Hurghada Sea Garden hotelli

helmikuu -08

Onko jollain tuorretta tietoa em.hotellista,tältä palstata löysin vain vuosien takaista tietoa. Esim. onko lähin uimaranta maksullinen? yms.

10

3601

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • viisi henk.

      Olisin myös kiitollinen tiedoista koskien hotellia. Onko tallelokero huoneessa? Onko pyhkeet altaalla ilmaisia ja käyttökelpoisia vai viemmekö mukana? Entä omat eväät hotellilla. Kiitän vaivannäöstä etukäteen

    • notips

      Hotellin luokitus ja edullisempi hinta on otettava huomioon sitä arvioitaessa. Hotelli on pieni, ja rauhallinen. Olimme siellä 2 viikkoa joulukuussa 2007.
      Hyviä puolia oli, että sai hyvin nukuttua, huoneet siivottiin joka päivä ja yleisesti ottaen oli rauhallista. Hotelli on Sakkalan keskustassa missä on iltaisin enemmän ”säpinää”.
      Aamupala vastaa luokitusta ja samoin baari ja allasbaari. Sillä ei ole omaa rantaa , se on kyllä puute. n.100 m päässä on yleinen ranta johon sisäänpääsy maksaa 10 EGP eli n.1,3 €, mutta se on siivoton ja wc:t ja yms. kelvottomat. Vieressä oleva Papas Beach sisäänpääsy 3 EGP on siisti kaikin puolin, mutta pieni. Gandy beach on ilmaisen autokyydin päässä, samantapainen kuin Papas beach, mutta vesi alueeltaan edellisiä parempi, varsinkin jos luikkii tai ui laiturin alitse viereiselle rannalle. Hotellilta saa pyyhkeet lähti mihin tahansa. Jos mahdollista kannattaa huone varata altaan puolelta. Aurinko paistaa parvekkeelle koko päivän.
      Sinne on periaatteessa omien eväiden vieminen kielletty. Pitäisi ostaa kaikki hotellilta. Egyptiläistä pakkomyyntiä. Ei ne ovella tutki kasseja, mutta kerran otti porttieeri vesipullot takavarikkoon kun toin ne muovikassissa. Siivoojat ei puuttuneet omiin eväisiin vaikka niitä oli minibaarissa.
      Tekniikka pelasi jotenkuten .Hotellin internetistä Hesarin digilehden selaaminen oli erittäin hidasta. Vesi toimi välillä vähän miten sattui. Tallelokerot on respan yhteydessä. Kaikenkaikkiaan koska siellä hotellihuoneessa ei lomaa kokonaan vietetä kyllä tässäkin Hotellissa pärjää ,henkilökunta yrittää kyllä parhaansa ja ovat ystävällisiä.
      Rahan kanssa saa kyllä olla tarkkana. Siellä on kyllä halpaa ,mutta esim. taxit ja kaikenlaiset rahanvaihtajat yrittää huijata. Suomessa ei kannata lentokentällä vaihtaa rahaa Travelex:n vaihtopisteestä. Siinä on tosi huono kurssi ja kurssi ei ole edes näkyvillä.
      Hotellin lähellä on Thomas Cookin konttori josta sai huomattavasti paremman kurssin mukaan.
      Minulla on sen GPS koordinaatit ja joitakin muitakin kohteita jos kiinnostaa. Matkatoimiston kartta Hurghadasta oli kutakuinkin kelvoton ja taksitkaan ei aina tiedä paikkoja. Ostin paikallisesta kaupasta kartan johon oli merkitty jo jotakin. Siellä saa kyllä etsiä jos ei tiedä tarkkaan. Eka ilta meni melkein TaxFreen etsimiseen.
      Siinä Sea Gardenin lähellä on uusi kauppa Abu Ashara Market. Siellä on hinnat hyllyssä ,asialliset kylmätiskit ja halvat hinnat ja kassalla kassakone.

      • Helmikuu -08

        Oli todella selventävä kirjoitus. Matka tuli varattua jo joulukuun alussa ja altaan puolelta. Mitenkäs wc pelaa? Meneekö paperit ja ..., kun olen lukenut kaikenmoisia tapauksia. Kuinkas huoneen koko? Meillä 2h huone lisävuoteella kolmelle. Koordinaateilla on kyllä käyttöä. Kulkeekos ilmainen autokyyti Gandy beachile kuinka usein? Kiitos vielä saamistani tiedoista.


      • notips
        Helmikuu -08 kirjoitti:

        Oli todella selventävä kirjoitus. Matka tuli varattua jo joulukuun alussa ja altaan puolelta. Mitenkäs wc pelaa? Meneekö paperit ja ..., kun olen lukenut kaikenmoisia tapauksia. Kuinkas huoneen koko? Meillä 2h huone lisävuoteella kolmelle. Koordinaateilla on kyllä käyttöä. Kulkeekos ilmainen autokyyti Gandy beachile kuinka usein? Kiitos vielä saamistani tiedoista.

