Muslimimies ja

suomalainen nainen

Olen nuori hyvännäköinen ja viehättävä suomalainen nainen. Jos menen esim.baariin niin minulla riittää kyllä vientiä.Pääni kääntävät kuitenkin lähinnä muslimit,niin tummaihoiset kuin turkkilaiset ym. Asun pikkukaupungissa joten eipä niitä ihan hirveästi siellä ole.

Olen ollut yhden iranilaisen kanssa. Hän oli uskomattoman hauska ja kiva. Hän ei todellakaan ollut mikään baarissa tavattu vaan vanha koulukaveri. Hän paljastui kuitenkin aikamoiseksi idiootiksi,koska esim.jätti minut humalassa yksin tyttöystäväni kanssa keskelle Helsingin keskustaa. Hän suoraan sanottuna varmaan halusi vain kellistää minut....

Niin eli asiaan.Mikä niissä muslimimiehissä viehättää? Ulkonäkö on hyvä,isot vehkeet ja tumma iho/muu tummuus.(Siis tykkään sekä tummaihoisista että euroopan muslimeista). Mutta tässä ei todellakaan ole kysymys pelkästä ulkonäöstä.

Flirtti on yleisesti ottaen muslimeilla paljon hauskempaa kuin suomalaisilla.Se viehättää, mutta ei sekään ole se tärkein. Sitäpaitsi tiedän kyllä,että sitten kun mennään naimisiin niin ei sitä samanlaista flirttiä enää ole. Mutta niinhän se on kaikilla,suomalaisillakin!

En ole mitenkään erityisen innostunut nuorista muslimimiehistä,ketkä asuvat euroopassa ja ovat omaksuneet kaikenlaisia kyseenalaisia käytöstapoja. Tarkoitan esim.näitä miehiä ketkä roikkuvat baarissa ja kuvittelevat saavansa jokaiselta naiselta!

Mitä minä haluaisin mieheltäni? Haluaisin miehen pitävän minusta huolta ja suojelevan minua. En halua kuitenkaan olla mikään alistettu. Jossain määrin mitä olen lukenut muslimien käsityksestä naisten ja miesten välisistä eroista olen samaa mieltä. Ja eikö olekin niin että kulttuuri ja uskonto ovat eri juttu.Eli kulttuurin takia naisia alistetaan ja uskonnon takia ei välttämättä.

Miksi puhun naisten alistamisesta? Siis en halua olla alistettu,mutta koen että suomalaiselta mieheltä ei voi saada sitä samanlaista suojelua kuin muslimilta.Haluan saada lapsia ja mennä naimisiin.En halua olla mikään kynnysmatto silti.

Olen ehkä jonkun naisen mielestä rakentanut harvinaisen ruusuisen kuvan muslimien naisten kohtelusta.No kyllä minä ymmärrän että en halua olla mikään päästä varpaisiin hunnutettu nainen, joka ei saa poistua kotoa.

Ja muuten tämä iranilainen nuori mies sanoi että nainen on fifty-fifty koiran kanssa? No ainakin hän piti minua paremmin kuin jotain koiraa. (Olen siis itse hyvin eläinrakas)Tai piti alussa, mutta sitten hänestä paljastuikin kaikenlaista..

Haluaisin miehen, joka antaa minun nähdä ystäviäni ja harrastaa.Ymmärtää jossain mielin että käytän alkoholia ja poltan,mutta ei minulle viina ole mikään maailman tärkein asia.

Käyn töissä ja hän on se ns.perheen pää, joka on pääasiallinen tienaaja.Hän huolehtii minusta,sillä olenhan hänen lapsiensa äiti. Ja hän ymmärtää,että olen tunteellinen.Monet naiset ovat mutta feministit haluavat sen monesti kieltää!

Haluan miehen,jota voin kunnioittaa.Ja hänkin tietysti minua,vaikka kunnioitus onkin erilaista.

Eräs egyptiläinen sanoi kerran minulle,että olen hyvin fiksu nainen.Keskustelimme suomalaisesta yhteiskunnasta.Sen jälkeen hän sanoi "Minä haluan sinua.Tule tänään minun luo."

Tuollaisia nuo nuoret muslimimiehet tuntuvat monesti olevan.Haluaisin kuitenkin jotain syvällisempää...Minä en halua mitään seksiä muslimien kanssa vaan haluan muslimimiehen joka huolehtii minusta. Eikö paras mitä mies voi tehdä lapsilleen on huolehtia lapsien äidistä?

No tuntuu että vuodatan tätä ilman päätä ja häntää.Mikä on edes pointti? En varmaan itsekään tiedä.Tiedän vain ehkä löytäväni aviomieheni joskus...toivottavasti..Ja uskon hänen olevan muslimi,joka osaa huolehtia naisestaan.

