Sohvasi

onko kokemuksia

Tilattiin sohva SohvaSi kaupasta, sohvaa ei vaan kuuluu viikkojenkaan päästä, vaikka kauppaan otettu yhteyttä useasti. Onko kellään kokemusta ko.kaupasta? Sopimuksessa mainitaan että mikäli asiakas peruu kaupan, joutuu maksamaan 20% kaupan hinnasta. Mitkä on ostajan oikeudet, ei tätä sohvaa kohtuuttoman kauaa odottaa?

64

8067

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Tara

      Kuullostaa hurjalta. Olimme juuri aikeissa ostaa sohvan samasta liikkeestä. Pitää miettiä asiaa uudelleen.

      Kyllä kai asiakkaalla on oikeus perua kauppa ja/tai vaati hinnanalennusta ja toimitus viivästyy paljon luvatusta.
      Mitä he ovat kaupassa vastanneet kyselyihisi?
      Yleensä kuluttaja-asiamiehellä uhkailu auttaa asiaa.

      Toivottavasti saat pian sohvasi.

    • kk9

      Me saatiin eilen sohva joka tilattiin petikon SohvaSi-kaupasta joulukuussa. Luvattiin 2-4 viikossa ja kesti juuri tuon neljä viikkoa. Olisi kuulemma tullut aiemminkin mutta mekanismit olivat ilmeisesti olleet loppu tms. Aivan loistava sohva kuitenkin, toivottavasti saat asiasi kuntoon:)

      • ritu61

        kokemuksia on täälläkin, sohva tuli ajallaan ja palvelu pelasi tosi hyvin, SUOSITTELEN.


    • tuli vihdoin

      Marraskuussa piti tulla ja tuli vasta tällä viikolla kotiin. Selityksenä oli että mekanismin toimituksessa oli häikkää. Eniten kypsytti että liikkestä ei soiteltu kuin vasta tällä viikolla, vaan itse piti kysellä perään. Joka tapauksessa sohva on todella hyvä!

      • eipä hyvältä näytä

        Odottelen ruokaryhmää ... nyt 6 viikkoa mennyt ...


    • ärsyyntynyt

      Kävin tänään myymälässä, palvelu oli todella ala-arvoista. Myyjä painosti ja suorastaan kiristi päätöstä, vaikka sanoimme että haluamme rauhassa katsella. Hermostuin myyjään. Menetti varmat kaupat. Nyt mietin pitäiskö kuitenkin ostaa.

      • kari k

        Varmaan sinullakin sellainen vanhempi "herra" myyjänä ja tyyli on sillä mikä on. Kävimme parikin kertaa variston liikkeessä alkvuodesta, ja toisen myyjän kanssa teimme kyllä kaupat. Tyytyväinen sohviin ja osin myös palveluun joten uskallan suositella, asiantuntemusta ainakin oli.


    • Tytti -73

      Aivan järkytävää palvelua siltä vanhalta harmaapäiseltä ukolta! Suomalaista laatua sieltä ei ainakaan löytynyt kun kävin, ja päätöskin olisi pitänyt tehdä sekunissa.
      Sitte vielä se äijä haukkui kaikki valmistaja ja muut huonekaluliikkeet. Ei ole mun juttu!!!

    • Jarkko H

      Päädyimme ostamaan sohvan kyseisestä liikkeestä, koska tarvitsimme sohvan erikoismitoilla, eikä muualta tuntunut löytyvän oikean kokoista mallia. Palvelu oli suhteellisen asiallista ja toimitusajaksi luvattiin n. 5 viikkoa. Sohva tuli suunnilleen ajallaan ja juuri sellaisena kuin pitikin. Olemme olleet tyytyväisiä sohvan laatuun ja osittain myös palveluun, joten meidän kokemuksiin perustuen voin suositella sohvasia myös muille.

      • Mittatilaussohva

        Omilla mitoilla voit tilata sohvan www.vallaste.fi Paljon kangasvaihtoehtoja ja iso nahkavalikoima.


    • tUhkaajapoika77

      Kannattaa olla tarkkana sen suhteen ovat kotimaiset aidosti kotimaisia. Itse kerran kävin tuolla katsomassa ja hyvin epämääräisiä selityksiä tuli kun vähän tarkemmin kyseli alkuperästä..

