RPG Valkeaa taikaa

DragMA

Moips! Minä tässä olisin halukas tietämään, jos jollakulla sattuisi olemaan roolihahmo www.valkeaataikaa.com sivuilla. Itse olen innoissani kyseisestä ropesta, vaikkakin vasta aloittelija.. Voisitte kertoa oman hahmonne kotisivun osoitteen. Olisi todella kiva tietää ja käväistä katsomassa siellä. n___n

161

4426

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Käpy

   Itse olen pelannut kyseistä roolipeliä joskus aiemmin. Ropehahmojen kotisivuja ei anneta muille kuin nykyisille pelaajille kopioinnin estämiseksi.

  • Mainostaja

   olen joskus roolinut tuolla, mutta en ehtinyt pelata kuin vuoden

  • Joukonen

   Kuulemani mukaan ei ole kovin aloittelijaystävällinen paikka.

   • mörjö

    En usko. Se on mun serkun ylläpitämä rope jote luulisin ainaki että oot vääräs


   • VT-pelaaja

    VT on hyvin aloittelijaystävällinen paikka jos osaa vain kuunnella ja ottaa opikseen vanhempien pelaajien puheista.


  • jokupummi

   Minulla on kyseisessä pelissä hahmo ja kuten "Käpy" jo mainitsi ei sivuja saa muille jaella, ja juuri tuon kopioinnin takia.

   Ai ei aloittelijaystävällinen? No minusta kyllä on, mutta ei nyt imtään yhdenlauseen roolaajia jakseta oikeaan chattiin pelaamaan...

  • Yrittänyt liittyä

   Ite koitin monta kertaa luoda ja luoda hahmoo, mut aina löyty jotakin pientä hiottavaa. Hirveitä pilkun viilaajia...-.- En sitte koskaan saanut liityttyä ku meni hrmot ku sanottii vaa, et "Ei kelpaa, liian lyhyt."

   • TyytyväinenLiittynyt

    No, silloin se oli liian lyhyt. Siellä on tatkat ohjeet hahmon luomiseksi.


  • Ei näin!

   Olen huomannut, että Valkeaa Taikaa on hirmuisen hallitseva roolipeli. Jos joku haluaa viattomasti luoda oman ropen eikä edes tiedä mikä VT on niin heti alkaa tulla valituksia kopioinnista. VT:ssä on jo kaikki! On hyvin vaikeaa olla "kopioimatta" mitään kun siellä on jo kaikki: elementit, magiat jne. fantasia jutut. Loppujen lopuksi joutuu poistamaan kokonaan oman ropen. Sanoisin, että VT voisi antaa hieman tilaa muillekkin...
   VT:hen sisään pääsy on erittäin hankalaa (sanon kokemuksella) ja viimein kun sisälle pääsee, ei se sen kummallisempi paikka olekkaan. Eikä se kylläkään aloittelijaystävällinen olekkaan.

   • HUOMIOI TÄMÄ!

    hmmp... Sivuilla on lukenut että myös aloittelijoita otetaan vastaan ja hän haluaa vain tarkistaa että olet lukenut sivun! On minullakin kestänyt melkoisen kauan kun yritin sivuja lukematta sen tehdä mutta kun luin sivut niin onnistuin, että se on sivujen lukemisesta ja lomakkeeseen paneutumisesta kiinni... Ja VT on aloitteelijaystävällinen!


   • Gorgorotta
    Anolalanyyymi kirjoitti:

    Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

    Olen samaa mieltä kanssasi, Anolalanyyymi. Kyseinen henkilö todellakin pitää itseään suunnattoman korkealla muiden yläpuolella ja on jopa ystävilleen tosi inhottava elitisti. En hyväksyisi moista ihmistä ylläpitäjäksi foorumilla jossa itse pelaisin.


  • Samaa mieltä kanssan

   Samaa mieltä muiden kanssa. VT:tä voisi vähän löystää, niin että siellä oikeasti saisi rennosti roolata eikä tarvitsisi stressata sitä että joku tulee huutamaan sulle tekstin laadusta tai siitä että hahmon tiedot ovat ihan liian lyhyet

  • RistiRusti

   Njaa... Työ taidatte olla (ei pahalla) tumpeloita. VT on helposti ymmärettävä ja apua saa vaikka kuinka kuhan vain kysyy. Pelistä löytyy tietoa sivuilta riittävästi.

   Hakemuksien yhteydessä kerrotaan miten paljon tekstiä pitäisi saada aikaan eikä se todellakaan ole mikään hurja määrä. Muiden pitäisi kuitenkin saada selvää hahmosta. Esittelystä pitää saada selville tavittavat tiedot.

   "VT:hen pääsy on hankalaa..."

   Justiinsa,näe vähän vaivaa hahmon eteen niin pääset heti sisään!

   • xD Mursu Dx

    Samaa mieltä!


  • omenatomaatti69

   Pyrin kerran sisään ja pääsin suorilla läpi, mutta kävi niin että minut poistettiin noin yhden tai kahden viikon kuluttua koska en ollut kerennyt tehdä hahmoa. Kun vastaliittynyt poistetaan varoittamatta, tietää, ettei koko roolipelistä voi tulla mitään hyvää. Jeesus.

  • HOX!

   Oh well, on jotenkin mystisen huvittavaa lukea tätä propagandaa VTstä, mutta samalla se ottaa jotenkin vielä mystisemmin kymmenen kertaa suuremmalla kertoimella päähän. Olen jo monta kertaa halunnut osallistua tällaiseen keskusteluun, mutta eipähän ole tätä aiemmin tullut tehtyä niin.

   Ensinnäkin, mitä aloittelijaystävällisyyteen tulee, VT todellakin on sitä. Entisenä aloittelijana ja nykyisenä opastajana voin taata, että aloittelijoita opastetaan ja neuvotaan, asioista huomautetaan niin ystävällisesti kuin pystyy. On kuitenkin näitä herkempiä henkilöitä, jotka eivät pientä kritiikkiä kestä, vaan tulevat sitten tänne häntä koipien välissä ja korvat luimussa valittamaan ja angstaamaan, kuinka "paha paikka" VT onkaan. En suosittele uskomaan kaikkea mitä netissä kuulee, vaan ottamaan asioista itse selvää.

   Toiseksi, liittyminen on helppoa, eikä pienistä virheistä sen kummemmin välitetä. Se kuitenkin on sanomattakin selvää, että koska sivustolla on tarkkaan kirjoitettu miten roolit sun muut kirjoitetaan, ei täysin mönkään mennyttä tekstiä hyväksytä. Panostakaa hieman, lukekaa sivut läpi ja hakekaa peliin vasta sitten. Ja oh well, hakea voi useammankin kerran - jotkut pääsevät suoraa läpi, joillakin on pientä hiottavaa, joillakin hieman suurempaa. Heti ei kannata luovuttaa.

   "Pyrin kerran sisään ja pääsin suorilla läpi, mutta kävi niin että minut poistettiin noin yhden tai kahden viikon kuluttua koska en ollut kerennyt tehdä hahmoa. Kun vastaliittynyt poistetaan varoittamatta, tietää, ettei koko roolipelistä voi tulla mitään hyvää. Jeesus."
   - Järkevä laittaa ylläpidolle tai forkkaan pelaajien ilmoituksiin viestiä kiireistään. Käyttämättöminä lojuvia tunnuksia, joille ei ole edes hahmoa luotu tuskin missään kovin kauaa säilytetään. Hahmo on aina hyvä luoda mahdollisimman nopeaa, kenties suunnitella jo ennen liittymistäkin. Ja herranjestas, kaksi viikkoa on jo puoli kuukautta. En minä kovin lyhyenä aikana sitä pidä - päiväkin tuntuu aina välillä piinallisen pitkältä ajalta.

   Mitä kopiointiin tulee, siitä puhutaan kun kun samoja piirteitä on useita. Ja tosiaan, on huvittavaa kun Kiroa syytetään kaikesta. Yleensä niin VTn pelaajat, kuin jotkut ulkopuolisetkin puhuvat kopioinnista ja siitä saa valitus alkunsa. Ajatelkaas nyt omalle kontolle - olet onnistunut pitämään roolipeliäsi aktiivisena kokonaiset 17 vuotta, kovalla työllä ja ajankulutuksella. Nähnyt vaivaa peliisi ja hahmoihisi - ei se niin helppoa ole kuin saata luulla. Ja kappas keppanaa, sitten tuleekin mitä jaloin erkki, joka toteaa että kappas, tuossapa hieno peli! En pääse sinne sisään, joten voisinkin tästä sitten samantien luoda kopiopelin. Ja well, kun siitä sitten yhteistuumin valitetaan, toteaa erkki, että voihan pökäle, nyt en kyllä tykkää yhtään tuosta VTstä kun en rauhassa saa omaa sateenkaariversiotani VTstä luoda, levitetäämpä hieman propagandaa nettiin! Sitten kaikki sinisilmäiset uskovat ja saan nauraa pahisnauruani niin räkäisesti kuin pystyn. Siihen päälle voisin vielä hieman mustamaalata Kiroa ja heittää kaiken sonnan hänen niskoilleen. Hänen vikahan se on, etten minä jaksa omia pelejäni ja hahmojani itse panostamalla työstää!

   Tuohon lisätään vielä hyvästä syystä bannatut pelaajat, jotka ovat joko käyttäytyneet epäsopivasti jatkuvaan malliin, levitelleet omia kopiopelejään salaa, tai jotain vastaavaa, jota ei hyvällä katsota. Nämä henkilöt jauhavat usein monien vuosien takaisia asioita ja mustamaalaavat Kiroa kun eivät muuhun pysty. Katkeroituneet propagandan levittäjät ovat pahinta mitä netistä löytyy, eikä suurinosa totuuden tietävistä arvosta heitä ollenkaan (eikä kukaan ihmettele miksi).

   Itse olen VTssä jo toista kertaa (pidin jonkin aikaa taukoa, mutta palasin kaipuusta takaisin), ja ihan kokemuksesta voin sanoa, ettei se tosiaankaan ole läheskään niin paha paikka kuin propagandan levittäjät väittävät. Liittyessäni minua opastettiin ja neuvottiin, autettiin niin hyvin kuin mahdollista on. VT on lämminhenkinen ja mukava paikka, joka piristää ainakin omaa päivääni hurjasti. Pelieventit sun muut ovat jänniä ja liittyminen on helppoa, kunhan lukee sivut kerralleen läpi ja hieman panostaa hakemukseensa ja hahmoonsa. Olisi kivaa, jos te jostain syystä katkeroituneet angstaajat lopettaisitte sen pökäleen jauhamisen ja propagandan levittämisen. Jos teillä on jotain VTtä vastaan omien väärinymmärrystenne takia, voitte pitää sen sievän pääkoppanne sisällä. Antakaa ihmisten päättää itse omista asioistaan, älkääkä yrittämällä yrittäkö vaikuttaa muiden tekemisiin. Alkaa hiljalleen ottamaan päähän tämä mustamaalaaminen. Olen puhunut, aamen.

  • Glögipulla

   Itse olen ollut VTssä kahdesti..molemmilla kerroilla pääsin ensimmäisellä yrityskerralla läpi peliin. aikaisemmalla liittymiskerralla olin nuori, foorumin käyttö ja ohjeistukset oli vaikeampi löytää VTn ollessa silloin Siperia-nimellä toimiva ja sivustonsa toteutusmuodolta varsin erilainen kuin nykyään ja sen vuoksi en edes muista löytyikö sieltä ohjeita esim. chattiin sun muuhun...silloin erosin pelistä, kun en ehtinyt olla koneella juurikaan minkäännäköistä aikaa..mutta liityin uudestaan n. Kolme tai kaksi vuotta sen jälkeen, kun edellisen kerran jälkeen olin eronnut ja VT muuttanut nimensä taas VTksi. Miksi pälpätän tällaista turhahkoa infoa? Koska itse ainakin koen, että paikan ilmapiiri on parantunut sen jälkeen, kun ensimmäisen kerran erosin ja sivuston infot ovat helpommat ja aloittelijoita on neuvottu. Kyllä, jotkut tahot saattavat hyökätä aloittelijoita päin, jos he eivät heti ymmärrä, mutta enimmistöosa ainakin auttaa suht ystävällisesti. Silloinkaan kun liityin uudelleen peliin kaikkea ei oltu ohje-sivuilla kerrottu ja se on usein se kompastuskivi uusille pelaajille. Erosin kiinnostuksen lopahtamisen jälkeen VTstä, joten en tiedä onko ohjeistusta parannettu sitten viimeisimmän lähtemiseni, mutta suosittelen oikeasti: kysykää Kirolta, kysykää pelaajilta, kysykää muilta apua ja ottakaa heidän neuvoistaan vaarit..VTssä on paljon tietoa, jota ei ainakaan omalla rekisteröitymisajallsni oltu kirjoitettu sivuille ylös ja se on alkuymmärtämisen kannalta huono juttu. Tiedän kyllä, että Kiro ylläpitää sivujaan itse ja kirjoittaa kaiken itse, joten kaikkea hänkään ei jaksa tai muista kirjoittaa..kukapa jaksaisi... Mutta jos ette ymmärrä jotain, kysykää..sitten teidän ei tarvitse triljoonaa kertaa tehdä uusia erehdyksiä tai mokia ja niin ylläpitäjä, muut pelaajat kuin te itsekkin selviätte vähemmällä vaivalla...

   Itse omaa roolipeliä ylläpitäen en itsekään päästä läpi hakijoita, jotka eivät yhtään ole lukeneet sivuja läpi..ja silloin kun niin ei ole tehty sen kyllä huomaa... Ja silloin hakija ei pääse läpi. Jos roolinäytepyyntöön on annettu ohje kirjoittaa näyte vaikkapa meren näkemisestä ensikertaa(VTn roolinäyte tähän esimerkiksi) niin ei se hakija pääse mitenkään läpi, jos kirjoittaa näytteen kuinka urossusi istui metsässä ja pohdiskelee omiaan ja bongaa perhosen. Tätä lukemattomuutta esiintyy niin hakemustasolla, kuin jo niissä, jotka on hyväksytty...on turhauttavaa pyytää korjaamaan päin mäntyä menneitä hahmohakemuksia, joissa lukee kaikenmaailman liirumlaata, joka on selkeästi kerrottu sivuilla kielletyksi. Lukekaa sivut ja kaikki tieto hyvät ihmiset!!

   Sitten kopiointiasioihin...miksi Kiroa aina syytetään, kun joku tulee haukkumaan peliä kopioiduksi? Yleensähän nämä valittajat ovat joko nokkiinsa vetäneitä pelaajia tai ihan randomeja tyyppejä..ei Kiro heitä lähetä sivuja haukkumaan... Muistan muuan tapauksen, jossa hän nimenomaan kielsi ihmisiä menemästä sivuille spämmimään. Näille kopiointivalittajille vinkki: sähköposti. Lähettäkää ne valitukset ja kritiikit sähköpostiin, sillä mikään ei ole ikävämpää kuin vastata anonyymiin viestiin tuollaisissa asioissa ja sitä paitsi, siellä asioista voi keskustella rauhassa ja perustellusti nolaamatta toista osapuolta julkisesti... plus monesti se kritiikki on helpompi ottaa, kun se on perusteltu ja esitetty asiallisesti..huutamalla ei asiat läpi mene...

   VTssä on omat hyvät ja huonot puolensa...mutta ne kaikki pätevät myös muihin peleihin. Ja tärkein neuvo kaikista on: älä usko kaikkeen liian tosissaan, jollet itse voi olla varma kerrotun todenmukaisuudesta. Tutki asia itse ennen, kuin tartut toisten propagandaan.

   (vielä näin sivuhuomautuksena: moni kopiohaukkuja ei katso pintaa syvemmälle tai ole edes itse sellainen, jolle asia kuuluisi. Jos näet kopiopelin, ilmoita siitä kopioidun pelin ylläpitäjälle yksityisesti äläkä mene kiljumaan syyttä suotta itse sinne sivuille...eiköhän se ylläpitäjä osaa itse hoitaa asian, sivistyneesti ja loppuun, jos näkee niin olevan tarve... Ja haukkujat, älkää syyttkö syytettäviänne perusteluitta ja puolustajat älkää syyttäkö haukkujia perusteetta...joillakin on voinut tulla oikeasti ikäviä kokemuksia pelistä ja Kirosta, jotkut vain haukkuvat suotta, mutta älkää alentuko samalle haukkumistasolle...)

   Tämä viesti saattoi sivuta liikaa edellisiä viestejä..mutta oh well.

  • Arka Uskalikko

   Taidanpa yrittää osallistua tähän keskusteluun vähän tällaisena sivustakatsojana ja puolueettomana, kun täällä näkyy aika selkeä puolesta-vastaan tilanne. Sanon vain omat näkemykseni/kokemukseni asioista.
   Okei, ihan ekana ilmoitan etten ole mikään konkari roolipelaamisessa ollenkaan, harrastanut vasta muutaman vuoden. MUTTA jos tajuaa säännöt, omaa hyvän tilannetajun ja oikeasti rakastaa kirjoittamista, niin vuosilla ei ole minusta mitään väliä. Mutta foorumit ovat minulle jotain ihan vierasta, koska olen pelannut vain vieraskirjapelejä.
   On totta että VT on saanut paljon negatiivista kommenttia. Yleisin herjaus on epäkohtelias ja syrjivä käytös muilta pelaajilta ja ylläpidolta. "Niiden pitäs olla jo aikuisia, jos kerta ovat samat pelaajat ja yp ollu kokoajan, mutta eivätpä käyttädy niin, s**marin lapsellisia!" "Oikea sisäpiirien aatelia." Joo, en jatka enempää, taisi tulla jo selväksi että millaista on tullut kuultua. Nuo "katkeroituneet pelaajat, jotka ottavat pienetkin asiat nokkiinsa" eivät välttämättä pidä paikkaansa, koska osa noiden samaisten kommenttejen kirjoittajista on minusta ihan hyviä tyyppejä, jotka olen tavannut muualla netissä. VARMASTI osa valittajista on sellaisia Glögipullan kuvaamia 'k*sipäitä' mutta eivät kaikki...

   Sellaiselle jolle foorumipelit ovat outoja (eli esim. minulle, joka kaiken lisäksi on vähän arka-luonne muutenkin) on varmaan ymmärrettävää että sellaiseen liittyminen on vähän niin kuin pitäisi kiivetä jonkin muurin yli. VT:stä tulleet ikävät kommentit vain lisäävät mielikuvaan piikkilankoja ja vartijoita jotka pitäisi ohittaa, ennen kuin pääsee pelin saloihin mukaan.
   Okei, nyt ei ihan liity aiheeseen, mutta itseäni keljuttaa varmaan eniten se etten osaa käyttää kuvanmuokkaus- tai piirrustusohjelmia koneella. Foorumeilla kaikilla on hahmoilleen kuvat ja jostain olen saanut sellaisen ajatusmallin, että ne joilla ei tätä taitoa tai kuvaa hahmolle ole, pidetään jotenkin ala-arvoisempina tai tyhmempinä. Ihan typeräähän se on että mietin näin, mutta omatpa on ajatukseni. Ja on ihan turha vastata että "v*ttu opettele!" tyylillä, koska ei ole minun vikani, jos en osaa... Haluaisin oppia, jos vain olisi joku joka näyttäisi.