        WC pelaa hotellissa ihan ok. Siis voi vetää paperitkin pöntöstä.. Suihkun veden paine vaihteli, olin huomaavinani että illan hämärtyessä kaikki menee hotellissa pesulle ja ainakin III-kerroksessa paine oli aika pieni, muulloin ihan OK.
        Minibaari eli jääkaappi on laitettu pieneen komeroon, joka kuumenee jos komeron ovi on kiinni. Toimii kylmempänä jos pitää komeron oven raollaan. Huone on samaa kokoa kuin Suomalaiset vastaavat. Kyllä siellä Egyptiläinen toleranssi kuitenkin näkyy. Vielä niistä pyyhkeistä. Paikallisesta kaupasta saa isoja puuvillaisia pyyhkeitä 25-35 EGP hienoilla kuvilla varustettuina. Candy Beach:lle oli kuljetus 2 kertaa aamupäivästä ja iltapäivästä. Ja voihan sinne mennä/lähteä omilla kyydeillä, kun tietää paikat. Siellä voi kuljetus ym. kuviot vaihtua aika nopeastikin. Jos uiminen /snorklaus on ykkösjuttu suosittelen meriretkiä läheisille saarille.

        Laitan näitä koordinaatteja lev/pit –järjestelmässä. Karttajärjestelmä WGS84.
        Määritelty käsi GPS:llä ,tarkkuus voi vaihdella.
        paikka   aste/min/sek Pohj.,aste/min/sek Itäistä   
        Sea Garden 27/13/18 P,   33/50/23 I
        Duty Free Shop (parempi)27/10/56 P ,33/49/24 I
        Thomas Cook rahanvaihto)27/13/41 P,33/50/19 I
        Duty Free Shop (pieni)27/12/57 P,33/50/21 I
        Colana Center(suk.keskus)27/08/37 P, 33/49/57 I
        -hotelli Magawish:n rannalla . Red Sea Dolph (katamaraani)27/09/47 P, 33/49/47 I
        -hotelli Intercontinental:n rannalla
        SindBad Submarine 27/11/20 P,33/49/56 I
        -hotellin portti, kohde rannalla
        Pita Sphinx(ravintola )27/13/10P,33/50/15I
        McDonalds 27/13/11 P, 33/50/16 I
        El Joker(kalaravintola)   27/13/44P,33/50/21 I
        Hurghada Star (kauppa)27/11/19P, 33/49/52 I
        -kiinteät hinnat, kassakoneet
        RamStore( kauppa)27/11/21 P, 33/49/56 I      
        Abu Ashara 27/13/41 P,   33/50/31 I
        -lähikauppa
        Katsele Google Earth ohjelmalla vähän paikkoja ennakkoon.
        Sakkalassa on turistipaikat keskittyneet pääkadun varteen . Jos haluatte nähdä muutakin poiketkaa vähän sivukaduille ja varsinkin El Dahariin.
        Ruokapaikkoja siellä kyllä riittää laidasta laitaan. Juomien kanssa on vähän niin ja näin. Paikallisissa ei ole edes olutta. Sakkalassa ja El Daharissa on paikallista enemmän ja New Hurghadan alueella enemmän kansainvälistä ja vähän paikallista. Itse emme syöneet ihan paikallisissa ( ruokalista Arabiaksi), vaan pyrimme syömään joka kerta eri paikoissa vaihtelun vuoksi, mutta Pita Sphinx:ssä käytiin kolme kertaa. Suosittelen.
        Sea Gardenin illallinen oli edullinen ja ihan OK. Mutta en ottaisi puolihoitoa koska on todella mukavaa käydä syömässä eri paikoissa. Ruokailu on siellä edullista ja ruoka hyvää.
        ps. Ottakaa yksi arvoton luottokortin kokoinen kortti mukaan.Esim K-etukortti. Tarviitte sitä hotellissa.


      • <3

        Me oltiin kyseisessä hotellissa tasan vuosi sitten ja ihan hyvin saatiin kuljetettua vesipullot ja limpparit hotelliin ja ihan muovikassissa. Käytiin ostamassa kadun päässä sijaitsevasta "Marketista". Vinkiksi annan että kannattaa antaa allaspojalle "hyvät" tipit ekana päivänä niin hän varaa joka aaamu altaalta aurinkotuolit valmiiksi juuri teille (kun pyydätte). Ihana rauhallinen hotelli, mukava henkilökunta, hyvä ruoka, palvelu pelaa, siistit ja siivotut huoneet joka päivä ja todella kokeilun arvoinen hieroja altailla. Meillä oli altaalle päin pareke. New Marina vastapäätä, ihan mielettömän hieno "venesatama" kivoine ruokapaikkoneen ja baareineen, ja halpaa vaikka näyttääkin "Monacolta". New Marinasta suosittelen pientä Italialaista ruokapaikkaa!!!
        Tänä vuonna mennään Siva Grand Beach-hoteliin huhtikuussa!


    • Sea Garden

      Tulin Hurghadasta 2.11. Olin Sea Garden hotellissa 2-viikkoa.

