Porto de Galinhas

Jr.

Olen lähdössä 31.12.2007 tuonne ja olisi kiva kuulla kokemuksia paikasta ja "hotellistamme" Recanto dos Coraisista.

Olisi mukavaa kuulla myös minne kannattaa suunnata ostoksille ja nähtävyksiä katselemaan.

Onko kyseisessä paikassa paljon varkaita?

9

4844

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • badbunny

      Mä olin pari vuotta sitten tuolla ja siel oli tosi hienoa! Ei kertaakaan tullut mitään ikävää tilannetta, paikalliset olivat hyvin ystävällisiä ja mukavia ja kovin kiinnostuneita suomesta.
      Recifessä kannattaa poiketa, sinne kulkee bussi Galinhasista. Ostoksille ehkä ennemmin viereiseen escadan kylään, siellä oli paljon paremmat valikoimat liikkeitä. Galinhas kun on lomakohde paikallisillekin, on siel enempi turistikrääsää. Me mentiin escadaan buggylla, mut luulisin että sinnekin pääsee ihan bussilla. Paikalliset bussit oli ihan jees, ihmiset kyl neuvoo oikeeseen autoon ja oikeet pysäkit.
      Me tosiaan vuokrattiin ranta-buggy kuskeineen yhdeksi päiväksi ja kierreltiin sillä lähimaastoa. Matkanjärjestäjillähän on omat buggy-kuskinsa ja kiertoajelunsa, mut me päästiin puolet halvemmalta, ku tutustuttiin siellä yhteen buggy-kuskiin.
      Oikein hyvää matkaa, toivottavasti sullekin tulee ne hyvät kokemukset!

      • badbunny

        Recifen iltamarkkinat on ne näkemisen arvoiset. Ja ostoskeskuskin sieltä tietenkin löytyy, mut sinne kannattaa varata aikaa, se on niin iso, et meiltä jäi puolet liikkeistä käymättä.


    • b22

      Olen ollut paikassa 2-kertaa.Mukava pieni kylä ja turvallinen,en ole kuulut ja nähnyt ryöstöjä.
      Ostoksia ei ihmeemmin oo, samaa krääsää jokaisessa turistipaikassa,ympäri mailmaa.
      Retkistä: Olinda kannatta käydä katsomassa,jeeppisafari vesiputouksille on kohtuu mukava vieläkin vaikka on muuttunut aikaisemmasta.Muut matkat ympäristöön kannattaa tehdä omin toimin paikallisilla takseilla ovat kohtuu halpoja,matkatoimiston capoeera ilta oli mielestäni turha sillä sinneki voi mennä omintoimin ja paljon edullisemmin.Laskuveden aikaan on hieno käydä vanhalla koralliriutalla katsomassa piniä värikkätä kaloja,keskustan rannasta sellaiset erikoiset veneet tai paremminkin lautat vie sinne ja syöttää kaloja.Katso hotellin tiedotteista laskuveden ajat ja ajele kylän rantaan ,venemiehet vie melkein väkisin riutalle,ainakin lapsilla näky olevan hauskaa.Lautta sinänsä jo nähtävyys ja varsinkin purjehtiminen.Turvallista, ei oo syvää.Keskustan rannalla on muutenkin mukavia ruokapaikkoja pitkin rantaa. Fortaleesasta en ihmeemmin pitänyt joten uudelleen galinasiin.

      • galinhas

        Itse olin siis vuosi sitten pdG:ssa ja positiivinen kokemus oli :) ihmiset olivat avuliaita ja auttoivat aina kun osasivat . muutamia kauppiaita/hennatatuoijia lukuun ottamatta kukaa ei tyrkyttänyt ihmeemmin tavaraa. läheiselle joelle kannattaa ehdottomasti lähteä (pääseee rantaa pitkin kävellen tai bussilla) katsomaan merihevosia ja muutenkin maisemia. tarkkaa hintaa en muista, mutta ei se ollut kallis. joelle mennään siis "lautoilla" (nimi hukassa :D) ja kuljettaja vie siellä. kaun is paikka ja ihana auringonlasku näkyi :)

        hotellista en tiedä, olimme pousada canto do mar:issa silloin viime vuonna!