    • Sohvaperuna

      Tilattiin vuodesohva kyseisestä liikkeestä ja toimitusajaksi luvattiin noin kuukausi. Sohva saapui kuitenkin viikon verran myöhässä, eikä siitä informoitu meitä mitenkään, joten se jäi hieman kismittämään. No kaikenkaikkiaan sohva on kuitenkin laadukkaan oloinen ja siinä on hyvä istua/nukkua.

    • Lepuskilaiset

      Kävimme ko liikkeessä ihan vain aluksi katselemassa sohvaa, mutta em vanhempi herra sia myytyä meille sohvan, joka toimitettiin samana päivänä sovittuun aikaan kotiin. Ja on hyvä. Kelpasi kissallekin, mutta ei sentään kynsittäväksi.
      Laadukasta kotimaista tuotetta kunnon rungolla edullisesti. Olemme tyytyväisiä kaikki.

      • en mene toiste

        Tosi päälle käyvä myyjä vanhempi kaveri haukkui kaikki muut liikkeet ,oli pakko
        mennä katsomaan muualta sohvaa


    • Iloinenihminenn

      Sohva tuli mittatilauksena ja täysin oikean kokoisena!
      Täällä Klaukkalassa ollaan ainakin hyvin tyytyväisiä, vaikka vähän jännitettiinkin! Toivottavasti liike pitää tämän konseptin.

      • oma myyjä

        Taitaa nenä kasvaa!!


    • Ulla V

      Sain Sohvasi.fi- liikkeestä erittäin hyvää palvelua viime viikolla ja päädyin tilaamaan. Kiersin kaikki kaupat, mutta hyvää palvelua sain vain Iskun lisäksi tuolla! Tuttavani suosittelemana liikkeen löysin ja Helsingin Sanomissa oli myös ilmoitus joten uskaltauduin näistä joistain kirjoituksista huolimatta ostamaan. Ei näkynyt tuota harmaapäistä vanhaa herraa missään.

    • Käsittämätöntä

      Jäätävän huonoa käytöstä ja palvelua sain kyseisestä liikkeestä!
      Vanhempi, lihavahko herra "kulta"sankaisissa silmälaseissaan haukkui kaikki kilpailijat ja valehteli silmät päästään. Sanoi että HE OVAT AINOA FIRMA JOKA TEKEE SOHVAT SUOMESSA! Minulla sattuu olemaan tuttavia töissä suomalaisessa huonekalutehtaassa, joka ei todellakaan tee tälle liikkeelle sohvia. Ja liikkeen edustalla nökötti Pallotuolin Kiinassa tehty kopio myynnissä 2,5 tonnilla. Tai jotain sinne päin. En oikeasti ymmärrä kyseisen herran motiiveja. En toista kertaa asioi, sohva löytyi sitten Askosta.

      • verhoilija

        Vanha kultasanka valehteli.
        Olen itse työskennellyt Suomalisessa huonekalutehtaassa ko.ajankohtana.
        Kausalassa Zeppo oy
        Kultasangalle terveiset et kannattaa harkita osallistumista valehtelijoidenklupiin.


    • näin meillä

      Kulmasohva saapui juuri, 6 vk odottelun jälkeen ja on hyvä. Asiantuntevaa palvelua ainakin tuntui olevan Espoon liikkeessä.

    • mitenkähän tässä käy

      Tein kaupat kahdesta sohvasta Vantaan Sohvasi -liikkeessä 2.7.13, sopimuksessa lukee "arvioitu valmistuminen vko 33-34", siis elokuun puolivälin jälkeen. Syyksi kerrottiin tehtaan kesälomat. Viikolla 35 kyselin missä sohvat, luvattiin että tulevat viikolla 37 eli syyskuun tokalla viikolla. Tänään soitin, luvattiin selvittää ja soittaa takaisin, ei soitettu.
      Olen pettynyt, koska myyntitilanne oli mukava (nuori mies) ja pelottaa, että rahat menee (ei olisi varaa menettää kolmea tonnia).
      Jos ovat haukanneet liian suuren palan (pienelle tehtaalle liian paljon tilauksia), niin sanoisivat sitten suoraan, kyllä annettujen aikataulujen pitää pitäisi pitää.

      • Börje69

        Ei ne sohvat kiinasta niin nopeasti tule???????
        Tilasin kanssa made in italia mutta lapuissa luki kiinaa?? Sohva tuli melkein neljässä kuukaudessa. Mutta palvelu oli asiantuntevaa......


