Kalmanhaju.

mitä V****.

Kuulin tässä ykspäivä ystäväni äidiltä, kun tuli käytetyistä autoista puhe että, hänellä oli joskus kymmenisen vuotta sitten ollu joku harmaa Sierra- merkkinen auto, että se oli kuulema ollut kolari auto. Ja siinä tuli aina sillon tällön sellanen kalman haju. Ja kerran kun tämä ystäväni äiti oli käyttämässä naapureitaan kylällä kaupassa niin naapurin ukko joka ei usko kummajaisiin tms. oli vain tokaissut etupenkillä istuessaan että " kylläpäs haisee kalma! kuka tänne on kuollu?". minua ihmetyttää tuollaset jutut. Onko niissä perää?

48

12912

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • perää?

      Kyllähän se kalmanhaju kuulemma tarttuu melko tiukkaan...
      En ole tosin ikinä kalmaa haistanut...voiskos joku hieman kuvailla mille se haisee? Mädäntyvän ruumiin katku on kuulemma hieman makea...onko se sama kun kalmanhaju?

      Aika ällöä olisi ajella autolla johon tietää jonkun kuolleen!!!

      • kuvailkaa miltä se haisee!

        Onko se samanlaista ku eläimen raadolla vai?
        (eltaantunu makkara, melko pistävä..)

        Olin kattomassa mummooni arkussa ja oli sillon ollu 4vrk kuolleena. Siinä tosiaan haisi joku semmonen makean imelä.. luulin että ne oli käyttäny jotain suitsukkeita peittääkseen kalman hajua. Mutta olikohan sittenkin toi just SE haju?

        Kyllä eläimet sitten ainaki pahemmalle haisee jos oli. Ei se nyt niin paha ollu mitä vois luulla.


    • Ruumis...

      Haisee ennen hautaamista.

      • mutta...

        haju ei suinkaan poistu täysin ruumiin mukana sinne hautaan...se tarttuu ikävä kyllä verhoiluihin ja muihin materiaaleihin melko sitkaasti! Sitä ei käsittääkseni saa ihan pienoisella siivoamisella ja tuuletuksellakaan kokonaan pois...

        Myytinmurtajissakin kerran testattiin hajun tarttumista autoon kuolleilla sioilla...autoon tungettiin kaksi luonnollisella tavalla kuollutta sikaa, auto paketoitiin ilmatiiviksi ja siat saivat jäädä sinne muhimaan pariksi kuukaudeksi! Se lemu tulvi samantien ulos autosta niin voimakkaasti että autolle hommattiin oma hajutiivis kontti...
        Perin kuukauden päästä kontti ja auto avattiin ja lemu oli kuvottava...

        Pojat yrittivät siivota auton ammattilaisten avustamana, ammattilaisten aineilla...ja jouduttinpas iso osa auton sisuksistakin poistamaan mutta hajua ei saatu lähtemään...se oli pesun jäljiltäkin vielä sietämättömän kamala...

        Tässä on tietysti se ero että siat olivat autossa pari kuukautta...mutta hajuja alkoi tulla välittömästi...
        Jotkuthan sanovat ettei kalmanhajua saa koskaan pois...tiedäppä häntä!!


    • kuoli mummo

      pari vuotta sitten. oli maannut kuolleena joulukuusta maaliskuuhun. oli yksinäinen ihminen. postinkantaja hälytti huoltomiehen kun ei posti enää mahtunut luukusta sisään.

      siinä kaksiossa oli vainaja lahonnut jo aika pahasti, ja lattian matot revittiin irti, betonia piikattiin irti, kaikki kaapistot yms vietiin roskalavalle, ja kaikki irtaimisto heitettiin myös roskikseen. pienet irtoroskat tms laitettiin kaksinkertaisiin jätesäkkeihin. lavana oli kuorma-auton irtolava, jolla tavarat vietiin poltettavaksi. työmiehillä oli valkoiset suojahaalarit, maskit naamassa ja muutamalla happipullo selässä.

      asunnon parvekkeen kautta laitettiin valtava muoviputki ulkoilmaan, jotta sisällä asunnossa ilma vaihtuisi.

      ovien avauduttua, kun löydös tehtiin ja poliisit sekä ruumisautonkuljettajat hakivat ruumiin pois, levisi kauhea haju rappukäytävään. sitä kesti aika kauan. se oli sellainen kuvottava haju, ei mikään makea. oksettava, vedet silmiin tuova, sanoin kuvamaton haju. sen kun on kerran haistanut, sitä ei unohda ikinä.

      asunnossa täysremppa ja sitten se myytiin uusille asukkaille, jotka eivät menneisyydestä hätkähtäneet.