41

11926

    Vastaukset

    • turkkilaisen_vaimo

      ota ennemmin turkkilainen,ne on kyl erilaisia kuin irani,egypti,irak yms,he ovat kyllä naisten kohtelussa ihan eri maata,sen olen kokenut itse sekä nähnyt tuttavapiirissäni.minä olen jo 12 v ollut naimisissa,ja minua ei kyllä ole mattona kohdeltu,riidelty ollaan,mut kukapa ei riitelisi,hyvä mies,tekee paljon töitä,ei juo kuin joskus muutaman saunasiiderin,ei ravaa ravintoloissa,pitää hyvää huolta perheestään,olaan oma talo ostettu jne...samanlaisia ovat hänen veljensä ja muut sukulaisensa,osalla suomalainen,osalla turkkilainen vaimo.Ja täytyy sen verran sanoa että ne joilla turkkilainen vaimo,he enempi ravaavat ravintoloissa,saattavat iskeä suomalaisia naisia.Osa kohtelee turkkilaista vaimoaan kuin koiraa,mutta suomalaista eivät uskalla näin kohdella koska tietävät että me olemme paljon itsenäisempiä,yleensä turkkilainen vaimo ei pääse minnekään yksin,pitää viedä ja tuoda sinne ja tänne,hekin ovat tosi kovia tätejä huutaman,jos mies myöhään töissä.eivät osaa kieltä,pyörivät ostoksilla kaiket päivät,jne,tästäkin on omakohtaista kokemusta.Ja minulle on yksi mies sanonut,että suomalaiset naiset ovat niin itse pärjääviä,heitä ei tarvitse koko ajan raahata joka paikkaan,ja osaavat hoitaa itse asiansa,eli ovat omatoimsia kaikessa suhteessa verrattuna turkkilaiseen vaimoon joka ei osaa mitään tehdä itse.Ja suomalainen on yleensä ymmärtäisempi jos mies haluaa mennä jonnekin kaverinsa kanssa,yleensä turkkilainen huutaa että on pysyttävä kotona lasten kanssa,me suomalaiset ymmärrämme että myös mies saa mennä,minunkin mies ei paljoa kulje ravintoloissa,joskus kannustan että menee hiukan tuulettumaan,jos joukaveri sattuu pyytämään mukaan.Mutta jos mies sattuu olemaan ihan täys p...ei se kyllä kato kotimaata...ihan sama mistä maasta tulee,riippuu myös kasvatuksesta yms...kyllä sitä suomalaisetkin miehet pitävät vaimojansa lattiarättinä.melkeinpä pahemmin kuin ulkomaalainen mies...ei uskonnolla ole juurikaan asian kanssa tekemistä,mutta en suosittele naimisiin menemistä ääri muslimin(joka rukoilee 5 kertaa päivässä) kanssa,silloin saattaa tulla enempi erimielisyyksiä.Oman mieheni on muslimi,mutta enemmänki tapa uskovainen,enemmmän minä häntä kannustan ettei unohda lapsena saamaansa uskonnon oppeja.
      Tämä on oma mielipiteeni,ja omakohtaista kokemusta
      on näin turkkilaisista.

      • kysyn

        Tekeekö rukoilu 5 x päivässä ihmisestä ääriuskovaisen????


      • kaikkein pahimpia

        Turkkilainen on kaikista pahin. Yli 97 prosenttia turkkilaisista miehistä pahoinpitelee vaimoaan. Turkkilainen kuvittelee vielä olevansa eurooppalainen vaikka lähinnä täysin samanlainen kuin irakilainen tai iranilainen.


      • ------------------------
        kaikkein pahimpia kirjoitti:

        Turkkilainen on kaikista pahin. Yli 97 prosenttia turkkilaisista miehistä pahoinpitelee vaimoaan. Turkkilainen kuvittelee vielä olevansa eurooppalainen vaikka lähinnä täysin samanlainen kuin irakilainen tai iranilainen.

        irakilainen ja iranilainen on parempi siis paljon parempi kuin turkkilainen.
        tiedoksi: naapurini on täysin suomalainen mutta joka viikon loppu hakkaa vaimo lapset joskus mukana myös polisit..
        ei eurooppalaisetkaan ole mitään ylpeyden aihe.


      • .........

        Ei se kyllä mitään äärimuslimia tee, että rukoilee viisi kertaa päivässa...typerintä mitä ikinä kuullut! Niin....miehesihän ei olekaan kunnon muslimi, joten mistäpä mitään tiedät...


      • Anonyymi

        Mulla turkkilainen mies kiltti. Syrian kurdi oli huijari ja todella ilkeä.


      • Anonyymi
        ......... kirjoitti:

        Ei se kyllä mitään äärimuslimia tee, että rukoilee viisi kertaa päivässa...typerintä mitä ikinä kuullut! Niin....miehesihän ei olekaan kunnon muslimi, joten mistäpä mitään tiedät...

        Muslimit nai ketä vaan,vaikka ei sais avioliiton ulkopuolella,mutta kyllä ne suurin osa panee!


      • Anonyymi
        kaikkein pahimpia kirjoitti:

        Turkkilainen on kaikista pahin. Yli 97 prosenttia turkkilaisista miehistä pahoinpitelee vaimoaan. Turkkilainen kuvittelee vielä olevansa eurooppalainen vaikka lähinnä täysin samanlainen kuin irakilainen tai iranilainen.

        Kulakin mielipide.Itse rakastin aidosti syvästi Turkkilainen mies.Kuten muslimeilla yleensäkkin vaimo ja lapset lähtömaassa.Tulee se päivä jolloin kertoo totuuden.mulla on vaimo ja lapset.Ne tulee perhesitein nyt.Meidät pakotti aviolitton suku.Joka on vuosisatojen perinne.En voi siksi erota,rakastan suinua yksin.Kenties rakastaakin.Kuka järkevä haluaa olla jalkavaimo? On niitäkin.


    • ei häntää

      Kukaan muslimi ei osaa huolehtia naisestaan.

      Haluatko todella miehen, joka satunnaisesti ehkä tekee pizzahommia, satunnaisesti ehkä hakkaa ja pieksee sinua?

      No sen uskonnon nimeen voi tehdä aika paljon kaikenlaista. Vaikka sitä hakkaamista. Ja vaatteiden kieltämistä, siis ilman perunasäkkiä et lähde ulos ilman miestäsi. Ah sitä monikulttuurisuuden onnea!

      • Anonyymi

        Juu,en alistunut niin erosimme ja laittoi haukkumaviestejä. Tsup tsup. Olen onnellinen ilman tuommoista ukkoa:)


    • me...l.

      I want to know what you want exactly what kind of man you want. How old are you?
      I hope you will write for me. I am waiting.
      : [email protected]

      • me...l.

        Hi. How are you again?I am serious about what I said before. I live in Finland. Can we be friends? Can I meet you in a coffee shop? We can get to know eachother more and talk.


    • suomalainen nainen..