      • hko1

        Oletko saanut sohvat


      • mitenkähän tässä käy
        hko1 kirjoitti:

        Oletko saanut sohvat

        Tänään ne sohvani tulivat, vihdoin (ks. viestini 23.9.13 mitenkähön tässä käy).
        Alkukuusta sain ensimmäisen yhteydenoton liikkeestä päin, minulle kerrottiin, että oli ollut ongelmia kankaan kanssa ja pahoiteltiin ettei oltu minuun aikaisemmin yhteydessä. Sovittiin, että hyvitykseksi vievät kuormassa pois 3 sohvaa kahden sijaan. Kun kysyin, että saanhan sohvani nyt var-mas-ti viikolla 42 kuten viimeisin lupaus oli, niin heppu sanoi että varmistaa vielä Lauritzonilta kangasasian ja tekstaa sitten varmistuksen minulle. No ei tekstannnut, mutta - ma 7.10 (vko 41) minulle soitettiin kuljetusfirmasta, että nyt olisivat sohvat tulossa ja sovittiin tämä ilta klo 16-19 toimitusajaksi. Pojat olivat odottamassa kun tulin töistä vaille klo 16.

        Loppu hyvin kaikki hyvin paitsi että tuskin asioin heillä enää, tuli liikaa mielipahaa kun eivät oma-aloitteisesti ottaneet yhteyttä aikaisemmin selvittääkseen viivästyksen syyn.


      • Börje69
        hko1 kirjoitti:

        Oletko saanut sohvat

        En ja kun selvisi ettei mistään italiasta ole niin pitäköön sohvansa. viranomaiset jatkavat selvitystä.


      • sittenkin kinukki?
        Börje69 kirjoitti:

        En ja kun selvisi ettei mistään italiasta ole niin pitäköön sohvansa. viranomaiset jatkavat selvitystä.

        Kiinnostaisi tietää mitä viranomaiset ovat saaneet aikaan ko. selvityksessä. Onko Italiaano sittenkin kiinalainen ja onkohan tässä kauppojen peruuttamiseen perusteet ilman peruutuskuluja ostajalle. Kaupat on jo tehty, toimitusta odotellassa.


      • sepi5
        sittenkin kinukki? kirjoitti:

        Kiinnostaisi tietää mitä viranomaiset ovat saaneet aikaan ko. selvityksessä. Onko Italiaano sittenkin kiinalainen ja onkohan tässä kauppojen peruuttamiseen perusteet ilman peruutuskuluja ostajalle. Kaupat on jo tehty, toimitusta odotellassa.

        AIKA SELKEÄ PROVO TUO BÖRJEN VIESTI, VASTAA NÄKÖJÄÄN SURUTTA TOISELTA NIMIMERKILTÄ KYSYTTYYN KYSYMYKSEEN :D

        KOVAA ON NÄKÖJÄÄN KILPAILU HUONEKALUMAAILMASSA TÄLLÄ HETKELLÄ, VAI ETTÄ OIKEIN VIRANOMAISET SELVITTÄVÄT :D


    • SohvaNi

      En suosittele itse tätä firmaa. Sohva on kotona, mutta asiakaspalvelu päättyi kauppojen synnyttyä. Ala-arvoista toimintaa ja ****** maku suussa. Pisteet kuitenkin kultaketjukaverille myyntitaidosta. Miinusta tuleekin toimituspuolesta ja yhteydenpidosta.

    • Tiinu6

      Meillä on hyviä kokemuksia ko. liikkeestä, jo toinen sohva on tuolta puljusta haettu ja toimii hyvin.

    • kannattaako

      Olen hankkimassa uutta sohvaa irtoverhoilulla. Kaikista liikkeistä ei ole tällaisia löytynyt, mutta sohvasilla on tällä hetkellä mielestäni kaikista houkuttelevin tarjous.
      Onko kokemuksia, pysyykö verhoilu sohvan päällä ja onko laatu ollut kohdallaan?

    • Susa

      Toimii ihan hyvin mutta varmaan aika paljon riippuu kankaasta, meillä alle 2v sitten ostettu divaani (merkkiä en muista) Conors-kankaalla. Pesty toistaiseksi kyllä vasta yhden kerran lasten (ja ukon) sotkuja, n 10 min meni kaikkien päällisten irroitukseen ja myös tuon runko-osan saa ainakin meillä irroitettua. Takaisin päällekkin meni yllättävän helposti ainakin ikealaisiin verrattuna.
      Mutta...ostimme samalla myös vuodesohvan JOKA NYT TÄNÄÄN OLI SITTEN HESARISSA MELKEEN 200e HALVEMPANA, sohva kyllä on ihan hyvä mutta tuo hinta tietysti harmittaa mutta joo, elämä on. Tuskimpa tuolta kuitenkaan mitään hyvityksiä saa kun kuitenkin melkeen 2v jo sohvat käytössä?