      • Nimetön

        meidänki naapuriin kuoli sellane ukko. Kerrostalo kämpässä. Luultiin pitkään että talon juopot oli kaataneet jotain pontikka/sahti keitoksiaan portaikkoon, mutta se ruumis viru sielä pikku yksiössä puolisenn vuotta. Sama haju vaan voimistu ja voimistu päiväpäivältä. Ykspäivä joku hälytti talonmiehen sillä haju näytti tulevan kyseisestä kämpästä ja siellähän se ruumis oli määnny kesäkuumalla eniten. Poliisit ja palomiehet haki sen ruumiin happimaskit päällä. Näin omin silmin kun yks poliiseista oksensi suoraan portaikolle ku ei ollu pitäny naamaria. Haju oli kuvottava. Kyllä siinä itelläki piti hampaita purra. En unoha ikinä!


    • kuullut ja kokenut..

      joku tunnistaa kummalisuudet vaan ja kokee..joku toinen ei aisti mitään.Olen kuullut puhuttavan kalman hajusta.Eräs sanoi juuri *kalman haju ei autosta lähde pesemälläkään*.. sanoin hän.

      Kuolemassa oleva ihminen saattaa käyttäytyä kummallisesti sen olen kokenut myös.Pari 7v jälkeen tapahtuvaa *kummitteluksi* sanottua vierailua sen koki monikin..eri hlö en minä.
      Kyllä uskon yliluonnolliseen kokemusten kautta.

    • Moooooooonika

      Senhän voi tietää vain sellainen, joka sen on haistanut ennenkin.

    • ei..

      Kolariautoon ei ruumis jää niin pitkäksi aikaa, että se alkaa haista. Ja jos kolari on ollut niin raju, että siinä on joku kuollut, ei sellaista autoa varmaan kannata korjata. Se on niin vääntynyt, että se täytyy romuttaa.
      Sellainen on mahdollista, että autossa on kuljettu jotain haisevaa ja siitä on tippunut matoille nestettä. Kyllä sellaisia hajuja on taloissakin joskus, kun pakkaukset vuotaa lattioille.
      Ruumiita ei tavallisissa autossa saa kuljettaa.

      • jäisikään...

        niin ne "mämmit" usein jää...sillä kukaan ei ole sitä varmasti ihan heti jynssäämässä! Ja toisekseen on myös sellaisia tapauksia jossa autoa ei ihan heti löydetä onnettomuuden jälkeen...
        Ja joskus ei muuten tarvitse olla kummoinenkaan rysäys kun menee niskat poikki...niin kävi eräälle tuttavalleni!!
        Mutta eihän tuo juttu pelkkää legendaa ole...olen itsekin kuullut usein juttua siitä että juuri esim autoon jää kalman hajua...tai asuntoon jossa on joku potkaissut tyhjää!!


      • Nimetön

        Autokaupassa oli kerrottu että se on kolariauto. Olihan siinä keulaa vielä vähän läjässä. Mutta kaverin äiti tarvi sellasen auton jolla pystyy just ja just hoitaa asiat. Ku kylille oli muutaman kymmentä kilometriä matkaa ja se kuulema oli halvin vaihtoehto kaikista romuista.


    • alempana

      olevassa Villiscan murhatalo 3- tarinassa kerrotaan tutkijaryhmien haistaneen myös pahaa hajua. Siellä tapahtuneista murhista on kulunut lähes 100 vuotta ja uhrien ruumiit korjattiin välittömästi pois. Tuskinpa haju enää on fyysistä alkuperää vaan paranormaali ilmiö ( kuten muutkin siellä havaituiksi väitetyt ilmiöt, äänet, hamot ym.)

