Venezuela vai Mauritius?

Kipau

Olen kohta menossa maailmalle viettämään ainutkertaista 50:s synttärijuhlaa naisena yksin. Nyt haluan tietää kumpi parempi?

11

4888

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • veteen

      Venezuela on sen verran iso maa, että riippuu vähän siitä mihin päin maata olet ajatellut suunnistaa.

      • hotellikin

        Venezuela on erittäin turvaton maa. Ei edes hotellihuone ja valppaus auta säilyttämään omaisuuttasi. Koko ajan pitää olla varuillaan ja se on lomalla aika kiusallista.

        Jos menet Margarita saarille, siellä ei onneksi tarvitse kuljettaa paljoa rahaa mukana liikkuessaan, koska hotellit ovat All inclusive-tyyppiä eli kaikki sisältyy hintaan. Saa syödä ja juoda yötä päivää niin paljon kuin haluaa, eikä maksa mitään.
        Muuten Margarita saaret on maailman tylsin paikka. Juomareille se on kuin paratiisi. Ei siellä selväpäisiä juuri tapaakaan.


    • lomailija

      Olin 2007 maaliskuussa Isla Margaritalle perheeni kanssa. Pidimme paikasta. Teimme muutaman retken ja kävimme keskustassa useamman kerran taxilla.Emme pitäneet paikkaa turvattomana, tosin emme siellä yöllä liikkuneet. Hotellissa oli joka ilta järjestetty hienot showt ja sen jälkeen olikin jo niin väsynyt että halusi vain nukkumaan. Olimme all inclusive hotellissa, eikä siellä näkynyt yhtään kännistä koko kahden viikon aikana, vaikka drinkkejä sai muistaakseni aamu kymmenestä lähtien.

      Marras-joulukuussa olimme kaksi viikkoa Mauritiuksella. Viikko hotelli Sugar beachissä (Flic Flack)ja viikko Grand Baiessa Hotelli Mauriciassa. Pidimme Sugar Beachista enemmän. Siellä oli paratiisimainen tunnelma aamiaisesta illalliseen asti.Ravintola oli kauniisti sijoitettu ja rauhallinen eikä astioiden kilkatusta ollut niin kuin Mauriciassa oli. Valtavat hiekkarannat jatkuivat ja jatkuivat eli kävelimme 4-5 tuntia päivittäin rantoja, välillä snorklaten tai vain uiden. Riutat kiertävät saaren eli aallokkoa ei juurikaan ole, toisin kuin Isla Margaritalla, oli lähes koko ajan kova aallokko ja se esti uimista meressä.
      Jos valitsisin kokemuksesta kumpaan paikkaan menisin, niin Mauritius olisi ykkönen, koska rakastan kävelemistä (altaalla makaamisen sijaan)ja sitä pysytyy Mauritiuksella tekemään joka paikassa koska rannat ovat yhteisiä ympäri saaren ja kaikilla on oikeus rantoihin.

      • IslaDeMargarita

        Kaikki rannat ovat yleisiä myös Margaritan saarella, yksityisiä rantoja ei ole, joten saa sielläkin kävellä missä vaan. Margaritalla on 167 kilometriä rantaviivaa ja siitä suurin osa hiekkarantaa.

        Muuten en kommentoi, että kumpaan kannattaisi mennä. Suosittelisin googlettamaan tietoja kummastakin kohteesta. Aika nopeasti sitä huomaa, että kummasta sitä itse on kiinnostuneempi ja sitten eikun paikan päälle katsastamaan, että oliko oikeassa. :)

        Mauritiukselta tosin löytynee enemmän valikoimaan luksus-makuun, vaikka on Margaritallakin paikallinen Hilton.


    • ***********

      Maurutiuksesta ei ole omakohtaisia kokemuksia, mutta Venezuelan Isla Margarita ja varsinkin Playa el Aqua oli ihan tylsä paikka eikä sekään turvallinen, koska tiedän että sielläkin on jouduttu rikoksen uhriksi.

      • Kipau

        mielipiteitä. Joo, tarkoitin tietenkin Isla Margaritaa Venezuelasta ja olen suunnitellut jotain nopeata äkkilähtöä. Voi olla, että otan sen mihin halvemmalla pääsen. Nyt tosin hintataso on aivan sama kumpaankin.Jatkan harkintaa ja kiitos vielä kertomuksistanne.Mielipiteet ovat erittäin tervetulleita!