      • Susalle rakkaalle

        Katsopas susa ettei sun ukkos yrjöä sohville.
        Ja toisaalta, mitä ihmettä sä oikein valitat jos kaks vuotta sitten ostamas sohvan saa nyt eri hintaan.
        Taidat Susa olla aika tyhmä.


    • SohvaSi pettää

      Varokaa tätä SohvaSi liikettä. Tavara on laadutonta ja kaikki lupaukset petetään sen jälkeen kun kauppa on tehty. Älkää uskoko mitään lupauksia. Olipa kuka myyjä hyvänsä.

      Aikataulut eivätkä muutkaan lupaukset pidä, eikä soittopyyntöihin tai viesteihin vastata. Tiedän, että en ole ainut pettynyt. Saat saman ja samalla myös laadukkaimman sohvan mistä tahansa muusta liikkeestä. Ja todennäköisesti vielä edullisemmin.

    • Samir

      Meilä sohva irtoverhoilulla! Sohva tosi hyvä... mielestäni palvelu ok ei ole mitän valittamista ollut

    • terppa

      Joo pesee kyllä meidän entisen askon sohvan 100-0. Toive oli, että olisi tullut kuukaudessa, mutta myyjä ei uskaltanut luvata ja tuli 6 viikossa. muuten uskaltaa suositella jos ei tarvitse heti sohvaa mukaansa.

      • Nöykis

        Meille toimitettiin Martinsillan Sohvasista ostamamme kulmasohva perjantaina ja nyt täytyy kyllä jo vähän suositella. Sohva on todella hyvän näköinen, rento ja juuri sellainen mitä haluttiinkin! Kangas on Diamonds (vaalein väri) ja kaikki tyynyt untuvaa. TODELLA MUKAVA JA HIENO SOHVA, KIITOS!

        P.s. Voin kertoa, että kaikki alueen huonekaluliikkeet kierrettiin, ja kun hintojakin vertailtiin samoilla kankailla niin eipä tosiaan ollut lähellekkään kalleimmasta päästä :)


      • Hitaasti hyvä tulee
        Nöykis kirjoitti:

        Meille toimitettiin Martinsillan Sohvasista ostamamme kulmasohva perjantaina ja nyt täytyy kyllä jo vähän suositella. Sohva on todella hyvän näköinen, rento ja juuri sellainen mitä haluttiinkin! Kangas on Diamonds (vaalein väri) ja kaikki tyynyt untuvaa. TODELLA MUKAVA JA HIENO SOHVA, KIITOS!

        P.s. Voin kertoa, että kaikki alueen huonekaluliikkeet kierrettiin, ja kun hintojakin vertailtiin samoilla kankailla niin eipä tosiaan ollut lähellekkään kalleimmasta päästä :)

        Tutkikaa hyvät ihmiset myös Iskun ja Askon sohvat.Olemme joutuneet korjaamaan ko.valmistamia sohvia.
        Esimerkiksi pyytäkä selostus materiaaleista joita on käytetty kyseessäolevassa sohvassa.
        Räikein tapaus on sohva josta seläleen käännettynä näkyy vai sivujen pohjat(vaneria 10 ) mutta siihen sen vanerin käyttö loppuikin.
        Kun jouduimme purkamaan sohvan pohjaverhoilun ja särkyneen päädyn.Pääty oli valmistettu ohuseta kovalevuystä ja lastulevystä.
        Mitäs silmä näki oli ok ja mitä peitettynä verhoilulla pelkkää p...aa.
        Myyjä on velvollinen sen teille kertomaan ja vaikka kirjallisena todistamaan.


    • jone2

      Totta on etä viesteihin ei vastata, olisko syynä että viestejä on kertynyt niin paljon. Kyllä myyjän olisi hyvä informoida asiakastaan, onhan kuitenkin hinnakaasta hankinnasta kyse.