    • jotain...
    • erikoisasiantuntija

      Aikoinaan asuin muutaman vuoden lähi-idässä maaseudulla arabikulttuurissa. Aina välillä lehmä, hevonen, aasi, kissa, koira, käärme tai mikä tahansa (villi)eläin kuoli. Kotieläimet jätettiin ylensä paikalleen makamaan niitten kuoltua. Voitte vaan arvata minkälainen haju lähtee vaikkapa lehmästä (lehmä on pahin)joka on maannut viikon verran noin 40 asteen lämmössä. Ensin se turpoaa noin virtahevosen kokoiseksi ja sitten vatsa halkeaa. Aikamoiset entsyymit. Sopivalla tuulella monta kilometria. Se on varmaan sitä kalmanhajua. Eri eläimet haisevat eri tavalla. Käärmeet haisevat makealle ja pikkujyrsijat happamalle.

      • myös niille sijoilleen :)

        "Kotieläimet jätettiin ylensä paikalleen makamaan niitten kuoltua"

        Pikkasen kyl haiskahtaa sun juttus :P


      • no nick
        myös niille sijoilleen :) kirjoitti:

        "Kotieläimet jätettiin ylensä paikalleen makamaan niitten kuoltua"

        Pikkasen kyl haiskahtaa sun juttus :P

        No et nähtävästi ole. Kulttuuriasiaa en mene kommentoimaan kun en tiedä.

        Oli se virtahevon koko vähän maustettua, mutta muuten jotakuinkin kohdillaan.


      • kuitenkin
        no nick kirjoitti:

        No et nähtävästi ole. Kulttuuriasiaa en mene kommentoimaan kun en tiedä.

        Oli se virtahevon koko vähän maustettua, mutta muuten jotakuinkin kohdillaan.

        Mitä minun kokemukset ruumiden näkemisestä juttuun liittyy? En väittänyt koko jutun olevan täyttä skeidaa, epäilyttää vaan että kotieläimet jätettäisiin sijoilleen haisemaan. Meinaat siis että kotilattialle kissa kuolee niin ei sitä siitä siirretä, tai pihasta pois. Just joo...


    • HJH.

      Isällä oli 90-luvun taitteessa Samara, johon tuli aina joskus kalmaa muistuttava karmiva haju sisälle, kuulemma lämmityslaitteesta... Auto ostettiin käytettynä.

      • tapaus,

        hiiret olivat rakentaneet pesän lämmityslaitteen ritilän päälle ja poikasista oli jokunen kuollut.
        Paljastui vasta isomman remontin yhteydessä.


    • ...

      Kolarihan voi olla sotkuinen, voihan siihen autoon jotain tarttua. Ei kai aina ole kummitus jutusta kyse. Vaikka en tiedä mikä koko juttu on.

    • haista kun kuolee

      Kun kerroit olleen kolariauto niin harvemmin varmaan sellaisissa vainaja kovin pitkiäaikoja on. Mutta kun kerran haisoo niin kai siellä sitten on aika pitkään mädäntynyt joku.

      • olen...

        kuullut sanottavan että esim jotkut eläimet haistaa/vaistoaa kuoleman jo ennen kuolemaa...se nyt ei tietenkään ole mahdollista jossakin autokolarissa kun se tulee yllättäen ja yleensä ihmiselle joka ei olisi muutoin ollut kuolemassa...mutta jonkun vanhuksen kohdalla lähinnäkin tai nuoremmankin ihmisen jolla kuolema lähestyy esim sairauden takia...
        Haistaako ne eläimet jo siinä vaiheessa kalman hajua? Alkaako elimistö kuolla pikkuhiljaa jo eläessä...sillon kun kuolema alkaa olla tosi lähellä? Vai onko tuo vaan jotain legendaa...

        Aika vastahan oli juttua lehdessä jostakin kissasta joka eleli muistaakseni jossakin vanhusten kodissa ja se meni aina kuolemaa edeltävänä päivänä tai iltana nukkumaan kuolevan viereen...
        Siinä jutussa arvuuteltiin että aavistaako se kuoleman...