      Ja lisäys tähän tekstiin. Kirjoitin tuon yhden kohdan hieman huonosti. En itse ollut humalassa, koska olin juonut pari siideriä. Siis tämä iranilainen mies oli itse humalassa ja jätti minut ja sitten soitteli viikon päästä. Samantekevää tuollainen käytös minulle,jos ei oltaisi tunnettu hyvin,mutta oltiin tunnettu jo siinä vaiheessa aika pitkän aikaa. Ja sitäpaitsi tunnettiin luonnollisesti hyvin koska käytiin samaa koulua.

    • hyljeksitty

      Ajattelin, että kiva mies osoittautuisi nyt poikkeukseksi kaikkien huhujen suhteen. Valitettavasti ei. Jokainen suhteen kasvupaikka on mennyt niin, että minä olen joutunut joustamaan. En viitsi alkaa nyt luettelemaan niitä asioita, mutta lähestulkoon jokainen yhteistyössä hoidettava asia (terveysasioista lähtien) on mennyt niin, että olen jäänyt asian suhteen yksin.Näin on jatkunut vuosia.
      Oikeastaan päällimmäiseksi on jäänyt tunne armottomuudesta.
      Että tällainen kokemus valitettavasti. Joten minäkään en voi suositella muslimi-miehiä.Rankka kotikasvatus kun kantaa niin pitkälle elämässä ja kannattaa miettiä, haluatko asettaa itseäsi sellaiseen liemeen, että joutuisit kuitenkin ennemmin tai myöhemmin eroamaan.

      • hyljeksitty

        Tuli kirjoitettua niin ankaraa tekstiä, että kadun.
        Totean kuitenkin, että parisuhde on kahden kauppa ja vikaa on minussakin. Parisuhde on aina matka ja seikkailu, jossa ei voi olla yksipuolisesti väärässä tai oikeassa..
        Mieheni on pääpirteissään hyvä mies ja itsekin olen varmaan joskus rankka vaimo. Tsemppiä kaikille moku-suhteissa oleville!


    • Happy End

      Onhan niitä kaikenlaisia, mutta itse olen löytänyt puolisokseni aivan suloisen ja hyvän ihmisen joka sattuu olemaan egyptiläinen muslimi.

      Tapasimme aikoinaan, kun asuimme molemmat työn puitteissa ulkomailla. Hänen perheestään on jokainen isää ja äitiä myöten opiskellut eurooppalaisessa yliopistossa, mieheni oli ainut joka ei opintojensa jälkeen palannut kotimaahansa vaan jäi paikan päälle töihin. Naimisiin mentyämme jäimme mukaavuudenhalun, alhaisen verotuksen ja lempeämmän ilmaston vuoksi suosista ulkomaille, Suomessa käymme noin kerran vuodessa sukuloimassa.

      Seurusteluaikoina minuakin varoiteltiin kaikenlaisin kauhukertomuksin. Osan näistä kerroin kauhuissani miehelleni, hän osaltaan ihmetteli mitä pahaa hän pystyisi tälle itsenäiselle ja energiselle uranaiselle tekemään! Mieheni sanoi, että jos hän haluaa alistuneen nynnerön niin niitähän löytää valmiina pilvin pimein, ei ketään tarvitse työläästi alistamaan ryhtyä. Hän sanoi itse haluavansa topakan vaimon, joka on opiskellut, matkustellut ja joka on kiinnostunut maailman asioista. Loppujen lopuksi mieheni on joutunut joustamaan paljon enemmän kuin minä itse. Mieheni tienaa enemmän rahaa kuin minä, mutta minä silti määrään meillä kaapin paikan.

      Avioliittovuodet ovat osoittaneet valintani oikeaksi. En kuitenkaan usko että toista yhtä ihanaa, saati sitten parempaa löytyy, mutta niin kai sitä jokainen ikirakastunut aviovaimo omasta rakkaastaan ajattelee ;-)

      Mieheni tosiaan pitää minusta hellästi huolta. Se huolenpito tuntui aluksi ihan oudolta kun olin tottunut hoitelemaan oman muuttokuormani, huoltanut autoni ja pyörittänyt omaa arkeani työelämän puitteissa yksin.

      Muuten en ole elämäntyyliäni muuttanut, paitsi tietysti sen verran mitä sinkku yleensäkin muuttaa elämäntyyliään naimisiin mennessä, eli vieraitten miesten pusittelu jäi pois kuvioista ;-)

      Matkustelen paljon ulkomailla työmatkoilla, joten jos mieheni olisi mustasukkainen niin siitä ei tulisi mitään. Viihteellä käyn ystävieni kanssa silloin kun jaksan, eli nykyään harvemmin. Hänen isänsä totta puhuen joskus ihmettelee miten poika "päästää" vaimonsa huitelemaan noin vain ympäri maailmaa, monesti viikon messumatkalle miestyöporukassa. Mieheni vain nauraa ja sanoo, että kyllä hän vaimonsa tuntee.

      Mieheni itse viihtyy vapaa-aikana kotona, lukee paljon kirjoja ja käy lenkillä, meillä ei ole minkään maailman satelliittikanavia eikä hän netissäkään vietä aikaa, sillä meidän koneemme on työnantajani kone, eikä mieheni uskalla siihen juurikaan koskea...

      En nyt varsinaisesti menisi kenellekään tuputtamaan egyptiläistä muslimia, sillä heitäkin on tietenkin joka lähtöön. Itse olisin menettänyt elämäni rakkauden ja monet onnelliset avioliittovuodet jos en olisi uskaltanut ottaa sitä "riskiä". Joku toinen voi tietenkin kirota saman asian juuri päinvastoin... mitään ohjesääntöä tähän asiaan ei valitettavasti ole olemassa.

      • sielläkäynyt

        Kyllä ylikansoitetussa ja epädemokraattisessa maassa on iso riski joutua eurooppaan pyrkivän asiainhoitajaksi, näin kävi minulle vaikka mies oli kaikin tavoin erilainen kun useimmat muslimimiehet. Hän joi viiniä ja söi makkaraa ja halusi tietysti naimisiin.

