Flirttailua kouluttajani kanssa

Sonja

Kirjoitan saman novellini tänne uudestaan, minkä laitoin vahingossa ensin Seksi-osioon.

Opiskelen akk:ssa, joten meillä on kesälläkin koulua. Olin jo jonkin aikaa huomannut yhden opettajan katselevan mua sillä silmällä. Tottakai itsekin kiihotuin hänen katseistaan, joten aloin kiusallanikin laittamaan tiukkaa paitaa päälle varsinkin niinä päivinä, kun hän oli opettamassa.

Yhtenä päivänä (ennen juhannusta)päätin testata, kuinka pitkälle opettaja menisi kanssani. Päätin kokeilla sellaista juonta, että en osaisi jotain tehtävää ja haluaisin välttämättä ratkaista sen vielä ennen kotiinlähtöä. Kun kello oli niin paljon, että luokkakaverit pääsivät pois, sanoin opettajalle, että voitaisiinkos jäädä vielä vähäksi aikaa. Opettaja suostui. Huomasin hänen silmissään todella kiihoittuneen katseen.

Opettaja sanoi, että kannattaisi varmaan mennä hänen työhuoneeseensa, koska iltakurssilaiset tulisivat hetken kuluttua luokkaan. Menimme yhdessä sinne ja istuin pöydän ääreen. Opettaja jäi seisomaan viereeni ja huomasin hänen kovan kalun housuja vasten. Jäin katselemaan sitä ja opettaja tajusi minun tuijottavan. Opettaja meni hieman hämilleen ja istui äkkiä viereeni ja alkoi neuvomaan minua tehtävässä.

Enhän minä tietenkään alkanut mitään tehtävää tekemään vaan nojaiduin opettajaan kiinni isoilla rinnoillani. Opettaja kääntyi katsomaan minua ja suuteli. Intohimoisia kielareita. Samalla hänen kätensä alkoi vaeltamaan pitkin vartaloani. Ensin rinnoille. Kiskaisin paidan pois päältäni ja opettaja aukaisi rintsikkani. Sitten opettaja tarttui huulillaan nöpöttäviin nänneihini ja imi niitä todella voimakkaasti. Käsi vaelsi jo jalkoväliini. Minäkin halusin koskea opettajaa jalkovälistä.

Opettaja aukaisi housunsa ja hänen normaalia suurempi kalu pomppasi pystyyn housujeraosta. Kumarruin eteenpäin ja hyväilin kalua ensin käsilläni, jonka jälkeen aloin hellästi imemään ja leikittelin kielelläni kalun alapuolelta herkästä kohtaa. Opettaja huokaili syvään nautinnosta. Jossain vaiheessa opettaja meinasi jo laueta, kun päätin lopettaa.

Nousin opettajan pöydälle ja riisuin housuni pois. Paljas pilluni kiilsi märkyydestä, koska olin niin kiihottunut tilanteesta. Opettaja katsoi minua selvästi hymyillen ja työnsi päänsä jalkoväliini alkaen ensin suukotella pillunhuuliani, sitten hellästi levitti niitä ja kielellä kiusoitteli klittaa. Opettaja työnsi ensin yhden sormen, sitten kaksi sisääni ja jatkoi nuolemista.

Ei mennyt kauaakaan, kun sain ihanan orgasmin. Opettaja katsoi minua ja kysyi kuiskaten, että saisiko hän tulla sisääni. Sanoin, että tottakai saat. Kielaroimme kiihkeästi ja opettaja työntyi sisääni hellästi, jonka jälkeen hän aloitti rajut vedot. Inisin nautinnosta, koska en voinut huutaa, ettei kukaan vaan kuulisi.

Jonkun aikaa naituaan, opettaja veti kalunsa pois pillustani ja käänsi minut ympäri pöytää vasten nojaamaan ja aloitti vetelemään minua takaapäin. Samalla hän lateli rivouksia minulle, joka tuntui tosi kiihottavalta. Myös minä rietastelin sanoilla.

Lopulta laukesimme yhtäaikaa, opettaja sisälleni. Käännyin takaisin häneen päin ja suukottelimme toisiamme paljon. Opettaja istui tuolille ja minä käperryin hänen syliinsä. Siinä oli tosi hyvä olla.

Laitoimme vaatteet takaisin päälle ja teimme tehtävän loppuun. Sanoin, että mä kyllä osaan tehdä tän tehtävän. Opettaja nauroi ja vastasi, että kyllä hän sen tiesi ja arvasi minun juonen.

Vietimme muuten juhannuksen yhdessä hänen mökillään. Päätimme olla jatkossakin yhdessä, siis seurustella, koska molemmat olemme sinkkuja. Mutta sovimme, että niin kauan, kuin minulla kestää koulu, emme liiku julkisesti yhdessä. :)

3

6294

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • hänkkä

   tota mont vuotta oot??????? seurusteletsä senkaa viel???????? ajattelin et haluisitko joskus tavata sillee niinku makuu huoneessa????? vastaa mulle!!!!!!

   • Sonja

    Oon 29 -vuotias ja seurustelen kyllä edelleen hänen kanssaan. :)


   • hänkkäfani

    ...moneen lähtöön.


    Sonjalle kiitos hyvästä novellista.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Puhut olevasi hyvä ja kiltti ihminen

   Mutta todellisuudessa oletkin itsekeskeinen ja omahyväinen. Kaiken pitää pyöriä sinun ympärilläsi, kuten esimerkiksi tää
   Ikävä
   170
   2407
  2. Paljonko sinulla nainen on velkaa tai säästöjä?

   Sitä tässä mietin jatkoa ajatellen.
   Ikävä
   135
   1409
  3. Tänään on mun viimeinen päivä kanssas Sun

   Tänään on mun viimeinen päivä Kanssas sun, täydellinen Ennenkuin mun mentävä on Kaihtimien välistä valo Tunkeutuu uniisi
   Ikävä
   213
   1134
  4. Hyvä kuolema?

   Niin.. minulta taas raskaamman puoleinen aloitus.. Olen kuunnellut äänikirjaa hyvästä kuolemasta keskiajalla ja siinä o
   Sinkut
   104
   1118
  5. Oot nainen mitä ilmeisimmin INFJ-persoona

   Käsittelet maailmaa hyvin uniikilla tavalla. Nyt mä sen vasta hokasin. Oot harvinainen timantti ja ehdin jo tituleerata
   Ikävä
   57
   923
  6. Haluaisin, että oisit jotenkin minun elämässä

   Tuntuu, että olet sielunkumppanini.
   Ikävä
   45
   883
  7. Mistä kaupungeista ikävöijät olette ?

   Mistä kaupungista olet?
   Ikävä
   59
   861
  8. Kuhmon pikku s. Matket

   Eikö. Osata päivää sanoa / tervehtiä.
   Kuhmo
   25
   814
  9. Miten tämä

   Päättyy sitä pohdin
   Ikävä
   69
   812
  10. Joko ymmärrät

   Ettei ikäväsi kohde ole sinulle oikea
   Ikävä
   70
   730
  Aihe