    • Tyytyväinen

      Täytyy kommentoida sen verran, että meillä on ollut SohvaSi-liikkeestä ostettu sohva jo vuodesta 2003 ja on edelleen käytössä. Divaanisohva ja rahi, luonnonvalkoinen ja erittäin kulutuksenkestävällä kankaalla. Ei yhtään painaumaa missään, tyynyt edelleen muhkeita. Ainoat ongelmat ovat muutamat tahrat > itse aiheutettuja. Ja se harmittaa, ettei silloin vielä ollut saatavilla pestävä päällisiä.

      Eli todellakin voi suositella. Ei ihmekään, jos sohvan saapuminen kestää, jos siihen valitaan tyynyjen ja käsinojien paksuudesta lähtiestä aina sohvan malliin asti ja tietysti kankaista puhumattakaan. Hieman tajua näihin asioihin. Jos tilaa mittatilauksella versus varastotuotteen, on tilausaikakin aivan eriluokkaa.

      • ?????

        Ymmärrän toki että toimitus mittojen mukaan kestää mutta miksi sitten luvataan 4-6 viikkoa toimitusajaksi jos todellisuus on 10-12?


    • En voi suositella

      Ostimme kaksi sohvaa Sohvasi-liikkeesta, toisen sohvan niskatyyny oli vaaran kokoinen, joten koitin reklamoida asiasta. Kolme kertaa soitin, aina luvattiin, etta minuun otetaan yhteytta. Neljannella kerralla sain puhelimeen niin tyokean miehen, harmittaa, etta olemme kayttaneet kyseista liiketta. En ole koskaan kokenut vastaavaa. Yrityksella ei ole minkaanlaista asiakaspalveluhenkea. Tama tyokea mies huusi ja raivosi puhelimeen, jonka jalkeen loi luurin (asiakkaan) korvaani. Ei pahoittelua tai minkaanlaista yritysta saada tilanne paremmaksi. En voi suositella yritysta. Nimimerkki, yha edelleen vaara tuote kotona.

    • sepi4

      Niinpä, aivan samanlainen kokemus. Kun tuote ei vastaa sellaista mitä on tilattu niin palvelu loppuu tai muuttu välinpitämättömäksi ja töykeäksi. Eihän se ostajan vika ole että tuote on väärä tai huonosti tehty eikä siitä pitäisi ostajalle tuohtua jos reklamoi asiasta.

    • kyllästynyt

      en suosittele kyseistä liikettä. Lokakuussa tilattu sohva ja tuoli ja rahi tammikuussa tuli rahi tuolin kaveriksi mutta väärällä kankaalla ja myyjä väittää et on sama kangas molemmissa. Tappelu jatkuu vieläkin

    • junni

      Saimme sohvan kotiimme pariviikkoa sitten. Palvelu myymälässä oli ok ja sohva tuntuu hyvänlaatuiselta. en vielä ole keksinyt moittimista, paitsi kuljetusliikkeen kundit eivät asentaneet jalkoja paikalleen. kuulemma lisäpalvelu?

      • kyllästynyt

        Tappelu jatkuu vieläkin. Pitää soitella salaisesta et vastaa puheluihin


    • jani5

      En voi suositella koko yritystä. Epäasiallinen käytös sai vaihtamaan kauppaa

      • Jansu77

        Voin suositella, saimme viime pe kulmasohvan ja hyvältä näyttää. Vaikka nyt tulikin viikon myöhässä niin mukavampi kokemus kuin edelliset sohvakaupat toisessa paikassa jossa tilaamamme tanskalainen sohva ei koskaan saapunut (valmistus oli kuulemma lopetettu).


    • erittäinpettynyt

      Ikinä en ole saanut yhtä huonoa palvelua kuin täältä;
      Tilasimme sohvan elokuussa, toimitusajaksi sanottiin 4 viikkoa. sohva toimitettiin KAKSI KUUKAUTTA myöhässä tuosta ajasta ja rikkinäisenä kahdesta kohtaa. Reklamoin ja sohva vietiin korjaukseen. Takaisin se palautettiin about kuukauden päästä niin, että vain toinen kohta oli korjattu. Korjauksen aikana yritin soitella ja kysellä, missä mennään, mutta puheluihin ei vastattu. Kun menin käymään paikan päällä, vanha mies haukkui minut päin naamaa valehtelijaksi ja sanoi, ettei sohvaa ole toimitettu myöhässä. (minulla kaikki dokumentit tilauksesta, toimitusajoista yms tallessa).

