Klong Muang Beach

sukeltamaan

Oletteko olleet Klong Muang Beachilla (Ao Nangin pohjoispuolella) sijaitsevissa hotelleissa? Ainakin Finnmatkoilla ja Tjäreborgilla on myynnissä matkoja Sheraton Krabi ja Sofitel Pholieethra nimisiin hotelleihin. Millaisia kokemuksia teillä niistä on? Mietityttää 10 km:n etäisyys Ao Nangista, onko sinne hyvät kulkuyhteydet? Millainen aamupala ja ruoka hotellien ravintoloissa on, hinta-laatu? Onko kylää / palveluita (kauppoja, ravintoloita) hotellien lähettyvillä? Millaisia aktiviteetteja hotelleista löytyy? Sheratonin omien kotisivujen mukaan tarjolla on esim. sukellusta, surfausta, tennistä, retkiä yms. Onko kellään teistä kokemuksia niistä? Millainen ranta on, esitteen mukaan hieno hiekkaranta, mutta pitääkö paikkansa, voiko uida?
Voisitteko ystävällisesti kertoa kokemuksianne tai muilta kuultua. Suunnittelemme matkaa tammi-helmikuulle 12v tyttäremme kanssa. Etsimme rauhallista hotellia, josta löytyisi myös aktivitteetteja. Mitä suosittelette?

36

12307

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • odotteleva

      Eikö todellakaan kukaan ole ollut Klong Muang Beachin hotelleissa, kun vastauksia tähän viestiin ei ole tullut. Olen kovasti lukenut hotellien omia kotisivuja, ja paljon siellä onkin asiaa ja myös hyviä kuvia, mutta olisi silti mukava kuulla suomalaisten kokemuksia hotelleista ja Klong Muangin alueesta.

    • Ei noissa hotelleissa

      Olin viime talvena mutta eri hotellissa. Ranta on hieno ja rauhallinen. Uida voi erinomaisesti. Ainakin meidän hotellimme lähellä oli kolme pientä kauppaa ja viitisen ravintolaa ( hotellin ravintola), eli aika rauhallista. Hotellistamme oli ilmainen kuljetus Ao Nangiin ja takaisin neljä kertaa päivässä. Tuk-tukeillakin pääsi. Suosittelen ainakin rantaa, ja jos menet kerro terveisiä pikkunorsulle!

      • sukeltamaan

        Suuret kiitokset vastauksestasi!! Odottelinkin kovasti vastauksia ja mukava, että vastasit. Olemme varanneet matkan Sheraton Krabi Beach -hotelliin, kaksi viikkoa helmikuun 2008 alussa. Toivottavasti pikkunorsu on siellä vielä. Netissä olemme siitä lukeneet, ja tyttäremme odottaa kovasti norsun tapaamista. Jään edelleen odottelemaan viestejänne Sheratonin ja Klong Muangin kokemuksista. Onko muita Sheratoniin lähtijöitä helmikuun alussa?


    • TuomasHki

      Moi,

      tulimme Klong Muangista viime viikolla, joten tässä on tuoreita kokemuksia.

      Meidän hotellimme oli La Venice, joka on Sheratonia vastapäätä. Sheraton vaikutti ainakin ulos päin erittäin hienolta ja hyvin hoidetulta hotellilta, jossa palvelut pelasivat hyvin. Paikalliset yrittäjät jopa valittivat, että sheratonilaiset eivät poistu hotellinsa alueelta, koska sieltä saa jo kaiken! Suosittelen kyllä, että liikutte hotellialueen ulkopuolellakin. :-)

      Ao Nangiin pääsee bussilla, mutta silloin pitää vaihtaa toiselle linjalle. Seudulla ei ollut bussipysäkkejä, vaan bussille vaan vinkattiin ja sitten kerrottiin, mihin halutaan mennä. Kannattaa ostaa kelvollinen kartta ensimmäisenä päivänä. Sellaisen saa Ao Nangista. Jos bussimatkailu ei innosta, niin taksimatka maksoi 500 bahtia (reilut 10 euroa) yhteen suuntaan. Klong Muangista voi myös vuokrata skootterin tai auton, mutta näitä ei suositeltu, koska Thaimaassa on vasemmanpuoleinen liikenne. Jos kuitenkin haluatte vuokrata auton/skootterin, niin teidän kannattaa hankkia kansainvälinen ajokortti autoliitosta (www.autoliitto.fi)

      Klong Muangin kylä on erittäin rauhallinen ja kohtuullisen viihtyisä. Aivan Sheratonin vieressä on muutama ruokakauppa, jokunen ravintola ja pieni ostoskeskus. Ihmiset ovat erittäin ystävällisiä ja avuliaita. Miinuksena ovat taksien ja thai-hieronnan tyrkyttäjät. Sekä taksit että hierojat ovat rehellisiä (me emme ainakaan huomanneet seudulla tyttökauppaa), mutta he ovat pahuksen sitkeitä. Päättelimme nopeasti, että thaimaalaisessa koulussa opetetaan englanniksi seuraavat tärkeät fraasit: TAXI TAXI ja THAI MASSAGE THAI MASSAGE. Muuta englantia eivät useimmat sitten osanneetkaan. Onneksi poikkeuksia oli riittävästi, ja varmasti Sheratonin henkilökunta osaa hyvin englantia. Meidän hotellimme henkilökunta ei osannut, mutta se on jo toinen juttu...

      Klong Muangin ranta on siisti, viihtyisä ja ennen kaikkea rauhallinen. Ensimmäisellä viikolla me olimme ainoat uijat! Toisella viikolla alkoi joulusesonki, ja silloin paikalla taisi olla peräti 10-20 ihmistä. Me tosin olimme vähän Sheratonia syrjemmällä. Sheratonin rannassa taisi olla hiljaisenakin aikana hurja 10 hengen ruuhka. Rannalla on pituutta arviolta kilometrin verran, joten tilaa riitti mukavasti. Vesi oli puhdasta ja kirkasta, eikä ainakaan meidän kohdalle tullut esimerkiksi yhtään meduusaa.

