BÄNDIPAIDAT/HUPPARIT!!!!

help!

Siis...mistä saisin HALPOJA bändi paitoja? Olen yrittänyt etsiä niitä vaikka mistä mutta kaikki maksaa niin paljon!!! Nyt pääsääntöiseti yrittäisin saada My Chemical Romancen hupparin! Kiitos jo avusta etu käteen!!!!!!;)

26

6286

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • .........

      vittu, MCR... Ja sä luulet olevas joku punkkari, vai..? Eikä siinä MCR:ssä, mitää vikaa sinäänsä, oo, mutta se vaa leikkii punkkia, vaikka on oikeesti poppia, eli KAUPALLISTA PASKAA!!

      • LOLLOLLOLLOL

        Kuuleppas, niitä ei myydä vittu millää 5€ jos aijot siis hankkia bändipaidan osta se täydellä hinnalla tai ole ilman.


      • lolll
        LOLLOLLOLLOL kirjoitti:

        Kuuleppas, niitä ei myydä vittu millää 5€ jos aijot siis hankkia bändipaidan osta se täydellä hinnalla tai ole ilman.

        No en vittu meinaakkaa millää vitosel!!! Vittu ku ihmiset ei osaa ajatella!!! Tai no mitä mä sille voin jos teil ei oo aivoi et sry!!!!>:@


      • ...
        lolll kirjoitti:

        No en vittu meinaakkaa millää vitosel!!! Vittu ku ihmiset ei osaa ajatella!!! Tai no mitä mä sille voin jos teil ei oo aivoi et sry!!!!>:@

        Ei saa mistään halvemmalla kuin 40e.


      • hömömömmmm

        ..joka haukuit tota MCR:ää! en itekkää kuuntele sitä mut en ymmärrä miks sun pitää valittaa jos joku tykkää siitä ja haluu esim ostaa MCR-hupparin eikä se välttämättä tarkota et se ois joku wannabepunkkari!
        mut joo siis ei niitä oikeen halvalla mistään saa, pitää vaa olla valmis maksamaan vähä isompi hinta... mut kato esim emp.fi tai vastaavasta


      • massaaaasdfgh

        just näin, kaupungil näkee nykyään ihan liikaa massateinejä MCR huppareissa ja muissa "tosihyvienjaaitojenbändien bändipaidoissa" ja sit esitetään erottuvan sieltä massasta niissä, ei helvetti teitä


      • hopea_seppo
        massaaaasdfgh kirjoitti:

        just näin, kaupungil näkee nykyään ihan liikaa massateinejä MCR huppareissa ja muissa "tosihyvienjaaitojenbändien bändipaidoissa" ja sit esitetään erottuvan sieltä massasta niissä, ei helvetti teitä

        Mitä helvettiä? Jos joku haluaa MCR paidan, niin miten se kertoo sulle, että se haluaa erottua massasta? Jokainen saa pukeutua miten haluaa, erottukoot massasta tai ei.


      • Bandkids_

        Ei helvetti. MCR ei koita olla punk TAI pop, koska MCR on emo bändi. Emo eli emotive/emotional hardcore. Jos haluat punkkia kuuntele sitten Sex Pistolsia, The Clashia tai Ramonesia. SIINÄ sinulle punk.


    • Livia..

      Jos kerran tykkäät bändistä niin paljon että tahdot sitä koko maailmalle julistaa, niin miksi et voisi siitä kunnon hintaa maksaa? Torilta voi saada jotain onnettomia yritelmiä, mutta aika metsästys sulla varmaan on edessä.

      Entä tietääkö joku mistä saisi kunnollisia ladyfit-bändipaitoja? Näytän hupparissa ja tavallisissa teepaidoissa ihan mieheltä.

