Pohjalaisvitsit

Tänne!

Perustakaa nyt suomi24:ssä kunnon puukkojunkkaripohjalaisvitsipalsta, kun kerran tälle tielle lähditte. Pohjalaisista on kiva laskea herjaa, kun ne piruparat ottavat kaiken tosissaan. Surkeallakin vitsillä saa pilattua pohjalaisen päivän ;)

Ei muuten taida olla Suomessa toista maakuntaa, jossa asiat otettaisiin niin vakavasti. Siis huonokin vitsit.

;) Kylä' lähtee...

7

4762

  Vastaukset

  • Kyllä yks muukin maakunta tulee mieleen missä tosikkoja löytyy, katteleppa tätä palstaa alaspäin

  • Mitä eroa on pohjalaisella ja metrillä ratakiskonpätkää ? Pohjalainen ei taivu !!!!
   Heko heko

   • Nii in timppa...selekärankaa pitää miähes olla :)


  • En oo ikinä tavannu pohojalaasista kertovaa vitsiä, joka olis mun päivän pilannu, kaikissa pohjalaivitseissä ilmenee jollakin tavalla kunniootus pohojalaasta heimoa kohtaan. Pohojalaaset on rehtiä toiminnan miähiä, jotka ei turhia suutaan soita ja aikaale, vaan pistävät tuulemaan.

   Aina oon keherannut ja uskaltanu sanoa, jotta mä oon pohojalaanen. Tietenkin on joskus tullut ihimisiä jotka alakaa mussuttamaan jotakin ja samalla ovat paljastaneet oman sivistymättömyytensä asian suhteen. Useinmiten, kun porukat kuulevat että on lähtöisin Pohjanmaalta, he alkavat ylistää pohjalaista yritteliäisyyttä ja elämäntapaa. Pohojalaisilla uskoisin olevan Suomen heimoista parhaan maineen.

  • Pohojanmaalla meni vanha pappa lääkäriin, kun se oli saanut melekoosen tällin silimäänsä. Lääkäri kysyy, että mistä tuo on tullu.
   - Tappelussa, vastasi pappa.
   - Hyite, kuinka te vanha miäs kehtaatta tapella tualla lailla!
   Pappa alakaa selostaa:
   - Eihän musta enää oo tappelemaan, vanhasta ukosta. Kun miehet tappeli, niin minä konttasin lattialla ja katkoon niiltä puukolla akillesjänteitä, silloon joku potkaasi mua vahingossa silimään.

   _________________

   Kortesmarkista oli yksi pahapäinen miäs lähtenyt Härmän puolelle tappelemaan. Kun volttilaaset kuulivat, että sellainen suuri tappelija oli tullu niiren kylään, niin ne keräs oikein isoon miäsporukan ja lähtivät ajamaan takaa sitä markkilaasta. Kortesjärven ukko oli juossut edeltä karkuun ja huutanut takaa-ajajilleen:
   - Kyllä ootta hölömöjä kun tuolaisella porukalla juoksette, juoksisin minä karkuun yhdenkin edellä.

   ____________________

   Kerran Isontalon Antti oli mennyt Kortesjärven Peliseen häjyylemään Isoo-Erkille. Erkki oli heittänyt Antin pihalle ja sanonut:
   - Ei meillä lyärä, meillä nakellaan.
   (Tämä on tosi tapaus. Seuraavasta en tiedä onko se ihan totta.)

   _______________________

   Härmäläiset olivat valehdelleet Isoo-Erkille, että Isoo-Antti jaksaa nostaa junan tavaravaunun toisen pään ilimaan. Ei Erkki sitä tietenkään uskonut, mutta härmäläiset alkoivat väittivää, että Erkki olisi salaa kiertänyt asemalle kokeilemaan, että nouseeko se vaunu.

  • Pohjanmaalla meni eräs emäntä lääkäriin valittamaan vasenta jalkaansa. Kun poytilas oli ottanut kengän ja sukan pois, sanoi lääkäri:
   -Noin likaista jalkaa en ole ikinä nähnyt. Jos läydätte jostain likaisemman koiven, niin saatte satasen.
   Emäntä potkaisi oikean jalkansa paljaaksi ja sanoi:
   - Annapas satanen!

  • Eräs turkulainen mies oli ostanut moottoripyörän ja lähti sillä tutustumaan Pohjanmaahan. Lakeudella tuuli kävi ikävästi vetoketjun raosta rintaan, niinpä hän käänsi takin selkiperin. Kohta hän kuitenkin hurautti pyörällään kahelikkoon. Paikalle sattui pohjalaisisäntä heinäkuormineen ja päätti mennä auttamaan turkulaista. Paikalle tuli myös ambulanssi. Ensihoitaja kysyi isännältä, että elikö turkulainen, kun te tulitte paikalle?
   - Kyllä se eli, mutta se kuali, kun mä käänsin sen pään oikeen päin.

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Vihdoinkin Stefan avautuu Martinan röyhkeydestä

   Tätä ollaan odotettu. Stefan kertoo että Martina yrittää kiristää 200000 e Stefanilta . Näin me tää nähtiinkin. Muija sai harrastaa mitä halusi Stefan
   Kotimaiset julkkisjuorut
   741
   16876
  2. Miksi ulkoministeri Haavisto ei ole vielä eronnut?

   Kun ulkoministeri Timo Soini osallistui aborttiprotestiin työmatkalla – vihreät tyrmistyi: ”Katsooko hallitus taas Soinin touhut sormien läpi?” Ja Vi
   Maailman menoa
   163
   3347
  3. Kotisiivous vähintään 40e/h

   Suomen kotityöpalveluyhdistys ry mukaan alin kannattava hinta siivouksesta on 40e/h. Tämä on outoa, koska puhdistusaineita ja vettä kuluu 1h aikana k
   Maailman menoa
   129
   3231
  4. Pelkkää rahastusta kunnallinen hammaslääkärikäynti

   Luulisi, että EU:n kireimpiä, jo tapissaan olevia veroja maksavat suomalaiset saisivat kohtuuhintaisen kunnan hammaslääkäripalvelun, kaikkea kanssa!
   Maailman menoa
   138
   2543
  5. Martina bailaamassa. Taas.

   Kattokaa sen ig storya. Se tylsä joka paikkaan tunkeva wannabe joku jekku b. nuolee martinan naamaa.... ovat ilmeisen humalassa...?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   169
   2489