Tuiflyin välilaskut

Matkakuumetta ilmassa

Onko teillä kokemusta Finnmatkojen Tuiflyin Tukholmassa ja Al Ainissa ? Pääseekö koneesta ulos molemmissa paikoissa ja jos niin miksi aikaa pääsitte ? Joutuuko Tukholmassa etsimään uuden lähtöportin ? Kertokaa kokemuksia ? Olen itse lähdössä ensi kuun lopussa, joten olisi mukava tietää noista lentokenttä "rituaaleista" ?

10

5464

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • en tajua

      kysy matkatoimistosta? Niin ainakin minä kysysin ja mitä ihmeen väliä tuolla nyt on? Ja tilaa matkan eikä tiedä yksityiskohtia?

      • katso peiliin

        Tuntuu kurjalta, kun vastaat tällä tavoin.
        Jokaisella on oikeus kysyä mikä mieltä painaa.Jos ottaa sinua "pannuun" niin älä turhaan edes kirjoita tuon tasoisia viestejä.Tuntuu ulkopuolisestakin kurjalta lukea tuollaista!


    • maaliskuussa matkaava

      Kysyin asiaa matkatoimistosta, ja tukholmassa koneesta ei poistuta,koska ottaa uusia matkustajia sieltä. Dubaissa tankataan, joten kone tyhjennetään matkustajista.Pysähdyksen aikaa en tiedä, arvioisin n.1h.

      • lomailija

        Olimme marras-joulukuussa Mauritiuksella. Tukholmassa pitää mennä koneesta pois, samoin All Ainissa. Suomalaiset pääsivät Tukholmassa ennen ruotsalaisia takaisin koneeseen. Välilaskuilla on tosi hyvä kun pääsee jaloittelemaan ja nousemaan pitkillä lennoilla koneesta ulos(tax free myymälät käytössä). Keväällä Venezuelan matkalla(myös Tui Fly) joutui olemaan Göteborgissa koneessa kun kone tankattiin ja ruotsalaiset tulivat sisään (takas tullessa heidän poistuessa)ja matka tuntui paljon rankemmalle kököttäessä vain koneessa.Välilaskut kestävät noin tunnin.


    • Matkakuumetta ilmassa

      Näinhän se on. Pitkillä lennoilla on hyvä, jos koneesta pääsee ulos jaloittelemaan. Laitoin kyselyn, kun itse kuulin molempien kaltaiset välilaskut. Toiset ovat päässeet ulos ja toiset ei. Matkatoimiston virkailija ei oikein osannut kertoa kuinka meidän lähdöllä tulisi käymään. Itse toivon, että pääsisi jaloittelemaan, sillä kun estäisi mahdollisia tulppien tulojakin, jos ei muutoin muista jalotella tarpeeksi. Kokemuksesta voin myös olla edellisen kirjoittajan kanssa samaa mieltä, että on aika kamala istua kököttää penkissä välilaskujen ja tankkausten aikana.

      Kiitokset kaikille kommentoijille. Jään odottamaan mielenkiinnolla kuinka meillä välilaskut onnistuu. Toivottavasti päästään koneesta ulos. Mukavaa uutta vuotta !

      • Juuri palannut

        Juuri eilen palasimme Mauritiukselta. Jokaisella välilaskulla jouduimme nousemaan koneesta ja kaikki käsimatkatavarat piti ottaa mukaan. Välilaskut kestivät noin tunnin.
        Hyvää matkaa ja nautihan lomastasi!


      • nikotinisti
        Juuri palannut kirjoitti:

        Juuri eilen palasimme Mauritiukselta. Jokaisella välilaskulla jouduimme nousemaan koneesta ja kaikki käsimatkatavarat piti ottaa mukaan. Välilaskut kestivät noin tunnin.
        Hyvää matkaa ja nautihan lomastasi!

        Pääsikö välilaskujen aikana sauhuille?


      • Siru
        nikotinisti kirjoitti:

        Pääsikö välilaskujen aikana sauhuille?

        Hei! Itse palasin Mauritiukselta ennen joulua ja tupakoimaan pääsi molemmilla pysähdyksillä, sekä Arlandassa että Al Ainissa:) Onneksi koneesta pääsi pois molemmilla pysähdyksillä(kesti noin tunnin) niin matka meni rattoisammin ja pääsi jaloittelemaan.
        Hauskaa matkaa teille, hienon kohteen olette valinneet!!


    • kk loimaa

      tukholmassa kestää menomatkalla.al inissa 3 varttii tai tun.sauhut kerkii vetään ja osteleen halpaa kamaa.al ain on HALPA.

    • nuo välilaskut

      Molemmissa paikoissa ilmeisesti tankataan kone, joten koneesta joutuu poistumaan n. puoleksitoistatunniksi. Tukholmassa aikaa oli hyvin shoppailla ja kahvitella, samoin Al Ainissa. Al Ainissa lähtöportteja taitaa olla tasan yksi, ja siitäkin viedään bussilla koneelle, joten eksymisen vaaraa ei juuri ole =) turvatarkastuksen läpi joutuu luonnollisesti menemään molemmissa paikoissa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      129
      1757
    2. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      71
      1567
    3. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      56
      1273
    4. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      68
      1102
    5. Kuka jäi auton alle

      Kuka jöi kantatiellä auton alle eilen
      Kuortane
      2
      745
    6. Oli kyl kunnon reissu

      Jopa oli bileet hotellissa! Kunnon menot ja Kuhmon rytkyt liikenteessä. Onneksi ei ollu tuulipukua päällä! 😂👍🏻
      Kuhmo
      10
      739
    7. Muistatko ensimmäisen kahdenkeskisen hetken

      kaivattusi kanssa?
      Ikävä
      45
      727
    8. Vähän pelottaa

      Että ten suuren mokan. Tämä muuttaa nyt liikaa asioita.
      Ikävä
      41
      705
    9. Plösö ja synttäriruusut

      Joko Plösö sai hommattua ne 100 ruusua sankarille vai vieläkö sankarin odotus jatkuu?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      150
      692
    10. Tiedätkö autereen?

      Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
      Tunteet
      8
      688
    Aihe