   Takaisin aiheeseen:
   Ihan uteliaisuudesta kuitenkin kerran menin ja rekisteröidyin VT:hen. En ihan tosissani aikonut liittyä, sillä halusin vain saada parempaa tietoa. VT on todella järjestelmällinen ja hyvin muokattu peli, kera mahtavien ohjeiden ja selostusten, sille plussat. Tosin näin pitkään pystyssä ollut peli on monimutkainen.
   Ja tietoa ja uutta oli kyllä aivan hirveästi minulle, joka en ole ennen pelannut foorumeilla, tai juurikaan ollut kiinnostunut magiaa sisältävistä peleistä. Ja tehän tiedätte mitä magiahenkiset VIERASKIRJAPELIT kera kokemattomien tuhertelioiden saa aikaan. Pelkkää kaaosta ja ne ovat hautaan tuomittuja jo ennen alkuaan...
   Mutta oikeasti, en löytänyt paikkaa jossa itsessään pelataan! xD Omasta mielestäni luin kaiken, mutta jokin oli varmasti mennyt ohi. Olisin selvinnyt tilanteesta sillä että laittaisin viestiä ja kysyisin joltakulta, mutta myönnän että en uskaltanut. Vaikka sanotaan ettei tyhmiä kysymyksiä ole olemassakaan, niin kaikkialla on se joku joka miettii: "Vitsit oikeesti, eikö se tota tienny? V*ttu mikä ääliö." Joten liittyminen jäi siihen ja tili on jo varmasti poistettu. Mutta koska vähän jääräpäinen olen, niin minua tietenkin jäi vaivaamaan tuo luovuttaminen. "Mitä jos olisin kokeillut? Millainen pelaaja olisin jos... Mitäpä sitten kun...." Kysymyksiä, kysymyksiä ja vähän lisää kysymyksiä.

   En kuitenkaan usko että olisin kyennyt olemaan pelaajana pitkään, koska tuo online pelityyli ei sovi minulle. Olen tottunut vieraskirjojen rennompaan tyyliin, jossa kirjoitetaan silloin kun on aikaa ja roolipelin yksi päivä voi olla IRL:n ajassa kovimmillaan viikko. Tai enhän minä tiedä onko VT sen rennompi tai vaativampi, kun en ole chattityyliä kokeillut. Mutta tällaiselta vähän kokemattomammalta pelaajalta vie helposti puolituntia kirjoittaa pitkä ja oikeasti ajateltu ja mietitty teksti, joten online ei siksikään olisi hyvä.

   En ole varma liittyikö tämä sitten ollenkaan alkuperäiseen keskusteluun, mutta kiitos niille jotka tämän tekstin jaksoivat lukea ♥

   Jos joku tai jokin saa minut joskus muutamaan mieleni ja keräämään pienen rohkeuteni, niin tässä olisi hyvinkin pelille omistautunut, aktiivinen pelaaja.

  • karoopa

   btw pelaan VTssä yhä, kunhan ei vaan ne lukisi yllä olevaa viestiä

  • jlhbikk

   VT on koko roolipeligenren inhotuin peli ja uskon, että tittelin ansaitakseen pitää tehdä jo jomkinmoisesti töitä pelaajaviihtymättömyyden ja -vihamielisyyden sekä elitismin saralla. Aloittelijoiden hahmojen sarjamurhat ja muut "rohkeustestit", pornon levittely chatissa jne. on jo kaikki nähty. Peli voi nykyisellään olla hyvä, mutta eipä ole kiinnostusta käydä vilkaisemassa uudestaan. Sen verran ikävä kokemus oli.

   • Joukahainen93

    Kolikolla on aina kaksi puolta! ValkeaaTaikaa on roolipeli jota joko inhoaa tai rakastaa. Minä olen ollut mukana nyt neljä vuotta.
    Se on yksi suomen suurimmista ja eritoten aktiivisimmista roolipeleistä, joka on pysynyt pystyssä pisimpään. Fanijoukko on suuri. Se varmaan kertoo että roolipeli on tehnyt jonkinmoisesti töitä myös sen eteen. ;)


  • ElämäLöytyiJo

   VT-porukka on ihan omanlaistaan kyllä. En ole pelannut vuosikausiin siellä, mutta vielä nykyäänkin popula tunnistaa minut jopa IRL ja tulee hoilaamaan kiro-evankeliumiaan ja oikomaan "väärinkäsityksiä". Vaikka jätät VT:n, VT ei jätä sinua.

   Valitettavasti.

   • Loooooooool

    Päätellen siitä että olet täällä VT aiheessa suomi24 foorumilla anonyyminä kirjoittelemassa, voidaan vetää johtopäätös ettet sinäkään ole jättänyt VTtä. :-DDD


   • Looooolitsellesi

    VT-ihmiset ovat kuin vegaanit; kolme minuuttia samassa huoneessa ja tiedot jo jokaisen, joka sitä harjoittaa. Moisien välttely suomalaisten pikkiriikkisissä ropepiireissä on semivaikeaa varsinkin tuon evankeliumitaipumuksen vuoksi.


   • Valkia-VTstä

    Kaltaisesi anonyymit inisijät ovat kuin pahemman luokan tehotuotantoviljelijät; he ovat oikeita ihmisiä jossain päin maailmaa, mutta kukaan heistä ei koskaan, ikinä, never-ever kerro oikeita tunnistettavia nimimerkkejään missään koska pelkäävät vegaanien ja eläinrääkäystä vastustavien mielipiteitä... Ja anonyymit eivät näillä foorumeilla ValkeaaTaikaa parjatessaan. Näin kukaan ei saa koskaan, ikinä tietää, kuka tämä anonyymien VT (vegaani) vihaista ilosanomaansa viljelevä henkilö on ja onko hän kenties yksi bannattu häirikkö vain... Mutta kai se on vain jotenkin noloa paljastaa kuka VT pelaaja on loukkaantunut niinkuin vuosiksi eteenpäin yhden roolipelin takia, tsihihi. :'-DDD

    Siis ihan oikeesti, kukaan anonyymi huutelija ei ole neljän pelivuoteni aikana löytämissäni VT ketjuissa kertonut kuka on oikeasti "roolipelimaailmassa" tai kuka oli joskus VTssä. Eiköhän sekin kerro jotain jostakin. :'D


  • shadowkiro

   No jopas tänne on tullut tekstiä! En viitsi kommentoida mitään noihin ketjun alkupään viesteihin kun ne on kirjoitettu 2008 ja nyt ollaan vuoden 2016 kynnyksellä.

   Olen ShadowKiro, ValkeanTaian paljon tässäkin ketjussa anonyymien "rohkelikkojen" parjaama mielenvikainen ylläpitäjä... Tai toinen niistä ylläpitäjistä! ;)

   Nimimerkki Arka Uskalikko kertoo tuolla ylempänä että oli käynyt VTssä. Sinun mukaasi tieto oli jäsennelty sivuille selkeästi. Kiitoksia. Yritän jatkuvasti selkeyttää sivuja ja päästä eroon muutaman vuoden takaisista rönsyilevistä ja turhan paljon "asiaa" sisältävistä sivuilta. Tahdon että kaikki on tiiviisti ja selkeästi esillä omilla paikoillaan sivustolla, vaikka sivuja joilla kullakin kerrotaan omasta asiastaan, onkin paljon.
   Nykyään sivustolla on aloittelijoita auttava opastus, joka hyppää ruudulle jahka pelaaja kirjatuu sivuille. Siinä lukee miten hahmo luodaan ja mitkä sivut uuden pelaajan on hyvä lukea ennen hahmon luomista. Arka Uskalikko ei kuitenkaan ollut omien kertomustensa mukaan löytänyt pelipaikkaa. Pelichatin linkki on ollut aina linkkimenussa päälinkkien joukossa. Vaan omassa tekstissäsi puhutkin foorumipelistä ja foorumista. VT ei ole koskaan ollut foorumipeli, joten jos olet etsinyt sivuilta pelifoorumia, et ole voinut sitä näin ollen löytääkään. VTssä ollaan tupattu neuvomaan aloittelijoita ystävällisesti ja ylläpitäjiin saa olla pelin sivuston oman yksityisviestijärjestelmän kautta yhteyksissä jo ennen hahmon luomistakin! ^^

   Nykyään harmillisen harva tahtoo lukea laisinkaan pelin sivuja, ennen kuin liittyy mukaan. Osa ei ole lukenut edes vähäisiä tietoja, kuten sitä millä eläinlajilla roolipelissä ylipäätään pelataan. Osa heistä on käynyt kirjoittamassa tänne anonyymejä harmitteluja siitä kun eivät päässeet peliin mukaan. Valitettavan harva ongelmia pelissä kokeneista pelaajista on ottanut asiaa puheeksi ylläpidon kanssa, vaikka me ylläpitäjät olemme aina hyvin kiinnostuneita siitä mitä mieltä pelaajat pelistämme ovat. Se, että peliä tullaan eron tai riehumisesta seuranneiden bannien jälkeen haukkumaan tänne foorumille anonyymisti ilman nimimerkkiä ja väittämään että pelissä on tehty jotain mitä siellä ei todella ole tapahtunut, on hyvin ikävää. Niin ylläpidon kuin varmasti sen ikäviä asioita tänne kirjoittelevan ex. pelaajan näkövinkkelistä ja peliä on näin hankala kehittää.

   Nimimerkki jlhbikk (19.10.2015 14:57) puhuu chattiin linkitetystä pornosta. Kyllä, yksi pelaajamme linkitteli muutaman kuvan yhdessä vaiheessa chattiin ja hänelle huomautettiin ettei se ole soveliasta, kyseisen linkittelyn aiheuttaessa kiusaannusta myös ylläpidossa. Hahmojen mainitut sarjamurhat ja "rohkeustestit" puolestaan kuulostavat keksityiltä enkä nyt ainakaan saa päähäni mitä tällä mahdetaan tarkoittaa. Asiaa auttaisi jos jlhbikk esiintyisi omalla nimimerkillään ja olisi ottanut näkökantansa esille vielä VTssä pelatessaan, eikä näin vuosia jälkikäteen foorumilla. Mitä taas tulee siihen, että VT on mielestäsi koko roolipeligenren inhotuin peli, olet tuskin oikeassa. Kuten "Joukahainen93" viestiisi oli vastannutkin (kuka hän sitten ikinä onkaan), VTn eteen on nähty vuosikausien ajan aikaa ja vaivaa, ja jos se olisi niin kovin inhottu, siellä tuskin olisi tälläkin hetkellä lähes 200 rekisteröitynyttä pelaajaa.

   VTssä on pyritty panostamaan aloittelijaystävällisyyteen ja hahmojen tappaminen on käynyt harvinaiseksi. Varsinkin uudet pelaajat saavat hahmoineen tutustua pelimaailmaan aivan kaikessa rauhassa ja monessakin pelissä niin ylläpito kuin muutkin pelaajat ovat taivuttaneet normaalisti aggressiivisempia hahmojaan "aloittelijaystävälliseen" ja opastavaan moodiin, vaikka se hahmon omaa luonnekaavaa näin muuten rikkoisikin. Ollaan me hirveitä~ ;)
   Mutta kyllä, VTssä hahmot voivat myös kuolla. Tästä kuitenkin varoitetaan peleissä ja tappoaikeet spoilataan vastapelaajalle. Osa pelaajista säikähtää vastapelaajan hahmon hyökätessä ja kuvittelee välittömästi oman hahmonsa kuolevan, jolloin suomi24 VT keskustelu saa taas uuden postauksen hirmuisista hahmomurhista. ;)

   Nimimerkki ElämäLöytyiJo (9.12.2015 15:51) väittää VTn seuraavan häntä vuosikausienkin jälkeen ihan IRL maailmaan asti. En tiedä keitä VT pelaajia tämä anonyymi nettikansalainen on oikein tavannut ja mitä hän on oikein "käsittänyt väärin", mutta ehkä sen sijaan että tulet väittämään tällaista ja syyttämään koko ValkeaaTaikaa roolipeliä siitä että joku VT pelaaja on tullut sinulle IRL juttelemaan, kannattaa ottaa yhteys ylläpitoon jos ongelmia pelin tai sen pelaajien suhteen on noin kovasti... Tekstiasusi vaikuttaa katkeralta ja vihaiselta, joten selvitettävää saattaisi olla.

   Samat sanat muille mielensä pahoittaneille ex pelaajille ja nettikansalaisille. Sen sijaan että kirjoittelette täällä anonyymisti ja esitätte äärimmilleen karrikoituja väittämiä demonisoidaksenne niin roolipeliä kuin itse ylläpitoakin, voi olla parempi että selvitätte nuo ongelmat ja kiukut täällä: shadowkiro@gmail.com

   Never too late!

   • shadowkiro

    Hyvä smoooooothhhh (tämä ei ole oikea nimimerkkisi), VT chatissa ei linkitellä pornoa mutta hahmojen lisääntymiscenet pelataan kyllä ihan normaalisti kuten muissakin roolipeleissä.


   • Sensuuriski

    Kommenttini ylläpitäjän omien aikuisviihdepiirrosten julkaisusta pelichatissa poistettiin "asiattomana"...


   • Meijuli84

    Teidän nimettömien idioottien kannattaa siinä tapauksessa miettiä omaa kommentointianne ja sen asiallisuutta. Kiro on täällä omalla nimimerkillään ja antanut julkisesti sähköpostinsa mihin ottaa yhteyttä. Käyttäkää sitä, kun ette pysty mihinkään rakentavaan tällä julkisella foorumilla.


   • Tuntematon_ropettaja

    Musta alkaa tuntua et nää nimettömät kiroo ja valkeaataikaa haukkuvat pennut on vaan kateellisia tai just niitä häiriköitä jotka on saaneet bannin samasta käytöksestä mitä ne käyttäytyy nyt täällä. Tollanen asenne ja täysin ala-arvoinen salanimillä kirjottelu on tuonu niille bannit VTstä. Puoletkaan näistä ei varmana oo ite eronnu. Mä en voi kuin nostaa hattua kirolle joka jaksaa kestää tämmöstä paskaa pelkureilta jotka ei uskalla ees kertoo ketä ne on. Monella muulla ei riittäs kärsivällisyys kuunnella tollasten anonyymien suoltamaa paskaa vuodesta toiseen.

    Arvaanko oikein, jos veikkaan ettei kukaan näistä täällä oo ottanu kiroon maililla yhteyttä? ;)


   • Smootth_sensuuri
    Sensuuriski kirjoitti:

    Kommenttini ylläpitäjän omien aikuisviihdepiirrosten julkaisusta pelichatissa poistettiin "asiattomana"...

    Et voi kirjottaa nettiin kaikkee mitä mielikuvituksestas puserrat, jos kirjoitat jostain toisesta ja selvästi tunnistettavasta henkilöstä, toope!


   • Kuiskeus
    Sensuuriski kirjoitti:

    Kommenttini ylläpitäjän omien aikuisviihdepiirrosten julkaisusta pelichatissa poistettiin "asiattomana"...

    Ehkä se sun kommenttis ei sit ollu asiallinen, voisko vaikka olla?? Sä kirjotat täällä jollai salanimillä jotai fantasioita kirost ja kehtaat sit ihmetellä ku ne sun "asialliset" kommenttis katoo? Ahahaha!
    Joo hei oikeesti mä ymmärrän hyvin miks sä oot saanu bannis, en kyl itekää pitäs sua hetkeäkään omas pelis jos mulla sellanen ois. :'DDDD


   • Smmmoootthhhhh
    Tuntematon_ropettaja kirjoitti:

    Musta alkaa tuntua et nää nimettömät kiroo ja valkeaataikaa haukkuvat pennut on vaan kateellisia tai just niitä häiriköitä jotka on saaneet bannin samasta käytöksestä mitä ne käyttäytyy nyt täällä. Tollanen asenne ja täysin ala-arvoinen salanimillä kirjottelu on tuonu niille bannit VTstä. Puoletkaan näistä ei varmana oo ite eronnu. Mä en voi kuin nostaa hattua kirolle joka jaksaa kestää tämmöstä paskaa pelkureilta jotka ei uskalla ees kertoo ketä ne on. Monella muulla ei riittäs kärsivällisyys kuunnella tollasten anonyymien suoltamaa paskaa vuodesta toiseen.

    Arvaanko oikein, jos veikkaan ettei kukaan näistä täällä oo ottanu kiroon maililla yhteyttä? ;)

    En ole tietääkseni haukkunut. Jos pidätte eroottisesta sisällöstä mainitsemista haukkumisena, niin olkoon. Eroottisten kuvien piirtelyssä tai julkaisussa ei ole mitään mustamaalattavaa minusta :D Ainoastaan mainitsemisen arvoinen seikka etenkin nuoremmalle liittymistä harkitsevalle pelaajasukupolvelle. Toki jos kuvia ei ei ole enää tapana chatissa esitellä niin my bad.

    Tämä roolipeliä mustasukkaisesti puolustava rakkikoirien joukko on sitten asia erikseen. Pysykää asiasta erossa kun se ei teille kuulu.


   • Phoenix__
    Smmmoootthhhhh kirjoitti:

    En ole tietääkseni haukkunut. Jos pidätte eroottisesta sisällöstä mainitsemista haukkumisena, niin olkoon. Eroottisten kuvien piirtelyssä tai julkaisussa ei ole mitään mustamaalattavaa minusta :D Ainoastaan mainitsemisen arvoinen seikka etenkin nuoremmalle liittymistä harkitsevalle pelaajasukupolvelle. Toki jos kuvia ei ei ole enää tapana chatissa esitellä niin my bad.

    Tämä roolipeliä mustasukkaisesti puolustava rakkikoirien joukko on sitten asia erikseen. Pysykää asiasta erossa kun se ei teille kuulu.

    Ehkä tolla haukkumisella tarkotettiin kaikkia muitakin tänne kirjottaneita anonyymejä? Mut erikoista et silti tunsit piston sydämmessäs. ;)))

    Uskon tietäväni mistä kuvasta sun teksteissäs on kyse kun sitä mietittiin VT chatissa yks päivä. 3v sitten Kiro ja toinen pelaaja piirsi yhen läppäsen kuvan jossa hahmot istuu vastakkain ja siinä ei näy mitään erikoista, saman kuvan vois tulkita ihan millä tavalla vaan. Samaa kastia monien yaoi kuvien kans mitä löytää googlesta. Kiva et sätuut tänne foorumiin kertoo vähä "totuuksii" "uusii pelaajia varten" tollasen ja noin vanhan jutun perusteella.
    Sitä paitsi mun mielestä se ei oo pornoo jos kaks hahmoo on kuvissa lähetysten mut mitää ruumiinosia ei näy ja jos kuva on läpällä piirretty ilman aktuaalista erotiikkaa tai sellasta tarkotusta. Voisitko vielä pikkusen dramaattisemmin ylilyödä totakin asiaa ja kaivella sitä tuolta vuosien takaa sun mielikuvitukses uumenista? Seuraavaks varmaan tullaan valittaa erotiikasta kun joku muistaa jostain vuosien takaa kuvat jossa hahmot nukkuu vierekkäin, suutelee tai muuten vaan on romanttisesti toisiaan vasten~ :DDD

    Sit sä itket täällä kun jotkut "rakkikoirat" räksyttää "mustasukkasesti"? Kukahan se täällä syyttelee ja paisuttelee ValkeaaTaikaa kateuksissaan et kukaan ei vaan liittys sinne? Mitä käytöstä se on? :D
    Ootko muuten sattunu huomaa et sulla on jonkinlainen pakkomielle täällä räksyttämiseen on kun oot jatkanu täällä jo yli viikon vängätä tota sun pornojuttuus ja yrittäny aina vaa väkisin tunkee uusia viestejäs suomi24 sensuurin läpi mustamaalatakses ValkeaaTaikaa, et esiinny omalla nimelläs kun pelkäät et kiro saattas tulla kysyyn sulta et mitä vittua sä oikein touhuat??
    Jos täällä tulee jotkut randomit ihmiset kertomaan sulle miten tyhmää sun tekstis on, sä otat siitä heti itsees. Nii ehkä sä sit yrität varjella sun herkkää hipiääs et sä et sais samanlaista paskaa niskaas kun mitä Kiro on täällä aiheettomasti vuosien ajan saanu. Huomaatko et tää topikki on alotettu 2008 ja mitä tänne on kirjoteltu? Mieti vähä omalle kohdalles, jos susta kirjotettas JULKISESTI netissä samalla lailla miten Kirosta on kirjoteltu nyt? Silti susta tuntuu ihan hyvältä idikseltä alottaa täällä jotai paskanjauhantaa pornosta jota ei oo koskaan ollukaan? :DD

    Ja sit vielä, koska sä smooottthhhh oot niin helvetin valveutunu ja hyvämuistinen, sä oot varmaan huomannu tarkistaa ennen sun pieniä mielipidekirjotuksias, et VTssä on suositusikärajana 16v, siellä on varotukset esillä liittyessä ja chatissa eikä sinne pääse liittymään jos ei raksi tekstiä jossa kertoo ymmärtäneensä et sivustolla ei välttis oo mitää naperoiden matskua vuoden jokasena päivänä ja tuntina tarjolla? Se ei silti tarkota et siellä olis jotai raakaa pornoo tai "suoraa erotiikkaa". VT on monin verroin "puhtaampi" roolipeli pornon osalta kun puoletkaan suomalaisista eläinropeista, humanoideilla pelattavista peleistä puhumattakaan.