        Kun kansalaisuus oli saatu haettiin sitten 15v. nuorempi vaimo noin niinkun päältä valkkaamalla ja tuotiin se suomeen. Ja siellä pesue senkun kasvaa.

        Että silleen.


      • Happy End
        sielläkäynyt kirjoitti:

        Kyllä ylikansoitetussa ja epädemokraattisessa maassa on iso riski joutua eurooppaan pyrkivän asiainhoitajaksi, näin kävi minulle vaikka mies oli kaikin tavoin erilainen kun useimmat muslimimiehet. Hän joi viiniä ja söi makkaraa ja halusi tietysti naimisiin.

        Kun kansalaisuus oli saatu haettiin sitten 15v. nuorempi vaimo noin niinkun päältä valkkaamalla ja tuotiin se suomeen. Ja siellä pesue senkun kasvaa.

        Että silleen.

        Aivan, sanoinhan jo, että en suosittele puoleen enkä toiseen. Jokaisen tulee itse päättää kulkeeko kenties onnensa ohi, vai oliko se sittenkin vain oman nahkansa pelastamista tulevalta pahalta? Ottaako elämänsä rakkauden vastaan, vai joutuuko huijarin koukkuun? Ei ole tosiaankaan mikään helppo asia ratkaista ihastuksen kutinassa.

        Minun egyptiläisellä miehelläni oli jo työlupa, 10 vuoden oleskelulupa ja hyvätuloinen työ Euroopassa silloin kun tapasimme. Näin jälkiviisaana on helppo sanoa, että meidän avioliitossamme on alusta lähtien ollut kyse tavallisesta rakkaudesta, sillä meille ei ole ollut toisistamme toistaiseksi mitään "hyötyä". Todella ikävää tietysti jos sitävastoin jälkiviisaana joutuu toteamaan tulleensa pelkästään hyväksikäytetyksi :-(


      • Happyhappy

        Teksti on kuin suoraan omasta elämästäni, tosin kyseessä turkkilainen mies ja lapsikin meillä on.

        Tahtoo sanoa, että löytyy niitä hyviäkin tarinoita. Niistä vaan kuulee harvemmin kuin huonoista, hyvistä kun ei ole kenelläkään tarvetta netissä purkautua :)


      • pikku myy

        Minulla juuri tosi huono kokemus egyptin muslimista. Ensin oltiin myelin kielin ja hoidettiin kotona asiat hyvin. Kun sai oleskeluluvan Suomeen alkoivat hakkaamiset. Milloin mistäkin syystä. Useimmiten siitä että hän kävi deittisivuilla ja pornosivuilla sekä lähetteliuskomattomia viestejä naisille haluten esim jotain hierontaa keholleen. Kun näistä uskalsin kysellä, kaikki oli vitsiä vaanja miehen kuuluukin käydä naisia katsomassa deittisivuilla. Sanoi myös, ettei koskaan aio näyttää minua sukulaisilleen koska olen vanhempi kuin hän. Lyönnit muuttuivat aina vain kovemmiksi kunnes eräänä päivänä uhkasi tappaa minut ja hajotti asuntoni omaisuutta. Siinä sai kyytiä tietokoneet imurit ym. Onneksi tajusin lähteä pois ja kutsua poliisin kun vielä perään soitteli että on hajottanut muutakin ja sytyttänyt kuulemma taloni tuleen. Näin ei onneksi käynyt. Nyt hänellä on vuoden laajennettu lähestymiskielto mutta miten siihen luotankunnei oikeudessakaan tunnustanut hakkaamistaan. Kysyin missä sinun jumalasi nyt on joka kieltää valehtelemisen. Turvakodissa tällä hetkellä. Yritän uskaltaa mennä takaisin kotiin parin päivän päästä mutta pelottaa. Hän lupasi muuttaa toiselle paikkakunnalle, mutta ei ole lähtenyt. Siksi pelkään onko vielä jotain mitä haluaa tehdä minulle. Näin siis muslimirakkaus kuoli pikkuhiljaa lyöntien myötä. Onneksi olen elossa vielä.


      • Tapion poika
        pikku myy kirjoitti:

        Minulla juuri tosi huono kokemus egyptin muslimista. Ensin oltiin myelin kielin ja hoidettiin kotona asiat hyvin. Kun sai oleskeluluvan Suomeen alkoivat hakkaamiset. Milloin mistäkin syystä. Useimmiten siitä että hän kävi deittisivuilla ja pornosivuilla sekä lähetteliuskomattomia viestejä naisille haluten esim jotain hierontaa keholleen. Kun näistä uskalsin kysellä, kaikki oli vitsiä vaanja miehen kuuluukin käydä naisia katsomassa deittisivuilla. Sanoi myös, ettei koskaan aio näyttää minua sukulaisilleen koska olen vanhempi kuin hän. Lyönnit muuttuivat aina vain kovemmiksi kunnes eräänä päivänä uhkasi tappaa minut ja hajotti asuntoni omaisuutta. Siinä sai kyytiä tietokoneet imurit ym. Onneksi tajusin lähteä pois ja kutsua poliisin kun vielä perään soitteli että on hajottanut muutakin ja sytyttänyt kuulemma taloni tuleen. Näin ei onneksi käynyt. Nyt hänellä on vuoden laajennettu lähestymiskielto mutta miten siihen luotankunnei oikeudessakaan tunnustanut hakkaamistaan. Kysyin missä sinun jumalasi nyt on joka kieltää valehtelemisen. Turvakodissa tällä hetkellä. Yritän uskaltaa mennä takaisin kotiin parin päivän päästä mutta pelottaa. Hän lupasi muuttaa toiselle paikkakunnalle, mutta ei ole lähtenyt. Siksi pelkään onko vielä jotain mitä haluaa tehdä minulle. Näin siis muslimirakkaus kuoli pikkuhiljaa lyöntien myötä. Onneksi olen elossa vielä.