      Minulle luvattiin joulukuussa kaikesta sotkusta haluamani huonekalu hyvitykseksi. Toimitusajaksi sanottiin huhtikuu. No, huhtikuussa alkoi taas soittopommitus, enkä saanut ketään kiinni. Vasta mieheni soitettua eri numerosta, meille vastattiin. Sanottiin, että toimitus myöhästyy ja saamme tuotteen toukokuun lopulla. Soitimme silloin taas uudestaan ja sieltä vastattiin, että huonekalu on jo kuljetusliikkeellä ja toimitetaan meille samalla viikolla. Pari päivää myöhemmin sain sähköpostin, ettei niin arvokasta tuotetta toimiteta meille.

      Siinä vaiheessa otin yhteyttä kuluttajasuojaan ja heidän avullaan sain muutaman viikon tappelun jälkeen sain hyvityksesi rahaa tililleni.

      Eli elokuussa tilaamani sohva on vasta nyt "toimitettu" minulle. Ihanaa, ettei tarvitse enää tapella liikkeen kanssa.

      En todellakaan, missään nimessä suosittele yritystä kenellekkään. Asiakaspalvelu on ala-arvoista. Kertaakaan ei pahoiteltu, yhteydenottoihini ei vastattu, lupauksia ei pidetty, sohva toimitettiin rikkinäisenä ja minut myös haukuttiin liikkeessä vieraillessani.

    • Kyllästynyt

      En suosittele.
      Toimitus kestänyt kohta 10kk. Puhelimeen ei vastata.
      Myyntitilanteessa päätös kuitenkin piti tehdä nopeasti että "kerkeää seuraavaan toimitukseen".

      • Sohvasi

        Hei,
        yrityksemme kunnioittaa asiakkaiden yksityisyyttä eikä kommentoi mahdollisia tapauksia julkisesti. Mikäli asianne on vielä ajankohtainen, antakaa ystävällisesti palautetta suoraan nettisivuiltamme löytyvän palautelomakkeen kautta http://www.sohvasi.fi/yhteys.php.

        Yhteydenottoa toivoviin asiakaspalautteisiin, jotka on jätetty yhteystietojen kera palaamme viipymättä.

        Ystävällisin terveisin,

        Miika Tanskanen
        myymäläpäällikkö
        Hkl Sohvasi/ Espoo


    • tämmöinen kokemus

      Tasapuolisuuden nimissä, pakko kommentoida kauppaa;
      Ostimme sunnuntaina 20.7. Sohvasista Vantaalta sohvan. Luvattiin toimittaa maanantaina.
      Ja kuinka ollakaan, maanantaina toimitettiin himaan Espooseen, kera äärettömän ystävällisten nuorten miesten.
      Soittivat vielä tullessaan kun olivat myöhässä, ja vaikka sanoin että siihen ulos saa jättää, ei kelvannut vaan hoitivat olohuoneeseen ja pakkauksetkin vielä veivät pois.
      Että tällainen kokemus, itselläni ei ole mitään kytköksiä ko. myymälään eikä aikaisempia kokemuksia.

      • joulumuori1

        Just niin ja taisi olla joulupukki ja tontutkin mukana.. Heh heh..


    • muori myös

      Ostin Espoon myymälästä elokuussa amerikkalaistyylisen sohvan, verhoilulla Sanderson Tangley. Sohvan sain kotiin eilen ja on todella upea, eli kyllä suosittelen kaikille!

    • Myyjä

      Kesäkuussa tilattu sohva ei vieläkään kotona. Yhteyttä myyjä ei ole ottanut kertaakaan vaan aina on itse joutunut soittamaan/käymään. Jos itse toimisin työssäni näin olisin jo työtön.

      • alhot

        Saimme elokuussa sohvasin liikkeestä tilatun sohvan tänään kotiimme. On juuri sellainen kuin halusimme, ellei jopa parempi. Soitin myymälään kiittääkseni ja myyjän vinkkaamana ajattelin kirjoittaa vielä tänne "vieraskirjaan" - aika uskomattomilta moni näistä kirjoituksista kyllä tosiaan tällä kokemuksella tuntuu, ja suuri osa varmasti jonkun kateellisen kilpailijan toimesta kirjoitettuja. Sen verran kuulin myymälästä, että ainakin omistaja on kesän aikana vaihtunut eli tuo "vanha herra". Suosittelen.