    • paikkahan

      se on mutta ihan liian pieni 2 viikon matkalle.
      rauhassa saa olla, paljon ei myyjät häiritse.
      ruoka ei kovin ihmeellistä, olisi luullut brasiliasta saavan kunnon pihvejä, mutta ei!

    • jeajisjasoj

      Olin vuosi sitten kyseisessä paikassa. Varkaista ei tietoa ja saamani käsityksen mukaan niitä ei sielä hirveästi ole. Kannattaa kuitenkin pitää järki mukana, ettei esittele rahoja turhaan ym. jätä arvokkaita tavaroita vartioimatta tai muuta. Sananlaskuhan on että tilanne tekee varkaan.

      Kyseessä on aika moinen tuppukylä, mutta hieno paikka kuitenkin. Kun käy syömässä niin kannattaa katsoa semmoinen paikka missä on paljon ihmisiä, koska se viestittää jo siitä että siellä saa laadukasta tavaraa ja tämmöistä. Kannattaa syödä siellä aivan "ydinkeskustan" ravintoloissa jotka on lähellä rantaa. Hinnat ravintoloissa edullisia. Itse seurueeni kanssa erehdyimme menemään syömään yhteen aivan aaveravintolaan missä venattiin ensin kokkia joku tunti ja ei se ruokakaan mikään kovin hepponen ollut :D

      Ne on kyllä mukavia ihmisiä siellä. Käveltiin kaduilla niin ihmiset huuteli että SUOOMMIII SUOMMMII kun käveltiin semmosella kivalla hummerirusketuksella siellä keskustassa :)

      Jos et oo ennen sukeltanut niin kannattaa käydä. Siellä keskustassa on semmonen "firma" ja matkanjärjestäjältä saa varmasti lisätietoo. Se on sellanen introkurssi mut tosi siistii oli.

      Sitä aurinkorasvaa saa kyl laittaa, koska itselläni tuli niskaan jätettyä semmonen viillonmuotonen alue ILMAN rasvaa ja se turpos aika kivasti.

      Kaupoissa on kyllä hieman hinnoissa turistilisää sen saa ite päättää että maksaako sitä ja "elättää" näitä hieman heikompituloisia vai tinkiikö sen niiltä sitten pois :)

      Taksit on semmosia pommeja että rytisee ja vinkuu niin paljon että rupeaa ihmettelemään että leviikö tää tähän tielle. Aika hurjaa se niiden meno siel autoteilläkin.

      Buggyt on jees niil kantsii kans matkustaa. Tosin siin tais olla joku vakuutusjuttu et vakuutus ei korvaa et jos jotain tapahtuu tai vastaavaa.

      Tosiaan hiekkarannat on hienoo kamaa ja kantsii kävellä siellä paljon koska Suomessa sitä tulee ikävä :)

      Uimisesta sen verran että se ei oo mitään huuhaata tai pelkkiä "suosituksia" että vuorovesien aikaan siellä vedessä ei kannatta uida kun vaan ihan vyötärön korkeudella. Meinaa erittäin voimakas se virtaus.

      Itse menin ihan silleen että jalatkin ylettää maahan niin kappas ku se virtaus veti todella lujaa ja ihan pirun lujaa sain kauhoo et pääsin takas rantaan :D Vetää iha törkeen hyvin ja just jos lapsii lähtee nii kantsii olla erittäin tarkkana. Ei oo iha sama juttu Suomes.

      Tsemmosta.

      Hyvää matkaa nauti siitä mukavasta 10h vai oliko se 12h lentomatkasta :)

      Eikä muuten puhu pätkääkään englantia siellä. Ei hotellissakaan ees mitään muutaku ihan Basiccia että kantsii se portugalisanakirja ottaa messiin.