        Hei, ikävä kuulla että joku mies joka sanoo olevansa muslimi on käyttäytynyt noin alhaisesti. Ei hän kuitenkaan vaikuta hyvältä muslimilta kun pornosivuillakin kerran käy. Hän on henkisesti sairas ihminen kun hakkasi sinua, ja pornosivuilla yms. vieraili/vietti aikaa.

        Täytyy sanoa että ei kaikki muslimit, tai itseään muslimiksi kutsuvat ole hyviä ihmisiä saatika hyviä muslimeja. Muslimeja löytyy monenlaisia, hyviä, sekä huonoja, ja jotain siltä väliltä.

        Olen itse suomalainen muslimimies, ja ollut muslimi jo 20-vuotta. Olen naimisissa eurooppalaisen musliminaisen kanssa, ja olemme erittäin onnellisia. Elämme normaalia perhe-elämää, mutta tietysti yritämme noudattaa uskontoamme niin paljon kuin pystymme arkielämässämme. Tietysti asiaa helpottaa se että olemme molemmat muslimeja, ja meillä ei ole juurikaan kulttuurieroja välillämme.

        Totta on, että ei se elämä ole hirveän helppoa jos molemmat tulevat tosi erilaisista kulttuureista, ja heillä on kaiken lisäksi eri uskonnot, jotka ovat heille tärkeitä. Tiedän joitakin pareja, jotka ovat molemmat muslimeja mutta tulevat täysin erilaisista kulttuureista, ja he ovat eronneet juuri kulttuuriasioiden takia, vaikka molemmilla on sama uskonto. Tiedän myös pareja, joilla täysin eri kulttuuri, mutta molemmat muslimeja, eikä heillä ole ollut pahemmin ongelmia sen suhteen. Tietysti noissa suhteissa joutuu tekemään aika paljon myönnytyksiä suuntaan tai toiseen.

        Voisin kuitenkin sanoa, että harvemmin kahden eri kulttuuritaustan, ja uskonnon omaavan liitto toimii, varsinkaan jos toinen tai molemmat osapuolet harjoittavat uskontojaan. Jos kumpikaan ei harjoita uskontoaan niin silloin voi ehkä toimiakin paremmin. Kuitenkin lasten uskonnosta monesti tulee riitaa, eli kumpaa uskontoa lapset seuraavat, ja tällaiset asiat pitäisi selvittää jo ennen lasten tuloa, jos lapsia tulee.

        Oma henkilökohtainen mielipiteeni on kuitenkin, se että muslimien tulisi mennä ainoastaan muslimien kanssa naimisiin, ja ei-muslimien tulisi mennä ei-muslimien kanssa naimisiin, niin silloin ei tule ainakaan riitaa lasten uskonnosta kun molemmilla vanhemmilla on sama uskonto. Ja muutenkin liitolla on paremmat mahdollisuudet onnistua/toimia silloin. Ainahan löytyy tietysti poikkeustapauksia, mutta tällä tavalla voi ainakin minimoida riskejä.

        Itse en välitä pelata venäläistä rulettia, ja ottaa mitään fifty fifty mahdollisuuksia, vaan tähtään suurempaan onnistumisprosentiin. Mutta jokainen päättää itse minkälaisia valintoja tekee.


      • pikku myy
        Tapion poika kirjoitti:

        Hei, ikävä kuulla että joku mies joka sanoo olevansa muslimi on käyttäytynyt noin alhaisesti. Ei hän kuitenkaan vaikuta hyvältä muslimilta kun pornosivuillakin kerran käy. Hän on henkisesti sairas ihminen kun hakkasi sinua, ja pornosivuilla yms. vieraili/vietti aikaa.

        Täytyy sanoa että ei kaikki muslimit, tai itseään muslimiksi kutsuvat ole hyviä ihmisiä saatika hyviä muslimeja. Muslimeja löytyy monenlaisia, hyviä, sekä huonoja, ja jotain siltä väliltä.

        Olen itse suomalainen muslimimies, ja ollut muslimi jo 20-vuotta. Olen naimisissa eurooppalaisen musliminaisen kanssa, ja olemme erittäin onnellisia. Elämme normaalia perhe-elämää, mutta tietysti yritämme noudattaa uskontoamme niin paljon kuin pystymme arkielämässämme. Tietysti asiaa helpottaa se että olemme molemmat muslimeja, ja meillä ei ole juurikaan kulttuurieroja välillämme.

        Totta on, että ei se elämä ole hirveän helppoa jos molemmat tulevat tosi erilaisista kulttuureista, ja heillä on kaiken lisäksi eri uskonnot, jotka ovat heille tärkeitä. Tiedän joitakin pareja, jotka ovat molemmat muslimeja mutta tulevat täysin erilaisista kulttuureista, ja he ovat eronneet juuri kulttuuriasioiden takia, vaikka molemmilla on sama uskonto. Tiedän myös pareja, joilla täysin eri kulttuuri, mutta molemmat muslimeja, eikä heillä ole ollut pahemmin ongelmia sen suhteen. Tietysti noissa suhteissa joutuu tekemään aika paljon myönnytyksiä suuntaan tai toiseen.

        Voisin kuitenkin sanoa, että harvemmin kahden eri kulttuuritaustan, ja uskonnon omaavan liitto toimii, varsinkaan jos toinen tai molemmat osapuolet harjoittavat uskontojaan. Jos kumpikaan ei harjoita uskontoaan niin silloin voi ehkä toimiakin paremmin. Kuitenkin lasten uskonnosta monesti tulee riitaa, eli kumpaa uskontoa lapset seuraavat, ja tällaiset asiat pitäisi selvittää jo ennen lasten tuloa, jos lapsia tulee.

        Oma henkilökohtainen mielipiteeni on kuitenkin, se että muslimien tulisi mennä ainoastaan muslimien kanssa naimisiin, ja ei-muslimien tulisi mennä ei-muslimien kanssa naimisiin, niin silloin ei tule ainakaan riitaa lasten uskonnosta kun molemmilla vanhemmilla on sama uskonto. Ja muutenkin liitolla on paremmat mahdollisuudet onnistua/toimia silloin. Ainahan löytyy tietysti poikkeustapauksia, mutta tällä tavalla voi ainakin minimoida riskejä.

