin koskaan. Lauetessaan vaimoni toisteli suomeksi ja englanniksi, miten iso, kova ja taitava John on.

2

20695

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • roomalainen

      plagioit sitten tekstini herkku.netistä.

    • Koita päättää

      täyttä paskaa

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      74
      5288
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      17
      2396
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      26
      1917
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      44
      1608
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1571
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1368
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1277
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      4
      1226
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      6
      1209
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1183
    Aihe