    En myöskään tiedä miks tänne topikkiin pitäs tulla kirjottelemaan tollasia mielipiteitä jossa suoraan haukutaan kiroo, VTssä on nimittäin kaikille anonyymeillekin avoin palautelomake.

    Samaan aikaan kun VTstä kirjotellaan täällä julkisesti paskaa "et älkää liittykö sinne", nii muut ropet saa pyöriä järjettömine pornoineen ihan täysin vapaasti.
    Voin muuten kertoo sullekin smooth et VTseen on liittyny esim. tän suomi24 topikin takii uteliaita uusia pelaajia jotka on halunnu tulla katteleen onks noi teidän valheet totta. Moni sanoo saaneensa pikkasen eri käsityksen pelistä ku mitä täältä foorumilta tulee. :)

    Tää on tosiaan vahvasti "sun bad". :'D


   • Lineart

    Tolla smoothilla on kyllä tosi mielenkiintoinen käsitys siitä mikä on aikuisviihdettä... Varmaan kuvat joissa jotkut suutelee tai halaa on varmaan sitä kuuluisaa eroottista aikuisviihdettä sitten myös. :D


   • kjhkjh

    reikää ei tietenkään työnnetä reikään mutta senhän me kaikki kypsät, provosoitumattomat aikuiset tiesimmekin


   • shadowkiro

    ssssmmoooooootttthhhh, Tajuat varmaan, että tämä on julkinen foorumi? En tykkää siitä että kirjoitat tänne tekstejä joissa väität _minun_ tekevän tuollaisia asioita mistä kirjoitit. Jos olet parikymppinen kuten itse väitit, sinun pitäisi ymmärtää milloin lopettaa tai jättää tietyt asiat kirjoittamatta julkiseksi nettiin foorumille jota kuka tahansa voi tarkastella.

    Nuo sinun kommenttisi käyvät koko ajan asiattomammiksi ja asiattomammiksi. En tiedä mitä oikein yrität mutta olisi vahvasti ok jos käyttäisit mieltäsi askarruttaviin asioihin VTn sivuilla olevaa palautelomaketta sen sijaan että esität täällä salanimellä tuommoisia väittämiä ja teet kommenteissasi selväksi että haluat kaikkien muiden näkevän tarinasi.
    VT sivuilla on asianmukaiset varoitukset pelissä satunnaisesti ilmenevästä sisällöstä, ei ole todellakaan sinun asiasi eikä tehtäväsi tulla tänne foorumille kirjoittelemaan mitään noin rumasti ja väittää tuollaisia asoita, "Kiro tekee sitä ja tätä ja tuota". Oikeasti.
    Lopeta.


   • sssmooottthhhh
    shadowkiro kirjoitti:

    ssssmmoooooootttthhhh, Tajuat varmaan, että tämä on julkinen foorumi? En tykkää siitä että kirjoitat tänne tekstejä joissa väität _minun_ tekevän tuollaisia asioita mistä kirjoitit. Jos olet parikymppinen kuten itse väitit, sinun pitäisi ymmärtää milloin lopettaa tai jättää tietyt asiat kirjoittamatta julkiseksi nettiin foorumille jota kuka tahansa voi tarkastella.

    Nuo sinun kommenttisi käyvät koko ajan asiattomammiksi ja asiattomammiksi. En tiedä mitä oikein yrität mutta olisi vahvasti ok jos käyttäisit mieltäsi askarruttaviin asioihin VTn sivuilla olevaa palautelomaketta sen sijaan että esität täällä salanimellä tuommoisia väittämiä ja teet kommenteissasi selväksi että haluat kaikkien muiden näkevän tarinasi.
    VT sivuilla on asianmukaiset varoitukset pelissä satunnaisesti ilmenevästä sisällöstä, ei ole todellakaan sinun asiasi eikä tehtäväsi tulla tänne foorumille kirjoittelemaan mitään noin rumasti ja väittää tuollaisia asoita, "Kiro tekee sitä ja tätä ja tuota". Oikeasti.
    Lopeta.

    Vieläkään ei ollut puhe roolipelin materiaalista vaan siitä mitä ihmiset off-gamessa linkkailevat. Mutta eihän sillä ole mitään merkitystä koska lapsivirta lastensivuistolta roolipeliisi taitaa kärsiä siitä, että ylläpitäjän tiedetään jakaneen chatissa pornoa. Ja vaikket viime aikoina itse olisi jakanutkaan niin trollit hoitavat sen puolen. Kaikkein parasta on kieltää kaikki ja tulla haukkumaan meikäläinen koko adminjoukon voimiin?

    En kaipaa moraalisaarnaa ihmiseltä, joka ei välitä edes pysyä totuudessa omaa kiiltävää minäkuvaansa hinkatessaan.

    Nyt onkin hyvä hetki lopettaa ennen kuin alan toistaa itseäni. En kuitenkaan saisi vastaukseksi kuin lisää käninää.


   • shadowkiro

    sssmooottthhhh, kuka täällä oikein hinkkaa ja mitä.
    Sinä edelleenkin kirjoittelet täällä anonyymisti törkeyksiäsi, kuvitellen olevasi kovinkin urhoollinen puskista huudellessasi. Edes selkeä viesti "lopeta" ei saa sinua vaikenemaan. Ihan sama miten asiallisesti sinulle vastaan, se ei tuota tulosta.

    VTssä ei toimita kuten kuvailit, ole hyvä ja lakkaa jauhamasta paskaa.


  • Rippe111

   Minua kyllä harmitti VTssä tuo pornojuttu. =( Olin tullut juuri peliin ja kun tulin chattiin niin siellä oli tosi outoa. Puhuttiin kuinka vanhoja ollaan niin sitten kolmas ylläpitäjä alkoi valehtelemaan minulle että on viisi ja kysyi että haluaako joku nähdä hänen koiranpennuistaan kuvia ja linkissä oli homomiehistä pornoa. Se oli outoa ja vaikka tiesin ikärajat niin alkoi ärsyttää kun olin uusi ja huijattiin katsomaan ja sitten ähdin pois kun olin pelannut kaksi peliä hahmollani. Nyt olen erissä roolipelissä ja se on parempi vaikkei olekkaan chätissä vaikka tykkäsin kyllä esim magiasta jota on valkeassataijassa. Mutta ehkä liityn myöhemmin uudestaan en tiedä vielä.

   • shadowkiro

    Tämä "kolmas ylläpitäjä" ei ollut ylläpitäjä laisinkaan, vaan tavallinen pelaaja muiden joukossa ja sai toiminnastaan varoituksen. Sen koommin chatissa ei ole semmoista näkynytkään. ;)

    Kun on iso roolipeli ja siellä on paljon pelaajia, mukaan mahtuu kaikenlaista. Kovin nuorena ei kannata liittyä peliin ja sivuilla onkin varsin näkyvät varoitukset (tosin ne koskevat lähinnä roolitekstien sisältöä).


  • Neilikki_G

   Huomaa kyllä kun lapsilla ja nuorilla jää kotikasvatus tekemättä. Tässäkin on tehty suunnilleen kokonainen viestiketju yhden henkilön mollaamiseksi ja nämä jotka tätä yhtä puolustaa haukutaan mm. rakeiksi. :)

   • sssmmmmooottth

    Minua haukuttiin ensin, ilmeisesti puolustautuminen ja yritys selventää oma hyvin rajallinen näkökulmansa on väärin ja pennuksi haukutuksi tulemista seurannut ärtymys nostetaan kyllä tässäkin kommentissa esiin muttei suinkaan sitä, että kuka alkoi känistä ensin -.-

    Sisälukutaito hukassa, jos minun yksittäinen pornokommenttini paisuu puolenkymmenen henkilön riidaksi siitä kuinka yksityishenkilöä on vainottu v. 2008 lähtien.


  • Neilikki_G

   Sssmmmmooottth,
   Sanoit että Kiron puolella tässä asiassa olevat kirjoittajat "känisivät" ensin ja nyt puolustaudut heitä vastaan. Sehän olit kuitenkin alun alkaen juuri sinä, joka tulit "känisemään" ja kirjoittelemaan törkeyksiä Kirosta tänne foorumille. Täällä tuskin kukaan olisi alkanut "känisemään" yhtään mistään myöskään sinulle, jos keskustelu olisi pidetty asiallisena myös anonyymien kuten sinun osalta. Pornokommentit eivät ole asiallisia kommentteja eivätkä sovi julkisille foorumeille. Jos tämä tilanne olisi ollut aito ja tapahtunut koulun pihalla, sinä olisit ollut se kiusaaja. Se voi tuntua epäoikeudenmukaiselta etteivät muut yhdy tähän pornojuttuusi, mutta niin on viisainta. Toivottavasti sinä ja muut täällä kirjoitellut anonyymit opitte tästä että netissä ei voi kirjoittaa mitä tahansa. Toivon myös että suomi24 sensuroi ilkeät kirjoituksesi mahdollisimman pian, ja että et enää kirjoita vastaavia kirjoituksia millekään foorumille kenestäkään. Netissä usein unohtuu, että ollaan tekemisissä oikeiden ihmisten kanssa. Sinäkin kirjoitit omat tekstisi oikeasta ihmisestä, joka asiallisesti vastaili täällä hänestä kirjoitettuihin törkeyksiin ja puolusti itseään hienosti. Jos saisin tietää että minun 13 ja 16 -vuotiaat tyttöni kirjoittaisivat nettiin asioita mitä täällä on kirjoitettu tästä kirosta, pitäisin heille puhuttelun ja laittaisin heidät pyytämään henkilökohtaisesti anteeksi kaikilta ketä ovat nettikiusanneet.

  • msdsodkoskd

   plz staph xDDD
   Niinkuin joku sanoi, VT:tä rakastaa tai vihaa! Olen ollut mukana pian vuoden enkä usko että olen tippumaisillani kärryiltä vielä vähään aikaan, jos koskaan... Kaikista ongelmista voi kertoa ylläpitäjille ja he ovat kilttejä kun solmivat ongelmiamme ilmaiseksi, kehittävät sivuja, valvovat, lukevat hahmotietoja läpi,... Ja täällä haukutaan surutta. Hankkikaa moraali ja/tai tulkaa kokeilemaan VT:tä itse/uudelleen!

   Kiitokset siis heille!

  • Yöntatti

   Sorge keskustelun nostaminen, mut ei jeebus mitä minulle on taas linkattu xD Joku kaunis imminen pyysi minua kommentoimaan tätä joten~

   Ssssssmmmmoootttthhh Ymmärrän turhatumisesi ja asemasi, mutta kuten yllä ja aikaisemmin sanottu: VT:tä joko vihataan tai rakastetaan tai sitten todetaan "eläinpeli? mitä sviidun väliä?" Siihen en ota mitään kantaa onko tämä aikuisviihdehölmöily miten totta, koska en törmännyt siihen omana aikanani, mutta tämä ylitsevuotava vt:n puolustamisen tarve on sitäkin tutumpi ilmiö. Toistan, en ota kantaa siihen onko tämä juoru totta ja kuka täällä valehtelee ja miten, vaan kommentoin tätä VT:n surullisen kuuluisaa "lynkkausporukkaa", joka on aiemminkin aiheuttanut närää (mutta toisaalta tuonut pelille myös näkyvyyttä).

   Ei kannata olla noille mussuille liian vihainen saati katkeroitua, se nyt vaan on fakta, että tuota peliä on hyvin erilaista pelata aloittelijana/kokemattomana/vt:n kirjoittamattomia sääntöjä tuntematta kuin tuohon tiettyyn bosseen kuuluvana. En nyt sano sitä e:llä alkavaa yhtä sanaa, koska se koetaan melko negatiivisena ja peliä leimaavana, mutta (sanaa kiertäen) tosta pelistä vaan saa eniten irti kun on kokenut ja omistaa hahmon, joka on hyvä ja oikeissa piireissä. En väitä etteikö VT olisi aloittelijaystävällinen, sisään pääsee helposti kun osaa lukea säännöt ja kirjoittaa suomea. Pelin kuuluisa karu pelityyli ei vain sovi kaikille, eikä kovin moni nuorempi aloittelija voi ymmärtää, että missä on oikeasti se vika, kun hahmo toisensa jälkeen kokee enemmän tai vähemmän mukavan kohtalonsa. Pointti: kun VT:ssä saavuttaa tietyn aseman niin siellä on tosi kiva pelata ja näin moni paikkansa saavuttanut on valitettavasti puolustamassa peliä vähän turhankin aggressiivisin keinoin. Ei se tee touhusta reilumpaa, mutta kyseisestä pelistä ei vain kannata keskustella julkisesti. Puolustajat luistavat osalta totuudestaan kaunistelun puolelle, osa luultavasti täysin vahingossa, ja vihaajat ovat samaten lietsomassa omaa sanomaansa kolmannelta kädeltä saaduin juoruin, näin samalla vieden uskottavuuden niiltä, jotka yrittävät saada asiallista kritiikkiä läpi... Enkä sano, että sen kritiikin oikea paikka olisi ollut tämä palsta.

   Ssssmmmoottthille (ja muille kohtalotovereille) voimia ja onnea itselleen sopivan peliseuran etsinnässä.

   ent. VT:läinen

  • Uudelleenliittynyt

   Minäkin tulin nostamaan topaa, pahoitteluni~
   Kommentit tässä topicissa edustavat ääripäitä molemmista suunnista ja poistettujen asiattomien viestien suuri määrä syö uskottavuutta koko keskustelulta. Tämä ketju nähdään ainakin omassa kaveripiirissä ennemmin viihteellisenä nettidraamana kuin informatiivisenä roolipelistä kertovana topicina josta saisi asiallista kritiikkiä tai voisi lukea paikkansa pitävää tietoa pelistä. VTstä eli ketjun aiheesta on tullut omassa topicissaan täysin toissijainen asia ja toivon sydämeni pohjasta ettei kukaan liittymistä harkitseva oikeasti jätä liittymättä peliin tämän ketjun kirjoitusten perusteella. :)

   Pelasin VTssä vuonna 2007 mutta sain bannit tehtyäni kopiopelin. Kyllä, se oli oikea kopiopeli ja banneillani oli hyvä syy. Se oli niitä kultaisia aikoja kun VTssä vielä pystyi saamaan bannit. Palasin viimevuonna ja peli on muuttunut aivan älyttömästi niin käytännöiltään kuin hengeltäänkin, positiiviseen suuntaan. Tämän vuoden aikana pelin rakenteellisia muutoksia on tapahtunut vielä enemmän. En ole törmännyt yhteenkään roolipeliin, johon olisi panostettu niin paljon kuin ValkeaanTaikaan.

   Suosittelen lämpimästi paluuta VTseen, jos olet pelannut siellä viimeksi 2015 tai vielä kauemman aikaa sitten. Peli on kuin kokonaan toinen, enkä ole itse huomannut että siellä olisi tiettyjä piirejä joista Yöntatti puhuu. Ylläpito on selkeästi siirtänyt vastuuta pelin juonten edistämisestä pelaajille ja kiinnittänyt ratkaisuissaan huomiota myös aloittelijoiden mukaan pääsemiseen, ainakin semmoinen fiilis tulee kun seuraa sen pelin uusimpia juonikuvioita.

   Vanhentuneilla tiedoilla ja radikaaleilla syytöksillä tänne kirjoittelevat ex pelaajat eivät valitettavasti pysty muuhun kuin nolaamaan omat anonyymit itsensä. Kannattaa oikeasti tulla katsomaan peliä nykyisellään ja kirjoittaa oikea asiallinen kritiikki tai arvostelu sitten oikealla nimimerkillään. Se on paljon reilumpaa myös ylläpitoa kohtaan, ellei anonyymien tarkoitus ole sitten oikeasti olla ilkeitä nimenomaan ylläpidolle, heillehän näistä tänne kirjoitetuista niin kutsutuista "palautteista" on eniten haittaa.

   Anonyymi "kritiikki" ilman mitään positiivista ei anna asiallista saati vakavasti otettavaa kuvaa kirjoittajastaan.

   • Uudelleenliittynyt

    Tämä on nyt tuplapostaus, mutta lisään vielä Yöntatin viestiin, että mistään roolipelistä ei kylläkään pitäisi tehdä julkista keskusteluketjua johon anonyymit voivat kirjoittaa. Ensimmäiset postit on tehty tänne vuonna 2008, en tiedä yhtäkään muuta peliä josta olisi olemassa tällainen ketju vaikka olen nähnyt kymmenvuotisen pelihistoriani aikana
    1. Pelejä joiden julkisissa youtubevideoissa ja foorumeilla on pelaajien piirtämää pornoa ja hahmojen raiskauskuvia todella runsaissa määrin, esim. Colordogs
    2. Pelejä joissa pelataan raakaa ja suoraa pornoa kaikkien pelaajien nähtäville, esim. Zinger, Cilya, Jääsaari, Insomnia... You name it. Foorumipeleissä vielä yleisempää!
    3. Pelejä joissa hahmojen seksin harrastusta rajoitetaan, esimerkiksi koiraeläinten on pakko jäädä kiinni toisiinsa parittelun jälkeen, esim. Suden Usva.
    4. Pelejä joissa ylläpito rajoittaa pelaamista ja toimii kuninkaana estäen kirjoittamasta roolitekstejä jos ei ole itse paikalla, säännöissä voidaan kieltää ylläpidon hoputtaminen ja ylläpito on oikeasti pelottava jumalolento, johon ei saa ottaa yhteyttä tai kontaktia.

    ValkeassaTaiassa ei ole mitään tällaista ja jos sinne on j_o_s_k_u_s linkitetty joku eroottinen aikuisviihdekuva vuosikausia sitten yksittäistapauksena, en pitäisi sitä mitenkään hirvittävän vakavana ja tällaista kohua vaativana asiana, jossa jonkun anonyymin smoooothin täytyy yrittää vinkkailla uusia pelaajia olemaan liittymästä jos ovat alle 16v. ValkeaaTaikaa on kaikenlaisen eroottisen materiaalin suhteen netin yleisiin peruspeleihin verrattuna harvinaisen puhdas peli sisältönsä puolesta.