        Itse en välitä pelata venäläistä rulettia, ja ottaa mitään fifty fifty mahdollisuuksia, vaan tähtään suurempaan onnistumisprosentiin. Mutta jokainen päättää itse minkälaisia valintoja tekee.

        Kiitos! Sain vahvistusta sille, ettei hän ole kunnon muslimi. Vaikka rukoili satunnaisesti, ei säännöllisesti niin jumala kyllä näkee mitä hän on tehnyt. Tämän jälkeen en luota yhteenkään muslimmieheen ja pysyttelen mahdoööisimman kaukana heistä.


      • Anonyymi
        Tapion poika kirjoitti:

        Hei, ikävä kuulla että joku mies joka sanoo olevansa muslimi on käyttäytynyt noin alhaisesti. Ei hän kuitenkaan vaikuta hyvältä muslimilta kun pornosivuillakin kerran käy. Hän on henkisesti sairas ihminen kun hakkasi sinua, ja pornosivuilla yms. vieraili/vietti aikaa.

        Täytyy sanoa että ei kaikki muslimit, tai itseään muslimiksi kutsuvat ole hyviä ihmisiä saatika hyviä muslimeja. Muslimeja löytyy monenlaisia, hyviä, sekä huonoja, ja jotain siltä väliltä.

        Olen itse suomalainen muslimimies, ja ollut muslimi jo 20-vuotta. Olen naimisissa eurooppalaisen musliminaisen kanssa, ja olemme erittäin onnellisia. Elämme normaalia perhe-elämää, mutta tietysti yritämme noudattaa uskontoamme niin paljon kuin pystymme arkielämässämme. Tietysti asiaa helpottaa se että olemme molemmat muslimeja, ja meillä ei ole juurikaan kulttuurieroja välillämme.

        Totta on, että ei se elämä ole hirveän helppoa jos molemmat tulevat tosi erilaisista kulttuureista, ja heillä on kaiken lisäksi eri uskonnot, jotka ovat heille tärkeitä. Tiedän joitakin pareja, jotka ovat molemmat muslimeja mutta tulevat täysin erilaisista kulttuureista, ja he ovat eronneet juuri kulttuuriasioiden takia, vaikka molemmilla on sama uskonto. Tiedän myös pareja, joilla täysin eri kulttuuri, mutta molemmat muslimeja, eikä heillä ole ollut pahemmin ongelmia sen suhteen. Tietysti noissa suhteissa joutuu tekemään aika paljon myönnytyksiä suuntaan tai toiseen.

        Voisin kuitenkin sanoa, että harvemmin kahden eri kulttuuritaustan, ja uskonnon omaavan liitto toimii, varsinkaan jos toinen tai molemmat osapuolet harjoittavat uskontojaan. Jos kumpikaan ei harjoita uskontoaan niin silloin voi ehkä toimiakin paremmin. Kuitenkin lasten uskonnosta monesti tulee riitaa, eli kumpaa uskontoa lapset seuraavat, ja tällaiset asiat pitäisi selvittää jo ennen lasten tuloa, jos lapsia tulee.

        Oma henkilökohtainen mielipiteeni on kuitenkin, se että muslimien tulisi mennä ainoastaan muslimien kanssa naimisiin, ja ei-muslimien tulisi mennä ei-muslimien kanssa naimisiin, niin silloin ei tule ainakaan riitaa lasten uskonnosta kun molemmilla vanhemmilla on sama uskonto. Ja muutenkin liitolla on paremmat mahdollisuudet onnistua/toimia silloin. Ainahan löytyy tietysti poikkeustapauksia, mutta tällä tavalla voi ainakin minimoida riskejä.

        Itse en välitä pelata venäläistä rulettia, ja ottaa mitään fifty fifty mahdollisuuksia, vaan tähtään suurempaan onnistumisprosentiin. Mutta jokainen päättää itse minkälaisia valintoja tekee.

        Höpö, saatanan paskan jauhaja!


      • Anonyymi
        Tapion poika kirjoitti:

        Hei, ikävä kuulla että joku mies joka sanoo olevansa muslimi on käyttäytynyt noin alhaisesti. Ei hän kuitenkaan vaikuta hyvältä muslimilta kun pornosivuillakin kerran käy. Hän on henkisesti sairas ihminen kun hakkasi sinua, ja pornosivuilla yms. vieraili/vietti aikaa.

        Täytyy sanoa että ei kaikki muslimit, tai itseään muslimiksi kutsuvat ole hyviä ihmisiä saatika hyviä muslimeja. Muslimeja löytyy monenlaisia, hyviä, sekä huonoja, ja jotain siltä väliltä.

        Olen itse suomalainen muslimimies, ja ollut muslimi jo 20-vuotta. Olen naimisissa eurooppalaisen musliminaisen kanssa, ja olemme erittäin onnellisia. Elämme normaalia perhe-elämää, mutta tietysti yritämme noudattaa uskontoamme niin paljon kuin pystymme arkielämässämme. Tietysti asiaa helpottaa se että olemme molemmat muslimeja, ja meillä ei ole juurikaan kulttuurieroja välillämme.

        Totta on, että ei se elämä ole hirveän helppoa jos molemmat tulevat tosi erilaisista kulttuureista, ja heillä on kaiken lisäksi eri uskonnot, jotka ovat heille tärkeitä. Tiedän joitakin pareja, jotka ovat molemmat muslimeja mutta tulevat täysin erilaisista kulttuureista, ja he ovat eronneet juuri kulttuuriasioiden takia, vaikka molemmilla on sama uskonto. Tiedän myös pareja, joilla täysin eri kulttuuri, mutta molemmat muslimeja, eikä heillä ole ollut pahemmin ongelmia sen suhteen. Tietysti noissa suhteissa joutuu tekemään aika paljon myönnytyksiä suuntaan tai toiseen.