      Retkiä ei kannata tilata etukäteen. Menkää ensin paikalle ja tutustukaa siellä sekä Sheratonin että ennen kaikkea Klong Muangin kylän retkitarjontaan. Me kävimme snorklaamassa suomalaisella retkellä (aika kallis) ja ratsastamassa elefanteilla paikallisella retkellä (erittäin halpa). Retkiä järjestetään paljon, ja niistä suosituimmat ovat snorklaus- ja sukellusretket lähisaarille.

      Klong Muangin ja koko Krabin parasta antia on luonto ja varsinkin saaristo. Näkymiä on ihan mahdotonta kuvata valokuvilla, vaan ne on nähtävä itse. Klong Muangin lähellä on Hongin saari, jossa kannattaa käydä päiväretkellä. Saari on kuin jostain paratiisisaarielokuvasta. Vastaavia kauniita pieniä saaria on seudulla vaikka kuinka paljon.

      Parhaiten seudusta saa käsityksen ostamalla Markus Lehtipuun kirjan Phuket Krabi & Phang Nga. Meille kirja oli todella hyödyksi, sillä se listasi kaikki seudun parhaat nähtävyydet. Me ostimme omamme Akateemisesta Kirjakaupasta, joten varmaan sitä saa edelleen sieltä. Kirjan kansikuva on muuten Klong Muangin rannalta.

      Klong Muangissa suosittelemme ainakin seuraavia paikkoja:

      - Ravintolat:
      - Shan Indian Restaurant & Bar. Ravintola on ehkä sata metriä Sheratonin portilta oikealle. Ruoka oli hyvää ja paikka oli erittäin viihtyisä. Ravintolan omistaja on hyvin mukava ja kohtelias mies, jolle on helppo toivoa pelkkää hyvää. Plussana on vielä se, että omistaja puhuu hyvää englantia. Ravintolasta löytyy juttua osoitteesta http://foodhoe.wordpress.com/2007/05/18/shan-indian-restaurant-krabi-sheraton/

      - Toinen hyvä ravintola on Ravintola Balini. Se sijaitsee Shanista hiukan matkaa oikealle. Ravintolaa pitää sveitsiläinen mies. Paikka on erittäin siisti. Ruoka on hyvää ja edullista. Koska paikka ei ole aivan Klong Muangin keskustassa, niin ravintolassa on yleensä hyvin tilaa. Ruokalistalla oli myös eurooppalaisia annoksia, jos aasialainen ruoka kyllästytti.

      - Tuliaiset: Aivan ihana pieni lahjatavaraliike on Asian arts & souvenirs, joka on Klong Muangin ostoskeskuksessa. Sitä pitää nuori oikein mukava pariskunta. He puhuvat erinomaista englantia. Kannattaaa käydä.

      - Räätäli: K. Armani (MR. D. B. Thapa). Tämä on melkein Sheratonin vieressä. Työ oli siistiä ja kaikki asiakkaan toiveet otettiin huomioon. Thaimaassa vaatteiden teettäminen on edullista, mutta laatu vaihtelee. Meillä ei ollut valittamista K. Armanin laadussa.

      Niin, se pikkunorsu oli Sheratonin rannassa joka päivä ainakin kolmelta iltapäivällä.

      Kas niin, tässä oli juttua kerrakseen. Nauttikaa kunnolla lomasta! Jos viitsitte, niin kertokaa terveiset nuorehkolta suomalaispariskunnalta Shanin omistajalle, Asian Artsin pariskunnalle ja K. Armanin räätälille. Kiitokset!

      Terveisin

      Kati ja Juha (eli täällä TuomasHki)

      • Sea Sands hotelli?

        Kiva lukea kertomustanne Klong Muangilta, siitä ei paljon tietoa ole ollut saatavissa. Satuitteko näkemään siellä hotellia nimeltä Krabi Sea Sands? Onko se Sheratonin tai Venicen lähettyvillä? kai aika pieni hotelli, jolla pitäisi olla rantaravintola. Kiinnostaisi tietää ko. hotellin sijainnista / ympäristöstä / rannasta ? ts. oliko se jossain lähietäisyydellä?


      • TuomasHki
        Sea Sands hotelli? kirjoitti:

        Kiva lukea kertomustanne Klong Muangilta, siitä ei paljon tietoa ole ollut saatavissa. Satuitteko näkemään siellä hotellia nimeltä Krabi Sea Sands? Onko se Sheratonin tai Venicen lähettyvillä? kai aika pieni hotelli, jolla pitäisi olla rantaravintola. Kiinnostaisi tietää ko. hotellin sijainnista / ympäristöstä / rannasta ? ts. oliko se jossain lähietäisyydellä?

        Moi,

        tarkoitatko tätä hotellia?

        http://www.r24.org/krabi.hotelsdata.net/krabi/krabisands/pictures/

        Hotelli on tosi kivalla paikalla noin kilometrin verran Sheratonista luoteeseen (tietä eteenpäin). Hotellia ei juuri huomaa tielle, joten vastaavasti sieltä ei varmaan huomaa tietä.

        Tuolla kohdalla ranta on tosi nätti, mutta vähän matkaa siitä tietä eteenpäin alkaa rumempi alue. Alueella on nimittäin kolme tosi pitkää ja rumaa laituria, joita käytetään ilmeisesti kalkkikiven lastaukseen. Toisaalta laiturit eivät ainakaan näin ohikulkijan silmin häirinneet vielä tuon hotellin kohdalla.

        Tuolla Klong Muangin päätiellä kulkee muuten jotain isoja rekkoja. Rekkojen ääni kuului hotelliimme, mutta ei häirinnyt ihmeemmin. Klong Muangin takana rakennetaan aktiivisesti, joten ehkä rekat liittyvät rakennustöihin tai sitten noihin kalkkilaitureihin.


      • sukeltamaan

        Paljon kiitoksia Katille ja Juhalle viestistä. Juuri tällaisista asioista kaipailimmekin tietoja, kuten ravintoloista, kaupoista, kulkemisesta jne. Tyttäremme ilahtui suuresti, kun kuuli, että pikkunorsu on edelleen alueella.

        Tarkoituksemme on liikkua niin lähistöllä kuin kauempanakin. Mies sukeltaa ja on pitkiä päiviä pois hotellilta sukellusretkillään, joten minä yritän tytön (11 v) kanssa kehittää siksi aikaa muutakin mukavaa tekemistä kuin vain auringonottoa ja uimista. Hyviä ideoita otetaan vastaan, kiitos!