    Kutsukaa tätä sokeaksi puolustamiseksi tai miksi tahansa, mutta faktojen pitäisi olla kunnossa kun tullaan antamaan kritiikkiä, jos sitä ei osata mennä antamaan oikeaan paikkaan; roolipelin sivujen palautelomakkeeseen.


   • Uudelleenliittynyt

    Anteeksi, haluan VIELÄ lisätä, että jokaisessa pelissä tapahtuu kähinöitä eivätkä kaikki pelikerrat voi olla onnistuneita. Eivät ainakaan chatropessa jos pelaat aktiivisesti. On turha leimata koko peliä paskaksi muutoman myttyyn menneen pelikerran vuoksi.
    Ylläpidolta voi aina kysyä apua pelaamiseen, VTssä he ovat ystävällisiä, auttavaisia ja kannustavia.


   • Yöntatti

    ^ Myönnän, että omasta pelaamisestani on useampi vuosi, enkä ole tietoinen nykytilanteesta. Tekstini perustui silloiseen pitkään vallinneeseen tilanteeseen. Kannattaa ehdottomasti käydä kokeilemassa itse, avoimin mielin, tuota peliä, se on helppoa ja vaivatonta ja sisään pääsee nopeasti myös pelillisesti. Tai näin siis ainakin ennen, enkä ymmärrä miksi asia olisi muuttunut siitä. Jos ei nappaa niin kyllä sieltä pääsee pois. xD


  • Blumjina

   Mun kaverin hahmo tapettiin Suden Usvassa työntämällä sen vagina täyteen teräviä kiviä, sen teki ko. pelin ylläpidon hahmot. ValkeassaTaiassa ei oo IKINÄ tapahtunut sellasta minun silmien alla ja olen ollut pelissä mukana 5v 2kk ja 29 päivää. Minusta on kiintoisaa että VTn ylläpidon tarvitsee tyyliin aivastaa, niin siitä on täällä "kritiikkiä" et YP huutaa pelaajille ja kohtelee niitä huonosti. Ainakaan VTssä kukaan ei tapa kenenkään hahmoa vaginan kautta. :'DDDDD

   • Julius___

    Suden Usvassa ylläpito on muutenkin t-o-d-e-l-l-a tylyä. Kun puhun tylystä, tarkoitan sitä liioittelematta ja kirjaimellisesti. Erosin Suden Usvasta koska siellä ei puhuttu muusta kuin ankoista, teestä ja ainoa hetki jolloin sinut huomioitiin oli kun saavuit paikalle. En päässyt tiiviin kaveripiirin keskusteluihin mukaan ollenkaan. Taini-iän juuri ylittänyt ylläpito Suden Usvassa halusi myös kovasti korostaa kuinka heidän kirjoitusvirheitä suoltavat pelikumppaninsa ovat kaikki yli 16v. YP SU:ssa on itseään täynnä ja epätasapainossa, toinen on nössö nyhverö eikä saa mitään aikaan ja toinen nyrpistelee heti nenäänsä ja laittaa chattiin närkästystä ilmaisevia hymiöitä tai huomiota kerjääviä tilapäivityksiä elämästään, mikäli keskusteluaihe on eksynyt pois hänestä ja hänen elämästään. Jos olet uusi pelaaja ja kysyt apua, saat epämääräisiä, ympäripyöreitä vastauksia, lisäksi sinua pidetään avoimesti tyhmänä ja ylläpidon nyrpistynyt käytös sinua kohtaan ei ole mitenkään läpinäkyvää kun kysyt tarkentavia kysymyksiä......

    Valkean Taian paljon parjattu Kiro on super kiva edellä mainittujen muiden ropsujen helmiin verrattuna.


   • Räksyttävä_rakkikoira
    Kuurankukkah kirjoitti:

    Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

    Ja toi ei oo vaan se yks rooli, Zingerissä vilisee kirosanat oikeesti tiheeseen...


   • drgdgr
    Räksyttävä_rakkikoira kirjoitti:

    Ja toi ei oo vaan se yks rooli, Zingerissä vilisee kirosanat oikeesti tiheeseen...

    Well, siellä on Se Yksi Hahmo, joka purkaa raivonsa verbaalisesti kirosanoina. Kuvankaappauksesta on kätevästi rajattu pois Liviatarin etukäteisvaroitukset ja pahoittelut hahmonsa poikkeuksellisen vulgääristä kielestä. Samoin kuin pelin konteksti jää täysin epäselväksi.


   • ex-Zingeriläinen
    drgdgr kirjoitti:

    Well, siellä on Se Yksi Hahmo, joka purkaa raivonsa verbaalisesti kirosanoina. Kuvankaappauksesta on kätevästi rajattu pois Liviatarin etukäteisvaroitukset ja pahoittelut hahmonsa poikkeuksellisen vulgääristä kielestä. Samoin kuin pelin konteksti jää täysin epäselväksi.

    "Vain yksi hahmo" sanot. Ahahaha!
    Olen kyllä nähnyt kaikki kiroilut, pornopelinne ja pennun raiskauspelit !!!!!, se teidän Zingerinne on kyllä yksi jäätävä mesta. :DDD

    Jo pelinne ETUSIVULTA näkee mikä meno siellä on. Hahmojen lainatut puheet pyörii siellä ja tässä muutama otanta:
    http://oi64.tinypic.com/5bw5g8.jpg

    "Vain yksi hahmo", sanot..... Vieläkin!? :DDDD


   • Muksu2

    Joo en ole ollut Zingerissä koskaan mutta sivuilla kyllä käynyt ja on kyllä jokseenkin törkyistä ja paljonpuhuvaa että ylläpito on halunnut laittaa oikein esimerkkilainauksiksi tuommoista kamaa...


   • MuuttiSinne
    Muksu2 kirjoitti:

    Joo en ole ollut Zingerissä koskaan mutta sivuilla kyllä käynyt ja on kyllä jokseenkin törkyistä ja paljonpuhuvaa että ylläpito on halunnut laittaa oikein esimerkkilainauksiksi tuommoista kamaa...

    Haukut pelaajaa, joka on jättänyt Zingerin ja vaikuttaa nykyään vain VT:ssä :D


   • parempaakintekemistä
    MuuttiSinne kirjoitti:

    Haukut pelaajaa, joka on jättänyt Zingerin ja vaikuttaa nykyään vain VT:ssä :D

    Jätä nuo omaan arvoonsa. Piikittelevät selvästi suurempaa pienten pelien joukkoa ja yrittävät saada edes jonkun provosoitumaan. Trollailu loppuisi, jos kukaan ei ole "viihdyttävä".


   • exVTläinen

    Zingerissä oli kiva pelata niin pitkään kun siellä oli pelattavaa. Nyt se on ihan kuollu mesta. VTstäkin lähdin kun siellä ei enää saa pelata sellasta hahmojen välistä juttuu kun haluisin ja nyt mietin pitäskö perustaa oma peli jonka ikäraja on K 21 ja silti varmaan joku tulis itkemään siitä tänne tai tekis siitä jopa oman keskustelun tai vittuilemaan mulle kun oon ite alle 21.

    Herää kysymys: MITÄ ropeissa ylipäätään saa enää pelata ja piirtää?!?
    Mitä jos mä haluun pelata sitä "pornoo"?? Se oli musta hauskaa.
    Ja näin btw mä myös henk. koht. en välitä mistään pornokuvista oon FurAffinityssä ja siellä näkee paljo pahempaa. Se "porno" mistä joku nillittäjäpentu Rippe111 täällä topikissa puhuu ei ees ollu pornoo vaan joku frame jostain mangasta jossa kaks miestä makaa päällekäin muttei pane. Nillittäjäpennut vois pysyy poissa noista paremmista ropeista ettei pilais niitä meiltä muilta.

    Jos aktivoitte Zingerin tuun sinne takas, tai jos ShadowKiro vaikka lopettas Saippuakuplansa kans lapsiystävällisen ylläpidon K-16 RoPessaan olisin enemmän kun ilonen ja voisin tulla takas sinnekin.


   • Liviatar
    Kuurankukkah kirjoitti:

    Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

    Minä olen tosiaan se törkysuinen pelaaja, joka tämän kyseisen Zingeristä linkatun roolin on kirjoittanut. Kyllä, myönnän täysin, että kielenkäyttöni kyseisellä hahmolla on naurettavan sekä erittäin epäsopivan rumaa, eikä kenenkään täytyisi ottaa siitä mallia saati saada siitä vaikutteita. En kuitenkaan koe reiluksi sitä, että kuvasta on rajattu roolia edeltävät pahoitteluni ja varoitukseni siitä, että rooli sisältää _erittäin vahvaa kielenkäyttöä_, eikä sitä kannata lukea mikäli kokee kirosanat häiritseviksi. Varoitan suuresta kiroilun määrästä AINA kyseisen hahmon roolien alussa, kun se on tarpeen.

    Hahmoni omaa todella häiritsevän, irstaan puhetyylin, mutta sellaiseksi olen sen luonutkin. Neljä viidestä hahmostani ei ole sanonut edes h*lvetin tai p*rkeleen kaltaisia voimasanoja pelin puolella, joten kielenkäyttö on täysin hahmokohtaista.
    Olen kuitenkin itsekin noteerannut mainitsemanne kasvavan kiroilun määrän, joka johtuu todennäköisesti myös hahmoni vaikutuksen johdosta, ja etenkin tämän jälkeen koen siitä huomauttamisen pelaajille entistä tärkeämmäksi. Tunnustan kyseisen hahmoni kielenkäytön lapsellisen rivoksi sekä vastuuttomaksi etenkin kuuluessani valvojatiimiin ja toimiessani täten automaattisesti esimerkkinä. Pyrin vastaisuudessa varoittamaan roolini epäsopivasta kielenkäytöstä entistä suuremmin ja otan kiroiluaiheen puheeksi Zingerin pelaajakunnan kanssa, jotta ryhmä voi kommentoida omia mielipiteitään kyseiseen asiaan ja sen häiritsevyyteen. Kiroiluttomuutta tai täyttä sensuuria en kuitenkaan voi luvata, sillä vaikka itse siistisin hahmoni tekstiä, on muilla pelaajilla silti moiseen täydet vapaudet.

    Kyllä, Zingerin sivuilta voi jo nähdä esimerkkiä kielenkäytöstä, jota peleissä esiintyy. Kirosanat eivät kuitenkaan ole peleissä kielletty. Haluamme antaa sivuilla pelaajillemme realistisen kuvan roolipelimme sisällöstä, jottei tulisi tällaisia tapauksia, joissa pelaaja on pahoittanut mielensä arvaamattomasta pelitekstistä. Mikäli esimerkkiteksteihin on tuon verran huomiota kiinnittänyt, on varmasti tajunnut, ettei Zingerin kielenkäyttö ole puhdasta. Sivuillakin lukee; "Roolipelissä esiintyy toisinaan K18 tapahtumia, joista ei varoiteta erikseen. Omalla vastuulla siis!", viimeistään tämän luettuaan täytyisi ymmärtää, että jos et koe olevasi valmis lukemaan kyseenalaista sisältöä, ei Zinger ehkä ole paikkasi.

    Olen pahoillani, mikäli Zingerin sisältö ei olekaan ollut mieleistä, mutta ei tästä selän takana piikittelystäkään hyvä maku suuhun jää. Kurjaa, että juuri oma lapsellinen nollan prosentin panostuksella kyhätty kiroiluroolini oli juuri se, joka joutui esimerkiksi. Koen Zingerin ja sen pelaajakunnan kyseistä roolia tasokkaammaksi, mutta niinhän se valitettavasti on, että tällaisilla juttelupalstoilla vain miinuspuolet tulevat esiin.

    On valitettavaa, mikäli roolipelimme ei yrityksestään huolimatta ilmeisesti ollutkaan se mieltymyksiänne saati odotuksianne vastaava peli. Onneksi netti on kuitenkin pullollaan erilaisia ja -tyylisiä roolipelejä, joista valita mieleisensä. Eihän jokainen kaikille sovi, eikä Zingerkään - tai palstalla paljon puhuttu VT - voi pystyä jokaisen suomalaisen roolipelaajan miellyttämiseen.


   • TrolletiTrol
    parempaakintekemistä kirjoitti:

    Jätä nuo omaan arvoonsa. Piikittelevät selvästi suurempaa pienten pelien joukkoa ja yrittävät saada edes jonkun provosoitumaan. Trollailu loppuisi, jos kukaan ei ole "viihdyttävä".

    Joo kun ei VTstä saa enää mitään irti niin pitää mennä muualle lypsämään. Toistaiseksi olette kyllä olleet todella viihdyttäviä.

    PORNOAAAAAAAA


  • lolSU

   No hei suden usvassahan on tunnetusti oikein pesiytyneenä kaikki vtstä paskaa levittävät ihmiset. Ei oo siis mikään yllätys, piipahdin siellä tovin joskus muutama kuukausi sitten ja heti sain riesoikseni jonkun randomin kyselemään vt juttuja kun tulin maininneeksi että pelasin siellä joskus. Kovasti koetettiin saada mukaan jauhamiseen jo heti ensimmäisenä päivänä pelissä että joo'o. Tosi asiallista. :D että sinne vaan, todellakin tiedän mistä todnäk nämäkin katkerat räkyttäjät tulevat...

  • gfhjgfhgjy

   Jaa-a, roolipelimaailmassa ei kärkykään enää pelkkiä henkilökohtaisia hatereita, vaan oma trollien alakulttuurinsa.

   Kyllä, minunkin peliini on tultu ovet paukkuen jauhamaan paskea muista roolipeleistä, kyselty "mielipiteitä" ja kadottu noloina, kun on ystävällisesti kerrottu, että trolli on tullut chattiin linkkailemaan fail kuvankaappauksia SAMASTA ropesta, jonka chatissa juuri silloin kurmotti.

   • 2at3

    On ikävää jos tämän ketjun mukainen VTseen kohdistunut trendi alkaa laajenemaan muihinkin peleihin, että etsimällä etsitään aiheita mistä jauhaa anonyymisti paskaa suomi24 kaltaisilla foorumeilla ja kärkytään muita... Tietenkään ei ole oikein että VTstäkään on kirjoitettu tänne tämmöistä, peli kuitenkin on kestänyt sen ihan hyvin kokeneen ylläpitonsa ansiosta, mutta monissa muissa chattipeleissä on kokemattomia ja nuoria ylläpitäjiä. Toivottavasit näille anonyymitrolleille on tehtävissä jotain jotta roolipelien vainoaminen saadaan loppumaan.


   • 2at3

    Meinaan vain sitä tuolla edellisellä viestilläni että nuorempi ylläpitäjä voisi traumatisoitua tällaisesta tuntemattomista tahoista pursuavasta nettivihasta, jos ei osaa käsitellä sitä... Voisivat kyllä kaikki trollit ja täällä kirjoittelevat vähän mennä itseensä ja miettiä mitä ovat kirjoitelleet.


   • eipitäisireagoida

    Näemmä laajentui jo.


   • exVTläinen

    Olis kiva tietää missä helvetissä nää inisijät täällä itse pelaa jos joku VT meno oli niiiiiiiin hirveetä. Mun mielestä se oli just parasta.

    Mua vituttaa jos kaikki ropet muuttuu näiden tapausten takia tylsiks ja latteiks paskoiks joissa ei enää oo mitään koska sinne saattaa liittyä myös alle 16v kersoi jotka saa traumoja. Miks vitus ne liittyy sinne traumatisoimaan itseensä kun sivuilla on varotukset ja sinne ei ees pääse jos ei hyväksy sitä paskaa jossa lukee et saattaa esiintyä alle 16v sopivaa materiaalia.

    Sit ne tulee trolleina tänne ja menee muuallekin itkemään ja levittämään paskaa ja kaikki hyvät pelit lopettaa olemasta hyviä.

    VITUTTAA!!!!!!


  • EntinenVTläinen

   Mun mielestä on tyhmää et ylipäätään tällasta keskustelua käydään, MISTÄÄN PELISTÄ. Sisältäen VTn.

   Halusi Smoooth tai muut trollit täällä tai ei, niin fakta on että kyllä ne "eroottiset" roolit ja muu maustaa roolipelejä ja mitä sitten jos niistä piirretään kuvia ja entä sitten vaikka välillä olis kiroilua rooleissa??? Jos mitään näistä ei ikinä olis ropeissa, siitä tulis tosi tylsää. Varsinkin jos sivuilla on asianmukaset varotukset ihan selkeesti esillä en näe miks niissä peleissä ei vois olla noita juttuja.

   Kyse on kuitenkin VAIN fantasia eläimistä. Disney eläimistä.

   Siinä vaiheessa kun VTssä kiellettiin kiroilu, "pornon pelaaminen" ja muu hahmojen välinen vähänkään tiiviimpi kanssakäyminen minusta tuli entinen pelaaja ja odotan että siellä palataan takaisin vanhaan menoon ja meiniinkiin jolloin hahmojen romanttiset suhteet sai kukoistaa eikä romantiikkaa tarvinnut sensuroida tai typistää pariin rooliviestiin.

   • Jaapasjaa

    VTssä kylläkin saa pelata "pornoa" mutta ei monien viestien verran eikä liian yksityiskohtaisesti. Jos olet se pelaja joka veti herneen nenään kun Kiro sanoi sinulle etteivät 4h putkeen kestäneen kymmenien paritteluviestien pelit olleet ok VTssä ja että voisit pelata välillä jotain muutakin niin lol.


  • Keguli

   Pakko tuohon Kiron vainoamispaskaan sanoa yks juttu. Kaikki vtssä tietää että toinen ypeistä eli Saippuakupla on ollu joskus bannattuna sieltä ihan aiheellisesti ja se on saanu palata myöhemmin ja öö tullu ylläpitäjäksikin että siinä teille anteeksiantamatonta Kiroa ja sitä miten se mukamas vainoaa kaikkia. Minä pelaan vtssä ja aijon pelata vielä kauan, vt on legenda.

  • Nappisjee

   Herää kysymys. Tarvitseeko sen ylläpitäjänkään nyt ihan kaikkee sietää. Täällä on sellasta tekstiä joltain ex. pelaajilta että voin kuvitella miten YP:llä on ollu kädet täynnä työtä niiden ihmisten kans jo pelkästään kun ne oli siellä pelissä.
   Nyt kun ne on poissa sieltä ne jatkaa ongelmien aiheuttamista tällasten kirjotusten muodossa.

   En kyllä menis ValkaaTaikaa tai Kiroo syyttämään näistä mitä täällä on syytetty...

  • Elasha

   Kiro näkee todella paljon vaivaa koko sivuston ylläpitoon ja kehittämiseen. Lisäksi Kiro on aivan mahtavan kannustava ja neuvoo paljon.

   Eikä porno oikeasti ole kovin sivistynyttä luettavaa mikäli sitä on koko ajan. Jos tekee pornoa mieli niin niille on ihan omat sivustonsa ;)

   haters gonna hate. Go Kiro!! <3<3

   • Nostetaanpasittenvielä

    Kiitos, kun teillä ei ole alkeellisintakaan pelisilmää trollien suhteen. Tiedätkö, mikä on ratkaisu trolliongelmaan? Vastaus ei ole henkilöpalvonta.


   • StarFuckingDom
    Nostetaanpasittenvielä kirjoitti:

    Kiitos, kun teillä ei ole alkeellisintakaan pelisilmää trollien suhteen. Tiedätkö, mikä on ratkaisu trolliongelmaan? Vastaus ei ole henkilöpalvonta.

    Well, aren't you a star... Entä jos Elasha kertoi vain mielipiteensä Kirosta sen kummempaa henkilöpalvontaa harjoittamatta. Kadettaako?


  • sssmooottthhhh

   Ja Kirostako ei sais kirjottaa mitään negatiivistä nettiin? Heti alkaa käninä ja ylistys.