        Voisin kuitenkin sanoa, että harvemmin kahden eri kulttuuritaustan, ja uskonnon omaavan liitto toimii, varsinkaan jos toinen tai molemmat osapuolet harjoittavat uskontojaan. Jos kumpikaan ei harjoita uskontoaan niin silloin voi ehkä toimiakin paremmin. Kuitenkin lasten uskonnosta monesti tulee riitaa, eli kumpaa uskontoa lapset seuraavat, ja tällaiset asiat pitäisi selvittää jo ennen lasten tuloa, jos lapsia tulee.

        Oma henkilökohtainen mielipiteeni on kuitenkin, se että muslimien tulisi mennä ainoastaan muslimien kanssa naimisiin, ja ei-muslimien tulisi mennä ei-muslimien kanssa naimisiin, niin silloin ei tule ainakaan riitaa lasten uskonnosta kun molemmilla vanhemmilla on sama uskonto. Ja muutenkin liitolla on paremmat mahdollisuudet onnistua/toimia silloin. Ainahan löytyy tietysti poikkeustapauksia, mutta tällä tavalla voi ainakin minimoida riskejä.

        Itse en välitä pelata venäläistä rulettia, ja ottaa mitään fifty fifty mahdollisuuksia, vaan tähtään suurempaan onnistumisprosentiin. Mutta jokainen päättää itse minkälaisia valintoja tekee.

        Tiedän paljon muslimeja joilla pornoriippuvuus. Ja jos saavat,panevat suominaisia ja kertovat kavereille. Että se siitä tosimuslimiudesta. Rukoilevat 5 kertaa päivä ja tekevät syntiä paljon!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Höpö, saatanan paskan jauhaja!

        Miksi puolustat muslimeja?


    • --------------

      ...että etsit pikemminkin itsellesi isää kuin miestä. Haluta jonkun, joka pitää sinusta huolen ja elättää sinua ja suojelee sinua kaikelta pahalta ja lohdutta ja kannustaa elämässä eteenpäin....
      Kannattaisi varmaan miettiä taustalla vaikuttavia tekijöitä, eli onko omassa isäsuhteessasi jotain ongelmia ja pyrkiä sitä kautta selvittämään asiaa.... ja sitten vasta lähteä etsimään tasavertoista parisuhdetta, jossa molemmat huolehtivat toisistaan ja jossa molemmat huolehtivat perheen toimeentulosta.

    • tiedän mistä puhun

      Et kirjoittanut mitenkään sekavaa tekstiä, vaan ajatuksiasi :)
      Aloitanpa pienellä palosaarnalla:
      ihmisiä on moneen lähtöön, niin miehiä kuin naisia, muslimeja kuin kristittyjäkin, irakilaisia kuin suomalaisiakin.
      Kun sanotaan että "suosi suomalaista", niin se usein tarkoittaa kaljamahaista ryypiskelijää joka katsoo urheilua ja syö makkaraa? Tiedän, se on yksi stereotypioista suomalaisen miehen suhteen. Mutta entäs se muslimi-mies? Se on vaimonhakkaaja, rukoilee 5 kertaa päivässä, hakkaa vielä lisää, motkottaa ruoasta, lapsia on 10 ja lisä on tulossa. Toinen stereotypia.
      Mutta kun suomalaisia on monenlaisia, niin on muslimejakin.
      Auttaisia ehkä jos tuntisit enemmän islamin-uskoa. En tarkoita mitään ääri-islamia, vaan sitä OIKEAA. Koraanin mukaan mies ja nainen ovat Jumalan edessä täysin samanarvoisia. Koraani siis sanoo näin. Joten se on aikalailla kulttuurista kiinni miten mies sitten naistaan kohtelee.
      Islam sanana tarkoittaa rauhaa, joten miten se hakkaaminen ja lyöminen siihen liittyy? Ei mitenkään, paitsi että länsimaisessa mediassa tuodaan heti esille "muslimien" terrori-iskut, al-qaidat, vaimojen tappamiset, yms. Ja sitten kaikki luulee: kaikki muslimit on pahoja. Ja sanonpa, jos muslimi tappaa jonkun, niin hän ei kyllä ole oikea muslimi. Koraanin mukaan vain Jumala antaa elämän, ja voi ottaa sen pois, joten tappaminen on kiellettyä, myös naisen.
      Sitten tää ikuinen lapsi-kysymys. Nykymaailmassa perhe tekee norm. 1-3 lasta. Islamissa jokainen lapsi on lahja, eikä este elämälle. Suomalaisessa kulttuurissa elämä vain tarkoittaa ryyppäämistä ja pensaisiin oksentelua ja vieraissa käymistä. Tiedän, kärjistettyä.
      Ja on se nykyaika tullut moniin muslimimaihinkin, ei siellä enää näe yli 5-lapsisia perheitä, moni nainen käy töissä, pukeutuvat tyylikkäästi (ei kuitenkaan paljastavasti, yms), huolehtivat itsestään ja ulkonäöstään, mies auttaa kotona ja toisin päin.

      Ja ainiin. On suomalainen mieskin murhannut/tappanut vaimonsa, hakannut sitä. Perheväkivalta on kuulkaa iso ongelma täällä Suomessakin.

      Kannattaa ottaa asioista selvää ja pitää mieli avoinna.Good luck :)

      • ohjeet

        "Koraanin mukaan mies ja nainen ovat Jumalan edessä täysin samanarvoisia"
        "Islam sanana tarkoittaa rauhaa, joten miten se hakkaaminen ja lyöminen siihen liittyy?"

        Tässä suoraa tekstiä koraanista.

        Mies on naisen pää, koska Jumala on toisia suosinut enemmän kuin toisia ja koska mies elättää vaimoaan. Hurskas vaimo on nöyrä ja vartioi siveyttään, koska Jumala on antanut sen vartioitavaksi. Jos pelkäätte vaimonne olevan uppiniskainen, varoittakaa häntä, välttäkää häntä vuoteessa ja lyökää häntä, mutta jos hän sitten tottelee teitä, älkää ahdistako häntä enää.