      • lassebras

        on ne näköjään lappalaisetkin päässeet brasiliaan saakka.Kyllä PDG:Löytyy tosi hyviä pihvipaikkoja,jos vain kielitaito riittää ei ole ongelmia.Brasiliassa 4 kertaa olleena viides lähtee uudenvuoden aattona.


    • Äippyli

      Moi JR, olette varmaan jo kotiutuneet. Tervetuloa lumimyrskyiseen Suomeen!!! Millainen oli tuo hottla, jossa olitte? Olisi tarkoitus lähteä 5-v kanssa kaksistaan, muita hotelleja ei vapaana, kannattaako siis lähteä? Vai koittaa vaihtaa hotellia. Kiitos paljon tiedosta

      • sordiino

        Eli ollaan Recanto Dos Corais-pensionaatissa.

        Isantaperhe hyvin ystavallisia.
        Huoneet on todella pienet.
        Oleskelutilat on isot ja viihtyisat.
        Puffet-aamiainen ei ole ihan puffet!
        Syotavaa lytyy kuitenkin.Leikkeleitia,kananmunaa,hedelmia,tomaattia,kurkkua,sampyloita,kakkua,keksia,kahvia,teeta.mehua.

        Ottakaa jotain naposteltavaa mukaan,mita ilman ette voi olla. Keskustaan ruokapaikoille kavelee noin 15 min. Vahan pitempi aika uimarannalle.

        Hintataso on kalliimpi kuin Thaimaassa ja Intiassa.

        Englantia taalla ei puhuta. Kannattaa ottaa jokin portugalin sanakirja mukaan. Viittomalla,hymyilemalla ja peukku pystyyn,silla parjaa pitkalle.

        Opas,joka on ollut taalla 3 vuotta,kertoi,etta han ei ole kuullut,etta Galinhaksessa olisi koskaan ollut ryostoja. Kylla tama turvallinen paikka on. Rehelllista vakea.Ei trvi pelata taskuvarkaita.

        Rantatuolit ja varjot saattaa olla 15 realia kpl.

        50euroa on 125 realia,siita voi laskea. Jaatelo on Suomen hinnoissa.

        Jep sillai! Turvallista matkaa :)

        Ota 50-kertoimen aurinkovoidetta ja voitele myos korvat ja jalkapoydat. Ne on kuulema kaikkein eniten palaneita paikkoja turisteilla.
        50-suojakerroin ei ole liioiteltu asia,sanoi opas. Paikallisetkin ãyttaa 30-suojakerrointa. Auriko on paivantasaajan polttavaa aurinko. Vaikka lampotila on sama kuin Thaimaassa ja Intiassa,niin aurinko polttaa paljon enemman.

        50-suojakerroinvoide oli taalla 40 realia pullo. Katso,jos saat kotimaassa halvemmalla.

        Matka on tosi pitka tanne,mutta kannattaa se kerran ainakin kokeilla!

        :) :) :) !!!


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      129
      1767
    2. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      72
      1591
    3. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      56
      1283
    4. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      69
      1121
    5. Kuka jäi auton alle

      Kuka jöi kantatiellä auton alle eilen
      Kuortane
      2
      755
    6. Oli kyl kunnon reissu

      Jopa oli bileet hotellissa! Kunnon menot ja Kuhmon rytkyt liikenteessä. Onneksi ei ollu tuulipukua päällä! 😂👍🏻
      Kuhmo
      10
      739
    7. Muistatko ensimmäisen kahdenkeskisen hetken

      kaivattusi kanssa?
      Ikävä
      45
      737
    8. Tiedätkö autereen?

      Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
      Tunteet
      8
      718
    9. Vähän pelottaa

      Että ten suuren mokan. Tämä muuttaa nyt liikaa asioita.
      Ikävä
      41
      715
    10. Plösö ja synttäriruusut

      Joko Plösö sai hommattua ne 100 ruusua sankarille vai vieläkö sankarin odotus jatkuu?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      150
      692
    Aihe