   • Buuuuu

    Kenestäkään ei saa kirjoittaa mitään negatiivistä nettiin. Lopeta känisemästä senkin katkera pullapylly.


   • Jovuodesta97
    Buuuuu kirjoitti:

    Kenestäkään ei saa kirjoittaa mitään negatiivistä nettiin. Lopeta känisemästä senkin katkera pullapylly.

    Peliä ja ihmisiä piikitellään, koska se saa ihQuja peppukipeitä trollattavia syöksymään keskusteluun ja yksi multinicci voi viihdyttää itseään päiväkaudet yhdelläkin typeryksellä.

    VT:n ongelma ei ole yp, vaan nämä itsehillintäongelmaiset trollien maalitaulut :D


   • Tatjanka

    Surullisinta on että näistä trolleista suurin osa oli alun perin ihan tosissaan juttujensa kanssa...
    Nyt kun ketju meni laajemmalle ja heidän tekstinsä tulkittiin trollaukseksi, asiat alkoivat mennä mielenkiintoisiksi. :'DDD


  • Punska

   plaa plaa plaa kaikki ootte siis ihan sikoja miksi haukutaan sitä pelii kun se on niin IHQU BBQ-peli jossa grillataan jokainen hahmo elävältä muahhhaaahhhss siis ihan oikeesti oon pelannut VihaistaTaitoa jo jtn 7 vuotta ja oon suht koht varma siitä että nää pullapöksyt ei puhu totta kyllä niitä porno kuvia chattiin linkiteltiin mutta se on menneen talven lumia joten ei sillä ole enää mitään sijaa kyseisessä pelissä. Peli on muuttunut alkuajoistaan hyvin paljon ja se on paljon parempi kuin silloin aluksi ihan amatöörimaisena ja pikkumaisena V*itun pelinä jossa vaan tapettiin ja sarjamurhattiin näitä ns susia jotka ovat tooooosi typeriä en siis tykkää vaaleasta taiasta hitusen vertaa ennäääään se on siis niin sikamahtava peli!! shadow kiro on paras ylläpitäjä ikin ja se on niin iloinen ja auttavainen ja tunnen se IRL siis oikeeeeestiih se on niin hirvee siellä on pornoa aikuiviihdettä s***iä ja kaikkkeee sikamahtavaa paras peli ikinä!!

   • whatTheActualFuck

    ValkeaaTaikaa trollaavat selvästi luovuttivat ja vetävät koko juttunsa nyt överiksi.


  • DashieRain

   Heissan! Olen vähän laiska, joten en kirjoita tähän mitään! ^^

  • BlabberJack

   ValkeaaTaikaa on paras peli missä olen pelannut.

  • ulkopuoliseksijäänyt

   Itse liityin peliin jokin aika sitten ja voin sanoa, että petyin.
   Ylläpitäjät ottivat kyllä hyvin vastaan, mutta muut pelajaat...
   Heistä ei voi sanoa samaa. Moni sanoi heti, että ei halua pelata aloittelijan/uuden tulokkaan kanssa, koska se on tylsää.

   Kävin sivuilla aktiivisesti useaan otteeseen kysymässä peliseuraa, mutta sain aina kieltävän vastauksen tai sitten en vastausta ollenkaan - mikä on minusta jo aika törkeää.

   Kaiken huippu oli kuitenkin se, että kun kysyin jota kuta pelaamaan sain vastaukseksi "en jaksa nyt pelata." Okei, ei siinä mitään, mutta hetken kuluttua kun toinen pelaaja pyysi hahmolleen seuraa syöksyi tämä kyseinen henkilö heti ensimmäisten joukossa paikalle.

   Voin suoraan sanoa, että tunsin oloni erittäin ulkopuoliseksi.
   Sivustoon on nähty paljon vaivaa, joten harmittaa sanoa tämä, mutta en suosittele liittymään. Odotin peliltä niin paljon enemmän.

   • shadowkiro

    En ymmärrä mistä puhut koska VTssä kannustetaan pelaamaan uusien vasta saapuneiden kanssa jotta ensimmäisissä peleissä kukaan ei jäisi ilman seuraa ja jos siellä havaittaisi jonkun pelaajan syrjivän uusia ihan näkyvin ja selkein elkein, siitä kyllä huomautettaisiin ihan yhtä selkeästi ja näkyvästi tälle syrjijälle. Kaikki uudet pelaajat toivotetaan tervetulleeksi pitkien tervetulolitanjoiden kera kun nämä saapuvat chattiin ja pelissä pyritään katsomaan että uusi pelaaja saa seuraa.

    Olisi ihan mielenkiintoista tietää milloin liityit, millä nimimerkillä ja millä hahmolla, ja kuka pelaaja sinulle sanoi ettei suostu pelaamaan uusien pelaajien kanssa.
    Meille VTn ylläpidossa ei nimittäin ainakaan ole kertaakaan tultu sanomaan tämmöisestä kohtelusta, vaikka edelleen, olemme pelissä juuri sitä varten että tällaisista asioista kerrotaan siellä itse pelissä jotta ongelma voidaan ratkaista ,eikä anonyymisti ympäripyöreästi täällä foorumilla niin, että jutusta tulee keksitty maku.


  • Kaanoni

   http://sokeayksisarvinen.blogspot.fi/2016/03/valkeaa-taikaa-arvostelu.html

   Kappas, VT on ja elää edelleen ja on saanut kivan arvostelunkin. Minä muistan VTn vuodelta 2009, nostalgia... Enää en roolipelaa mutta olipa ilo törmätä taas sattumalta VT-juttuihin ja nähdä uudistuneet upeat sivutkin. VT oli kovin erilainen silloin kun itse pelasin, vaikken pitänyt sitä silloinkaan mitenkään "aloittelijoille hankalana" niin kyllä nykyVT vaikuttaa miellyttävämmältä paikalta pelata. Pitäkää juttu kulkemassa!

   • PelkätKirjankannet

    Pintapuolinen, kritiikitön ensivaikutelmakuvaus lähinnä sivun ulkoasusta ei ole "peliarvostelu". Ei oikeita pelejäkään arvostella vain grafiikan ja kivan päävalikon perusteella. Ne pelataan läpi ja arvioidaan pelimaailman laajuutta, bugeja, pelimekaniikkaa, juonta (jos on) jne.

    Ei sillä että kukaan olisi IKINÄ oikeasti kirjoittanut arvostelua tekstipohjaisesta roolipelistä. Tämäkin on oikeasti pelkkä esittely.


   • ArvosteluTrailerista

    Yleisesti olen sitä mieltä, että jos haluaa selvästikin pelkästään ylläpitää nettisivuja, niin tekee sitten sen virtuaalitallin tai listaussivun, eikä roolipeliä. Mutta että arvostelu... Tekstin perusteella näyttäisi, että sivun on tehnyt joku joka ei ole vielä itse sisäistänyt koko roolipelaamisen ydintä saati tunnista fropen pelillisesti tärkeitä asioita (tai sitten näistä ei kirjoiteta jostain syystä). Kuten tässä valkeaa taikaa koskevassa arvostelussa todetaan ettei pelaajalla ole edes aikaa aktiiviseen chattiroolipeliin, joten miten olisikaan onnistunut koko testaus. Sitten tosin tyhmyyttäni kurkkasin etusivulle, että kirjoittaja on itsekin nimeltämainitsemattomien fropejen ylläpidossa... joka nostaa useamman skeptisen kysymyksen.

    Kukaan ei ole kuitenkaan seppä syntyessään, toivottavasti tämä Sokea yksisarvinen osaa ottaa myös itse vastaan rakentavaa kritiikkiä ja kehittyy harrastuksessaan. Itse ainakin lukisin, jos löytyisi joku suomen ropeista aidosti ja puolueettomasti kirjoittava bloggaaja. (Linkkiä kiitos, jos joku tietää)


   • Friskies-Serti
    ArvosteluTrailerista kirjoitti:

    Yleisesti olen sitä mieltä, että jos haluaa selvästikin pelkästään ylläpitää nettisivuja, niin tekee sitten sen virtuaalitallin tai listaussivun, eikä roolipeliä. Mutta että arvostelu... Tekstin perusteella näyttäisi, että sivun on tehnyt joku joka ei ole vielä itse sisäistänyt koko roolipelaamisen ydintä saati tunnista fropen pelillisesti tärkeitä asioita (tai sitten näistä ei kirjoiteta jostain syystä). Kuten tässä valkeaa taikaa koskevassa arvostelussa todetaan ettei pelaajalla ole edes aikaa aktiiviseen chattiroolipeliin, joten miten olisikaan onnistunut koko testaus. Sitten tosin tyhmyyttäni kurkkasin etusivulle, että kirjoittaja on itsekin nimeltämainitsemattomien fropejen ylläpidossa... joka nostaa useamman skeptisen kysymyksen.

    Kukaan ei ole kuitenkaan seppä syntyessään, toivottavasti tämä Sokea yksisarvinen osaa ottaa myös itse vastaan rakentavaa kritiikkiä ja kehittyy harrastuksessaan. Itse ainakin lukisin, jos löytyisi joku suomen ropeista aidosti ja puolueettomasti kirjoittava bloggaaja. (Linkkiä kiitos, jos joku tietää)

    Yritätkö väittää ettei yksi aktiivisimmista roolipelipiireissä mukana olevista henkilöistä ole oikea yksilö tutustumaan peliin, sen sisältöön ja toimintaan? Vai yritätkö väittää että oikeasti arvostelijan kuuluisi pelata jatkuvasti muuttuvassa, uudistuvassa ja kehittyvässä pelissä vuosikausia voidakseen kirjoittaa arvostelun?
    VTn kaltaisen pelin maailman sisäistäminen ei nimittäin onnistu sivut lukemalla eikä pari kertaa chattiin kirjautumalla. Pelin sisäinen maailma kirjoittamattomine sääntöineen ja rikkaasti elävine sivujuonineen ja käytäntöineen avautuu vasta pidempään kestäneen aktiivisen pelaamisen jälkeen.
    On aika paljon vaadittu jos noin suurta peliä pitäisi arvostella vielä niinkin että joku oin siellä pelaaja. VTssä jokainen päivä on erilainen ja siellä tapahtuu koko ajan jotakin niin pelaajien keskuudessa kuin itse pelissäkin. Koetapa siinä sitten antaa "puolueetonta arvostelua". Mitä se ikinä tarkoittaakaan... ;)


   • ArvosteluTrailerista

    Onhan se paljon vaadittu ja vielä ilmaiseksikin pitäisi tehdä, mutta tekee sitten peliesittelyjä, jos ei halua tuhlata tommoseen aikaan. Minusta valkeaa taikaa -tyyppisen pelin arvostelussa on jopa se etu, että pelitahti on siellä nopeaa ja siihen pääsee hyvinkin nopeasti kiinni, kuin jos vertaa foorumilla hitaaaaaaasti eteneviin peleihin. 1-2 kuukautta valkeassa taiassa aktiivista pelaamista, niin kyllä siinä osaisi arvioida ihan eri tavalla pelillistä toimivuutta, kun foorumipuolella sama vaatisi ainakin sen puolen vuoden, vaikka voihan sitä aina oikaista ja todeta jo suoraan, että pelin tahti on liian verkkainen, että arviointi olisi mahdollista.

    Että on kova työ. En ikinä kuvittelisikaan itse toimivani onnistuneesti samaan aikaan pelin ylläpitäjänä ja kirjoittavani peliarvosteluja, elääkin pitäis.

    "Ei sillä että kukaan olisi IKINÄ oikeasti kirjoittanut arvostelua tekstipohjaisesta roolipelistä. Tämäkin on oikeasti pelkkä esittely."

    Miksei sitten esittelyjä? Mikä häpeä siinä on? Tai tekee "nettisivuarvosteluja" jossa voi sitten juuri kommentoida otsikon kontrastia ja fontin luettavuutta. Ei ole kukaan pakottanut tekemään roolipeliarvosteluja.


   • Puputti

    ArvosteluTrailerista// Jos et pitänyt sokean yksisarvisen arvostelusta, tee itse "parempi" ja "puolueettomampi".
    En ymmärrä kuinka on mahdollista tehdä puolueettomampi arvostelu pelistä kuin että ei ole aiempaa kokemusta ko. pelistä tai edes sen pelin tyypistä //chat\\ laisinkaan.

    Vai tarkoitatko sittenkin että yksisarvisen olisi pitänyt istua tuntikausia VT chatissa tarkkailemassa kaikkea mitä siellä tapahtuu ja raportoida jokainen tapahtuva asia pelaajien keskuudessa ja pelissä omaan arvostelulappuunsa? Kuten Friskies-Serti sanoi edellisissä viesteissä, peli on laaja ja siellä tapahtuu ihan koko ajan jotain, kaikki tapahtuvat asiat eivät ole positiivisia vaikka peli pyritään pitämään positiivisena ja monilta aihepiireiltään neutraalina. Tunnissa saattaa tulla sata viestiä chattiin. Se vaatisi melkoisen intensiivistä tarkkailua. ;-)
    Jo pelkistä sivuista sai noin pitkän arvostelun. Jos chatin ilmapiiri ja siellä tapahtuneet asiat otettaisi mukaan -> niitä tulee tunnissa koko ajan -> pelaajia on paikalla liki 24h/vuorokaudessa -> Kuinka pitkä arvostelusta olisi tullut jo pelkän päivän perusteella?? 1-2kk on aika positiivinen arvio pelin maailman syvempiin osiin pääsemiseksi ja vaatii pelaajalta oikeita pelivalintoja, mutta hyvä juttu jos se onnistuu foorumitahdilla noin. :-)


   • ArvosteluTrailerista

    Juuri näin, jos huomauttaa että porakonearvostelussa on puhuttu vain ulkonäköseikoista ja siitä, kuinka kivasti se sopii hyllylle, niin ehdottomasti huomauttajan pitää tehdä parempi porakonearvostelu itse, muuten pitää olla ihan hiljaa.

    En missään vaiheessa sanonut, että sokea yksisarvinen olisi ollut puolueellinen, että siitäkö teidän kenkiä kiristää? Yleisesti sanoin, että puolueettomuus on oleellinen osa arvostelua, kuten täälläkin suomi24 sivulta näkee, että osalla ihmisillä tämä ei ole hallussa. Tätä peliä haukutaan juoruihin perustuen, mutta puolustavat osapuolet yhtä lailla näkevät/tuovat esiin puoli totuutta. Sokea yksisarvinen on suoriutunut minusta tässä puolueettomuudessa ihan hyvin, mutta ei se yksin tee esittelystä arvostelua. Varsinkin jos arvostelut on kuitenkin tarkoitettu ihmisille, jotka harkitsevat tai etsivät itselleen uutta peliä, niin tuosta on yhtä paljon hyötyä kuin porakoneen värin kehumisesta, kun pitäisi talo remontoida. Jokainen kyllä näkee itsekin Valkean taian sivuille mennessä, että niihin on laitettu aikaa, vaivaa ja varmaan rahaakin. Samoin esim kaikki tekniset tiedot on hyvin esillä siellä.

    En ymmärrä miten raportointi liittyy asiaan, tai peliaika arvostelun pituuteen. Arvostelu ei ole rapotti, ei kirjaakaan kerrota alusta loppuun uudestaan. Pelaamalla selviää pelikokemus, ilmapiiri, juoneen pääseminen, pelinkuljetustekniikat, tärkeiden hahmojen läsnäolo, vaikeustaso... Hyvin oleellisia asioita, paljon oleellisempia kuin kertoa lukijalle uudestaan asioita, jotka löytyy pelin omilta sivuilta, se on kerrontaa, ei arvostelua. Jos esim pelaa viikon tuolla ja oma hahmo on saanut jos siinä ajassa merkittäviä suhteita, joutuiko ehkä taisteluun ja esim sivusta näkee ovatko laumat olleet toiminnallisia tuon viikon aikana jne. Niin ei näistä huomioista tule mitään romaania, vaikka pelitunteja olisi hurjasti. Eri asia jos tahtoo pitää pelikokeilustaan jotain pelipäiväkirjaa tai blogia, niin siihenhän tuo olisi ihan passeli.... mutta kuten aikaisempi sanoi, niin arvosteluksi siinä on kehittämisen varaa.

    Varmasti teksti on tehty omaksi huviksi ja oman kiinnostuksen puitteissa, mutta miksi esittelyn virkaa toimittava teksti sitten piti linkata tänne valkeaa taikaa puolustamaan? Porakoneen käyttäjät ovat täällä toistensa kurkissa kiinni, toiset väittää ettei poraa edes ohutta vaneeria, toiset että vaikka kivisenää, ja joku iskee mainoksen "tämä porakone on sininen, tykkäsin sen väristä".


   • Kiirunah

    Varmaan siksi että pelissä on erilaisia pelaajia ja siellä tapahtuu joka päivä jotain erilaista, on niin paljon erilaisia kokemuksia ja toisten mielestä porataan vaneriseinää ja toisten mielestä kiviseinää. :DDDD

    Oman kokemukseni mukaan Valkeassataiassa on paljon pelaajia ja siellä on joskus pelaajien välisiä kärhämöitä ja kaikki eivät pidä siitä kun ylläpito puhuu mielensä kärhämän aiheuttaneesta asiasta. Suomi24 saa valituksia koska ylläpitäjällä ei ole samanlaista oikeutta mielipiteisiin kuin muilla pelaajilla ja siitäkään ei pidetä kun joskus kiperiä keskusteluja vaiennetaan. Suurimmaksi osaksi aikaa pelissä on todella mukavaa ja kaikki tulevat toimeen, mutta joskus kun jollain on huono päivä ja pelaaja näyttää sitä pelichatissa, syntyy keskustelua. Varsinkin jos ylläpito ei ole paikalla, keskustelu voi kestää jonkin aikaa ja yltyä väittelöksi.

    Minusta on hölmöä että jotkut täällä tuomitsevat koko pelin muutamien yksittäisten negatiivisempien pyrähdysten tähden, kun 99% ajasta kaikki on kuitenkin hyvin. Se on suuri saavutus noin suuressa pelissä jossa on paljon erilaisia pelaajia yhtaikaa samassa chatissa tuntikausia päivittäin vuosien ajan.


   • Cujomaani
    Kiirunah kirjoitti:

    Varmaan siksi että pelissä on erilaisia pelaajia ja siellä tapahtuu joka päivä jotain erilaista, on niin paljon erilaisia kokemuksia ja toisten mielestä porataan vaneriseinää ja toisten mielestä kiviseinää. :DDDD

    Oman kokemukseni mukaan Valkeassataiassa on paljon pelaajia ja siellä on joskus pelaajien välisiä kärhämöitä ja kaikki eivät pidä siitä kun ylläpito puhuu mielensä kärhämän aiheuttaneesta asiasta. Suomi24 saa valituksia koska ylläpitäjällä ei ole samanlaista oikeutta mielipiteisiin kuin muilla pelaajilla ja siitäkään ei pidetä kun joskus kiperiä keskusteluja vaiennetaan. Suurimmaksi osaksi aikaa pelissä on todella mukavaa ja kaikki tulevat toimeen, mutta joskus kun jollain on huono päivä ja pelaaja näyttää sitä pelichatissa, syntyy keskustelua. Varsinkin jos ylläpito ei ole paikalla, keskustelu voi kestää jonkin aikaa ja yltyä väittelöksi.

    Minusta on hölmöä että jotkut täällä tuomitsevat koko pelin muutamien yksittäisten negatiivisempien pyrähdysten tähden, kun 99% ajasta kaikki on kuitenkin hyvin. Se on suuri saavutus noin suuressa pelissä jossa on paljon erilaisia pelaajia yhtaikaa samassa chatissa tuntikausia päivittäin vuosien ajan.

