Munchenin lentokenttä

osih

Millainen kenttä tuo Munchenin kenttä mahtaa olla? Kooltaan ja toimivuudeltaan siis. Pitäisi siellä tehdä nopea vaihto koneesta toiseen.

15

6763

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ajalksjalksj

      Selkeä, moderni ja toimiva eli saksalainen. 2 terminaalia. Vaihdon onnituminen riippuu vähän siitäkin, onko portit lähellä toisiaan.

    • Raytheon

      Linkki kyseisen kentän sivuille: http://www.munich-airport.de/EN/index.html Jotain kertonee Münchenin uudesta kentästä sekin, että kenttä valittiin vuoden parhaaksi eurooppalaiseksi kentäksi 2007 (kuten oli myös 2005 ja 2006).

    • mietin lentokentästä

      Minulla on sama ongelma mielessä. Aikaa olisi vaihtaa Tukholmaan menevään koneeseen 30 minuuttia. Onko jollain kokemuksia miten on onnistunut?

      • tilanteesta

        Ehtiminen on täysin kiinni tilanteesta, esim. siitä, onko ensimmäinen lentosi ajoissa. Jos lennot ovat samalla lipulla, lentoyhtiö tekee todennäköisesti voitavansa ehtimisesi hyväksi. Se, että tuo vaihto on aiemmin onnistunut, ei siis takaa sitä, että se juuri sinun kohdallasi onnistuu, ja samaa pätee tietysti päinvastoin.


      • munchenissä
        tilanteesta kirjoitti:

        Ehtiminen on täysin kiinni tilanteesta, esim. siitä, onko ensimmäinen lentosi ajoissa. Jos lennot ovat samalla lipulla, lentoyhtiö tekee todennäköisesti voitavansa ehtimisesi hyväksi. Se, että tuo vaihto on aiemmin onnistunut, ei siis takaa sitä, että se juuri sinun kohdallasi onnistuu, ja samaa pätee tietysti päinvastoin.

        onnistui meiltä ainakin vallan hyvin vaikka piti käydä boarding passit hakemassa vielä lähtöselvityksestä.


      • kerran tehnyt 30 minu vaihdon

        ... nimenomaan Tukholmaan.
        Jos sinulla on StarAlliansin koneet mennetullen, ei tuota ongelmia... Tosin kövellä pitää aikaslailla rivakasti. Mutta sama 2-terminaali on silloi mennentullen. Enkä usko että olisitkaan edes saanut tuolla ajalla lippuja jos ei olisi StarAllianssi.
        Tosin, kyllä neon tietosia että olet tulossa...


    • 7slevin7

      helou :)
      minulla olisi 45min vaihto ja samalla lipulla kummatkin lennot luft... koneella.. kieltämättä hieman jännittää, ei omien jalkojen nopeus vaan että löytääkö pää jatkolennon oikean portin hki-n lentävään koneeseen... :/ lentopelko ja kokemattomuus ei paranna onnistumis kerrointa mutta iloinen mieli ehkä korjaa suuntimet toivottavasti positiivisen puolelle.... kääk!!! :D
      ja aikaisemmista neuvoista on ollut apua jo nyt tulevaan koitokseen :) kiitos niistä!!

      • mucrulez

        Münchenin kenttä on malliesimerkki siitä, miten isokin kenttä saadaan yksinkertaiseksi ja helpoksi. Lufthansan käyttämässä kakkosterminaalissa lähtöportit ovat yhdellä suoralla sivulla kahdessa kerroksessa. Terminaalissa ei ole mitään siipiä tai pitkiä sokkeloisia käytäviä (terveisiä vain sinne Frankfurtiin) ja opasteet ovat selkeitä. Schengenin sisäiset lennot käyttävät alemman kerroksen portteja, ja jos vaihto on sellaisten välillä, niin vaihtoehdot ovat että pitääkö lähteä oikealle vai vasemmalle, ja se on opasteista helppo nähdä. Muualta tullessa voi joutua käymään turva- ja passintarkastusten kautta, mutta yhäkin pysytään yhdessä selkeässä rakennuksessa ja opasteet ovat selkeitä.


    • sfsdfsd

      Erittäin yksinkertainen ja selkeä kenttä, tosin en muista missä terminaalissa silloin olin kun viimeksi käytin. Paljon yksinkertaisempi joka tapauksessa kuin HIKI-Vantaa koosta huolimatta.

    • 1577

      Viimeksi kun meillä oli tiukka vaihto Münchenissä (ja ensimmäinen lento vähän myöhässä), niin terminaalissa oli heti vastassa virkailija, jolla oli kädessään kyltti "Wien/Vienna". Hän vei meidät suoraan jatkolennon portille, joka oli vaihtunut siitä, mikä boarding passeihimme oli merkitty. Eli kiiretapauksissa siellä kyllä autetaan matkustajia ehtimään jatkolennoilleen. Ja matkatavaratkin ehtivät. :)

    • Firenzeen

      Toivotaan että homma pelaa, kk:n kuluttua lähdössä tsekkaamaan miten vainto Munchenissä pelaa.

    • Firenzeen

      Aina on reissussa joku jonka pitää tupakoida, saako Munchenin kentällä tupakoida siis löytyykö tupakkakoppeja tms.?

    • Banned, ulos

      3.Why is smoking generally banned at Munich Airport?

      The strictest smoking ban in Germany is in force in Bavaria, despite massive protests. Failure to comply will result in fines for smokers and restaurant owners that can range from 5 euros to 1,000 euros.

      For the restaurants at the airport, the goal is to deal with this issue in the most liberal way possible, but the law is the law. As a result, effective immediately, smoking is permitted only outdoors, which means outside the entrances and in the outdoor area of the Munich Airport Center. Ashtrays are available at those locations
      http://www.munich-airport.de/en/general/faq/flughafen/index.jsp?visit=visit_24531831

      • MUCkeuhko

        Tuosta huolimatta siellä on ainakin kakkosterminaalissa turvatarkastusten takana lasikoppeja, joissa on iso Camelin logo, tuhkakuppeja ja paljon ihmisiä jotka polttavat tupakkaa. Ne eivät ole aivan siinä keskellä missä on sisään- ja uloskäynnit, mutta kun lähtee kumpaan suuntaan tahansa, niin aika äkkiä ne löytyvät. Viimeksi tarkistettu tilanne ja vedetty henkoset viime viikon keskiviikkona.


    • Firenzeen

      Kiitti tiedosta, helpottaa matkatoverin elämää tuo tieto.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      149
      2339
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1958
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1928
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1730
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      67
      1520
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1296
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1190
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1183
    9. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1178
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1157
    Aihe