        Edelleen kiinnostaisi tietää, onko Sheraton Krabi Beach -hotellin puolesta maksuttomia kuljetuksia päivittäin Ao Nangiin. Useilla hotelleillahan tällaisia kuljetuksia on.

        Katin ja Juhan terveiset viemme varmasti perille. Jos vain vielä jaksatte, niin mielellämme luemme lisääkin matkakokemuksistanne.

        terveisin Leena


      • Krabi Sea sands
        sukeltamaan kirjoitti:

        Paljon kiitoksia Katille ja Juhalle viestistä. Juuri tällaisista asioista kaipailimmekin tietoja, kuten ravintoloista, kaupoista, kulkemisesta jne. Tyttäremme ilahtui suuresti, kun kuuli, että pikkunorsu on edelleen alueella.

        Tarkoituksemme on liikkua niin lähistöllä kuin kauempanakin. Mies sukeltaa ja on pitkiä päiviä pois hotellilta sukellusretkillään, joten minä yritän tytön (11 v) kanssa kehittää siksi aikaa muutakin mukavaa tekemistä kuin vain auringonottoa ja uimista. Hyviä ideoita otetaan vastaan, kiitos!

        Edelleen kiinnostaisi tietää, onko Sheraton Krabi Beach -hotellin puolesta maksuttomia kuljetuksia päivittäin Ao Nangiin. Useilla hotelleillahan tällaisia kuljetuksia on.

        Katin ja Juhan terveiset viemme varmasti perille. Jos vain vielä jaksatte, niin mielellämme luemme lisääkin matkakokemuksistanne.

        terveisin Leena

        Juuri tuota linkin takana olevaa hotellia tarkoitin. olemme hieman harkinneet sinne majoittumista, mutta olen miettinyt onko ranta tosiaan sillä kohdin huono, koska kartoista ja mittakaavoista ei oikein saa selvää. Olen kuullut noista rekoista ja kalkki-laitureista ja että siinä kohtaa ranta ei olisi oikein houkutteleva, mutta kiva kuulla ettei Sea sands ole ihan niiden rumien laiturien luona!

        Klong Muangilta kai on lyhyt ja helppo matka Hongin (paratiisi??)saarelle. Kävittekö retkellä siellä? Miten kyydit pelasivat? Mietin vain että meneekö veneitä sinne usein vai pitääkö varata ihan oma paatti vaiko kenties osallistua jollekin järjestetylle saariretkelle. Osaatko tästä vielä kertoa?


      • TuomasHki
        sukeltamaan kirjoitti:

        Paljon kiitoksia Katille ja Juhalle viestistä. Juuri tällaisista asioista kaipailimmekin tietoja, kuten ravintoloista, kaupoista, kulkemisesta jne. Tyttäremme ilahtui suuresti, kun kuuli, että pikkunorsu on edelleen alueella.

        Tarkoituksemme on liikkua niin lähistöllä kuin kauempanakin. Mies sukeltaa ja on pitkiä päiviä pois hotellilta sukellusretkillään, joten minä yritän tytön (11 v) kanssa kehittää siksi aikaa muutakin mukavaa tekemistä kuin vain auringonottoa ja uimista. Hyviä ideoita otetaan vastaan, kiitos!

        Edelleen kiinnostaisi tietää, onko Sheraton Krabi Beach -hotellin puolesta maksuttomia kuljetuksia päivittäin Ao Nangiin. Useilla hotelleillahan tällaisia kuljetuksia on.

        Katin ja Juhan terveiset viemme varmasti perille. Jos vain vielä jaksatte, niin mielellämme luemme lisääkin matkakokemuksistanne.

        terveisin Leena

        Meidän hotellistamme ei ollut ilmaista kuljetusta Ao Nangiin, mutta Sheratonista sellainen saattaa hyvinkin olla. Shearton oli ainakin ulos päin todella hienon näköinen, ja niillä tuntui olevan vaikka mitä palvelua jo hotellialueella.

        Klong Muangissa ei ole kummempaa tekemistä, joten teidän kannattaa lähteä vähän kauemmaksi. Ao Nangista ja Krabin seudusta löydätte varmasti monta hienoa ketjua täältä. Me snorklasimme, kävimme ratsastamassa elefanteilla, kiipesimme 1236 porrasta Buddhan patsaalle, vietimme aikaa lähisaarilla, kuvasimme apinoita, kävimme kuumilla lähteillä, Railay Beachilla ja Krabi Townissa. Teidän kannattaa tutustua Klong Muangin paikallisten matkanjärjestäjien retkitarjontaan, sillä retket ovat edullisia ja ainakin meidän kokemuksen mukaan hyvin luotettavia. Myös se aiemmin mainitsemamme matkaopas on hyvä hankinta.

        Kiitos että viette terveisiä ystävillemme. Tutustuimme Klong Muangissa moneen tosi mukavaan ihmiseen. Toivottavasti teillä on yhtä hyvä onni.


      • TuomasHki
        Krabi Sea sands kirjoitti:

        Juuri tuota linkin takana olevaa hotellia tarkoitin. olemme hieman harkinneet sinne majoittumista, mutta olen miettinyt onko ranta tosiaan sillä kohdin huono, koska kartoista ja mittakaavoista ei oikein saa selvää. Olen kuullut noista rekoista ja kalkki-laitureista ja että siinä kohtaa ranta ei olisi oikein houkutteleva, mutta kiva kuulla ettei Sea sands ole ihan niiden rumien laiturien luona!

        Klong Muangilta kai on lyhyt ja helppo matka Hongin (paratiisi??)saarelle. Kävittekö retkellä siellä? Miten kyydit pelasivat? Mietin vain että meneekö veneitä sinne usein vai pitääkö varata ihan oma paatti vaiko kenties osallistua jollekin järjestetylle saariretkelle. Osaatko tästä vielä kertoa?

        (Toivottavasti katsoin hotellinne kohdan kartalta oikein - enköhän. - Juha)

        Hiukan ennen hotellianne on pieni laskujoki, joka katkaisee rannan. Kävelimme rantaa laskujoelle asti, mutta emme sen jälkeen. Niinpä meillä ei ole omia kokemuksia rannasta teidän hotellinne kohdalta. Toisaalta ennen laskujokea ranta on nätti, eikä sinne ole pitkä matka hotelliltanne.