    ... puhe oli siitä, että arvostelussa tosiaan käsiteltäisiin PELAAMISEEN liittyviä asioita, ei siitä että (toisin kuin näemmä kuvitellaan) käskettäisiin jotakuta keksimään lista kamaluuksia jostain pelistä. Ei mitään syytä olla herkkänahkainen tai selittelevä, kamuseni.

    Ilmapiiri voi olla hyvä, juoni mukaansatempaava ja monitasoinen (=kaikille kokemustasoille ammennettavaa), pelinkuljetustekniikka voi olla draamaa/puhtaasti strategista/yksilöduunia/yhteisöduunia, pelinkuljetukseen liittyvät hahmot voivat olla 6/5 op-hahmoja (Aslan/Voldemort tyyppisiä jne) tai kaikki tasolla Ruohometsän kansa ja poikkeuksellisia superhahmoja voi olla pelkästään aikuispelaajilla/pelkästään nais- tai miespelaajilla/lähinnä pitkäaikaisilla pelaajilla/lähinnä nuorilla pelaajilla tai muulla tavoin tiukasti jollekin ryhmälle kuuluvia TAI olla kuulumatta, jne jne jne. Kuinka usein niitä on jaossa, millä meriiteillä niitä jaetaan jne. Off-game strategioinneilla voi olla suuri merkitys tai olla olematta, kuinka paljon peliseuraa on yleensä saatavilla ja kuinka vaihtuvaa seura on eli voiko pelata viikon putkeen saman tyypin kanssa vai onko joka viikko eri tyypit online jne.

    Ja ilmapiirikommentoinnit yms tulenarat härkkimisetkin voi jättää välistä ja kirjoittaa silti asiallisen arvostelun. Tuon listan kirjoitin alta minuutissa. Analysoitavaa löytyy varmasti enemmänkin.

    Toistan vielä uudestaan: täällä ei kaivata huonosti kirjoitettua asenteellista kakkaa peleistä. Vaan ihan sitä, että jos kirjoittaa esittelyn niin pitääkin sitä esittelynä ja että jos kirjoittaa arvostelun niin voi oikeasti kertoa pelaamisesta. Roolipelin kuvauksesta voidaan jättää turhantarkat yksityiskohdat ja übervoimakas arvottaminen pois, kriitikoitakin on monenlaisia, mutta se ei missään nimessä voi jäädä pelkkän ulkoasun ihasteluksi.

    Hemmetti kun alkoikin tehdä mieli kirjoittaa roolipeli_arvostelu_.


  • Novelle123

   Olen itse pelaillut VT:ssa jo jonkin aikaa taukojen kera. Itse ylläpito ja "VT:een henki" on tosi mukava ja reilu. Sivut ovat tosiaan uudistuneet ja parannuksia kun vain tulee! Kannattaa liittyä ja tehdä omat mielipiteet, kun lukea suomi24:sta toisten kokemuksia ja mökötyksiä. Kaikkia ei voi miellyttää, mutta maailma ei pyöri jos mennään sokeasti virran mukana. Tervetuloa siis.

  • LiityinPelasinLopetin

   Kiva peli heterolle, nuorelle (henkisesti 15-20v), terveelle cistytölle tai -naiselle, keskitason eläinroolipelin kokemuksella. Toimintaa ja tekemistä, aktiivisia pelaajia, helpot etenemismahdollisuudet varsinkin jos on aktiivinen ja osaava. Aloittelija saa hyvin seuraa, mutta todistetusti heikkotasoisemmat pelaajat saavat sitä vähenevemmissä määrin, kun kokeneemat eivät enää jaksa. Hahmo ei kuole ellei väkisin yritä.

   Kokeilemisen arvoinen, jos sattuu kuulumaan kohderyhmään, eikä haittaa, että "sateenkaarikansan" ihmisarvo on nolla. (Ei vaikutusta peliin, sudet saavat olla homoja, lesboja, androgyynejä, gerderfluideja jne) Peli-iloja!

   • Friskies-Serti

    Miten VTssä ihmisarvo on nolla kun sateenkaariaiheista, uskonnosta, politiikasta tai muista kiperistä aiheista ei yleensä keskustella tai keskustelut pyritään lopettamaan mahdollisimman varhain jotta peli pysyy mahdollisimman neutraalina joka suuntaan? Jokaisella on oikeus mielipiteisiinsä kaikenlaisista vähemmistöistä, uskonnoista ja muista mieltä kiihottavista asioista, mutta niiden paikka ei ole roolipelin yhteisessä chatissa. Jos se on jotenkin syrjivää ja ihmisarvoa nollaavaa niin ok. :D
    Eiköhän siellä ihan jokaista ihmistä arvosteta, vaikka olisi miten homo-vegaani-30v.


   • SeJonkaNimiAlkoÄrrällä

    Sä LiityinPelasinLopetin, olet se Andy, etkös olekin. Heti kun tulit peliin arvasin miks olit siellä mut en kehdannut sanoa kenellekään mitään. Odotit tuntikausia päivässä muutaman viikon ajan et chatissa tapahtuis jotain mistä pääsisit itkemään suomi24. Sit kun se sun haluamas keskustelu vihdoin tuli sinne, sä vedit mielenkiintoset johtopäätökses et ihmisarvo on nolla vaikka keskustelu ei saanu ees alkaa koska se lopetettiin muutamaan viestiin. Näin koska olin paikalla.
    Sun elämäs mahtaa olla tosi antoisaa sulle jos sä näet kaiken noin mustavalkosesti kuten sun viesti antaa ymmärtää. Mut sua lohduttaakseni voin sanoa, ettet oo eka joka on tullu VTseen tolla samalla mentaliteetilla kärkkymään itkumateriaalia tätä forkkaa varten. Mut sit niinkun antaakseni vinkkii et toi ei oo normaalii, niillä kaikilla kärkkyjillä on ollu jotain mt-ongelmia mikä varmaan on osasyy heidän käytökseen mm tällä forkalla. :D


  • Nemoroque

   Liityin just tähän ropeen ja pakko sanoo et se on aivan ihana. Pelaajat on ihanii ja YP on ihana. Ei menny kauan siitä kun olin luonu tunnuksen, et Kiro tuli kirjottamaan mulle ja toivotti tervetulleeks sivustolle. Se myös neuvo mua heti hahmon luomisessa. Sit loin hahmon ja pääsin chattiin pelaamaan, sain hyvät ohjeet ekaan peliin eikä siellä chatissa todellakaan tarvinnu olla yksin. En ymmärrä miks nää jotkut täällä oikeen vinkuu.

  • Tsarnamei

   ValkeaaTaikaa on vaan yksinkertasesti paras peli missä oon pelannu.
   En tajua miks jotkut tulee sinne tekemään nimimerkkei kuten "kakka" ja sitten ku tunnus poistetaan trollina, tullaan itkemään siitä tänne foorumiin ja jätetään mainitsematta mikä se tunnus oikein oli... Nii et näytetään vaan sitä kolikon toista puolta. Typerää toimintaa..
   Näitten takia VTn liittyminen muuttu taas sellaseks ettei sinne pääse suoraan sisään ja joutuu vähä kertomaan itsestäänkin pelaajana ennen kun liittyy. Mun mielestä se on ihan hyvä tapa karsia pelaajia ainaisten turhien roolinäytteitten sijaan kun niistä roolinäytteistä on nyt kohistu peliblogeissa ja peleissä tosi paljon ja se pelaaja kuitenki on ehkä tärkeempi tuntee kun sen pelinäyte. Pelaajan kirjotustaitokin tulee siinä hyvin ilmi. Tykkään VTssä siitä et siellä on paljo tollasia tosi yksinkertasia mut omaperäisiä ja pelaajalähtöisiä ratkaisuja.
   Se on vaan tyhmää että eräät nimeltä mainitsemattomat pelit yrittää tulla perässä ja matkia. Keksisivät itse omat juttunsa. :)

  • TotuusSattuu

   Turha väittää, että Kiro olisi jumala. Hän on julma ihminen joka saa manipuloitua ihmiset hyökkäämään toisten kimppuun käskystä, ja kyllä, VTssä ensimmäisiä hahmoja ensimmäisissä peleissä tapetaan/yritetään tappaa. On toki mahdollista että Kiro ei ole yhtä paha kuin väitetään, mutta hei, Lucifer oli aluksi jumalan paras kaveri, sitten siitä tuli.. Saatana~

   • Läppävikainen_mopsi

    Ööö onko kukaan täällä sanonu et Kiro olis jumala? Tai edes epäjumala/Lucifer? Tosissaan nyt, oot ihan naurettava! :'D

    CTRL + F ei tuottanut tässä ketjussa ainoatakaan hakutulosta muualta kun sun omasta viestistä. Sulla taitaa itsellä olla toi ongelma pääsi sisällä. Mitäpä jos sä antasit sen Kiron nyt vaan olla ja eläisit sun omaa pientä turhaa elämääs.

    Ja VTssä kylläkin kielletään tappamasta ensimmäisiä hahmoja ensimmäisissä peleissä, ei kyllä vuosiin.

    Jeespox. TotuusSattuu tosiaankin, eniten ehkä suhun itseesi. Sun on aika siirtyä eteenpäin elämässäs ja jättää Kirot ja muut sua jollain tasolla ärsyttävät ihmiset pois sun mielestäsi. :D


   • mopsin_hantakierre

    Tää kommentoija on btw se hullu Wulpie josta kirjotettiin aiemmin ylhäällä. Samat sanamuodot, jutut ja yhtä sekaisin Kirosta.


   • mopsilainen

    "On mahdollista ettei Kiro ole yhtä paha kuin väitetään" - TotuusSattuu / Wulpie

    Hyvä syyttää Kiroa julmaksi ja ties miksi kun et edes tunne häntä muuta kun että oot vainonnut häntä reuhaamalla netissä jo melkein 10v ajan ja hän on joutunut toistuvasti sanomaan sulle että lopettaisit?? Tosi julmaa hei!
    Hoh hoijakkaa.
    Anna Kiron vihdoin olla rauhassa ja lopeta sen vainoaminen just tollasen paskan levityksen muodossa, halvatun mielipuoli. Sä oot koko ajan sitä vainonnu ja vainoot näköjään vieläkin. Toi alkaa olla jo laitonta. :D


  • Paskanmarja_aikuisviihde

   Tää vitun valkeaa taikaa juttu on menny jo hitusen överiks. kaikki vaan valittaa siitä saatanan susi pelistä jossa sarjamurhataan eläimiä ja harrastetaan aikuisviihteen linkkailua chatteihin. pornohommeleita siä on siis ihan oikeesti ollukin tiiän jo kokemuksesta. ja se siis on joku IHG OMG BBQ-peli jossa grillataan näitä hahmoiksi luotuja ns susia jotka sitten harrastaa seksiä toistensa kanssa ja saa pari naperoa yms. iha saatanan perkeleen paska peli voiko vitun peliä olla enää olemassakaan? ja te paskiaiset trollit jotka joko nimimerkillä kakka tai anonyymi liitytte toho roolipelii nii älkää joka vitun keskustelun tosta asiasta viitti valittaa. sori kaikille valkeaa taikaa nakin pelifaneille, en ota tän enempää kantaa. wtf o.o.

  • nytoikeestipliz

   Joo siis Valkeassa Taiassa linkitetään PÄIVITTÄIN vähintään 10 pornokuvaa, siellä pelataan vähintään yksi 10h mittainen pornopelimaraton ja kaikilla hahmoilla on orgiat yhdessä vähintään kerran kuussa muistakaa myös että pelin ikäraja on k-112 joten kukaan ei voi liittyä sinne oikeestaan mut kaikki jotka siellä pelaa on traumatisoituneita iäksi ja siellä myös grillataan susia tasangolla vartaissa koko ajan. jatkuvasti palaa joku ruumistuli siellä liekillä ja aina on kuolleita susiroolipelihahmoja joka paikassa.

   Varokaa vaaraa vitun homot.

   • TODISTEET

    Vain 10? Siellä linkitetään kylläkin joka roolitekstiin vähintään yksi koska pelissä pelataan vain aikuisviihdepelejä koska ValkeaaTaikaa on oikeesti pornosivu ei se oo mikään roolipeli. :)
    Ja ei siellä mitää hahmoja tapeta kaikki murhapelit on oikeesti jotain fetissi bondagee ja piiskausta. Ja sit kaikilla hahmoilla on päällään nahkapuvut ja niillä on hevosen muna. ;)

    Siis ihan kauheeta mua ihan oikeesti ihmetyttää miten tää peli on saanu jatkua näin pitkään kun se on kuitenkin PELKKÄÄ PORNOO koko ajan ja jos ei oo pornoo rooleissa niin sit se on BARBEQUE PORNOO ja jos se ei oo barbeque pornoo nii sit siellä on vähintään jotain pornopiirroksii koska kaikki kiron piirrokset on silmäpornoo http://shadowkiro.deviantart.com kattokaa vaikka!
    Ja sit siellä ei oo muuta kun parittelukuvii tossa yhdessäkin kuvassa noi vesipisarat parittelee ton hahmon kanssa ja suurimmassa osassa noi hahmot parittelee koko ajan metsässä.
    Tää Kiron piirtämä susi varmaan hymyilee kuvassa koska se aikoo paritella noiden valopalloijen kaa http://shadowkiro.deviantart.com/art/Rashna-622693422

    Hirveetä pornoo ja tossa oli todisteet!!!


  • Keppihevonennn

   Koen susi roolipelihahmoilla kirjoitettavat ympäripyöreät parittelupelit hyvin eroottisina aikuisviihdemateriaaleina. :)

   • Huhhahheijapornoamulle

    Mä tykkään pelata semmosta ennemmin koirilla Zingerissä. Mut kyllä esim. hevosetkin ja soturikissatkin käy!!!!! :)
    Onneks VTssä on sadepisarapornoo ja bbQpornoo.


   • Sadepisarapornoo

  • shadowkiro

   ...vautsi.

   Juu, elikkäs. Tervetuloa mukaan vuonna 1997 perustettuun susilla chatissa pelattavaan tekstimuotoiseen fantasiaroolipeliin!

   Myös aloittelijat ovat tervetulleita ja saavat ystävällistä ohjausta roolipelaamisen saloihin

   Uusien pelaajien hahmot saavat varmasti elää ellei pelaaja juoksuta hahmoaan alas vuorelta tai pelaa sitä suurella vaivannäöllä ja runsasta mielikuvitusta käyttäen tilanteeseen josta ei ole ulospääsyä.
   Myöskin pelialue on 99,9% ajasta miellyttävän siisti ja ruumiiton. BBQ juhliakaan emme ole nähneet pelissä montaakaan kappaletta koko liki 20v pelihistoriamme aikana. Olkaa järkeviä.

   Ps. Pelin fantasiaelementit koostuvat magiasta, eivät yllä mainituista seksifantasioista... xD

   • shadowkiro

    http://www.valkeaataikaa.com/

    Toisinaan meilöä on mukana myös hankalia pelaajia, jotka ilmentävät itseään tällä foorumilla vuosienkin jälkeen. Pyrimme poistamaan tällaiset henkilöt pelistä ja pitämään ilmapiirin m6kavana kaikille. ;)


   • Päähän_harjaa

    On se semmosta seksihommelia koko juttu. Katseet sinutkin. Pornokuvia löytyy sivulta linkitti oikee pornosaiteille ja kaikkee muuta passaa. BBQ juhlia järjestetään ahkerasti ja aktiivisesti. Tervetuloa mukaan aikuistenviihde roolipelIin nimeltälä valkeaa taikaa.


   • Pornovaara
    shadowkiro kirjoitti:

    http://www.valkeaataikaa.com/

    Toisinaan meilöä on mukana myös hankalia pelaajia, jotka ilmentävät itseään tällä foorumilla vuosienkin jälkeen. Pyrimme poistamaan tällaiset henkilöt pelistä ja pitämään ilmapiirin m6kavana kaikille. ;)

    Myös Kiron nimi on pornoo. Kiro tarkottaa ihan 100% varmasti jotain tosi jännää fetissiä!
    Varokaa vaaraa!


   • TotuusJulkiNytHeti

    Eikä tarkota. Kiro on itsessään fetissi.

    Ainakin mun ja monen muunkin fetissi tästä foorumista ja sen viimeaikasesta aktiivisuudesta päätellen. ;')


   • ShadowPenis

    Paska peli tää BBQ-susipeli. Ja Kiro tarkoittaa penistä khakgrtoig-kielellä.


   • ShadowOfPenis
    ShadowPenis kirjoitti:

    Paska peli tää BBQ-susipeli. Ja Kiro tarkoittaa penistä khakgrtoig-kielellä.

    Oma pelis on huonompi kun et uskalla laittaa sitä tänne näkyviin etkä kertoo kuka oot. :)


  • Jopaspärisee

   Naurattaa vaan nämä trollipienoiset ja saa minut erityisesti ihan jäämään paremmin VTn pelimaailmoihin pyörimään. Jutuillenne on hauska kikattaa mahat kippurassa, että jatkakkee vain! Ei teidän pohjaton viha muuta tosiasioita, vaikka varmaan niin toivotte.

   Ne jotka sokeasti uskoo trollien mielipiteitä on vain yhtä huonosti asioita arvioivia lapsia(joko henkisesti tai oikeasti), eikä heidän tarvitsisi olla netissä vielä muutamaan vuoteen saati sitten roolipelata missään. Jättäkää aikuiset ja hyvin käyttäytyvät ihmiset rauhaan pls.

  • oumaigaaaad

   täällä vaan puolustetaan pornoa!!

   • BBQpornoa_ja_mausteita

    BBQpornoo ollu selvästi taas ilmassa! Kiro huomioi suomi24 trollit tässä pelikohtauskuvassa. http://shadowkiro.deviantart.com/art/BBQ-party-629920672
    "BBQ party for the glory of all those trolls hating on my RPG on that one particular anonymous Finnish forum. Just feeding the hungry trolls. With fire. They're my disobedient pets now." Onneks se näkyy ottavan huumorilla nämä tämän foorumin jutut. :'D


   • NussijaMusti

    Shadowkiro on ihan helvetin säälittävä oikeesti :D Se kiusas jotain 11-vuotiaita ja luulee olevansa niin #matuur


   • NytOikeestiMitäVittuu
    NussijaMusti kirjoitti:

    Shadowkiro on ihan helvetin säälittävä oikeesti :D Se kiusas jotain 11-vuotiaita ja luulee olevansa niin #matuur

    Oot tosi rohkee ja väärin kohdeltu NussijaMusti, kerro lisää totuuksia tarvitsemme kaltaisiasi sankareita nettiin paljon!! :'-DDD

    Mun mielestä on säälittävää et kopioimisen kieltäminen ja tekijänoikeuksista kertominen nähdään kiusaamisena. Ok, se voi tuntua siltä kun oot 11v ja kopsannu kaikki googlesta löytämäs kuvat sun sivuille, mutta se et sä koet sen niin ei tarkoita että se olis kiusaamista tai et sä olisit oikeassa. Jos sä oot offended jostain se ei tarkota et oot oikeessa.