        Eli jos edes pelkäät että vaimo saattaisi olla uppiniskainen niin tuo "rauhan uskonnon" kirja kehoittaa lyömään vaimoaan kunnes hän taas miestänsä tottelee!


      • nimeltä uhatut

        Liza Marklundin kirjoittama tositarina ruotsalaisesta naisesta, jonka elämän "samettisilmä" teki helvetiksi.


      • Koraani on pelastus
        ohjeet kirjoitti:

        "Koraanin mukaan mies ja nainen ovat Jumalan edessä täysin samanarvoisia"
        "Islam sanana tarkoittaa rauhaa, joten miten se hakkaaminen ja lyöminen siihen liittyy?"

        Tässä suoraa tekstiä koraanista.

        Mies on naisen pää, koska Jumala on toisia suosinut enemmän kuin toisia ja koska mies elättää vaimoaan. Hurskas vaimo on nöyrä ja vartioi siveyttään, koska Jumala on antanut sen vartioitavaksi. Jos pelkäätte vaimonne olevan uppiniskainen, varoittakaa häntä, välttäkää häntä vuoteessa ja lyökää häntä, mutta jos hän sitten tottelee teitä, älkää ahdistako häntä enää.

        Eli jos edes pelkäät että vaimo saattaisi olla uppiniskainen niin tuo "rauhan uskonnon" kirja kehoittaa lyömään vaimoaan kunnes hän taas miestänsä tottelee!

        Oletko sinä syntyperäinen arabi,jotta osaat kääntää Koraania?Oikea sana on LÄPSÄISY,ei lyönti.Terveisiä Hämeen-Anttilalle.Käännäsvirheitä useampi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Olen naimisissa arabin kanssa,kuka osaa alkuperäistä Irakin arabiaa,jolla Koraani on tehty.Egyptin ym.arabia on muuttunut esim.ranskalaisten vaikutusten alaisena.Miksi kaivat vain tällaisia asioita Koraanista?Islam on ratkaisu länsimaisiin ongelmiin.älä ole radikaali.


      • ,.,.-.-,.-

        lol islam ei tarkoita rauhaa, se tarkoittaa alistamista


      • blessed are...

        "Islam sanana tarkoittaa rauhaa"

        Peacemaker sanana tarkoittaa rauhantekijää. Mutta se on myös revolveri.


    • Ja realismia
    • olla

      aika nuori ja todella blondi. Hyvää loppu elämää vaan. Olethan eläinrakas, toivottavasti muslimisikin on sellainen:(

    • naimisissa

      olen ollut muslimin kans naimisissa kohta 13 vuotta ja voin hyvin suositella muslimi miestä mieheksi:)
      Muista kuitenkin että:
      -kunnon muslimimies ei seurustele, vaan kosii heti
      (islamissa seurustelu suhteet eivät ole sallittuja)
      -muslimimies ei käytä alkoholia
      -muslimimies saa kurittaa vaimoaan (läpsästä) jos tämä ei tottele
      -muslimimies saa ottaa 4 vaimoa, ilman eka vaimon suostumusta (mitä monet luulee)
      -muslimiehen pitää elättää vaimo ja lapset
      -jos muslimiehen vaimo käy töissä, hän voi pitää palkan itsellään, osallistumatta talouden kustannuksiin
      yms...
      Toisin sanoen on paljon hyvää ja paljon huonoa, jos vertailee länsimaista elämää
      Olen itsekkin nykyään muslimi, joten minulle sopii, että herra on talossa se joka määrää jne.
      olen kuitenkin onnellinen ja mieheni kyllä kuuntelee minua ja tekee yleensä niinkuin minä haluaa.
      Onnea vaan sulle muslimihen etsästykseen, kannattaa valita sellainen joka asuu suomessa ja oleskelulupa asiat on kunnossa, ettei huomaa tulleensa petetyksi...

      • Anonyymi

        Sinähän satuilija olet!


    • ---

      Puhut kuin kaikki tummaihoiset tai ulkomaalaiset olisivan muslimeja!!

    • äiti myös

      Minulla on juuri tuollainen muslimimies. Hän käy töissä ja elättää perheen, olen kotona lapsen kanssa. Saisin mennä töihin, jos haluaisin, jolloin minun tienaamani rahat saisin käyttää mihin haluan. Nytkin käytän kotihoidontuen ja lapsilisän vain itseeni ja lapseen, mies maksaa ruoan, vuokran, sähkön jne.

      Saan liikkua täysin vapaasti, tosin ilmoitan miehelleni mihin menen ja kenen kanssa. Baarissa en käy, koska en juo alkoholia eikä minua kiinnosta baarit. Myöskään mieheni ei juo alkoholia eikä käy baareissa. Töiden lisäksi hän käy pari kertaa viikossa salilla ja on muuten kotona.

      Suosittelen, että jos kunnon muslimimiehen haluat, yritä löytää se esim. netin kauttaa arabimaista. Monet Suomessa pyörivät ovat jo "suomalaistuneet" eli he juoksevat baareissa ja jopa odottavat vaimon elättävän heidät.

    • lehtimuija

      Jaa että nuoret tuollaisia,mutta eivät sentään naimisissa,vanhemmat muslimimiehet valehtelevat suomalaiselle naiselle joko eronneensa kotimaassaan tai sitten ovat leskiä,mutta kukaan ei myönnä kun alkaa seurustelemaan suomalaisen kanssa,että ovatkin tiiviisti naimisissa kotimaassaan,vaan valehtevat.Sikamaista touhua,sanoo nimimerkki:kokemusta on ja valheella on yllttävän lyhyet jäljet,aina joku jonkun tuntee.

    • Anonyymi

      Musliminuskoinen.

    Ketjusta on poistettu 19 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      154
      2696
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      22
      2001
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      1996
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      89
      1796
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      67
      1540
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      19
      1313
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1202
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      10
      1201
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      36
      1188
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      9
      1171
    Aihe