        Kävimme kyllä Koh Hongilla. Saari oli mielestämme niin lähellä paratiisisaarta kuin ikinä voi kuvitella. Paikka oli uskomattoman kaunis ja rauhoittava. Siellä kannattaa ehdottomasti käydä! Hongille ei tietääksemme mene reittiveneitä. Sinne mennään joko laajemman saariretken yhtenä kohteena tai vuokraamalla pitkähäntävene. Me vuokrasimme veneen koko päiväksi 1500 bahtilla (reilut 30 euroa). Kuskimme odotti meitä sen aikaa kun olimme saarella. Löysimme kuskin suoraan Klong Muangin rannalta. Siellä oli perheyritystä pitävä keski-ikäinen nainen, joka myi meille matkan. Vastaavan matkan saa varmaan ostettua paikallisilta matkailuyrittäjiltä.


      • tietoa
        sukeltamaan kirjoitti:

        Paljon kiitoksia Katille ja Juhalle viestistä. Juuri tällaisista asioista kaipailimmekin tietoja, kuten ravintoloista, kaupoista, kulkemisesta jne. Tyttäremme ilahtui suuresti, kun kuuli, että pikkunorsu on edelleen alueella.

        Tarkoituksemme on liikkua niin lähistöllä kuin kauempanakin. Mies sukeltaa ja on pitkiä päiviä pois hotellilta sukellusretkillään, joten minä yritän tytön (11 v) kanssa kehittää siksi aikaa muutakin mukavaa tekemistä kuin vain auringonottoa ja uimista. Hyviä ideoita otetaan vastaan, kiitos!

        Edelleen kiinnostaisi tietää, onko Sheraton Krabi Beach -hotellin puolesta maksuttomia kuljetuksia päivittäin Ao Nangiin. Useilla hotelleillahan tällaisia kuljetuksia on.

        Katin ja Juhan terveiset viemme varmasti perille. Jos vain vielä jaksatte, niin mielellämme luemme lisääkin matkakokemuksistanne.

        terveisin Leena

        Ainakin Suomen Matkatoimiston a la Carte esitteessä (2007) mainitaan, että Sheraton Krabi Beach Resotissa olisi Shuttle-kuljetus Ao Nangin keskustaan. En tiedä pitääkö käytännössä paikkansa.


      • tietoa löytyy
        Sea Sands hotelli? kirjoitti:

        Kiva lukea kertomustanne Klong Muangilta, siitä ei paljon tietoa ole ollut saatavissa. Satuitteko näkemään siellä hotellia nimeltä Krabi Sea Sands? Onko se Sheratonin tai Venicen lähettyvillä? kai aika pieni hotelli, jolla pitäisi olla rantaravintola. Kiinnostaisi tietää ko. hotellin sijainnista / ympäristöstä / rannasta ? ts. oliko se jossain lähietäisyydellä?

        Kannattaa etsiä tietoa Googlesta suoraan hotellin nimellä tai hakusanalla Klong Muang. Hotellien kotisivuilta ja Klong Muangin sivulta löytyy paljon asiaa, jota ei ole suomalaisten matkatoimistojen esitteissä. Sieltä löytyy myös hyviä kuvia ja videoita.


      • krabi fani

        Tuhannet kiitokset hyvästä kirjoituksestasi!
        olemme olleet kaksi kertaa Aonangissa ja mietimme nyt kovasti, lähtisimmekö sinne taasvai kokeilisimmeko Klong Muangia. Kysysin vielä Venice residencestä, minkälainen hotelli ja allas siellä oli? pidän siististä, ja olemme yleensä olleet 4 tähden hotelleistä, hotellilla oli aika vaatimattomat kotisivut.


      • TuomasHki
        krabi fani kirjoitti:

        Tuhannet kiitokset hyvästä kirjoituksestasi!
        olemme olleet kaksi kertaa Aonangissa ja mietimme nyt kovasti, lähtisimmekö sinne taasvai kokeilisimmeko Klong Muangia. Kysysin vielä Venice residencestä, minkälainen hotelli ja allas siellä oli? pidän siististä, ja olemme yleensä olleet 4 tähden hotelleistä, hotellilla oli aika vaatimattomat kotisivut.

        La Venice on siisti pieni hotelli. Uima-allas oli yhteinen naapurihotellin kanssa, mutta se ei haitannut. Allas oli ihan hyvän kokoinen, ja siellä oli aina hyvin tilaa. Allasbaarille oli paikka, mutta meidän aikana se ei ollut käytössä.

        La Venicen huoneet olivat isoja, mutta varustelu ei ollut kummoinen. Normaali keittiövarustelu löytyi, mutta esim. telkkarista ei näkynyt kunnolla yhtään kanavaa. Ilmastointi toimi välillä liiankin hyvin, mutta onneksi sitä sai säädettyä jonkun verran. Toisaalta eipä tuonne kannata mennä muutenkaan telkkaa katsomaan, joten se ei haitannut meitä.

        La Venicen huonoin puoli oli aamiaisen puute. Lisämaksusta olisi ollut mahdollista saada aamiaiskori, mutta kun se ei ollut kovin edullinen eikä hyvin varusteltu, niin emme ottaneet sitä kertaakaan. Hotellin yhteydessä ei ole minkäänlaista ravintolaa. Aivan vastapäätä on pieni intialainen ravintola, mutta emme juurikaan käyneet siellä, kun tutustuimme vähän kauempana olevan intialaisen ravintolan omistajaan ja söimme mieluummin siellä.

        Hotellin henkilökunta oli ystävällistä, mutta heidän kielitaitonsa oli olematonta. Vähänkään tavallisesta poikkeavien asioiden seilttäminen englanniksi oli melkein mahdotonta. Muutaman kerran minulta (Juha) meinasi mennä hermo, kun yksinkertaiseen kysymykseen saa vastaukseksi pelkän hymyn. Toivottavasti toisissa hotelleissa henkilökunta on kielitaitoisempaa.

        Emme oikeastaan voi suositella La Veniceä, sillä kaikki riippuu siitä, mitä haluaa. Jos iso huone, siisti hotelli ja ihan kelpo uima-allas riittävät, niin La Venice on hyvä hotelli. Hotellin huonoin puoli oli etäisyys rannasta. Jos ei halua oikaista Sheratonin pihan läpi, niin La Venicestä on noin 800m matka rannalle. 800m ei kuulosta paljolta, mutta varsinkin tarpominen takaisin hotellille ei ole yhtään kivaa.