    Mutta eihän tollanen tosi aiheeton kiusaaminen pysäytä meidän tosielämän sankaria! Heti kun paha kiusaaja-shadowkiro on poistanu sun tallini.fi sivuille kopsaamas laittomat kuvat ja sanonu sulle mitä tekijänoikeudet on ja miks sä et voi ladata niitä google ja deviantart kuvii sinne ja miks sulta voidaan poistaa tunnus sivuilta jos sä jatkat, sä lataat heti uudet tilalle! No miksköhän niin rakas kopioituja kuvii täynnä oleva tunnus sit poistettais? Sit kun nekin kuvat ja tunnus on poistettu sä alat itkee miten shadowkiro vainoaa sua poistamalla koko ajan sun pöllityt kuvas ja sun tunnukset joilla sä pöllit koko ajan lisää, sä luulet et sua kiusataan. Kiusaaminen on taikasana, sä oot varmasti oikeassa koska sulle tulee paha mieli siitä et sä et saa tehdä netissä mitä sä haluat ja onhan se tosi kiusaamista.

    Mä oon kiusannu varmaan kymmentä suntuubi roolipeliä käskemällä niitä poistamaanniiden kopsatut kuvat. Sit kun ne ei oo poistanu, oon laittanu raporttii suntuubiin ja suntuubi on poistanu niiden sivut. Mulla on kans tän takia kiusaajan maine mut toisin kuin kiro, mä vaihdan mun nimimerkkiä ahkerasti eikä kukaan tunnista mua. Mut pakko sanoa et kattosit vähä peiliin ja lopettasit väittämästä tyhmiä juttuja kirosta. Usein noi kiusaamissyytökset on vaan lapsen kannaltaväärinymmärrettyjä asioita. Sä et saa pölliä kaupasta. jos ma otan sulta pöllityn tikkarin kädestä ja kerron miks sä et saa viedä sitä, se ei oo kiusaamista? Sama juttu kuvien kans, jos sä pöllit kuvan joltain ja mä tuun sanomaan et sä et saa kopioida sitä ja käsken poistaa kuvan, se ei oo kiusaamista.
    Toki sä voit aina yrittää väittää et sä et oo kopioinu mitään kuten usein nää suntuubipelit tekee mut voin sanoa et sen kopsatun kuvan kyllä tunnistaa varsinkin jos tietää kuka sen on piirtäny. :D


   • LolMitäVittua
    NussijaMusti kirjoitti:

    Shadowkiro on ihan helvetin säälittävä oikeesti :D Se kiusas jotain 11-vuotiaita ja luulee olevansa niin #matuur

    Missä Kiro sanoo olevansa matuur ja millon, miten ja miksi Kiro on "kiusannu" "jotain 11 vuotiasta"? No etpä taida tietää! Kiro on tainnu vaan käydä sanomassa et soo soo äläpä kopioi laittomasti toisten piirroksii josta tää 11v tuntematon on vetäny herneet nenäänsä ja väittäny kavereilleen et sitä on kiusattu ku tuli paha mieli siks et ei saanu käyttää muiden piirroksia omilla roolihahmoillaan. Voi luoja teitä ääliöitä. Looooool.
    Ja sit väitätte et Kiro on säälittävä. Kattositte oikeasti itseänne. Kirjottelette täällä salanimillä kaikkea mahdollista paskaa mitä keksitte siitä ja yritäette esittää ne totuuksina kun ette tiedä vittuukaan koko ihmisestä. :'-DDDD


   • Zakaali

    Täälläkin yksi "kiusaaja" ilmoittautuu!
    "Kiusaan" säännällisesti suntuubi ja wix roolipelejen ylläpitäjiä kopioitujen kuvien takia. Mähän en mitään kopioijien ikiä kattele kun teen niistä raporttia ja kerron tekijänoikeuksista, jos jonkun mielestä asiallinen faktatieto ja sivujen raportoiminen on kiusaamista niin oma on ongelmansa. ;)))))


   • Thymene

    Täällä sitä vain itketään siitä miten Kiro tekee sitä ja tätä, väitetään että Kiro luulee olevansa jumala ja kirjoitellaan täysin häpeilemättä että Kiro ajattelee jotain ja tekee jotain mitä hän ei ole ilmaissut tekevänsä.
    Tajuatteko te että tämä "Kiro" on oikea ihminen eikä mikään internet hahmo jolle voitte keksiä jotain persoonallisuuden piirteitä ja "kehittää hahmoa" suomi24 foorumissanne tarinoiden voimin? Syytätte Kiroa asioista mitä itse teette Kirolle koko ajan. Kopioitte häneltä kuvia ja kirjoitatte vuosien ajan paskaa tälle foorumille sitten kun Kiro lopulta jyrähtää teille siitä. Täydellisenä esimerkkinä, tämäkin foorumi on aloitettu 2008 eikä loppua näy. Se on kiusaamista.
    Sitä paitsi, siitä "kiusaamisesta" vielä: satun tietämään vuosia tallini.fi sivustolla pyörineenä että Kiro oli PALKATTU sinne pitämään huolta esm siitä että kuvat sivuilla ovat laillisia. Hänelle maksettiin siitä että hän "kiusasi" teitä idiootteja kopioija-peeloja netissä. Joten miksi vitussa vingutte kun hän hoisi työnsä poistamalla varastamianne kuvia sivutilasta jonne hänet palkannut taho joka oli btw ihan oikea yritys ei tekijän oikeus rikkomus syytteitä kaivannut. Toiseksi jos teillä on suntuubi pelejä joille olette kopioineet Kiron piirroksia, Kirolla on täysi oikeus itse piirtämiensä kuvien tekijänoikeuksien haltijana kieltää teitä pitämästä kuviaan sivuillanne jolloin teidän täytyy poistaa ne, siihen ei auta se kuuluisa suntuubi tarina siitä että paintilla kuvaan laitetaan yksi musta piste jotta siitä tulee pisteen laittajan oma teos. Ei todellakaan. Jos ette poista kuvia, Kiro joutuu "kiusaamaan" tietä vielä vähän pidempään tai raportoimaan suntuubille joka poistaa sivunne kokonaan.

    Tosi taka-pakkinen logiikka teillä valittajilla. Ehkä tässä oli teille vähän ajattelun aihetta - kuka täällä kiusaa ja ketä. Enkä tarkoita tällä pelkästään kiroa vaan kaikkea muitakin taiteilijoita ja tekijänoikeuksien kannalta valveutuneita järkeviä henkilöitä jotka vielä jaksavat "kiusata" 'viattomia' kopioijia niin pitkään että varastetut kuvat ovat poissa sivuilta eivätkä enää palaa.


   • NussijaMusti
    NytOikeestiMitäVittuu kirjoitti:

    Oot tosi rohkee ja väärin kohdeltu NussijaMusti, kerro lisää totuuksia tarvitsemme kaltaisiasi sankareita nettiin paljon!! :'-DDD

    Mun mielestä on säälittävää et kopioimisen kieltäminen ja tekijänoikeuksista kertominen nähdään kiusaamisena. Ok, se voi tuntua siltä kun oot 11v ja kopsannu kaikki googlesta löytämäs kuvat sun sivuille, mutta se et sä koet sen niin ei tarkoita että se olis kiusaamista tai et sä olisit oikeassa. Jos sä oot offended jostain se ei tarkota et oot oikeessa.

    Mutta eihän tollanen tosi aiheeton kiusaaminen pysäytä meidän tosielämän sankaria! Heti kun paha kiusaaja-shadowkiro on poistanu sun tallini.fi sivuille kopsaamas laittomat kuvat ja sanonu sulle mitä tekijänoikeudet on ja miks sä et voi ladata niitä google ja deviantart kuvii sinne ja miks sulta voidaan poistaa tunnus sivuilta jos sä jatkat, sä lataat heti uudet tilalle! No miksköhän niin rakas kopioituja kuvii täynnä oleva tunnus sit poistettais? Sit kun nekin kuvat ja tunnus on poistettu sä alat itkee miten shadowkiro vainoaa sua poistamalla koko ajan sun pöllityt kuvas ja sun tunnukset joilla sä pöllit koko ajan lisää, sä luulet et sua kiusataan. Kiusaaminen on taikasana, sä oot varmasti oikeassa koska sulle tulee paha mieli siitä et sä et saa tehdä netissä mitä sä haluat ja onhan se tosi kiusaamista.

    Mä oon kiusannu varmaan kymmentä suntuubi roolipeliä käskemällä niitä poistamaanniiden kopsatut kuvat. Sit kun ne ei oo poistanu, oon laittanu raporttii suntuubiin ja suntuubi on poistanu niiden sivut. Mulla on kans tän takia kiusaajan maine mut toisin kuin kiro, mä vaihdan mun nimimerkkiä ahkerasti eikä kukaan tunnista mua. Mut pakko sanoa et kattosit vähä peiliin ja lopettasit väittämästä tyhmiä juttuja kirosta. Usein noi kiusaamissyytökset on vaan lapsen kannaltaväärinymmärrettyjä asioita. Sä et saa pölliä kaupasta. jos ma otan sulta pöllityn tikkarin kädestä ja kerron miks sä et saa viedä sitä, se ei oo kiusaamista? Sama juttu kuvien kans, jos sä pöllit kuvan joltain ja mä tuun sanomaan et sä et saa kopioida sitä ja käsken poistaa kuvan, se ei oo kiusaamista.
    Toki sä voit aina yrittää väittää et sä et oo kopioinu mitään kuten usein nää suntuubipelit tekee mut voin sanoa et sen kopsatun kuvan kyllä tunnistaa varsinkin jos tietää kuka sen on piirtäny. :D

    Hmm? Ei ne tyypit ollu kopioinu mitää. Kiro vaan veti herneenpalon keuhkoihinsa jostain.


   • Zaagail
    NussijaMusti kirjoitti:

    Hmm? Ei ne tyypit ollu kopioinu mitää. Kiro vaan veti herneenpalon keuhkoihinsa jostain.

    NussijaMusti, Kiro ei kylläkään ollut osallisena koko jupakkaan josta puhut. Siellä suntuubipelissä oli joku kirjoittamassa Kiron nimimerkillä ja peeloilemassa heti sen jälkeen. Sama häirikkö jonka luulit olevan Kiro on käynyt myös omassa jo kuopatussa pelissäni erään toisen pelin ylläpitäjän nimellä tekemässä ihan samaa. Vihdoinkin voin loistaa kun tiedän jotain!! :DDD


  • PikainenAnalyysi

   Nyt on pakko kirjoittaa tänne. Olen seurannut tätä ketjua melkein puoli vuotta ja miettinyt mihin suomi24 kirjoittavat trollit ja valittajat pyrkivät tässä nimenomaisessa ketjussa. Viimeisimmissä viesteissä kaikki viha on kohdistunut pelin sijasta Kiroon. En usko, että näiden viestien olisi tarkoitus jakaa faktatietoa Kirosta tai hänen roolipelistään /oikeasti/. Toistaiseksi rakentavaa keskustelua ei ole ilmeisesti (?) syntynyt, ainakaan Kiro ei ole sanonut siitä missään, vaikka on toki yrittänyt kutsua ongelmia kokevat henkilöt kirjoittamaan sähköpostia ja keskustelemaan ongelmat halki, poikki ja pinoon. Foorumikirjoittelu jatkuu samanlaisena kuukausienkin jälkeen, joten anonyymit ystävämme eivät ole tarttuneet Kiron heittämään palloon eivätkä vaikuta halukkailta tarttumaankaan.

   Kaiken tämän tiedon valossa vedän johtopäätökseni kirjoittajien pyrkimyksistä
   a) Kiron halutaan lopettavan VT
   b) Kiron halutaan lopettavan piirtäminen
   c) Kiron halutaan poistuvan internet maailmasta
   d) Trollit haluavat Kiron suuttuvan ja alentuvan tasolleen
   e) Trollit haluavat pahoittaa Kiron mielen
   f) Trollit haluavat Kirolta huomiota. Kirjoittajat ovat kateellisia Kirolle ja oikeasti ihailevat tätä. Siksi haluavat häneltä huomiota keinolla millä hyvänsä.

   Pidän henkilökohtaisesti viimeistä vaihtoehtoa loogisimpana. Kaikille on varmaankin tässä vaiheessa selvää, ettei Kiro ole lopettamassa roolipeliään, piirtämistä eikä ainakaan netin käyttämistä, joten en usko että kukaan täällä uskoo siihen, tai että tällaisella foorumilla tapahtuva kirjoittaminen voisi johtaa siihen. Kenties joku meidän suomi24 viihdyttäjistä kirjoittaa omalla nimimerkillään ja kertoo mikä näistä vaihtoehdoista pitää paikkansa ja antaa hieman perusteluja miksi näin on ja miten uskoo pääsevänsä pyrkimyksiinsä näillä keinoilla jotka foorumillakin näkyvät. Ovatko syyt pelkästään itsekkäät? Trolli on joskus loukkaantunut Kiron tekemisistä vai onko kyse kenties puhtaasta kateudesta tai kaverien kokemien "vääryyksien" laukaisemasta lapsellisesta vihasta? ;)

  • MielipideOikeus

   Kun puhutaan kiusaamisesta en nyt usko että se aina tarkoittaa kuvien laittomasta kopioinnista mainintaa. Itse näin kun Kiro haukkui n. 11v:iden roolipeliä, jonka kuvat oli jokainen itse piirretty. Sivu ei ollut "professional", vaan tottakai amatööri suntuubi roolipeli, mutta oli sivu kuinka ruma tai amatöörimäinen, se ei minusta oikeuta haukkumaan sivua. Muistaakseni yritti vielä esittää jotain muita, mutta IP paljasti hänet.
   Minusta on aika säälittävää miten Kiro jaksaa kommentoida 8 vuotta sitten postattuun keskusteluun. Joo minäkin tänne tulin laittamaan viestin. En olisi tullut, jos tämä olisi vain lähinnä trollausta ja Kiro ei olisi tullut tänne kommentoimaan monta vuotta ketjun alkamisesta.
   Eli:
   - Kiro on tehnyt virheitä
   - Ihmiset nuolevat täällä hänen persettään
   - Ihmiset trollaa
   - Jotkut valittaa kiusaamisesta, joka on laittomasta kopioinnista mainintaa
   - Jotkut valittavat oikeasta kiusaamisesta

   Kiro voisi vaikka pyytää anteeksi virheistään edes kerran, voi olla että hän on, mutta vaikka täällä. Kiro voisi vaikka lopettaa tämän keskustelun asiallisesti pyytämällä anteeksi tms eikä yrittää puolustella itseänsä
   Etenkin jos uskotte että kaikki täällä on jotain 11v kakaroita valittamassa, miksi te vastaatte, valitatte ja haukutte niitä? Tajuatteko että se tekee teistä aivan yhtä tyhmiä.

   • NussijaMusti

    MielipideOikeus on oikeassa.


   • shadowkiro

    Ihan Kiva juttu MielipideOikeus, mutta unohdat tarinastasi nyt semmoisen pienen mutta aika olennaisen faktan, että minä en missään vaiheessa osallistunut koko roolipeli episodiin. En millään nimimerkilläni, en edes omallani. Kyseessä oli ja on edelleenkin tapaus, jossa joku käytti minun nimimerkkiäni tarkoituksella kirjoittaakseen viestin peliin ja sitten alkoi spammata peliä samalta koneelta eri nimillä. Sain tietää tästä kun trolli oli riehunut siellä jo jonkin aikaa. Lienetköhän varsin se kaveri joka on koko homman takana ja nimimerkkiäni väärin käyttänyt. Ei olisi eka kerta kun joku yrittää jotain sellaista, kenties suomi24 materiaalin toivossa.


   • shadowkiro

    Ja mitä siihen anteeksi pyytämiseen tulee, en todellakaan pyydä anteeksi asioista mitä en ole tehnyt. Toinen juttu liittyen kaipailemiisi pyyntöihin on, etten pyydä anteeksi myöskään ihmisiltä joita en tunne. En ole tilivelvollinen "suurelle yleisölle" enkä tuntemattomalle kasvottomalle anonyymiarmeijalle. Yksittäiset virheet johtuvat väärinkäsityksistä. Kuten nyt esimerkiksi tämä omakin virheesi kuvitella, että olin jossain suntuubi pelissä haukkumassa jonkun peliä.
    Pyydän anteeksi ainoastaan henkilökohtaisesti, eikä se onnistu jos piilottelette nimimerkkien takana ettekä kerro mistä olette loukkaantuneet. Siksi minulla on tuolla ylempänä sähköpostiosoite esillä, jonne pyysin anonyymejä jostain suuttuneita henkilöitä ottamaan yhteyttä omalla nimimerkillään jotta asiat voidaan selvittää. Sevittämisen oheen kuuluu myös anteeksipyyntö puolin ja toisin mikäli sellainen on aiheellinen.
    Yhden yhtä yhteydenottoa ei ole tullut joten kaipa kukaan ei ole pahoillaan mistään eikä ketään häiritse mikään, näin nyt kun tämä suntuubi ja 11v asiakin tuli mystisesti tässä julkisella foorumilla selväksi.

    Yrittäkää nyt kuitenkin muistaa: ennen kuin käytte jakelemaan "faktojanne" siitä mitä olen tehnyt tai en ole tehnyt, olkaa hyvät ja selvittäkää taustat. Minun tietokoneeni IP osoite ei ole 196.68.KI.RO, se vaihtuu joka kerta kun käynnistän koneen uudelleen eikä IPssä ole nimiä. Geez.


   • MullakinOnOikeus

    MIelipideOikeus ja NussijaMusti vois vaikka pyytää itse Kirolta anteeksi tultuaan esittämään julkisesti virheellistä tietoo Kirosta a vaatimaan siltä anteekspyyntöjä ihan kuin se olis oikeasti tehnyt jotain julkisesti haitallista kuten polttanu jonkun talon tai kaatanut FBn. Eiköhän ne Kiron virheet oo lähinnä yksilökohtaisia, et on tyyliin sanonu jollekin yhdelle henkilölle jotain väärin joskus tjs.. Olisi tässä vaiheessa ihan reilua pyytää anteeks tai pahoitella virhettään, täällä on moni luullui kaikkee ja väittäny asioita, Kiro on oikonu niitä ja kukaan ei oo pahoitellut virhettään tai sitä et kirjotti tänne jotain paskaa. Vai meneekö tää niin että Kiro joutus tyyliin pyytämään olemassaoloaan anteeks koko maailmalta ja te muut jotka ootte aivan suoraan tehneet pahaa Kirolle esim. tän foorumin tekstien muodossa, saatte rauhassa? :D
    Luin tän ketjun läpi jo aikoja sitten mutta alko vituttaa tämä teidän kermaperseisten pikku pentujen asenne täällä että oli pakko tulla sanomaan mun ajatukset tästä asiasta nyt vihdoin.


  • E44tff55

   Moikka fetissit ja shaDow kirkon akateeminen loistava idea on yksinkertainen ja on siinä jo aika hyvä ja ota yhteyttä omistajaan Näytä tiedot ja taidot ja on siinä jo aika hyvä ja aktivointi ja hän välttää taisteluita ja riitoja ja hän välttää taisteluita ja riitoja ja hän välttää taisteluita on ollut niin kuin pitääkin on ollut niin kuin pitääkin on ollut aika paljon on tullut perille saakka ollut mitään tekemistä keskenään ristiriitaisia ja on siinä jo

  • Kirjofeeniks

   VT uudistuu sellaisella vauhdilla että on välillä vaikeaa pysyä mukana.
   Ne viime vuonna tai sitä kauemman aikaa sitten VTssä pelanneet henkilöt jotka tulevat tänne kertomaan ns. kokemuksistaan, kertovat todella vanhaa tietoa. Heidän tiedot jo aikoja sitten vanhentuneita. Vanhojen pelikokemusten vertaaminen ValkeaanTaikaan nykyisellään on kuin vertaisit ensimmäistä Nokian halkopuhelinta uusimpaan iPhoneen.

   Peli kehittyy, muuttuu, kasvaa, koko ajan. Yksikään päivä siellä ei ole samanlainen. Et voi olettaa että 3v sitten pelissä tapahtuneet asiat vastaisivat nykyistä tilannetta. Pelin karttakin muuttui kokonaan.

