Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

kertomukseni

dublinista

Olin reissussa joulukuun alussa. Keli oli mukava,kuivaa,mutta tuulista. Kevyt toppis oli sopiva varuste. Ryanairilla lensin. kentältä kävin infosta kysymässä mikä paikallisbussi vie keskustaan, he kertoivat (nyt en numeroa muista oisko ollut 16) hinta oli 1,80€ jonka maksoin turisti-infoon/bussilipputiskille. Ei muuta kun istuin bussiin ja toivoin pääseväni johonkin keskustaan. Sitten bussi pysähtyi o connel streetille burgerkingin kohdalle, hypättiin pois. Hotelli oli aivan lieopeillä, days inn talbot street oli paikka. Hotelli oli loistavalla paikalla. Kävelymatka edullisimmalle ostoskadulle henrys streetille. Neula oli hyvä maamerkki. Kaikki kertoi että mielettömän kallis paikka. eipä vaan pitänyt paikkaansa. siellä oli esim penneys kauppa joka oli täynnä edullista vaatetta kaiken ikäisille. sen lisäksi siltä kadulta löytyi edullinen kenkäkauppa ja ostoskeskus jossa oli multihalpoja alusvaatteita. Suomesta et saa ikinä niin halvalla! Kävimme o connelilla syömässä paikallisten suosimassa ravintolassa. ruoka oli pettymys, kallista ja ei minkään makuista. mutta tumma olut sitäkin parempaa :-)
kävimme myös grafton street ostoskadulla, siellä oli hieman kalliimpia liikkeitä, ja sen kadun päässä oli todella upea puisto. temple bar alue oli ihan kiva nähdä ja siellä lähellä oli upea kirkko sekä linnoistus. kaikki oli kävelymatkan päässä. Paikka oli siisti ja tuntui turvalliselta- talbot streetillä oli kiva irkku baari josta joku aiemmin kertoi että päivittäin livemusaa ja näin olikin. Olin todella positiivisesti yllättynyt. Aion palata irlantiin uudestaan. ennen saksa oli suosikkimaani, mutta kyllä tuo oli parempi shoppailun kannalta kuitenkin, ja mikä ihanaa, burger kingejä oli vieri vieressä. Kotiin lähdin o connelilta air coachilla, joka maksoi 6 tai 8 euroa. aamuyöllä en muita nähnyt lähtevän. mukavaa matkaa kaikille ja kysellä saapi.

4

1762

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kertalainen

      Missä hotellissa asuit?Olen itse lähdössä Maaliskuussa,enkä tunne paikkaa ollenkaan.Millä bussilla kannattaa mennä Clifton Court hotelliin?Pääseekö lähellekkin?Entä kuinka myöhään bussit kulkee?Olisin kiitollinen tiedoista.

    • Normal Slim Me

      "...ja mikä ihanaa, burger kingejä oli vieri vieressä..."

      Hyi kuvotus! Yritä nyt olla syömättä itseäsi hengiltä sitä rasvaista roskaruokaa ahmiessasi. Oletko nähnyt sen hampurilaisaiheisen elokuvan 'Big Fat Me'? Siinä ehkä oma tulevaisuudenkuvasi, jos jatkat tirisevällä rasvalinjalla. (Poistuu takavasemalle laatoittamaan... YÖK!!!)

      • fatter than you

        ;))


    • Grog

      Dublinin keskustan nakee paivassa, kannattaa hankkiutua turistibussikierrokselle, muistaakseni joku 15 euroo lippu ja voimassa 24 h. Kuskit ovat yleensa loistavia tarinan kertojia ja myos Dublinin historia aukenee hieman siina selitysta kuunnellessa.
      Trinity College kannattaa kayda katsomassa ja Kilmainham vankilamuseo on must. Bussiin saa liput paakadun toimistosta ja sielta kaikenkirjavia esitteita myos.

      Jos reissu on pidempi kuin pari paivaa, niin kannattaa lahtea vahan pidemmalle. Mikali on mahdollisuus vuokrata auto (pitka viikonloppu satasen pintaan) niin nokka kohti lantta tai pohjoista, ja Lonly Planetin kirjanen mukaan.

      Halvalla paasee shoppailemaan Tallinnassakin ja taitaapa siella jokunen hampurilais-syottolakin olla. :)

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      92
      2412
    2. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      69
      2164
    3. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      1993
    4. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      23
      1868
    5. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      11
      1702
    6. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      77
      1622
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      27
      1476
    8. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1450
    9. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      74
      1419
    10. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1412
    Aihe