      • lomailija
        TuomasHki kirjoitti:

        La Venice on siisti pieni hotelli. Uima-allas oli yhteinen naapurihotellin kanssa, mutta se ei haitannut. Allas oli ihan hyvän kokoinen, ja siellä oli aina hyvin tilaa. Allasbaarille oli paikka, mutta meidän aikana se ei ollut käytössä.

        La Venicen huoneet olivat isoja, mutta varustelu ei ollut kummoinen. Normaali keittiövarustelu löytyi, mutta esim. telkkarista ei näkynyt kunnolla yhtään kanavaa. Ilmastointi toimi välillä liiankin hyvin, mutta onneksi sitä sai säädettyä jonkun verran. Toisaalta eipä tuonne kannata mennä muutenkaan telkkaa katsomaan, joten se ei haitannut meitä.

        La Venicen huonoin puoli oli aamiaisen puute. Lisämaksusta olisi ollut mahdollista saada aamiaiskori, mutta kun se ei ollut kovin edullinen eikä hyvin varusteltu, niin emme ottaneet sitä kertaakaan. Hotellin yhteydessä ei ole minkäänlaista ravintolaa. Aivan vastapäätä on pieni intialainen ravintola, mutta emme juurikaan käyneet siellä, kun tutustuimme vähän kauempana olevan intialaisen ravintolan omistajaan ja söimme mieluummin siellä.

        Hotellin henkilökunta oli ystävällistä, mutta heidän kielitaitonsa oli olematonta. Vähänkään tavallisesta poikkeavien asioiden seilttäminen englanniksi oli melkein mahdotonta. Muutaman kerran minulta (Juha) meinasi mennä hermo, kun yksinkertaiseen kysymykseen saa vastaukseksi pelkän hymyn. Toivottavasti toisissa hotelleissa henkilökunta on kielitaitoisempaa.

        Emme oikeastaan voi suositella La Veniceä, sillä kaikki riippuu siitä, mitä haluaa. Jos iso huone, siisti hotelli ja ihan kelpo uima-allas riittävät, niin La Venice on hyvä hotelli. Hotellin huonoin puoli oli etäisyys rannasta. Jos ei halua oikaista Sheratonin pihan läpi, niin La Venicestä on noin 800m matka rannalle. 800m ei kuulosta paljolta, mutta varsinkin tarpominen takaisin hotellille ei ole yhtään kivaa.

        Kiitokset minunkin puolesta niille, jotka ovat jakaneet matkakertomuksensa Klong Muangista! Joltain keskustelupalstalta luin, että Klong Muangin ranta olisi hyvin likainen ja roskainen, pitääkö tämä paikkansa? Onko Klong Muangista liian pitkä matka lähisaarille (muille kun Hongin saarelle) esim. pitkähäntäveneillä vai sijaitsisivatko vierailun arvoiset saaret lähempänä Aonangia?
        Olemme varaamassa matkaa Krabille ja toivoisimme lomaltamme erityisesti rauhallisia rantoja ja kauniita maisemia. Tämän vuoksi olemme päätymässä Klong Muangiin Aonangin sijasta, koska Aonang on ilmeisesti melko vilkas paikka. Mutta hiukan mietityttää onko Klong Muangista vaikeampi järjestää matkoja lähialueen paratiisisaarille, joilla ehdottomasti haluaisimme käydä. Kuinka kauan esimerkiksi matka Klong Muangista Raileyn rannoille/saarille kestää? Kumpaa suosittelisitte ylipäätänsä, Klong Muangia vai Aonangia?


      • Hanna ja Teemu
        lomailija kirjoitti:

        Kiitokset minunkin puolesta niille, jotka ovat jakaneet matkakertomuksensa Klong Muangista! Joltain keskustelupalstalta luin, että Klong Muangin ranta olisi hyvin likainen ja roskainen, pitääkö tämä paikkansa? Onko Klong Muangista liian pitkä matka lähisaarille (muille kun Hongin saarelle) esim. pitkähäntäveneillä vai sijaitsisivatko vierailun arvoiset saaret lähempänä Aonangia?
        Olemme varaamassa matkaa Krabille ja toivoisimme lomaltamme erityisesti rauhallisia rantoja ja kauniita maisemia. Tämän vuoksi olemme päätymässä Klong Muangiin Aonangin sijasta, koska Aonang on ilmeisesti melko vilkas paikka. Mutta hiukan mietityttää onko Klong Muangista vaikeampi järjestää matkoja lähialueen paratiisisaarille, joilla ehdottomasti haluaisimme käydä. Kuinka kauan esimerkiksi matka Klong Muangista Raileyn rannoille/saarille kestää? Kumpaa suosittelisitte ylipäätänsä, Klong Muangia vai Aonangia?

        Olimme viime vuonna 2 viikkoa Aonangissa. Ensimmäisen viikon vietimme aonangin omilla rannoilla. Viiimeisellä viikolla vuokrasimme skootterin ja eräänä poäivänä lähdimme ajelemaan ja löysimme sattumalla tämän Klong Muangin rannan. Olimme sen jälkeen myytyjä rannan suhteen. Hotellistamme oli ajo matkaa noin 45 min kyseiselle rannalla. Voin sanoa että kannattaa ajaa joka aamu se matka:

        - vähän ihmisiä(päivittäin 2-10 ihmistä)
        - ystävällisiä hedelmän myyjiä
        - puhdas vesi ja ranta
        - uskomattomat maisemat

        ei ole muuta kun pelkkää plussaa. Olemme tänä vuonna lähdössä 3 viikoksi samaan paikaan.Uskomaton kokemus..........


