hyvä hotelli?

finnmatkaaja

Osaisitteko suositella jotakin hotellia finnmatkojen lomavalikoimasta?Arvostamme tyylikkyyttä ja siisteyttä ja tilavuutta.Meitä on lähdössä neljän hlön seurue..kaikki iäkkäämpiä ihmisiä..joten arvostamme hotelissa myös hiljaisuutta ja rauhallisuutta.Meillä on alustavasti varattu tuo cocobeach bungalow mutta rupesimme miettimään että onkohan alue suunnattu lähinnä lapsiperheille ja on kovin levoton alue. Tietenkin on mukava jos hotelilla on jotakin ohjelma tarjontaa..Kiitokset!

4

2161

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • main deck

      ... DinaRobin taida kuulua Finnmatkojen hotellitarjontaan. Sitä olisin ainakin suositellut täydestä sydämestäni kaikille!

    • lomailija

      Olimme kahdessa hotellissa Mauritiuksella, Sugar Beachillä ja Le Mauricialla. Pidimme Sugar Beach hotellista todella paljon. Se oli kuin paratiisi jos haluaa rauhaa ja luontoa ja upeat puitteet lomalleen.Siellä herää klo 5 lintujen valtaisaan sirkutukseen. Paikka on rauhaisa.Pitkiä hiekkarantoja pitkin pääsee kävelemään esim.Flic Flacin kylään.Illallinen tarjoiltiin joka ilta eri teemalla rauhaisassa tunnelmassa kynttilöiden valossa orkesterin soittaessa ja klo 21.15 oli show(Mauriciassa kaikenlainen astioiden kolina teki illallisesta pettymyksen, oli kuin isompikin ruokala josta romanttisuus oli kaukana)Aamiainen Sugar beachillä oli valtaisa ja herkullinen.Molemmat hotellit olivat suuria, mutta Sugar Beach oli laajalla alueella joten se oli erinomainen paikka viettää rauhaisaa lomaa ja rentoutua upeiden maisemien ja luonnon keskellä.

    • papinow

      en tieda mitkä hotellit ovat finnmatkojen tarjonnassa. Suosittelen hotelleja joissa ette pety. Le Toussorok ja Belle Mare Plage molemmilla hienot golfkentät ( myös Mika H äkkisen lomakohteita )sitten LE Prince Maurice,Beau Rivage Hotel,Le Pirogue.Viimeksi mainittu ranskalaisten suosima joka on Sugar Beachin viereinen hotelli. Hauskoja lomahetkiä.

    • Lomatunnelmissa

      Bonjour! Sugar Beach Resort on tyylikäs hotelli, jossa piha-alueet pidetään viimeisen päälle tyylikkäinä. Ranta haravoidaan roskista joka aamu. Rantaa piisaa satoja metrejä hotellin alueella ja tilaa riitti, useimmiten saimme rantatuolit monenkymmenen metrin päästä muista lomailijoista. Samoin altaalta sai aina vapaan tuolin ihan mihin aikaan päivästä tahansa. Vesi oli kirkasta ja hiekka valkoista.

      Hotelli tarjosi ilmaiseksi mm. räpylöitä, snorkkeleita, maskeja, polkuveneitä, surffilautoja, lasipohjaveneajelua, kuntosalia, kaikenlaisia pallopelejä, allasjumppaa, pyöräilyretkiä, joogaa, snorklausretkeä (tunnin kesto) ynnä muuta. Muutaman päivän välein ilmestyi hotellin oma tiedotuslehti, jossa kerrottiin ohjelmasta. Lapsille olisi ollut todella hyvä kerho, tekivät mm. retken eläintarhaan. Meillä vaan oli tuo kieliongelma, kun lapset eivät osaa ranskaa eikä englantia.

      Sugar Beachillä oli ihan kaikenlaisia lomailijoita, paljon myös lapsiperheitä, mutta silti tunnelma oli mielestämme kovin rauhallinen ja seesteinen. Meilläkin on kaksi pientä lasta emmekä halunneet mennä paikkaan, jossa tenavat kiljuvat ja riehuvat altaalla eivätkä vanhemmat ole huomaavinaan ;)

      Milloin olette lähdössä? Nimittäin Sugar Beach on suljettu mittavan remontin takia 1.4.-1.8.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      129
      1757
    2. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      71
      1567
    3. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      56
      1273
    4. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      68
      1102
    5. Kuka jäi auton alle

      Kuka jöi kantatiellä auton alle eilen
      Kuortane
      2
      745
    6. Oli kyl kunnon reissu

      Jopa oli bileet hotellissa! Kunnon menot ja Kuhmon rytkyt liikenteessä. Onneksi ei ollu tuulipukua päällä! 😂👍🏻
      Kuhmo
      10
      739
    7. Muistatko ensimmäisen kahdenkeskisen hetken

      kaivattusi kanssa?
      Ikävä
      45
      727
    8. Vähän pelottaa

      Että ten suuren mokan. Tämä muuttaa nyt liikaa asioita.
      Ikävä
      41
      705
    9. Plösö ja synttäriruusut

      Joko Plösö sai hommattua ne 100 ruusua sankarille vai vieläkö sankarin odotus jatkuu?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      150
      692
    10. Tiedätkö autereen?

      Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
      Tunteet
      8
      688
    Aihe