  • NussijaMusti

   Oon homo en tajuu

  • NussijaMusti

   Also löysin tän ketjun kirjoittamalla "shadowkiro on tyhmä" kertoo jotain tästä keskustelun laadusta.

  • Jess.W

   Anteeks nyt mut mitä vittua "MielipideOikeus" kirjottaa postissaan 3.9.2016 14:08. :'DDD
   H*lv*timmoista skeidaa! Sä _et ole_ nähnyt "omin silmin" Kiron kirjottavan mitään paskaa johonkin toiseen roolipeliin omalla ja sit heti muiden nimimerkeillä, eikä mikään IP osote oo paljastanu kirjoittajaa Kiroksi, koska IP osoitteissa ei ole nimiä ja Kiro ei oo tehny mitään sellasta. Sun näkemälles sivulle oli kirjottanu joku trolli, semmonen samanlainen pikku mulkku joita tää koko foorumi on täynnä ilmasemassa itteensä kirjottamalla päästä temmattuja väitteitäö Kirosta alkaen pornosta yltäen aina sun mainitsemaan nettirollaukseen ja yllä mainittuun paskaan siitä et Kiro muka yrittää olla jotain. Sit sun mielestä "Kiro on tehny virheitä", se vois sun mielestäs "pyytää niitä anteeks vaikka täällä foorumilla". Hei mitä vittua. Pysähdytääs nyt ja mietitääs vähän: Mitä virheitä Kiro on muka tehny? Mitä sen pitäs pyytää anteeks? Keneltä? Kaikilta? Miks? Ei se mitään yleishaitallista oo tehny. Sulta? Kuka sä ees oot? Miks sen pitäs pyytää anteeks sulta? Siks et sä luulit et se on tehny jotain mitä ei oo ja mikä ei koske sua millään lailla? Mitä vittuu!! Et sä voi vaatia et ihminen joka ei oo tehny mitään sellasta kävis polvilleen anonyymillä foorumilla ja yleisesti pyytäis anteeks "kaikesta kaikille", se ei toimi niin senkin hunajapupu. Se toimii silleen et sä meet kirjottaa Kirolle tuon sen antamaan sähköpsotiin (shadowkiro@gmail.com) ja kerrot sille mitä sun asia koskee ja kuka oot netistä siltä ajalta jollon se kaikki "vääryys" tapahtu. Sit sä kerrot sille mikä sun ongelma on ja mistä kaikki alko, mitkä sun fiilikset on siitä asiasta ja sit kerrot et haluut puhua sen asian selväks koska _Kirolla on varmaan oma näkemyksensä asioista_ eikä se sun välttämättä oo oikee jos oot joku 11v ja loukkaantunu siitä et sulle on sanottu et kopiointi on kielletty. Kolikolla on aina kaks puolta, urpå. Sen jälkeen kun oot saanu aikaseks sun säälittävän itsekkään paskan raapustukses, painat lähetä ja odotat et Kiro vastaa. Mun kokemusten mukaan se vastaa 6 tunnin sisällä riippumatta millon sä sen viestis oot rustannu ja yleensä se vastaus on asiallinen.

   Jos Kirosta pitää jotain sanoo niin
   yks, se on helvetin kärsivällinen teidän kaikkien mulkkujen kans - ja kaiken muunkin, se ei suutu mistään koskaan oikeesti
   kaks, se on vitun taitava siinä mitä se tekee, oli se sit piirtämistä, sen roolipelin ylläpitoo, eläimiin liittyvää tms!
   kolme, se on ihan s**t*n*n ystävällinen ja yks ihanimmista ihmisistä minkä oon IRL ikinä tavannu
   neljä, se löytää joka vitun asiasta jotain hauskaa, esim. tästä foorumista ja sen kirjottajista
   viis, jos sä oot liian tosikko sä todennäköisesti päädyt vihaamaan Kiroa
   kuus, kaiku vastaa mitä sä huudat sinne; jos sä oot vittumainen Kirolle, Kiro on vittumainen sulle, sillä on terve itsetunto eikä se ota sulta paskaa vastaan

   Ole hyvä, tulin sanoo tän tänne foorumiin koska tunnen Kiron ja mun mielestä sellasilla ihmisillä jotka ei tunne Kiroo ollenkaan ei oo oikeutta kirjottaa vääriä väittämiä nettiin siitä. Et sä kirjota kenestäkään muustakaan.

   • trollista-pois-kasvanu

    Jos ette ois ropeskenen helpointa trollattavaa, niin ehkä teiä perässä ei kipittäs pikkutrollei redditistä, suntuubista yms. VTläiset triggeröityvät _meemeistä_, joita voi toistaa _20_vuotta_ ilman että reaktiot laimenee. Trollien ei tartte ees tietää, mistä on kyse (mikä chat peli, mikä kiro). Kuhan heittävät kliseen ja katsovat miten kihinä alkaa.

    Tääkin ketju täyttää kohta vuoen.


   • trollista-pois-kasvanu
    trollista-pois-kasvanu kirjoitti:

    Jos ette ois ropeskenen helpointa trollattavaa, niin ehkä teiä perässä ei kipittäs pikkutrollei redditistä, suntuubista yms. VTläiset triggeröityvät _meemeistä_, joita voi toistaa _20_vuotta_ ilman että reaktiot laimenee. Trollien ei tartte ees tietää, mistä on kyse (mikä chat peli, mikä kiro). Kuhan heittävät kliseen ja katsovat miten kihinä alkaa.

    Tääkin ketju täyttää kohta vuoen.

    Siis kymmene vuotta.


   • trollista-mitä-tarkoitat

    Ööh... Mitä?


   • minulle.on.ihan.sama

    Valitettavasti monet näistä "trolli viesteistä" on ihan tosissaan kirjoitettuja.
    Tuolla kauempana ylhäällä on yksi tulikiven katkuinen katkera viesti minultakin kun olin tyhmä 16v teini. Suutuin Kirolle siitä ettei VTssä katseltu perseilyäni vaan tunnukseni poistettiin. Silloin Kiro oli ainut ylläpito ja hän yritti puhua minulle järkeä mutta en kuunnellut. Lopulta pitkän puhumisen jälkeen hän sanoi että hänen on pakko poistaa tunnukseni jos en lopeta tekemästä asioita X ja Y. Kiukuttelin menemään joten tunnukseni poistettiin. Muistan vieläkin menneeni itkemään toiseen peliin miten Kiro oli tehnyt epäreilusti ja sain kaikki sympatiat muilta vastaavilta pelaajilta siinä pelissä yksipuolisen tarinani ansiosta... Hävettää ihan s**t*n*sti ja ihan hyvästä syystä. Nykyään ymmärrän että VT on suomen suurin roolipeli eikä se voi pyöriä yhden pelaajan ympärillä ja ymmärrän hyvin miksi Kiro sanoi silloin että minun on parasta poistua pelistä, koska peli ei selkeästi sovi minulle. Osassa omien peliaikojeni kommenteista voin tunnistaa ketkä pelaajat ne ovat kirjoittaneet. Toivon että he ovat jo ymmärtäneet lopettaa syyttämästä Kiroa joka vain yritti pitää pelinsä mukavana mahdollisimman monille pelaajille. Kaikkia yli sataa pelaajaa ei voi miellyttää ja me valittajat ja ex. valittajat olemme niitä joita ei voinut syystä tai toisesta miellyttää. Kiro tekee todella rohkeasti kun ajattelee pelinsä parasta ja ottaa pelaajalle suoraan puheeksi pelin sopimisen hänelle. Hän varmasti tietää että kun pelaaja saa pakit pelistä se aiheuttaa mahdollisesti tällaista suomi24 draamaa ja p*skan puhumista muissa peleissä. Kiron syyttäminen ja huomion huoraaminen muissa peleissä itkutarinaa kertomalla ja katkeruutta viljelemällä on pelkästään tyhmää. VT on roolipelipiireissä legenda ja ihan hyvästä syystä. Ilman osaavaa ylläpitoa peli olisi jo kaatunut aikoja sitten. :D


  • Nussijamusti

   Piti tulla taas kerran tänne lueskelemaan. Pitää kyllä sanoo että harvinaisen helposti ihmiset vetää herneitä keuhkoihin asti.
   No jaa.

  • MäMuistan

   Moikka.
   Ylläpidin tota suntuubi ropee josta NussijaMusti puhuu. Se on totta et me luultiin aluks et Kiro olis tullu itse kirjottamaan ja sit riehumaan meidän vieraskirjaan. Osa meidän pelaajista oli revetä liitoksistaan kun 'Kiro jäi kiinni' sellasesta, muutama varmaan vihas sitä jostain syystä ja sai siitä jotai kiksejä. Myöhemmin selvis et trolli ei kuitenkaan ollu Kiro ja siitä kirjoteltiin Kiron kans sähköposteja ja yritettiin sopii sitä asiaa. Oikee Kiro olis halunnu et me korjattas se väärinkäsitys meidän sivuilla et siltä draamalta katkeis siivet mut me ei suostuttu koska me ei tajuttu et kaikki ei ehkä lue niitä sataa viekkuviestiä ja jokasta vastausta sieltä... Siitä on jo monta vuotta aikaa mut kun näin tän foorumin aattelin tulla kirjottamaan et olen oikeasti pahoillani etten laittanu sitä korjausta mun sivuille vaan annoin ehkä mun kaverin kans tahallaan ymmärtää et oikee Kiro olis ollu niiden viestien takana. Korjaisin tän jos mulla olis aikakone mut en voi.

   Mä oon varmaan eka tällä forkalla joka sanoo tän, mut ::
   Olen todella pahoillani, Kiro. Olin lapsellinen ja tyhmä, pyydän anteeksi myös niiden vieraskirjaan kirjoittaneiden kavereideni toimesta jotka ei varmaan tehny tätä juttuu sulle yhtään helpommaks. Toivon että NussijaMusti ja muut lopettais nyt Kiron syyttämisen täällä siitä viekkuhommasta kun se ei sitä todellakaan tehny. Nostan sulle Kiro hattua et oot jaksanu ylläpitää sun roolipeliäs näin pitkään ja ihailen suunnattomasti miten vahva ihminen sä oot kun sä kestät kaiken paskan mitä kateelliset ja tyhmät ihmiset saa aikaan sun niskaas monesti ilman syytäkin. Toivon oikeesti että useemmat selvittäs ongelmansa sua kohtaan sun kanssas niin ne näkis et sä oot oikeesti ihan huippu tyyppi ja tosi kiva.

   Hauskaa myöhästä vappua kaikille. :)

   • NussijaMusti

    Terveisin olin kakara itsekin ja olen vieläkin. Provo on hauskaa niin kauan kun siihen tartutaan HEH


  • ONNEATBITCH

   Ja hei hyvää syntymäpäivää tälle ketjulle! 10 vuotta täynnä bitch, toivottavasti et koskaan kuole.

   • vaan_mä

    ValkeaaTaikaa on jo lopettanu joten totta helvetissä tää ketju kuolee. Mistä muusta sä ajattelit jauhaa? Lisää paskaa ja tarpeetonta vainoa Kiroa kohtaan?? Oottepa lapsellisia. :DDD


   • OnneaOnneaKetju

    Hyvää syntymäpäiväää sinulle rakkain hyvää syntymäpäiväääää toivotan <33 Oisha se ValkeaaTaikaa seuraajapelikin olemassa, harmi että taikapeli romahti mutta hei, onhan tää 10 vee ketjukin saavutus!
    Ylläolevat kaikki anteeksipyyntöromaanit ja vastaavat ovat iiiihan varmasti oikeiden ja todellisten henkilöiden kirjoittamia... :)


  • ApplePie

   Äääh kaipaan kyllä VT:ta, itselläni hyviä pelikokemuksia ja hyviä muistoja siitäkin jäljellä.

  • kakka12

   :weary: :ok_hand:

  • höpölöpöpö

   Itsekkin kaipaan VTtä paljolti, Oli hyvä, ellei mielestäni paras chatroolipeli suomeksi. Nykyään ei löydä miltein mistään hyvää ja aktiivista chattipeliä, missä pelattaisiin koirilla/susilla ja mukana olisi myös jotain yliluonnollista. En ole yhtään foorumipelaajatyyppiä, valitettavasti. </3

   • ApplePie

    joo, samat täällä! Harmillista tosiaan, ehkä se joskus nousee eloon kuolleista.


   • MinäVaan95

    Kyllä niitäkin löytyy!! Tulkaa zingeriin n.n Ihan suht aktiivinen se on edelleen :)


   • entinenpelaajaZingeristä

    Zingerissä pelataan pelkkää pornoa ja pieni kuppikunta pyörittää peliä edellä mainitulla teemalla. Teet virheen jos tuot tämän epäkohdan esiin kenellekään ylläpitäjistä, sillä pornopelirinki ja minionit hyökkäävät kimppuusi julkisen lynkkauksen merkeissä heidän chatissaan. ValkeestaTaijasta on joku privaatti foorumi olemassa joka saatetaan joskus avata avoimeksi peliksi, mut sen nimi ei ole ValkeaaTaikaa vaan joku muu... Myöskin jotkut vanhat VT pelaajat olivat saaneet sähköpostin ValkeanTaian sivuilta, eli jotain on toivottavasti tapahtumassa??


   • ApplePie

    Olen myös Zingerista kaikenlaista kuullut, en arvostele-en ole siellä pyörinyt, luotan kuitenkin vaan reiluun ja vakaan pelipohjaan- minulle VT oli sellainen. Sen lopetettua sellaista ei ole löytynyt. En ole saanut tosin itse mitään sähköpostia vaikka vanha pelaaja sieltä olen itsekin. Noh ehkä sieltä jotain paljastuu joskus ja uusi alku starttaa.


   • SamallaAsialla

    Uusia pelejä kyllä tulee myös kuin sieniä sateella, pitänee vain itse kunkin pitää silmät auki niin ehkä jossain vaiheessa joku iskevä chatpeli löytyy. Onnea kaikille teillekin jahtiin (ノ◕ヮ◕)ノ*:・゚✧


   • TaasYksiLisää
    SamallaAsialla kirjoitti:

    Uusia pelejä kyllä tulee myös kuin sieniä sateella, pitänee vain itse kunkin pitää silmät auki niin ehkä jossain vaiheessa joku iskevä chatpeli löytyy. Onnea kaikille teillekin jahtiin (ノ◕ヮ◕)ノ*:・゚✧

    Oon huomannu kans et niitä tulee. Kaikissa on vaan sama ongelma, et peliin otetaan vaikka 10v lapsia jos ne hyväksyy et pelissä ikäraja on 16 ja et pelissä esiintyy aikuisten materiaalia, eli k-18 tavaaa ja seksiä mitä ei voi välttää chat ympäristössä. Siellä taas uudessakin Merkitty nimisessä pelis on semmonen meno et 18v porukka pelailee fantasioitaan lasten kans. Huokaus. :D


   • HauskaaSeurattavaa
    TaasYksiLisää kirjoitti:

    Oon huomannu kans et niitä tulee. Kaikissa on vaan sama ongelma, et peliin otetaan vaikka 10v lapsia jos ne hyväksyy et pelissä ikäraja on 16 ja et pelissä esiintyy aikuisten materiaalia, eli k-18 tavaaa ja seksiä mitä ei voi välttää chat ympäristössä. Siellä taas uudessakin Merkitty nimisessä pelis on semmonen meno et 18v porukka pelailee fantasioitaan lasten kans. Huokaus. :D

    Merkityssä on kans et se yrittää jäljitellä ValkeanTaian sivuja, mikä on säälittävää kun pelin ylläpito on yksiä täällä aikanaan kirjotelleista trolleista. Piirroksista kans huomaa et Kiron tyyliä on haettu. Säälikertoin tuplaantui juuri. Tää peli on tuhoon tuomittu sisältönsä ja tietyn myrkyllisen porukkansa takia et ei siinä mitiä. Oon siellä vaan kattomassa kuinka maailma palaa. :D


  • Bird

   Ihanaa uutta vuotta 2019 tännekin

  • kultti_jäsen

   Vuosiens aatossa täällä on ruodittu vain chat pelejä..

   nyt menoa kuitenkin forkalla ensin tämä kuuluisa Heritage draama (hukka ja kiro vihollisia) ja sitten itse pää jehu otti haltuun Sudenvuosi nimisen pelin homonvihaaja hukalta kun niistä tuli ystäviä !

   nyt etsijöille on myös uusi leikki hiekka laatikko! hukka ja kiro riitautui taas..

   Sen nimi on osuvasti käännös sanasta Kultti, tervettuloa vanhat VTläiset tehdään tästä iki muistoinen VT 2.0 koodinimi on cultnorra.boards.net terve tuloa

  • Anonyymi

   Jos käyttää vähän aikaa siihen hahmon luomiseen eli enemmän ku jtn 5-15min nii kyllä sinne sit,Siel on muuten tarkat ohjeetki nii suut tukkoo että sinne on muka vaikea päästä.Ite olin aloittelija alkuun mut sitkun kysyin nii sain kivoi niksejä

  • Anonyymi

   Enää ei ole chatissa pelattavaa, kunnollisella fantasialla ja magialla höystettyä susiroolipeliä. Sellaista pelaamista todella ikävä. </3 En tiedä uskaltaako kukaan enää luoda sellaista.

  Ketjusta on poistettu 20 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Martinan kisa (asialliset kommentit)

   Yksi, ikuinen umpityperien ketjujen aloittaja.. voidaanko tehdä joka kerta ilmoitus moderaattorille.. josko katoais bittiavaruuteen.. Mutta siis: uinn
   Kotimaiset julkkisjuorut
   623
   5360
  2. STEFULLA OLI KOVA IKÄVÄ SOFIAA!

   Lennätti naisen Hankoon koko juhannuksen ajan ! Tosi rakkautta ilmassa. Taisi tulla kihlat ja häitä vietetään !
   Kotimaiset julkkisjuorut
   103
   3249
  3. KOSKA MARIN TULEE KAAPISTA ULOS

   Olisi hyvä näyttää esimerkkiä, tosin osallistuminen pride-kulkueeseen on jo hyvä alku...
   Turku
   292
   1881
  4. Martina kisan kärjessä

   Kisa on käynnissä. Käsipohjauinti vetää kisaajien kädet hapoille. Martinan ranne on jo kivulias.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   223
   1853
  5. Tuletteko/tulitteko ikävöimäsi

   Kanssa hyvin juttuun? Ymmärsittekö toisianne? Sovitteko yhteen?
   Ikävä
   111
   1331
  6. Martinan kootut selitykset ketju virallinen

   Join vettä - kusin samantien alleni. Otin energiaa -oksensin. Vatsakrampit söi mun kaikki voimat.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   260
   1320
  7. Voitko mies vähän valaista

   mikä meidän tilanne on tällä hetkellä? Kannattaako enää ottaa yhteyttä vai menikö tilaisuus jo ohi?
   Ikävä
   116
   1224
  8. Kyllä jään aina miettii

   Miks tää meni näin.. En ymmärrä sua.
   Ikävä
   55
   1024
  9. Mara kisoissa ensiapuun

   Hoiperteli maaliin ja joutui suoraan ensiapuun. Siis mitä järkeä on rääkätä itseään tuolla tavalla? Mikä tuota naista vaivaa kun pitää päteä vielä tuo
   Kotimaiset julkkisjuorut
   122
   899
  10. Martina keskeytti heti, tämä on ilon päivä

   😁 Suomi24 sen tiesi. Martina keskeytti kolmen kilometrin kohdalla. 😁
   Kotimaiset julkkisjuorut
   26
   834
  Aihe