      • Kyyllä
        olen... kirjoitti:

        kuullut sanottavan että esim jotkut eläimet haistaa/vaistoaa kuoleman jo ennen kuolemaa...se nyt ei tietenkään ole mahdollista jossakin autokolarissa kun se tulee yllättäen ja yleensä ihmiselle joka ei olisi muutoin ollut kuolemassa...mutta jonkun vanhuksen kohdalla lähinnäkin tai nuoremmankin ihmisen jolla kuolema lähestyy esim sairauden takia...
        Haistaako ne eläimet jo siinä vaiheessa kalman hajua? Alkaako elimistö kuolla pikkuhiljaa jo eläessä...sillon kun kuolema alkaa olla tosi lähellä? Vai onko tuo vaan jotain legendaa...

        Aika vastahan oli juttua lehdessä jostakin kissasta joka eleli muistaakseni jossakin vanhusten kodissa ja se meni aina kuolemaa edeltävänä päivänä tai iltana nukkumaan kuolevan viereen...
        Siinä jutussa arvuuteltiin että aavistaako se kuoleman...

        oon kuullu ton saman jutun sen nimi tais olla Oskar? se oli is vai il? se ilmestys viime vuonna:D


    • Kuolleen deodorantti

      Kattokaa se osa kun ne laittaa siat sinne autoon. "Kuolleita sikoja". Haju tarttuu niin kovaan että sitä on vaikea putsata kokonaan pois.

      • jo kohta kummittelee :P

        "Haju tarttuu niin kovaan että sitä on vaikea putsata kokonaan pois."

        Tietysti tarttuu kun mätänevät ruumiinnesteet ym. virtaa tekstiileille joihin se jää kiinni... Ruumiithan käytännössä suli sinne autoon. Saman asian ajaa puhdas sonta. Laitat auton täyteen oikeen märkää ja tuoretta paskaa pariks kuukaudeksi niin varmana on haju tarttunut tekstiileihin eikä pesemällä lähde millään.

        Eli ei se kalmanhaju sen ihmeellisempi haju ole kun muutkaan. Tarttuuhan tupakan hajukin vaatteisiin ja huonekaluihin pitkäksikin aikaa eikä tarvitse altistaa edes montaa kuukautta.

        Mythbustersissa itsessäänhän ei otettu kantaa onko haju ruumiista vai puhtaasta paskasta, kyseiseen myyttiin vaan kuuluin ruumiin (mätänevä) haju. Saman asian olisi siis ajanut puhdas uloste tms. Eli ei pidä sekoittaa myyttiä siihen että "kalmanhaju" olisi jotenkin myyttistä tai ihmeellistä.


      • haju...
        jo kohta kummittelee :P kirjoitti:

        "Haju tarttuu niin kovaan että sitä on vaikea putsata kokonaan pois."

        Tietysti tarttuu kun mätänevät ruumiinnesteet ym. virtaa tekstiileille joihin se jää kiinni... Ruumiithan käytännössä suli sinne autoon. Saman asian ajaa puhdas sonta. Laitat auton täyteen oikeen märkää ja tuoretta paskaa pariks kuukaudeksi niin varmana on haju tarttunut tekstiileihin eikä pesemällä lähde millään.

        Eli ei se kalmanhaju sen ihmeellisempi haju ole kun muutkaan. Tarttuuhan tupakan hajukin vaatteisiin ja huonekaluihin pitkäksikin aikaa eikä tarvitse altistaa edes montaa kuukautta.

        Mythbustersissa itsessäänhän ei otettu kantaa onko haju ruumiista vai puhtaasta paskasta, kyseiseen myyttiin vaan kuuluin ruumiin (mätänevä) haju. Saman asian olisi siis ajanut puhdas uloste tms. Eli ei pidä sekoittaa myyttiä siihen että "kalmanhaju" olisi jotenkin myyttistä tai ihmeellistä.

        oli vallannut myös ilmastoinnin...eikä sitä autoa saanu enää edes käyntiinkään vaikka oli ollut toimiva auto vielä silloin kun koe aloitettiin...eli melkoisia myrkkyjä niistä raadoista kyllä lähti! Kyllähän niistä muuten oikeastikin erittyy tappavan myrkyllistä kaasua...