      • Margaritan Kanarian saarille

        ...Aquaan on itsensä parkkeerata?Saarella on muutakin kuin tyristirysät ja sitäpaitsi asenne ratkaisee..hotellialueethan ovat reservaatteja joissa on 24h vartiointi, joten aika turvallista siellä on.


      • Beatttta
        Margaritan Kanarian saarille kirjoitti:

        ...Aquaan on itsensä parkkeerata?Saarella on muutakin kuin tyristirysät ja sitäpaitsi asenne ratkaisee..hotellialueethan ovat reservaatteja joissa on 24h vartiointi, joten aika turvallista siellä on.

        Sää jos yhtään kiinnostaa loman aikana niin Venezuela on ehdottomasti aurinkovarmempi kohde verrattuna Mauritiukseen. Mauritiuksella on satanut aika paljon esim. kahden viimeisen viikon aikana, Venezuelassa pari kertaa ripauttanut vettä.


    • ehdottomasti

      Ei voi näitä paikkoja mielestäni edes verrata. Mauritius on ihana paikka, luksusta, hyvä palvelu, unelma!!! Venetsuela on vaatimaton ärsyttävä , meluisa. kamala paikka. Hemmottele itseäsi ja ota All Inclusive Mauritiuksella. Suosittelen.

    • eilen reissusta

      Eilen tulin Isla Margaritalta ja vaikka hotelli olikin ok, samoin ruoka, ja ranta Playa el Aguassa kaunis joskin aaltoinen, ei niitä kohteita voi verrata samana päivänäkään, Venezuelassa 80 % ihmisistä elää köyhyysrajan alapuolella ja hotelista poistuessasi näet vain roskasäkkejä kadulla ja surkeita pikku asumuksia. Naisena en välttämättä uskaltaisi yksin ajella taksillakaan iltaisin, pimeys tulee kuin säkki klo 18 ja hotellialueen ulkopuolella (esim. hotellimme Portofino) on pimeää, ei yhtään katuvaloa. Ostosmahdollisuudetkin Margaritalla ovat hyvin vaatimattomat. Siis: mene Mauritiukselle.

      • Kipau

        Kiitos viesteistä!
        Menen Mauritiukselle 22.1 ja odotan jo rantoja ja maisemia ja toivon, että juhlastani tulee IKIMUISTOINEN!


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Paras olisi vain unohtaa

      Tuleekohan tähän meidän tilanteeseen ikinä mitään selvyyttä. Epätoivo iskee taas, enkä jaksaisi enää odottaa. Kohta lop
      Ikävä
      83
      1918
    2. Suomalaisia naisia lennätetään seksimatkoille

      https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/1f5f5e20-8c36-4907-9640-8e0c3b017c5a Gambia on jo vuosia ollut yhtä kuin munanhaku ma
      Maailman menoa
      245
      1844
    3. Voisitko laittaa

      Nimesi ensimmäisen ja kaksi viimeistä kirjainta tähän?
      Ikävä
      93
      1585
    4. Mietitikö nainen koskaan

      Miksi me ollaan päädytty tähän pisteeseen. Lähestmistapaa ei ole. Tarvitaanko me oikeasti enää tätä.
      Ikävä
      111
      1413
    5. Nämä kaikki alla olevat aloitukset on saman naisen aloituksia

      Kuinka paljon täytyy vintissä viheltää että esiintyy välillä jopa miehenä, ja sitten itse vastailee omiin kysymyksiinsä?
      Ikävä
      169
      1151
    6. huono omatunto

      johtuu siitä, että minulla on tunteita sinua kohtaan. Se vaikuttaa asiaan. Kaipasin sinua tänäänkin.
      Ikävä
      65
      1110
    7. Päätin juuri että

      En odota että meidän välillä enää tapahtuisi mitään. Tämä on aivan liian monimutkaista ja kyllä sinäkin olisit joskus mi
      Ikävä
      32
      952
    8. Onnistuit sohaisemaan mua

      Kaikkein herkimpään kohtaan ja kyseenalaistamaan mun luottamuksellisuuden. Kun sitä ei ole niin ei ole mitään muutakaan
      Ikävä
      63
      948
    9. Mitä kaipaat

      Usein elämässäsi
      Ikävä
      103
      895
    10. Huomenna se

      Tulee kohta, odotatko?
      Ikävä
      61
      876
    Aihe