    • jake99

      Ei voi suositella toimitus ajat venyy kohtuuttoman pitkäksi sohva yli 3kk myöhässä

    • tyson

      Taisi olla kuitenkin varaston loppuunmyynti..

    • Anonyymi

      Sohva tilattu ja toimitettukin vihdoin. Palvelu oli hyvää siihen asti kun tilaus oli tehty ja sohva maksettu. Tämän jälkeen alkuperäinen toimitusaika venyi noin kolme viikkoa pitkäksi. Ikinä ei liikkeestä oltu omatoimisesti yhteydessä, vaan itse joutui soittamaan ja tiedustelemaan tilannetta. Sohvassa väärän väriset jalat ja istuintyynyjen laatu huono (kangas menee rypylle eli sovituksessa vikaa). Lisäksi alakulmista puuttuu kangasta ja puu paistaa läpi. Istuinmukavuus ok. Luettuani nämä kommentit en ole jaksanut reklamoida. Olisi pitänyt lukea ennen sohvan tilaamista.

      Kouluarvosanat:
      Sohva 7 (hyvä design ja kangas ok).
      Hinta / laatusuhde 6.
      Asiakaspalvelu 5.

    • Kannattaisi..

      Reklamoida jos kerran on aihetta. Meillä pelkästään hyvä kokemus arvosanoin:

      Sohva (iso kulmasohva) 9
      Hinta/laatusuhde 8
      Asiakaspalvelu 10

    • Valenahkaa

      Paljon on ihmisillä erilaista kokemusta SOHVASI liikkeestä ja ajattelin minäkin sanoa jotain. Ostin erään nahkasohvan ko liikkeestä ja maksoin 2000 €.
      Sohva on ollut käytössä muutaman vuoden ja nyt olemme vaihtamassa asuntoa ja sohva joutaa roskiin. Sohvassa on niin paljon halkeamia, että siitä ei ole enää uuteen kotiin sohvaksi. Liikkeessä yritin asiasta neuvotella niin vastaus oli, että takuu aika on mennyt umpeen ei voi auttaa. Niin varmaan onkin, että takuu on jo mennyt mutta mikä on sitten nahkasohvan realistinen käyttöaika. Mielestäni se on 10 - 15 vuotta JOS NAHKA ON 100% NAHKAA!!!
      Nyt on pieni epäilys kun asioita olen selvitellyt , että ko. liike niin kuin monet muutkin myyvät nahkasohvia feikki nahalla, eli nahkaa on kyllä mutta se ei ole aivan 100% nahkaa joka sitten alkaa parissa vuodessa halkeilemaan...kun takuu on mennyt.
      Tästä lähtien vaadin aina todistuksen nahka huonekalujen laadusta mutta en astu jalallanikaan SOHVASI liikkeeseen vaan ostan huonekaluni muualta.
      Niin muuten minulle myytiin sohva nahkasohvana tuli vielä taustatkin " oikealla" nahalla.

      • nahkatatt1

        Syö sitä nahkaa pelle ja jos se maistuu muoviselle niin lähetä jatkotutkimuksiin ja haasta firma oikeuteen.


      • nahkatatt1
        nahkatatt1 kirjoitti:

        Syö sitä nahkaa pelle ja jos se maistuu muoviselle niin lähetä jatkotutkimuksiin ja haasta firma oikeuteen.

        Ihan asiallinen viesti. Kaks tonnii on kuitenkin iso raha parinvuoden sohvasta. Ikeasta saa halvemmalla.


    • relanderr

      On kokemusta, soittoihin vastataan että soitellaan takaisin, vaan eipä soitella ! Huonoin homma on että maksat tuotteesta 50 % tilatessa etkä siinä vaiheessa ole saanut kuin kädenpuristuksen ja laskun sekä puheet jotka harvoin pitävät paikkaansa. Ohje: odota nöyrästi tuotettasi, kyllä se sieltä aikanaan tulee, ko. liikkeessä on vielä ns. myyjän markkinat. jaaaa toivo kovasti että ei tuotteessa ole reklamoitavaa...sitten se kestääkin.

    • Tyytyväinensohvaan

      Tietääkö kukaan, onko firma mennyt konkurssiin, vai mikä on kun ei ole enään nettisivuja eikä muuta? Any information?

      Cheers,

      Victor

    Ketjusta on poistettu 12 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      94
      2505
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2183
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      84
      1857
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1631
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1586
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      11
      1585
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      34
      1528
    8. 73
      1436
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      95
      1344
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1254
    Aihe