ristiäiset tulossa ja "pelottaa"

muumuu

Heipä hei kaikille!
Meillä on ristiäiset tulossa ihan pian ja nyt jo pelottaa et kaikki menee ihan perseelleen...
Anoppi on ominut meidän pikku prinsessan ja kaikki pitäis mennä niin kun hän haluaa. Ristiäiset järjestetään heidän kotonaan johon suostuin ainoastaan mieheni vuoksi.
Hankin ristiäiskakun ja sain siitä hirveetä huutoa. Sanoin sitten et kyseessä on mun ensimmäinen lapsi ja et haluan itse vaikuttaa tiettyihin asioihin.
Ostin kauniit vauva-aiheiset servetit ja näytin ne anopille niin vastaukseksi sain et onhan ne ihan kivat mut en itse olisi ostanut tollaisia.
Ja sitä anoppi sanoo et on niin huonossa kunnossa ettei jaksa mitään laittaa ja kun tarjoudun tekee tai ostaa jotain niin anopinkin olo kummasti paranee...
Voi olla että lauantaina käydään pientä keskustelua ristiäisten jälkeen.
Olen jo omalta äidiltä kysynyt et saanko haistatella anoppia päin naamaa...
Muutenkin on pienen tytön kanssa rankkaa ja sit saa tollaista kohtelua.

7

1611

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Sinulle!

      Sinun tilanteessasi olisin varmasti jo sanonut anopille suorat sanat. Miksi alkoi huutaa kun hommasit kakun? olisit siinä vaiheessa jo antanut mennä, ehkä hänkin sit alkaa ajattelemaan asioita. Tai ehkä hän vaan luulee ettet uskalla hänelle antaa takaisin, niin kylläpä varmasti alkaa miettiä anoppikin kun NAPAKASTI MUTTA ASIALLISESTI sanot hänelle mitä mieltä olet hänen kiukutteluistaan.
      Voithan myös yrittää puhua miehellesi hänen äitinsä käyttäytymisestä jos sitä kautta olisi hiukan helpompi saada asiat järjestykseen..?
      Tsemppiä teille ristiäisiin.
      -oman lapsen ristiäisiä suunnitteleva ja jännittävä :)

      • muumuu

        Anoppi alkoi "huutaa" sen takia kun hänen piti maksaa se kakku=eli hänen olisi pitänyt tilata se, jotta siitä olisi tullut sellainen kun hän haluaa.
        Ajattelin pitää ristiäisiin asti matalaa profiilia ja sitten kun vieraat ovat lähteneet niin sanon muutaman valitun sanan. Appiukko on aivan ihana kun jaksaa taputella olkapäähän ja tsempata.


    • äiti51

      4 viikkoinen pojantytär. Ristiäiset ovat helmikuun alussa. Jo odotusaikana minulta kysyi nuoret, että voidaanko ristiäiset pitää meillä, kun tilaa on enemmän. Tietysti voidaan pitää.Lapsen äiti juuri kysyi, että miten kakkujen ja muiden kanssa tehdään, johon poikani vastasi puolestani, että kyllä äiti tekee :) Teen toki mielelläni, mutta olen ottanut koko ajan huomioon se, että lapsi ei ole minun lapsi, vaan lapsenlapsi. Minua jopa pyydettiin soittamaan papille, kun olin hänen tuttu ja varaamaan hänet. Juuri eilen kysyin mitä väriä heidän mielestään pitäisi käyttää kattauksessa.En muutenkaan ole "tuputtanut" neuvojani ja ohjeitani, kun ajattelin että kysyvät sitten, jos apua tarvitsevat. Vauvan äiti ja isä ovat hyvin nuoria, mutta hienosti ovat ottaneet vastuun kaikesta. Luulen, että meillä on ihanat ristiäiset tulossa. Sanon tässä nyt kaikille isoäideille, että antakaa nuorten tehdä päätökset. Autamme vaan siinä mihin meitä pyydetään, niin sopu säilyy! Älä kuitenkaan sano anopillesi kovin pahasti, kun aina niitä mummoja kuitenkin tarvitaan. Tee vaan sovussa selväksi, kuka näistä ristiäisasioista päättää. Hyviä juhlia sinulle!

    • voi kun joku järjestäisi

      Anoppi yrittää auttaa ja tuon siitä saa palkakseen. Huh! Toivottavasti miehesi ymmärtää erota sinusta ääliöprinsessa, ennenkuin lapsia tulee lisää. Miehen siivellä taidat elellä.

      • muumuu

        Juu anoppi haluaa auttaa,mut liika on liikaa... Mieheni onneksi tuki minua ja appiukkoni hyssytteli vaimoaan. Ristiäiset menivät loppujen lopuksi todella kivasti. Anoppi otti vaan turhaa stressiä kaikesta.


    • ........

      Juuri tuon takia vauvamme kastetaan mummulan paikkakunnalla vaan ei mummulassa. Äiti on myös säätävää sorttia ja haluaa aina sanoa kuinka hän haluaa, kun ollaan julkisissa tiloissa niin on vara pitää puolensa, kuitenkin kyseessä meidän lapsen juhla johon vanhemmillakin on sanottavaa.

      • .sp-

        ei "vanhemmillakin on sanottavaa" vaan PELKÄSTÄÄN vanhemmilla on sanottavaa. Mä jätän kutsumatta meiän tilaisuuteen ihmiset joiden tiedän suuttuvan meiän järjestelyistä, eivät nimittäin oo perinteisiä lähelläkään vaan lähinnä muodolliset. Kirkkoon ei todellakaan liitetä kun on itekkin erottu aikoja sitten. Eli jos jollekkin ei kelpaa vanhempien tavat hoitaa lapsensa asiat, voi pitää mun puolestani lättynsä kiinni eikä tarvi jatkossakaan kysellä edes kuulumisia, ei tee mieli olla tekemisissä kusipäidän ja itsekkäiden mulkkujen kanssa vaikka olisivat miten läheistä tai kaukasta sukua mulle tai vaikka amerikan presidentille.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 166
      4616
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      118
      4207
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      25
      2770
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      28
      1901
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      23
      1774
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1669
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1660
    8. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      94
      1615
    9. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      30
      1573
    10. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1521
    Aihe