      • Aurinkotyttö
        Hanna ja Teemu kirjoitti:

        Olimme viime vuonna 2 viikkoa Aonangissa. Ensimmäisen viikon vietimme aonangin omilla rannoilla. Viiimeisellä viikolla vuokrasimme skootterin ja eräänä poäivänä lähdimme ajelemaan ja löysimme sattumalla tämän Klong Muangin rannan. Olimme sen jälkeen myytyjä rannan suhteen. Hotellistamme oli ajo matkaa noin 45 min kyseiselle rannalla. Voin sanoa että kannattaa ajaa joka aamu se matka:

        - vähän ihmisiä(päivittäin 2-10 ihmistä)
        - ystävällisiä hedelmän myyjiä
        - puhdas vesi ja ranta
        - uskomattomat maisemat

        ei ole muuta kun pelkkää plussaa. Olemme tänä vuonna lähdössä 3 viikoksi samaan paikaan.Uskomaton kokemus..........

        Varattu matka ensi kevääksi Klong muang beachille hotelliin Sofitel Krabi Phokeethra golf & spa resort. Onko joku ollut kyseisessä hotellissa, kokemuksia? Kaksi perhettä lähdössä? Suositteletko?

        Kannattaako ottaa all inclusive, onko hyvä tarjonta? Onko lähellä kauppoja ja ruokapaikkoja olleenkaan? Ao nangiin kai pääsee kohtuu helposti shoppailemaan? Kuinka pitkä matka krabitowniin?

        Haluaisin vielä tietää rannasta, onko minkälainen hotellin kohdalla? Hotelli kuvien perusteella on aivan rannan tuntumassa? Jostain lukenut jostain satamalaitureista, eihän häiritse hotellin rannalla?

        Kaikki kokemukset kiinnostaa!!!
         


    • jpr1

      Tammikuussa oltiin. Hotelli hieno mutta kaikki hyvin kallista. Mielestäni Thaimaassa ei ylipäätään kannata ottaa all inclusivea. Klong Muangin hyvin pieni keskusta sijaitsee n. kilometrin päässä. Siellä muutama ravintola. Mitään kauppoja ei ollut joten jos shoppailemaan haluaa kannattaa suunnata Ao Nangiin. Lounasta nautimme melkein joka päivä pienessä ravintolassa, n. 300m hotellista "poispäin". Siellä oli hyvää ja edullista ruokaa. Sieltä sai myös tilattua taksin Ao Nangiin edullisempaan hintaan kuin hotellista. . Hotellin lounas Suomen hinnoissa, ehkä vielä kalliimpaa. Ao Nangin vilinään n. 20 minuutin taksimatka. Hotellin ranta on hyvin kapea. Miinusta on isot rekat jotka kulkevat jatkuvasti satamaan. Itse hotellissa ne eivät häiritse mutta jos lähtee kulkemaan tietä pitkin häiritsevät kyllä minusta. Enimmäkseen oltiin altaalla joka on valtavan iso.Ja aamupala oli monipuolinen. Tässä vähän tietoa. Kysele enemmän jos haluat niin yritän parhaani mukaan vastata.

    • Aurinkotyttö

      Nämä hotellin ulkopuolella olevat ravintolat ovat varmaan paikallista ruokaa tarjoilevia? Luuletko, että löytyy lapsille sopivaa?

      Miten hotellialueella, jos ei ole all inclusivea, onko juomat ja jätskit, allasbaarit ruoat tosi kalliita?

      Oliko tämä klong muangin ranta sitten niin hieno, kun annetaan ymmärtää. Finnmatkojen opas mainitsi sen, kun kysyin lapsiperheille sopivaa hotellia. Toinen vaihtoehto on Mai Khao lak. JA tietysti kaikki muutkin vaihtoehdot kiinnostavat :)

      Kiitos kommenteista jpr1

      • Aurinkotyttö

        Ja tosiaan all inclusive 84 € / pv (2aik. 3 lasta) Mielestäni kallis!
        Ei sisältynyt edes jätskiä...


    • jpr2

      Mainitsemani ravintolan nimi on Simanta. Meistä siellä oli tosi hyvää thairuokaa. Lounaaksi syötiin myös usein kevätrullia. ja salaattia. Sieltä saa ainakin ranskalaisia lapsille. Ja jätskit suht halpoja.
      Allaslounas mielestäni tosi kallis eikä mitenkään erikoinen Jätskitötterö maksoi euroissa n. 2,50. Juomien hintoja en muista mutta olisko ollut olut lähes 200 THB veroineen. Vero lisätään hotelleissa aina päälle, eikä siitä välttämätta mainita ruokalistassa. Olut normaalisti paikallisissa ravintoloissa alle 100THB. Ranta on hyvin kapea vaikka pitkä. Minusta ei erikoinen. Khao lakissa olemme olleet kahdesti (Thaimaassa 6 kertaa), mutta emme Mai Khao Lak hotellissa. Khao lakin ranta on todella hieno ja rauhallinen.

    • Thailand14

      Olimme päiväretkellä Ao Nangista ja ihastuimme kyllä rantaan. Eihän se kalkkikaivossatama mikään kaunistus ole, mutta voi katsoa toiseen suuntaan. Ilmeisesti hotelleilta on omia pitkähäntäveneitä lähisaarille ja muutenkin meno oli rannalla tosi paljon rauhallisempaa kuin Ao Nangissa vesi ihanan kirkasta.

      Hotellit näyttivät tosi hienoilta. En myöskään ottaisi all inclusive -vaihtoehtoehtoa thaimaahan, mutta iltaruokapaikkoja näytti olevan aika vähän. Tietä Ao Nangiin rempattiin. Kiva, noin puolen tunnin ajomatka, että hyvin voi käydä illalla vilskettä ihmettelemässä ja nauttia päivät Klong Muangissa.

    • SunnyMann

      Hello!
      Krabille on meininki lähteä kahdeksi viikoksi joulun ympärillä Klong Muangin yläpuolella olevaan hotelliin. Finnmatkojen kautta varasimme hotelliksi tässäkin ketjussa mainitun Sofitel Krabi Phokeethra golf & spa resort hotellin. Nyt mietimme ottaako all inclusivea vaiko ei..., mikäli hotelli on kallis niin tuo varmaan kannttaisi ottaa. Tietääkö kukaan, onko sitä mahdollista ostaa hotellilta suoraan eli tällöin voisi ottaa sen vain osaksi lomaa vai onkohan se otettava sitten koko kahdeksi viikoksi?

      Aurinkotyttö oli jostakin nähnyt hintoja, mistäköhän olit niitä löytänyt?

