Muuto aikeita

pois suomesta

Heips! ajattelin nyt kysellä täältäkin, että mites onnistuu tuo työhomma tuolla saudeissa?ja mikä ois palkka taso..oon lukenu jonkin verran että taitaa olla hoitajilla hiukan parempi palkka siel ku suomessa.mutta mitä kautta sais tietoa enemmän?esim.asunnot ja duunit?ne taitaa kulkea käsikädessä...jos olis yksin ni ei haittais vaik lähtis ihan reppureissuun mutta kun on on lapset ja mies..pitää vähän suunnitella..niin ja paljonko pitäsi olla sitä säästössä..onko vältämätöntä?kauheesti kysymyksiä ja varmasti nyt joku ajattelee et eihän toi voi lähtee ku ei ite mitää tiiä..heh..no mut ei kai siitä haittaakaa ole jos vähän utelee muiden kokemuksista..

kiitos jo etukäteen :)

3

4046

Vastaukset

 • sairaanhoitajat saavat nykyään enää harvemmin Saudi-Arabiasta työsopimusta, joka kattaisi myös perheen eli puolison ja mahdollisten lasten viisumit. Eli mielellään palkkaavat sinne naimattomia sairaanhoitajia.

  Yleensä länsimaisten sairaanhoitajien työsopimus Saudi-Arabiassa kattaa noin 2500-3000 €:n verottoman kuukausipalkan, ilmaiset lennot maahan, asunnon sairaalan "asuntolassa", terveydenhuollon, viisumin jne. Mutta kuten jo kirjoitin, harvemmin saa viisumia myös perheelle.

  Täällä vähän enemmän tietoa sairaanhoitajista Saudi-Arabiassa:

  http://www.profco.com

 • sun pää katkaistaan miekalla jos teet pienimmänkin hoitovirheen. Siellä pitää olla todella ammattilainen ja osata lukea arabin kieliset lääkeselosteet. Mutta nuohan sinulla on varmaan hallussa?

  • Olen asunut Saudi-Arabiassa 16 vuotta. Siellä on paljon suomalaisia sairaanhoitajia. Osa viihtyy hyvin, osa ei.


suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

SEISKA.FI

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Työssäkäyvien köyhyys

  oli uutisissa. Jopa 200 000 ihmistä saattaa ajoittain tarvita sosiaaliapua "pärjätäkseen palkallaan". Silppu- ja osa-aikatyöt eivät lyö leiville.
  Maailman menoa
  174
  3479
 2. Eerikäisen postaukset

  Onko oikeesti kivaa Vikkelle kun isukki postaa kokoaika someen siitä kuvii.😑 Ei saa ees kaverinsa kanssa rauhassa leikkii ettei Esko oo laittamas "ma
  18
  1052