hyvä hotelli?

finnmatkaaja

Osaisitteko suositella jotakin hotellia finnmatkojen lomavalikoimasta?Arvostamme tyylikkyyttä ja siisteyttä ja tilavuutta.Meitä on lähdössä neljän hlön seurue..kaikki iäkkäämpiä ihmisiä..joten arvostamme hotelissa myös hiljaisuutta ja rauhallisuutta.Meillä on alustavasti varattu tuo cocobeach bungalow mutta rupesimme miettimään että onkohan alue suunnattu lähinnä lapsiperheille ja on kovin levoton alue. Tietenkin on mukava jos hotelilla on jotakin ohjelma tarjontaa..Kiitokset!

4

2158

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • main deck

      ... DinaRobin taida kuulua Finnmatkojen hotellitarjontaan. Sitä olisin ainakin suositellut täydestä sydämestäni kaikille!

    • lomailija

      Olimme kahdessa hotellissa Mauritiuksella, Sugar Beachillä ja Le Mauricialla. Pidimme Sugar Beach hotellista todella paljon. Se oli kuin paratiisi jos haluaa rauhaa ja luontoa ja upeat puitteet lomalleen.Siellä herää klo 5 lintujen valtaisaan sirkutukseen. Paikka on rauhaisa.Pitkiä hiekkarantoja pitkin pääsee kävelemään esim.Flic Flacin kylään.Illallinen tarjoiltiin joka ilta eri teemalla rauhaisassa tunnelmassa kynttilöiden valossa orkesterin soittaessa ja klo 21.15 oli show(Mauriciassa kaikenlainen astioiden kolina teki illallisesta pettymyksen, oli kuin isompikin ruokala josta romanttisuus oli kaukana)Aamiainen Sugar beachillä oli valtaisa ja herkullinen.Molemmat hotellit olivat suuria, mutta Sugar Beach oli laajalla alueella joten se oli erinomainen paikka viettää rauhaisaa lomaa ja rentoutua upeiden maisemien ja luonnon keskellä.

    • papinow

      en tieda mitkä hotellit ovat finnmatkojen tarjonnassa. Suosittelen hotelleja joissa ette pety. Le Toussorok ja Belle Mare Plage molemmilla hienot golfkentät ( myös Mika H äkkisen lomakohteita )sitten LE Prince Maurice,Beau Rivage Hotel,Le Pirogue.Viimeksi mainittu ranskalaisten suosima joka on Sugar Beachin viereinen hotelli. Hauskoja lomahetkiä.

    • Lomatunnelmissa

      Bonjour! Sugar Beach Resort on tyylikäs hotelli, jossa piha-alueet pidetään viimeisen päälle tyylikkäinä. Ranta haravoidaan roskista joka aamu. Rantaa piisaa satoja metrejä hotellin alueella ja tilaa riitti, useimmiten saimme rantatuolit monenkymmenen metrin päästä muista lomailijoista. Samoin altaalta sai aina vapaan tuolin ihan mihin aikaan päivästä tahansa. Vesi oli kirkasta ja hiekka valkoista.

      Hotelli tarjosi ilmaiseksi mm. räpylöitä, snorkkeleita, maskeja, polkuveneitä, surffilautoja, lasipohjaveneajelua, kuntosalia, kaikenlaisia pallopelejä, allasjumppaa, pyöräilyretkiä, joogaa, snorklausretkeä (tunnin kesto) ynnä muuta. Muutaman päivän välein ilmestyi hotellin oma tiedotuslehti, jossa kerrottiin ohjelmasta. Lapsille olisi ollut todella hyvä kerho, tekivät mm. retken eläintarhaan. Meillä vaan oli tuo kieliongelma, kun lapset eivät osaa ranskaa eikä englantia.

      Sugar Beachillä oli ihan kaikenlaisia lomailijoita, paljon myös lapsiperheitä, mutta silti tunnelma oli mielestämme kovin rauhallinen ja seesteinen. Meilläkin on kaksi pientä lasta emmekä halunneet mennä paikkaan, jossa tenavat kiljuvat ja riehuvat altaalla eivätkä vanhemmat ole huomaavinaan ;)

      Milloin olette lähdössä? Nimittäin Sugar Beach on suljettu mittavan remontin takia 1.4.-1.8.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tällä kertaa Marinia kadehtii Minäminä Päivärinta

      Kokoomuksen tyhjäntoimittelija itkeä tuhertaa, kun kansainvälinen superstaramme ei leiki hänen kanssaan. Oikean puoluee
      Maailman menoa
      386
      1512
    2. Minua itkettää tämä tilanne

      Meidän pitäisi jutella. Eikö niin? Miehelle.
      Ikävä
      105
      1288
    3. Miksi koulut pakottavat

      Lapset uimaan sekaryhmänä? Murrosikäiset tunnetusti häpeilevät vartalossa tapahtuvia muutoksia. Tulee turhia poissaoloja
      Maailman menoa
      116
      1210
    4. Miksi jollain jää "talvi päälle"

      Huvittaa kastoa ullkona jotain vahempaa äijää joka pukeutuu edelleen kun olisi +5 astetta lämmittä vaikka on helle keli
      Maailman menoa
      164
      1139
    5. Mitkä oli suurimmat

      Syyt mihin hänessä ihastuit alussa ja pikkuhiljaa tunteiden edetessä
      Ikävä
      44
      987
    6. Minulla oli tunteita

      Tein itsestäni pellen. Sait hyvät naurut ja minä 💔
      Ikävä
      63
      906
    7. Se katse silloin

      Oli hetki, jolloin katseemme kohtasivat. Oli talvi vielä. Kerta toisensa jälkeen palaan tuohon jaettuun katseeseen. Tunt
      Ikävä
      32
      816
    8. Suomen Pallolitto: Tasoryhmät lasten jalkapallossa - Erätauko-tilaisuus ma 20.5.2024

      Tasoryhmät lasten ja nuorten jalkapallossa herättävät paljon keskustelua. Mitä tasoryhmät ovat ja mikä on niiden tarkoit
      Suomi24 Blogi ★
      0
      810
    9. Susanne Päivärinta kirjassaan: Sannalla nousi valta päähän, Big Time!

      Päivärinta toteaa ettei ole nähnyt kenenkään muuttuvan niin totaalisesti kuin Marinin, eikä siis todellakaan parempaan s
      Maailman menoa
      91
      804
    10. Tuhdit oluet kauppoihin. Miksi vastustaa?

      8% oluet kauppoihin mutta mikä siinä on että osa politikoista vstustaa ? Kauppa kuitenkin hinnoittelee vahvan oluen ni
      Maailman menoa
      167
      691
    Aihe