      Toinen mietityttävä asia on tuon Klong Muang rannan taso, toiset kehuvat ja toiset parjaavat, onko rannan kunnosta tuoretta tietoa kenelläkään?

      • snorklaajat

        Hei,
        Olemme lähdössä Klong Muangiin marras-joulukuun vaihteessa. Valitsimme paikan juuri sen rauhallisuuden vuoksi, Olemme varautuneet siihen että palvelut ovat kauempana ja tarkoitus on vuokrata skootteri(t) ja kulkea niillä. Tiet ovat tosin huonokuntoisia ja katuvaloja ei ole. Hotellimme on Tup Kaek Sunset Resort joka on melko vaatimaton. Ranta on se joka sai meidät valitsemaan paikan. Laitan viestiä palattuamme mikä on todellisuus ;)


      • summer3
        snorklaajat kirjoitti:

        Hei,
        Olemme lähdössä Klong Muangiin marras-joulukuun vaihteessa. Valitsimme paikan juuri sen rauhallisuuden vuoksi, Olemme varautuneet siihen että palvelut ovat kauempana ja tarkoitus on vuokrata skootteri(t) ja kulkea niillä. Tiet ovat tosin huonokuntoisia ja katuvaloja ei ole. Hotellimme on Tup Kaek Sunset Resort joka on melko vaatimaton. Ranta on se joka sai meidät valitsemaan paikan. Laitan viestiä palattuamme mikä on todellisuus ;)

        Hei,
        Tup Kaek Sunset Resort hotelliin olisi kanssa tarkoitus suunnata joulukuun puolella :) Alkaa pikkuhiljaa jännittämään :))


      • Rauhaa rakastavat
        snorklaajat kirjoitti:

        Hei,
        Olemme lähdössä Klong Muangiin marras-joulukuun vaihteessa. Valitsimme paikan juuri sen rauhallisuuden vuoksi, Olemme varautuneet siihen että palvelut ovat kauempana ja tarkoitus on vuokrata skootteri(t) ja kulkea niillä. Tiet ovat tosin huonokuntoisia ja katuvaloja ei ole. Hotellimme on Tup Kaek Sunset Resort joka on melko vaatimaton. Ranta on se joka sai meidät valitsemaan paikan. Laitan viestiä palattuamme mikä on todellisuus ;)

        hei

        me myös suunnittelemme Tup Kaek Sunset Resort hotelliin matkaa ja olisi ihana kuulla millainen ranta ja hotelli ovat OIKEASTI? Finnmatkojen tiedot ja kuvat antoivat ymmärtää, että kaunista ja rauhallista on. Se on meidän päätavoite tältä matkalta! Snorklalemaan kyllä lähdetään ja tietysti AO Nagiin piipahdetaan kun halutaan hieman enemmän eloa lomaan, mutta onko kellään jo tiedossa tästä hotellista ja rannasta plussat ja minukset?
        Kiitokset jo etukäteen jos joku viitsisi piakkoin vastailla! : )


      • snorklaajat
        snorklaajat kirjoitti:

        Hei,
        Olemme lähdössä Klong Muangiin marras-joulukuun vaihteessa. Valitsimme paikan juuri sen rauhallisuuden vuoksi, Olemme varautuneet siihen että palvelut ovat kauempana ja tarkoitus on vuokrata skootteri(t) ja kulkea niillä. Tiet ovat tosin huonokuntoisia ja katuvaloja ei ole. Hotellimme on Tup Kaek Sunset Resort joka on melko vaatimaton. Ranta on se joka sai meidät valitsemaan paikan. Laitan viestiä palattuamme mikä on todellisuus ;)

        Ranta oli aivan huippu, hyvin rauhallinen ja siisti. Ranta oli matala ja vuorovesi vaihtelu oli suurta. Matalimmillaan vesi pakeni kauas. Paras ranta ehdottomasti, pitkähäntä veneen sai jos halusi ja pääsi vähän kauemmas. Mopo kanntaa vuokrata mutta Ao Nangiin on kyllä matkaa ja pitää olla maltti mukana.
        Hotellimme ruoka ei ehkä ollut parasta mahdollista mutta rannalta löytyi pari muutakin ruokapaikkaa jos joka ilta ei hallunut syödä samassa paikassa.
        Itse hotelli on hyvä tasoinen ja suosittelen rantabunggaloweja.


      • snorklaajat
        Rauhaa rakastavat kirjoitti:

        hei

        me myös suunnittelemme Tup Kaek Sunset Resort hotelliin matkaa ja olisi ihana kuulla millainen ranta ja hotelli ovat OIKEASTI? Finnmatkojen tiedot ja kuvat antoivat ymmärtää, että kaunista ja rauhallista on. Se on meidän päätavoite tältä matkalta! Snorklalemaan kyllä lähdetään ja tietysti AO Nagiin piipahdetaan kun halutaan hieman enemmän eloa lomaan, mutta onko kellään jo tiedossa tästä hotellista ja rannasta plussat ja minukset?
        Kiitokset jo etukäteen jos joku viitsisi piakkoin vastailla! : )

        Hotellilla rakennettiin vielä viimeisiä rakennuksia, (pikkumökit oli purettu pois), mutta arvelisin niiden olevan tällä sesongilla jo valmiit. Meitä työt eivät häirinneet. Hotelli oli hyvin siisti ja henkilökunta puhui kohtuullista englantia, ystälisiä ja palveualttiita. Jos vuokraatte skootterin ( 350bth/ vrk) olkaa varovaisia liikenteessä. Siellä on isoja, vilkkaita risteyksiä Ao Nangiin mennessä. Maltti ja varovaisuus mukana. Emme mopoilleet pimeällä, vaan otimme taksin jos viivyimme pitkään.
        Hotellin ruoka alkoi vähän loppulomaa kohti kyllästyttää, mutta vieressä on muutama muu hotelli sekä vaatimaton ruokapaikka rannantuntumassa, jota kannattaa kokeilla.
        Ranta oli aivan ihana, matala ja hyvin siisti. Huomasin, että rannalla kävi myös kauempaa väkeä. Laskuveden aikaan tosin vesi pakeni kauas mutta se emme antaneet sen häiritä. Hotellin rannasta ei kovin kummallista veden alta löytynyt, mutta suosittelen snorklauskohteesi Podan saarta. Siellä oli näkemistä kaloja ja koralleja, muista kertoa teidän kuljettajalle mitä haluatte nähdä.
        Uskon että tulette viihtymään hyvin :)