      • no nick
        haju... kirjoitti:

        oli vallannut myös ilmastoinnin...eikä sitä autoa saanu enää edes käyntiinkään vaikka oli ollut toimiva auto vielä silloin kun koe aloitettiin...eli melkoisia myrkkyjä niistä raadoista kyllä lähti! Kyllähän niistä muuten oikeastikin erittyy tappavan myrkyllistä kaasua...

        Niin siis se kaasu on myrkyllystä jos jäät asumaan ruumiiden kanssa vaikka autoon lähtemättä muutamana viikkona sieltä pois :)

        Kaikkiin hajuihin kyllä tottuu, niinkun esimerkiksi ambulanssikuskit tottuu silppuuntuneiden ihmisten näkemiseen.

        Nyky-yhteiskunnassa vain törmää ruumiisiin niin harvoin (ei edes eläinten), että sellaisen näkeminen ja haistaminen saattaa olla jotain "kauheeta". Ei vain yksinkertaisesti olla totuttu ruhoihin.


      • siinä...
        no nick kirjoitti:

        Niin siis se kaasu on myrkyllystä jos jäät asumaan ruumiiden kanssa vaikka autoon lähtemättä muutamana viikkona sieltä pois :)

        Kaikkiin hajuihin kyllä tottuu, niinkun esimerkiksi ambulanssikuskit tottuu silppuuntuneiden ihmisten näkemiseen.

        Nyky-yhteiskunnassa vain törmää ruumiisiin niin harvoin (ei edes eläinten), että sellaisen näkeminen ja haistaminen saattaa olla jotain "kauheeta". Ei vain yksinkertaisesti olla totuttu ruhoihin.

        myytinmurtajissakin piti survoa happinaamaria kasvoille sen myrkkykaasun vuoksi...eikä niillä ollut aikomusta jäädä siihen autoon kovinkaan pitkäksi aikaa...


    • nää jutut

      ruppee piku hiljaa muistuttaa jotain kommentointia aika tylsä tääki. Kohta varmaan tää palstakin haisee ja kummittelee....

    • mädäntynyt

      Kalman haju ei ole mädäntyneen haju. Kalman hajua on todella vaikea kuvailla, koska se ei oikeastaan mielestäni ole mikään haju! En pysty vertaamaan sitä mihinkään muuhun hajuun. Voisikohan se olla jokin feromoni mitä vain kuollessa erittyy, mutta jota ei kykene haistamaan, vaan jotenkin "aistimaan"?

    • puhetta

      Kun menen aamulla töihin ja pieraisen oikein mehevän kosteat tuoksut, niin voin vielä seuraavana päivänäkin haistaa autossa paskan. Eli miksei siis kalmakin.

      • tuostakin

        eli autosi löyhkää monen metrin päähän ja ajat lasit pierusta huurussa ja duunissa sut kierretään kaukaa eikä sulla ole yhtään ystävää.


      • onnex
        tuostakin kirjoitti:

        eli autosi löyhkää monen metrin päähän ja ajat lasit pierusta huurussa ja duunissa sut kierretään kaukaa eikä sulla ole yhtään ystävää.

        on suomi24.fi


      • orora
        onnex kirjoitti:

        on suomi24.fi

        Oonko mä jotenkin väsynyt vai onko täällä ollu erityisen hauskaa porukkaa liikkeellä :D:D:D tämä on meinaan toinen kerta kun tulee kokista nenästä.


    • no nick

      Itse olen joskus työskennellyt hautausmaalla ja siellä tarvii pistää ruumiitä arkuissa kylmiöihin. Seuraavan parin päivän päästähän ruumiit pistetään multiin.

      No joka tapauksessa kyllä ruumiit vähän haisevat vaikkeivat mädäntyneitä olisikaan. Jotain hajoamiskaasuja niistä irtoaa (kesällä sen ainakin huomasi). Kai se vain on jonnekin ihmisen perimään kirjoitette että seisseen ruumiin kyllä haistaa, sillä silloin saattaa olla omakin henki vaarassa tai jotain.

      Autotapauksessa voi olla autoon jäänyt pieniä määriä kudosnesteitä tai verta. Tuulettimien sisätä autoa tuskin olisi pesty ja mattoihin imeytyy pysyvästi tavaraa.

