Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Häikäilemätöntä rahastusta

Ahneakka..

Céline lipunhintoja ei voi selittää muulla kuin äärettömällä ahneudella. Rolling Stonesin liput kalleimillaan maksoivat saman verran kuin Célinen liput halvimmillaan. Stones sentään toi jättimäisen lavarakennelman ja kaluston, lukuisia työntekijöitä jne. Kyllähän sellaisen karavaanin liikuttelu maksaa joten kalleuden hinnoissa ymmärsi. Myös Madonnalla on korkeat lipunhinnat mutta kalusto ja järjestelyt ovat myös massiiviset ja kalliiit kuljettaa ja toteuttaa.

Mutta Céline, muija tekee tavislavalla konsertin jonka pystyttäminen ei tule juurikaan jonkun Yö yhtyeen kiertuekeikkaa kalliimaksi, silti kiskotaan järjettömiä summia. 109 - 199e eli 650 - 1180 mk.

Kannattaako maksaa, että näkee ruman pieni- ja vinosuisen naisen joknka lavakarismakin on mikkihiiritasoa. Ainakin hän on äärimmäisen pinnallinen ja rahanahne.

15

1942

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ota huomioon, että Hartwall areena suht pieni tila. Tämä näkyy lippujen hinnassa. Hinta on aivan eri jos lippuja konserttiin myydään 1000 tai 100000

      Suurissa stadion konserteissa ei näe lavalle juuri mitään, mutta pienissä saleissa taasen hyvin.

      • artisti...

        Tuskimpa artisti itse määrää paljon liput maksaa. Celine tuskin itse rahaa tarvii. Lahjoitti mm. vasta miljoona dollaria Katrinan uhreille...
        Ja mitä sinä hänen lavakarismasta tiedät?


    • Fanittaja80

      Taidat olla vaan katkera, ku ei itellä olis varaa. Ja ihan vaan uteliaisuuttani kysyisin, et mistä tiedät millasella kalustolla kyseinen diiva saapuu ja oletko nähnyt hänet livenä, kun niin varmasti hänen lavakarismastaan osaat sanoa. On pikkasen eri asia katsoa livenä, kuin telkkarista. Oletko ikinä ollut edes suuremmassa konsertissa?

      • BecauseYouLovedMe

        Suuri osa lipputuloista menee hyväntekeväisyyteen ensi vuoden kiertueella.


    • takeingchance

      Tollasta puppua en oo pitkään aikaan lukenu!!!

      Katsoppa tämä video ja sitten vastaat noihin esittämiisi kysymyksiin itse uudestaan

      http://www.youtube.com/watch?v=4Td3gmIT3oU&feature=related

      Celine olis voinut jo vuosia sitten lopettaa laulamisen ja elää "herroiksi", mutta hän ei teekkään työtä rahasta vaan RAKKAUDESTA!

      • on yhtä paljon...

        Tanssijoita, soittajia yms. kuin Vegasis on ollut, niin rahaa palaa... ja uskon ettei Celine Vegasin jälkeen kovin pienellä lavalla edes lähde liikkeelle... n. 6 vuotta konsertoimatta missään muualla kuin Vegasis! On aikakin tehdä jotain ennen näkemätöntä ja kuulematonta

        27 vuoden ura ja silti alle 40, kuka uskois!


    • ViimeinenKiertue

      Kuten uusimat kuvat kertovat Céline on kuihtunut luurangoksi. Nyt ennestään ruma, luonnottoman pienisuinen ranskalaispeikko on kuin keskitysleiriltä paennut ihmisraunio. Kieltää anoreksian tai muun sairauden, mutta selvää on, että taitaa kokea The Carpentersin Carenin kohtalon.

      Luultavasti viimeinen kiertue, epäselvää on kestääkö noin kuihtuneen ihmisen elimistö edes suomeen saakka.

      • JamieKing

        Celinen ensi vuoden kiertueen on ohjannut ja koregrafioinut Jamie King,mies joka on Madonnan 3 viimeisen maailmankiertueen takana joten odotettavissa on Suomessa ennennäkemätön spektaakkeli!!


      • tuubaa

        häpeäisit! miten kehtaat kirjottaa tollast sontaa? celine on aina ollu laiha ja parin kilon pudotus ei merkitse todellakaan anoreksiaa! sitä paitsi miten niin celinellä on pieni suu? ei se ainakaan celinen kasvoihin nähden oo todellakaan mitenkään liian pieni.


      • Lyseo

        Celine on todellakin ollut aina laiha/hoikka. Se on hänen rakenteensa. Myönnettävää on, että ei muutama lisäkilo todellakaan haittaa tekisi, mutta eiköhän ihminen saa sellainen olla kuin tahtoo!

