Hesperia Playa el Aqua

Homettako?

Olemme lähdössä ylläolevaan hotelliin Isla del Margaritaan helmikuussa. Toisella palstalla väitettiin hotellin olevan homeinen. Kertoisitteko kokemuksia ko. hotellista! Odotamme innolla lomaamme ja olemme nyt peloissamme, tulimmeko valinneeksi huonon kohteen.

Entä all inclusive tarjouilut?

Positiivisella mielellä ajattelimme matkaan kuitenkin lähteä. Ilmeisesti arvokorut kannattaa jättää kotiin ja varata maitohappobakteereita ja Immodiumia reilusti mukaan :)

6

1590

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • matkailija...

      just itse tulin venezuelasta..
      ilman kosteus on hurjan korkea ja ilmastointia tulisi pitää 24 h päällä saattaa haista hoe mutta se on vaaratonta..kaikki siel samanlaisia hotelleja siis kosteus jne
      toisaaltaa sada kausi ohi ja helmikuussa jo kuivempaa yhdessä hotellimme ravintolassa haisi todella homeelle ja täytyy myöntää että ei voinut olla ko paikasa yhtää..mutta sit vaan huoneen vaihto mut älä lue näitä juttuja äältä mene paikan päälle ja katsso ja teeomat päätelmät itsekin olin hirmu huonol fiiliksellä lähdössä näitten juttujen perustella mutta nyt kun kotiin tulin tykkäsin kyllä hurjasti paikast

    • 3xmummu

      Olimme kaksi vuotta sitten k.o hotellissa, eikä siellä mitään hometta ollut. Pidimme hotellista kovasti. Ruoka oli tosi hyvää ja monipuolista. Muutenkin olimme matkaamme tyytyväisiä . Vatsatautia emme saaneet, vaikka söimme kaikkea tarjolla olevaa.Melko paljon matkustaneina olemme tulleet siihen tulokseen, että vatsatautilääkkeitä ei juuri kannata kotoa mukaan ottaa, vaan sairauden yllättäessä otamme aina yhteyden paikalliseen lääkäriin, joka osaa antaa oikeat lääkkeet heidän bakteereihinsa.
      Lähde vain positiivisella mielellä. Välillä tuntuu, että näille palstoille kirjoittavat vain valittajat. Yleensä meillä ei matkoillamme ole juuri valittamista löytynyt. Maassa maan tavalla. Hyvää matkaa ihanaan lämpöön !

      • juuripalannut

        Hesperia Playa el aquassa. Suoraan sanoen yök! Bungalowit oli ok.Pidä kuitenkin ilmastointi päällä kokoajan suuren ilmankosteuden vuoksi.Hotellin alue siisti.Ranta ei. Aseistetut vartijat molemmilla porteilla ja yöllä kolme vartijaa.Turvallinen olo. Siivouksen taso heikko. Hotellin väki pitää huolen paikallisista turisteista (Venezuelalaisista) eivät juuri muista.Tässä vielä heillä oppimista.Rahaa voi vaihtaa rannalla tai siellä olevissa kaupoissa.


      • suositaan
        juuripalannut kirjoitti:

        Hesperia Playa el aquassa. Suoraan sanoen yök! Bungalowit oli ok.Pidä kuitenkin ilmastointi päällä kokoajan suuren ilmankosteuden vuoksi.Hotellin alue siisti.Ranta ei. Aseistetut vartijat molemmilla porteilla ja yöllä kolme vartijaa.Turvallinen olo. Siivouksen taso heikko. Hotellin väki pitää huolen paikallisista turisteista (Venezuelalaisista) eivät juuri muista.Tässä vielä heillä oppimista.Rahaa voi vaihtaa rannalla tai siellä olevissa kaupoissa.

        Edellisessä viestissä mainittiin paikallisten suosiminen. Törmäsimme tähän useasti marraskuussa Portofinossa. Paikalliset ja Kolumbialaiset meni allas-, iguana- ja discon baarissa aina turistien ohitse jonon viereen ja heitä palveltiin aina ennen meitä turisteja, 2-luokan kansalaisia. Palvelu parani hiukan kun alkoi antaa tippiä, mutta ei sitä koko aikaa ole rahaa mukana kun on allinclucive- hotellissa. Alkuun tämä epäkohta ei haitannut, mutta kun sitä oli 2 viikkoa katsellut etuilua niin loppuvaiheessa meinasi mennä herne nenään itse kullakin. Ruokaravintoloissa henkilökunta oli tosi ystävällistä ja palvelu pelasi.