      Kirkossa oli kiva olla haudankaivaja/ruohonleikkuri/sekamies. Juu ja en ole uskovainen, enkä taikauskovainen.

      Niin ja painotan vielä sitä että ei siellä pakastisrakennuksessa siis mikään mädäntynyt haissut, vaan kalma. Mädäntynyt haisee pahemmalle ja siihenkin törmää kun hautoja kaivaa auki. Sieltä sitten tulee vastaa luita ja sellaista mädälle haisevaa möskää, kiitos - 80 luvun vacuumikirstujen ja kyllästetyn puun. Nykyään arkut hajoavat jo ennen routaakin.

    • Poti

      Autossa haisee, jos sinne on kuollut ja mädäntynyt ihminen tai eläin pitemmän ajan. Hajun saa pois hapen avulla. Auto liisteröidään umpeen ja sisälle avattu happipullo. Homman voi uusia jolsei haju häivy.

      • tarkennus vielä

        Eli otsonointi on keino millä hajut poistetaan. Rakennuskohteissa, tai tarkemmin sanottuna saneerauskohteissa käytetään useinkin esim. hometalojen hajuhaittojen poistoon.

        http://www.tekniikkatalous.fi/rakennus/article27923.ece

        eli huuhaata ettei se "kalman haju" lähde pois. Se ei ole mitään yliluonnollista kuten mikään muukaan haju.


    • paavalin kirkon ohi

      ja tuli sellainen tunne että nyt haisee kalma. Se oli lähes käsinkosketeltavaa. Pääoven ohittaessani näin että sieltä tuotiin arkkua saattueessa ulos. Se jäi mieleen, koska haju (tuntemus) tuli ennenkuin näin saattueen.

      • lapiohommia

        hautausmaalla käydessä kesäaikana jos on ollut pitkään kuivaa ja maaperä on kuivunut syvälle, niin tuoksuu selvästi imelähkö haju. Haju tulee kyllä maan läpi varsinkin hiekkaisilla hautausmailla. Tuli oltua vajaat 30 vuotta sitten kesätöissä hautuumaalla ja olin haudankaivajan apupoikana usein. Monesti oli 40 vuottakin vanhoja hautoja, joita avattiin, koska niihin haudattiin päälle uusi vainaja. Arkun jäänteitä oli lähes kaikissa, väliin saattoi ala osa olla lähes ehjä tietysti laho, mutta vielä kohjollaan. Kansirakenteet kyllä oli kaikista hävinneet luurangot olivat yleensä osittain jäljellä, kerran aukaistiin hauta, jossa oli jo kolme aiempaa vainajaa eli jo 4jäs hautaus samaan hautaan.


      • Zatani

        Tuttu paikka,siellä tuli kerran kaveri hyvästeltyy(R.I.P),ja suruvalittelut annettuu leskelle.
        Ja itselläkin on ollut Haju-aistimuksiä Kalmasta joskus,sanotaan että nämä Haistelut on osa ESP-kykyjä ihmisessä niinkuin Selvänäkö tahi Selväkuulo ym.ja kuuluvat osana ihmisen kadotettuun Eläin-aisteihin,jotka ovat luonnollisia mutta jotka ovat Kätkettynä!,ellei jokin tapahtuma tahi Tarkoitus altista niitä tulemaan esiin!-.-,kaikkea maailmaan mahtuu sano.
        Haistelemisiin.
        Z.


      • kllll
        Zatani kirjoitti:

        Tuttu paikka,siellä tuli kerran kaveri hyvästeltyy(R.I.P),ja suruvalittelut annettuu leskelle.
        Ja itselläkin on ollut Haju-aistimuksiä Kalmasta joskus,sanotaan että nämä Haistelut on osa ESP-kykyjä ihmisessä niinkuin Selvänäkö tahi Selväkuulo ym.ja kuuluvat osana ihmisen kadotettuun Eläin-aisteihin,jotka ovat luonnollisia mutta jotka ovat Kätkettynä!,ellei jokin tapahtuma tahi Tarkoitus altista niitä tulemaan esiin!-.-,kaikkea maailmaan mahtuu sano.
        Haistelemisiin.
        Z.

        kalman "hajun" monet aistivat kuolemaisillaan olevan läheisen vieressä ollessaan esim sairaalassa. Tätini kuoli vuosia sitten ja muutamaa päivää ennen kuolemaansa pyysi siskoani siistimään hiuksiaan. Sisko on myöhemmin sanonut, että täti tuoksui erikoiselta haju ei ollut kuitenkaan paha vaan mieto makeahko tuoksu.