        Jos katsoo monien vuosien taakse, on Celine jo silloin ollut oikein hoikkavartaloinen. Ehkä on hieman laihtunut parin vuoden takaisesta, mutta ei huomattavasti.

        Ja hei, miettikää nyt itse! Varmasti yksi showbisnesmaailman kiireisimmistä naisista, joka päivä buukattu täyteen menoja ja haastatteluja ja sitä ja tätä, liikkumista paikasta toiseen kiireen keskellä.. Ei siinä paljoa ole aikaa mässytellä ravintoloissa ja jäätelöbaareissa! Syödään mitä tarjolla on, ja syödään mitä ehditään!

        Ja katsokaa nyt tuota lavaliikuntaakin mitä hän harrastaa. Monissa Las Vegasin show-illossa hän juoksee 1½ tuntia ympäri lavaa, tanssii, juoksee vaihtamaan back stagelle vaatetusta, juoksee takaisin.. Kyllä siinä liikuntaa tulee. Ja tuotahan se hänelle on joka viikko!


    • Lyseo

      Sinäpä kuvittelet tietäväsi.

      Maailman myydyin artisti saa mielestäni pyytää lipuistaan sen hinnan kun kuuluukin, eihän meidän sitä pakko ole maksaa! Mutta moni vain oikeasti tahtoo.

      Eikä Celine itse edes saa tuosta noin vain päättää että minäpä pyydän tämän verran lipuista. Kyllä tuolla tasolla niistä lipun hinnoista käydään keskustelua paljon managerien ja levy-yhtiöiden ja muiden yhteistyökumppanien kanssa - nimittäin, jos et tiennyt, niin SUURET KULUT pitää kattaa, jokainen tahtoo osansa (järjestäjät, työntekijät, Celine itse, kaikki ketkä vähänkin konserttiin liittyvät) ja voittoakin pitää tietysti tulla. Sehän nyt on ihan normaalia tuon tason artistilla.

      Ei tarvitse maksaa, jos ei tahdo. Mutta minä todellakin maksoin, koska Celine on varmasti ensimmäistä ja viimeistä kertaa vetämässä tällaista settiä SUOMESSA!

    • IhanaCeline

      Josko vähä oiotaan:
      Celinen kiertuella on 22 rekkaa,
      lavalla on 19 henkilöä: laulajia, soittajia ja tanssijoita

      Mihin megalavaa edes tarvittaisiin, jos karismaa on niin paljon, että voi seisoa yksin lavalla ja laulaa ilman säestystä.


      Joku on vähä katkera:
      Mutta Céline, muija tekee tavislavalla konsertin jonka pystyttäminen ei tule juurikaan jonkun Yö yhtyeen kiertuekeikkaa kalliimaksi,
      Kannattaako maksaa, että näkee ruman pieni- ja vinosuisen naisen joknka lavakarismakin on mikkihiiritasoa.

      • elämä...

        Jokainen joka oli konsertissa eilen, varmaan hymyilee leveästi noille viesteille!!!
        UPEAA...KIITOS CELINE!


      • Erittäin!
        elämä... kirjoitti:

        Jokainen joka oli konsertissa eilen, varmaan hymyilee leveästi noille viesteille!!!
        UPEAA...KIITOS CELINE!

        MAHTAVA KONSERTTI!Unelmani täyttyi maanantaina!Kiitos Céline!


    • Soleil090608

      Täytyy viestin aloittajalle kommentoida sen verran tuosta Celinen pinnallisuudesta, että, kuinkahan paljon olet itse seurannut Celinen haastatteluja ja lukenut kirjoja yms. Celinellä on elämänarvot erittäin hyvin kohdillaan. Monella muulla olisi tommonen suosio ja raha noussut hattuun. Celine on loistava roolimalli faneilleen ja hän on paljon mukana hyväntekeväisyydessä.

      Toisekseen: sinustako Celineltä ei löydy lavakarismaa. Jos sait kokea Celinen Helsingin konsertin, tuntisit varmasti tarvetta perua sanasi.

      Kolmanneksi, lava ei ollutkaan mikään Yö-yhtyeen tavislava. Vaikka meille faneille sekin olisi riittänyt.

      Konsertti oli ikimuistoinen. Celinelle suurkiitos siitä. Tulen aina olemaan hänen suuri ihailijansa.

      Tässä vielä lainaus Celinen "Love is All We Need" -kappaleesta:

      "I don't understand the concept of
      The power of one is stronger
      Why don't people seem to care at all
      As long as it's not about them
      I say?
      I guess we've underestimated love
      Or why would we hurt each other
      Don't you find that ironical
      When love is all we need
      Oh yeah?"

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      85
      2258
    2. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      50
      1944
    3. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      23
      1838
    4. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      79
      1685
    5. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      10
      1598
    6. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      77
      1502
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      24
      1403
    8. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1362
    9. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      72
      1331
    10. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1304
    Aihe