    • Kary

      Olimme kaksi vuotta sitten helmikuussa ko.hotellissa. Loma sujui hienosti 2-vuotiaan lapsen kanssakin. Ruoka maistui ja oli vaihtelevaa. Usein oli myös teemailtoja, jolloin ruoka niiden mukaista. Palvelu pelasi ja mieheni merkkipäivänä saimme jopa erityiskohtelua illallisella. Mielestäni henkilökunta oli mukavaa ja mennen tullen viihdyttivät lastamme. Jumpat olivat hyviä ja vaihtelua löhöilyyn.
      Kannattaa kuitenkin all inclusive-hotellissakin muistaa välillä antaa tippiä, niin palvelu on taattua.
      Sen verran hyvä kokemus lomasta jäi, että nyt lähdemme uudelleen Venezuelaan, tällä kertaa Isla Cochelle,mutta varmasti Margaritallakin pyörähdetään.

    • latinomimmi

      Tultiin eilen kotiin! Itsekin olin lukenut viestejä home ym. ongelmista ennen matkaa ja vähän hirvitti. Pelot osoittautuivat kuitenkin melko aiheettomiksi. Pahamaineisessa kerrostalossa asuttiin ja alkuhämmennyksen jälkeen se sujui. Emme olleet aikoneetkaan aikaa hotellihuoneessa viettää, onhan siellä nyt muutakin tehtävää. Kosteaa oli, ollaanhan tropiikissa, mutta se totuus, että siellä asiat ovat vähän toisin kuin kotona, kuuluu mielestäni asiaan. Miksi lähteä sinne, jos kaikesta pitää valittaa! Kokonaisuudessaan matka oli mahtava kokemus. Kannattaa lähteä lentokoneretkelle mantereelle, vaikka vain yhdeksi päiväksi. Monenlaista maailmalla nähneeseenkin vesiputoukset tekivät vaikutuksen. Iltashowta pyörittävät nuoret olivat viihdyttävää katseltavaa ainakin lattareiden ystävälle. Olivat aika hyviä ja vaivaa oli nähty myös asujen suhteen. Plussaa! Itse emme kokeneet minkäänlaista suomalaisten syrjintää. Jonossa mentiin ja sillä siisti. Englannin kieli ei tosin ole kaikkien työntekijöiden hallinnassa, mutta aina löytyi joku, joka osasi. Vatsavaivoja taisi olla aika monella, mutta paikallisesta apteekista saatujen pillereiden avulla eivät nekään lomaa pilanneet. Jos jokin asia häiritsi, olivat ne rannalla kuljeksivat kaupustelijat. Niitä riittää! Ja paluulento otti aika koville. Ei ole mielestäni pikkulasten juttu.
      Siis avoimin mielin matkaan vaan!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Paras olisi vain unohtaa

      Tuleekohan tähän meidän tilanteeseen ikinä mitään selvyyttä. Epätoivo iskee taas, enkä jaksaisi enää odottaa. Kohta lop
      Ikävä
      83
      1918
    2. Suomalaisia naisia lennätetään seksimatkoille

      https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/1f5f5e20-8c36-4907-9640-8e0c3b017c5a Gambia on jo vuosia ollut yhtä kuin munanhaku ma
      Maailman menoa
      246
      1865
    3. Voisitko laittaa

      Nimesi ensimmäisen ja kaksi viimeistä kirjainta tähän?
      Ikävä
      95
      1605
    4. Mietitikö nainen koskaan

      Miksi me ollaan päädytty tähän pisteeseen. Lähestmistapaa ei ole. Tarvitaanko me oikeasti enää tätä.
      Ikävä
      111
      1423
    5. Nämä kaikki alla olevat aloitukset on saman naisen aloituksia

      Kuinka paljon täytyy vintissä viheltää että esiintyy välillä jopa miehenä, ja sitten itse vastailee omiin kysymyksiinsä?
      Ikävä
      169
      1151
    6. huono omatunto

      johtuu siitä, että minulla on tunteita sinua kohtaan. Se vaikuttaa asiaan. Kaipasin sinua tänäänkin.
      Ikävä
      65
      1120
    7. Päätin juuri että

      En odota että meidän välillä enää tapahtuisi mitään. Tämä on aivan liian monimutkaista ja kyllä sinäkin olisit joskus mi
      Ikävä
      32
      952
    8. Onnistuit sohaisemaan mua

      Kaikkein herkimpään kohtaan ja kyseenalaistamaan mun luottamuksellisuuden. Kun sitä ei ole niin ei ole mitään muutakaan
      Ikävä
      63
      948
    9. Mitä kaipaat

      Usein elämässäsi
      Ikävä
      104
      909
    10. Huomenna se

      Tulee kohta, odotatko?
      Ikävä
      61
      876
    Aihe