      • Tekal
        snorklaajat kirjoitti:

        Hotellilla rakennettiin vielä viimeisiä rakennuksia, (pikkumökit oli purettu pois), mutta arvelisin niiden olevan tällä sesongilla jo valmiit. Meitä työt eivät häirinneet. Hotelli oli hyvin siisti ja henkilökunta puhui kohtuullista englantia, ystälisiä ja palveualttiita. Jos vuokraatte skootterin ( 350bth/ vrk) olkaa varovaisia liikenteessä. Siellä on isoja, vilkkaita risteyksiä Ao Nangiin mennessä. Maltti ja varovaisuus mukana. Emme mopoilleet pimeällä, vaan otimme taksin jos viivyimme pitkään.
        Hotellin ruoka alkoi vähän loppulomaa kohti kyllästyttää, mutta vieressä on muutama muu hotelli sekä vaatimaton ruokapaikka rannantuntumassa, jota kannattaa kokeilla.
        Ranta oli aivan ihana, matala ja hyvin siisti. Huomasin, että rannalla kävi myös kauempaa väkeä. Laskuveden aikaan tosin vesi pakeni kauas mutta se emme antaneet sen häiritä. Hotellin rannasta ei kovin kummallista veden alta löytynyt, mutta suosittelen snorklauskohteesi Podan saarta. Siellä oli näkemistä kaloja ja koralleja, muista kertoa teidän kuljettajalle mitä haluatte nähdä.
        Uskon että tulette viihtymään hyvin :)

        Hei, ne keltaisetko pikkumökit on purettu, myös aivan rannalta? Eli bungalowit ovat niitä paremman tasoisia nylyään kuten hotellin omilla sivuilla? Finn,atkoilla luultavasti vanhentuneet kuvat mökeistä...


    • äitee1

      Todella hiljainen kylä. Olemme siellä pariin otteeseen piipahtaneet. Juttelimme parin pariskunnan kanssa ja he kokivat esim. saarilla käynnin sieltä vaivalloisemmaksi. Menisin Ao Nangiin. Siellä voi iltasella kävellä rantakadulla ja löytyy valikoimaa ruokapaikoistakin

    • Mom1

      Olimme reilu vuosi sitten Sofitelissä. Kaksi lasta n. 10 v. Ei tykätty. Ranta oli surkea verrattuna Koh Lantaan ja Khao Lakiin. Aivan järkyttävä, jatkuva rekkaliikenne. Ei ollenkaan tunnelmallisia rantaravintoloita, lounaalle piti oikein lähteä jos ei halunnut syödä hotellin ylihintaista, mutta keskinkertaista ruokaa. Kylä oli lavataksimatkan päässä. Rekat estivät kävelemisen. Illalla (kuten ei oikein päivälläkään) rannalla ei ollut mitään. Hotelli oli tyylkäs ja aamupala hyvä.

      Parasta oli pitkähäntäveneelle tehdyt matkat Koh Hongille ja muille pikkusaarille. Finnmatkoille pitkä miinus että jättävät kertomatta rekkaliikenteestä vaikka markkinoivat hotellia juuri lapsille.

    • Jyrkiboy7

      Kuukausi sitten Sofitellissä olleena voin kertoa erillaisen mielipiteen. Rekkaliikenne ei haitannut laisinkaan ja ravintoloita löytyy kävelymatkan päästä ko hotellista. Ranta tosin ei ole mikään huippu ja hotelli itsessään kallis. Mutta pikku kävelyllä tosiaan löytyy hyviä ravintoloita ja pitkähäntäveneellä pääsee upeille rannoille. Voin kyllä suositella paikkaa! Itse olen käynyt Phuketissa viisi kertaa ja ihastuin kyllä Ao nangiin huomattavasti enenmän kuin phukettiin.

      • matkanvarannut

        hei. kysyisin sofitelissa käyneiltä vielä AI-systeemistä. Oliko käytössä rannekkeet vai kuittaus saadusta tilauksesta (molempaa tietoa olen lukenut muualta...) ja miten White Lotus ravintolassa löytyi ruokaa lapsille oliko esim. lasten menu käytössä?


      • katjuskaj
        matkanvarannut kirjoitti:

        hei. kysyisin sofitelissa käyneiltä vielä AI-systeemistä. Oliko käytössä rannekkeet vai kuittaus saadusta tilauksesta (molempaa tietoa olen lukenut muualta...) ja miten White Lotus ravintolassa löytyi ruokaa lapsille oliko esim. lasten menu käytössä?

        Oltiin pari vuotta sitten sofitelissa ja silloin näkyi AI:n varanneilla kauniit punotut rannekkeet.


    • katjuskaj

      Sofitelissa oltiin pari vuotta sitten. Piti olla koko kaksi viikkoa, mutta hotelli olikin ylibuukattu ja meidät siirrettiin toiseen hotlaan tub kaekin rannoille, viikoksi. Sofitelin rantaa ei voi laskea rannaksi, aivan kaamea. Hotellilla kuitenkin upeat altaat. Aamupala hotellissa aivan mahtava. Lähistöltä löytyy ihan ok ravintoloita ja jotkut ravintolat tarjoavat myös kyytejä.

      Ao Nang on noin 20min tuktuk matkan päässä, joten ajelimme sinne monena iltana.

    • Anonyymi

      Aivan karmea ranta, haisee myös kamalalta. Sofitel oli hyvä, mutta kallis hotelli. Ruokapaikat olivat vähissä samoin ostosmahdollisuudet. Sofitel hotellista joutui kävelemään tien vierustaa ( ei pyörätietä ) jos halusi mennä iltaisin syömään. Tämä ei ollut lasten takia hyvä vaihtoehto. Hotelilla oli kuljetus Ao Nangiin, joten siellä tuli käytyä lähes joka ilta. En voi suositella paikka 1. Surkea ranta 2. Kävelytiet puuttuivat 3. Heikosti tarjolla ruokapaikkoja ja ostosmahdollisuuksia.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14871
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3069
    3. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3065
    4. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3064
    5. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3056
    6. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3055
    7. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3055
    8. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3054
    9. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3054
    10. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3050
    Aihe