kenelle kenkää????

Faktoja tietävä

Onkohan näin että Suomen mäkijoukkueseen saadaan uusi ilme pelkästään päävalmentaja erottamalla/vaihtamalla? (Ja kuka sen edes tekisi????)

Mielestäni asialle olisi pitänyt tehdä jo viime kauden perusteella paljonkin muutoksia, jos välit päävalmentajan ja urheilijoiden välillä on huonot ei ne pelkästään selkään taputtelemalla kauden jälkeen tule kuntoon.

Mielestäni meidän pitäisi vaihtaa koko yläkerran osasto lajijohtajasta lähtien, päävalmentaja, kakkonen, siis koko kaarti sieltä ulos ja uutta voimaa tilalle.

Se miksi ajattelen näin on osaksi huonon menestyksen syytä, mutta suurin huolen aihe on mäki/yh:n talous puoli, jos budjetista puuttuu satoja tuhansia euroja ei voi tulosta tulla kuin vain ja ainoastaan superammattimieheltä Janne Ahoselta.

On selvää että raha ratkaisee näissäkin karkeloissa aika paljon. Ja kun sitä ei ole riittävästi se vaikuttaa kaikkeen toimintaan mm. joukkueen henkiseen hyvin vointiin.

Puhumattakaan tulevista Suomen mäkihypyn pelastajista, jos ei liitolla ole varaa laittaa joukkuetta kiertämään B-cupia, niin vaikeaa on suoraan jostain Finlandia tourilta lähteä kokeilemaan siipien kantoa kansainvälisiin karkeloihin.

Tässä hieman faktaa suomen mäkihypyn tilasta tällä hetkellä, sen vielä sanon että joka kevään ja kesän aikana yleensä hoitaa sponsorineuvottelut niin olisi hyvä olla paikalla eikä esimerkiksi lomalla aurinkoa ottamassa....ilmankos sitä rahaa puuttuu.....

Kaikesta huolimatta Jannelle ja muille kotkillemme menestyksekästä mäkiviikonloppupuoliskoa.

3

283

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Väsymystä

      Pojat ovat hypänneet jo liian monta hyppyä tänä talvena, alkaa jo väsymys painamaan xD

    • niinno80

      Nikusen takia Suomen mäkihypyn imago ja arvostus on laskenut kovaa vauhtia Suomessa. Sinä arvoisa keskustelun aloittaja osasit mainita Finlandia Tourin, olet siis mäkihypyn kanssa tekemisissä. Kukaan penkkiurheilija ei mainitsisi Finlandia Touria tällä palstalla. Minä tiedän mitä tarkoitat!

      Sinun pääaiheesi on mäki/YH:n talous, mutta et valitettavasti näe, että Tommi Nikunen on osittain syypää tähän kurjaan taloudelliseen tilanteeseen. Hän on omilla kommenteillaan heikentänyt mäkihypyn imagoa Suomessa. Hän on se mies, jonka pitäisi olla Mr. Positive, mutta mitä vielä. Vaikka menestystä tulisi kuinka paljon, hän nostaa esiin aina vain jotain negatiivista.

      Tommi Nikunen on Suomalaisen mäkihypyn suurin kehittymisen este tällä hetkellä. Lajiväen kritiikki on täysin aiheellista. On ihme ja kumma, että susi piti kuononsa kiinni näinkin kauan. Nikkola ruotuun ..... JA ÄKKIÄ!!!

      • Jari Väätäinen

        Hyviä kommentteja tässä nyt heitellään puolin sekä toisin.
        Jari Porttila maikkarin kolumnissaan osoittaa sormea henkilökohtaisten valmentajien suuntaan. Osittain oikeassa. Kuitenkin on niin, että kovapalkkaiset, Marvaila ja Nikunen, pitäisi vuoden ympäri tarkkailla henkilökohtaisten valmentajien tekemisiä,
        juniorityön kehitystä, mäkihypyn teknisen kehityksen tilaa, sponsorisuhteiden rakentamista jne. jne...
        Ovatko he siinä onnistuneet ? Bingo !
        12 kuukautta vuodessa aikaa hoitaa hommaa ja kaikki vaan puolustaa jonkun Nikusen mc-kisojen organisoimisrumbaa. Nyt pitäisi se kuuluisa kissa nostaa pöydälle.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En usko et meistä tulee jotain

      Se ei kuitenkaan estä toivomasta et tulisi. Toivon et voitas suudella ja se sais asioita loksahtamaan paikoilleen. Jutel
      Ikävä
      10
      2880
    2. Kuvaile itseäsi

      Kaivatullesi, niin että hän sinut tunnistaa.
      Ikävä
      115
      2145
    3. Eini paljastaa nuorekkuutensa salaisuuden - Tämä nousee framille: "Se on pakko, että jaksaa!"

      Discokuningatar Eini on täyttänyt upeat 64 vuotta. Lavoilla ja keikoilla nähdään entistä vapautuneempi artisti, joka ei
      Suomalaiset julkkikset
      43
      1554
    4. Huomenta keskipäivää

      Kivaa päivää mukaville ja söpösille. 🐺🫅❤️☕☀️
      Ikävä
      260
      1398
    5. Oletko koskaan katunut kun

      elämäsi tilaisuus jäi käyttämättä? 💔
      Ikävä
      70
      1013
    6. Olen J-mies

      Jos kerrot sukunimeni alkukirjaimen, ja asuinpaikkakuntani. Lupaan ottaa yhteyttä sinuun.
      Ikävä
      47
      911
    7. Sinusta näkee että

      Kaipaat paljon.
      Ikävä
      55
      884
    8. Ei sitten, ei olla enää

      Missään tekemisissä. Unohdetaan kaikki myös se että tunsimme. Tätä halusit tämän saat. J miehelle. Rakkaudella vaalea na
      Ikävä
      77
      880
    9. Haluaisin ottaa sinut syleilyyni mies

      Olet suloinen...
      Ikävä
      44
      795
    10. Ma 30.9 tosiko tv klo 18 suorana Tikkalanmäeltä

      Virastolta suorana. Äänestyksistä sitten puhutaan illalla ja huomenna, onko kepuvasemmisto kuntalaisten tahdon mukaan to
      Pyhäjärvi
      93
      736
    Aihe