      Hotellin aamupala oli ihan ok, paljon erilaisia sämpylöitä, jogurttia, mysliä ja muroja, juustoa, kurkkua, tomaattia, kananmunia, papuja, 2 erilaista mehua, hyvää kahvia ja muutamaa erilaista kuivakakkua. Kyllä sillä sai mahansa aina täyteen vaikkei mitään luksusta ollutkaan :)

      Meillä oli huone 1-kerroksessa ja valitettavasti ei saatu huonetta uima-altaan puolelta. Huoneet olivat siistit ja tilavat, huoneisiin ei kantautunut häiritseviä ääniä, wc toimi erinomaisesti ja paperia oli riittävästi. Jos wc-paperi sattui joskus loppumaan niin siivoojilta sai lisää kunhan vain kysyi :) Hotellilla on myös oma lääkäri jos esim. vatsatauti yllättää. Uima-allas oli iso ja siisti, mutta aurinkotuoleja olisi voinut olla enemmän. Aurinkotuolit kannattaakin varata aamulla ajoissa! Jokapäivä saa puhtaat pyyhkeet sekä rannalle että allas alueelle. Allasalueella toimii myös paikallinen hieroja jolta saa taivaallisia hierontoja halpaan hintaan! Suosittelen! Lisäksi hotelli huoneissa on puhtaita pyyhkeitä eli omat pyyhkeet voi jättää hyvillä mielin kotiin :-)

      En suosittele puolihoidon ottamista, sillä n. 100m hotellilta on Marina -uusi, vastarakennettu erittäin kaunis satama-alue josta löytää halpoja ja hyviä ravintoloita! Ihmiset Marinassa ovat ystävällisiä ja samanlaista tuputusta ei ole, voitte kulkea aivan rauhassa. Myös jos lähtee kävelemään hotellilta vasemmalle niin kadun päässä on ruotsalainen ravintola cafe del mar -suosittelen käymään ainakin kerran! ERITTÄIN viihtyisä paikka ja pihvit ovat aivan taivaallisia! Me käytiin kahtena iltana syömässä 300g beltbuster tenderloinit valkosipuliperunamuussilla ja punaviinikastikkeella! AIVAN tajunnanräjäyttävän hyvää! Annos maksoi 12€ -eli ruoka on todella halpaa Suomeen verrattuna!

      Kaikenkaikkiaan suosittelen kyseistä hotellia kaikille. Mitään viiden tähden luokkaa se ei ole, mutta aivan passeli tavalliselle ihmiselle.

      Hyvää lomaa!

      • sukeltaja66

        Menen sinne joulukuussa ja olen käynyt Cafe Del Maressa vuodesta 2001, mutta eka kerta
        Sea Gardenissa, minkälainen henkilökunta, palvelu ja "turvatarkastus", pitäisi saada "laatikollinen
        sisään" (olutta) repussa. Vinkeistä kiitollinen.


      • fghjukiolpö

        taksien tööt tööt ja liikenteren melussa sea gardenissa??
        itse hotelli jotenkin menettelee..


      • Niina =)))))
        fghjukiolpö kirjoitti:

        taksien tööt tööt ja liikenteren melussa sea gardenissa??
        itse hotelli jotenkin menettelee..

        Meillä oli kadun puolella huone ja parvekkeella oli mukava katsella ihmisvilinää iltaisin. Partsin oven kun pisti kiinni niin ääniä ei kuulunut. Osaltaan varmaan siksi koska ilmastointi oli päällä (hurisi).
        Minun makuuni ehkä hieman hiljainen hotelli, mutta edullinen. Palvelu oli hyvää, mutta henkilökunta ei ollut niin iloista ja rentoa kuin muissa Egyptin hotelleissa olen tottunut. Rantaan sai respasta ilmaiset kortit joka päivä kun kävi kysymässä ja muisti hymyillä kauniisti :D Hedkandin rannallekkin antoivat ilmaiset sisäänkäynnit. Ei kai sinne maksa vaan on hotellin asukkaille ilmainen ranta?


    • Chupachu

      Hotelli vastasi odotuksiani. Eli on meidän Cumulus-tasoo....
      Kolme tähteä luokitus...ihan ok. KIva henkilökunta ja siisti...siis luokituksensa tasoinen. Ruoka hyvää. Menisin uudelleen. Sijainti erinomainen. Oma ranta lähellä jne. Enempää en hotellilta vois toivoo. Hinta laatu suhde erinomainen. Itse en kyllä välitä hienoista hotelleista kun en siellä hotellissa niin kauaa vanhene....Ulkona ollaan enimmäkseen. Mutta ei luteita eikä torakoitakaan...siivooja joka päivä kävi! Muistakaa tipit! Ei kannata nuukailla niissä...itse tein sen virheen ja nyt ihan suotta Egyptin puntia nurkissa...viimesiest ropot henkilökunnalle vaan suoraan käteen lähtiessä...elävät niillä ja tekevät pitkää päivää....

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      130
      5115
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      32
      3217
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1837
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1810
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      19
      1665
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1511
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      11
      1365
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1286
    9. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      19
      1267
    10. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1267
    Aihe