    • Dead or alive

      Elävä ihminen tunnistaa luontaisesti kalman hajun... Se saa ihokarvat nousemaan pystyyn. Oon haistanut paljon ruumiita työssäni,olen ollut myös ruumiinavauksissa. Haju tarttuu hiuksiin, vaatteisiin ja nenään... Se on pistävä mätänevän ihmisen lihan tuoksu, ei voi kuvailla niin hirvittävää lemua, kuitenkin sen erottaa takuulla muista hajuista. Se lemu jää mieleen, kun kerran on haistanut mätänevän vainajan, voin kertoa. Eikä lähde autostakaan pois millään desinfiointiaineilla ja tuuletuksilla...

    • Anonyymi

      poistatin alahampaan ja jouduin tuppojen kanssa tyrehdyttämään poistopaikkahaavaa tunteja. heitin aina uuden verisen tupon sylissäni muovipussiin.
      tuntien saatossa pussissa alkoi olla verituppoja aikamoinen läjä.
      päätin kokeilla miltä koko pussi haisee ja asetin nenäni pussiin ja suljin ilmantulon parhaani mukaan.
      haju oli todella kuvottava, mätä ja makea, verinen.
      kolariautossakin haisee ns. raudanhaju joka johtuu verestä.
      kun veristä kolariuhria irrotetaan t ai useita autosta niin siellä haisee veri. joltakin on saattanut turahtaa myös paskat ja kuset tai oksennukset kun jäänyt puristuksiin.
      auton oven kun saa auki niin kaikki tuo paskanhaju tuoksahtaa nenään tunkkaisesta kolariautosta.
      siihen vielä lisätään rälläkän kuumien kipinöiden, metallin haju, jos auton osia on jouduttu kulmahiomakoneella poistamaan.

    • Anonyymi

      Ai Sierra vai? Oliko kahen litran oohoosee turbo kolmosen kautta nelosen puhaltimella? Ja löikö joku veekasin tulille?

    • Anonyymi

      Turbo vuotaa sun Sierrassas! Siitä se käry tulee!

    • Anonyymi

      Tässä puhutaan joissakin viesteissä erilaisesta ilmiöstä kuin normaali nenään menevä haju. Itse tuli kerran töistä kotiin pyörälläni normaalisti ja rivitalon pihalla ei ollut ketään eikä muutakaan poikkeavaa ollut, mutta tuli vahva tunne aivankuin joku hautajaissaattue olisi ollut minun asunnon edessä olevalla tiellä. Muutaman päivän päästä kuulin naapurissa asuneelta mummolta että sen veli oli kuollut. Sen veli ei kuitenkaan asunut samalla alueellakaan. Tietääkseni en kuitenkaan havainnut mitään tavallisesta poikkeavaa kotiin tullessani normaaleilla aisteilla. Tämä sattui noin 4-5vuotta sitten.

    • Anonyymi

      Mulla oli kans aikanaan Sierrassa iljettävää kalman hajua ja outoja kolisevia ääniä. Tosin siinä oli vaan pakosarja paskana.

    • Anonyymi

      Toi vuotava pakosarja on Sierroissa tyyppivika. Ohut pelti kärvähtää helposti puhki ja vuotaa pakokaasua kabiiniin mistä tulee kalman haju. Joskus vuotaa niin pahasti että syrjäyttää happea ja hapenpuutteessa alkaa näkyä kaikenlaista kummaa. Monet ufohavainnot on sattumoisin tehty Ford Sierroista.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      135
      5479
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      33
      3375
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      17
      1883
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      23
      1855
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      21
      1699
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      73
      1548
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      13
      1447
    8. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1327
    9. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1326
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      21
      1295
    Aihe