    • r0manc3

      Halpoja bändipaitoja saat kirpparilta, oikeaa bändiä kyllä on vaikea löytää (kuka nyt myy kirpparilla MCR:n paitoja! en myisi ainakaan itse, pitäisi itselläni :)). Mutta siis niitä kiertelemään.
      Toinen on, että ostat itse sellainen perus hupparin/paidan ja teet itse painatukset joko kotona (vaikka ostaa sitä painopaperia ja tulostaa koneelta haluaman kuvan) tai käyt teetättää (kannattaa kysellä eri paikoista). Netissä spreadshirt tekee, tulee ainakin uniikki!
      Kolmas vaihtoehto, että ostat netistä/kaupasta oikealla hinnalla. (Netti)kauppoja on vaikka kuinka paljon. Laittaa googleen vaan esim. "fanituotteet", "bändituotteet" hakusanaksi. Valmistaudu maksamaan se 40 euroa (plus mahd.postituskulut)
      Itse suosittelen www.fanituote.com sivua. Toivottavasti löydät sopivan! :)
      (Itse teetin spreadshirtillä :) Sopivaa/miellyttävää hupparia odotellessa :))

      • apua

        kiitti! Onneks täällä sentään on joitain järkeviä ihmisiä -.-


      • löytyy
        apua kirjoitti:

        kiitti! Onneks täällä sentään on joitain järkeviä ihmisiä -.-

        joskaan niitä aitoja ei tosiaankaan saa ihan puoli-ilmseks, mutta toisaalta...ennemmin maksan hiukan enemmän aidosta,kuin kuljen feikkipaita päälläni, ihan periaatteesta. Täältä löyty monenlaista: www.rautanyrkki.fi !:)


    • MetallicaMika

      Torilta saat halpoja paitoja ja huppareita... Mä ostin metallica paidan joka oli 17€ mut ens päivänä ku mä olin siel illalla nii ne myi niitä kympillä ja hupparit 25€

      • pipotsiini metallifani

        Sieltä saa just niin uniikkeja kappaleita kun haluaa ja halpa hinta. Hupparin ostin painatuksella 25e ja paidat oli siellä 7,5-12e!!!!
        Niillä on myös nettikauppa ja itse kysyin paitaa ja sain vaikka se ei ollut niillä esillä, mutta tekivät. Niiltä saa kans pipot. tuittinen.fi on se niiden osoite.


    • MCRfani<3

      oon itekki ettiny MCR hupparia ja aion ostaa sellasen varmaa hesasta sellasest Hellsinki kaupast. Niil on myös nettikauppa ja siel o tosi paljon kaikkee :DD

      MCR

    • roskapostirobottiD44

      olen roskapostirobotti

    • Paitojapaitoja

      Jos bändipaitoja haluaa hieman halvemmalla niin kannattaa kattoa esim ebaysta. Ebayssa on aika mageita ja uniikkeja bändituotteita ja jotku niistä on uusia ja halpoja.

    • parhaatbandipaidat
    • kjuhygfvbjhg

      mä ostin 20€ jostain mcr-hupparin, mut en kyl muista enää nettikaupan nimeä :D hellsinki shopista ostin 15€ green day t-paidan (:

    • Emotyttö_01
    • fghghbgfdxv

      Tue artisteja ja osta täydellä hinnalla. Mikä se semmone "fani" on joka ostaa feikkiä?

      • Emotyttö_01

        No entä jos on niin köyhä ette oo rahaa ostaa aitoi...? :D


    • Bändipaitoja?
    • BlackVeilBridesFan♥

      Moi, tää on vähä vanha keskustelu, mutta siis: En ota osaa tohon MCR -juttuun, mutta asiaan: Joitain bändipaitoja löytyy kirppiksiltä, jotka ovat tottakai käytettyjä ja niitä saa todellakin alle vitosen (tarkoitan nyt t-paitoja)! (: Tosiaan EMP ja ainakin AllPosters.com myy bändipaitoja (: (Vinkvink, allposters.com löytyy myös paaaaljon julisteita & seinälippuja)

    • jeejeeentiiä

      ebay, grindstore

    • Anonyymi

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      86
      6183
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      24
      2576
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      28
      2083
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      63
      1827
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1631
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1428
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1337
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      14
      1331
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      7
      1269
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1223
    Aihe