BELORIZONTE hotelli

odotetulle lomallekko?

Onko kenelläkään kokemuksia Santa Marian hotelli Belorizontesta?
Onko lasten kanssa ok?
Ruoka? Siisteys?
Entäs onko ruokapaikkasuosituksia ylipäätään saarella?
Kiitokset etukäteen!

10

11229

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • -Tipsu-

      Olimme kyseisessä hotellissa, paikka siisti ja palvelu ystävällistä. Me söimme joka ilta hotellin ravintolassa, siellä oli seisova pöytä ja lapsille oli oma pöytä josta varmasti löytyi syötävää ja aikuisille oli todella hyvät ruuat.
      Allasosastot oli ok (tosin lapseni mielestä altaissa kylmempää vettä kuin meressä), meren rantaan sopiva matka jos halusi aaltoihin uimaan.

      • sama odottelija

        Oliko teillä "all inclusive" vai maksoitteko ruuasta erikseen? ja jos maksoitte niin mitä maksoi? Meillä kuuluu hintaan vain aamiainen, minkälaiset kokemukset siitä?


      • -Tipsu-
        sama odottelija kirjoitti:

        Oliko teillä "all inclusive" vai maksoitteko ruuasta erikseen? ja jos maksoitte niin mitä maksoi? Meillä kuuluu hintaan vain aamiainen, minkälaiset kokemukset siitä?

        Perushintaan kuului aamiainen joka oli hyvä, pekonia, kanamunamössöä, tuoretta leipää, jogurttia, hedelmiä sekä paljon muuta. Mutta me ostimme vielä lisäksi illallisen (finnmatkoilla 98€/per.hlö) Joka oli todella hyvä ja riittävä, juomat toki joutui maksamaan erikseen. Ravintoloiden hintoja kun katseli muualla niin aikas samoihin olisi mennyt, nyt ei tarvinut lähteä minnekään hotellilta iltaisin jos ei halunnut.


    • Pirre

      Palasimme juuri kahden viikon matkalta Kap Verdeltä. Hotelli Belorizontessa on sekä hotellihuoneita että bungaloveja. Asuimme bungalovissa, huoneet, tai huone pieniä ja ainakin osassa haisi pahasti homeelle. Lisäksi verhoja piti pitää jatkuvasti kiinni, koska ihmiset kulkivat läheltä ohi. Hyvää oli jokapäiväinen siivous. Jääkaappi minikokoa, sinne ei mahtunut muuta kuin pakolliset juomat. Mutta tarkoitus ilmeisesti onkin, että saarella ruokaillaan ravintoloissa. Ruokatavaroita, varsinkin tuoreita löytyy kaupoissa niukasti, ja valikoimaa vielä vähemmän.Toki sieltä ihan välttämättömät tavarat löytyvät. Meillä oli hotelliaamiainen, joka oli kyllä monipuolinen, vaikkakin ns. lämmin ruoka aina viileää. Ja niin se oli hotellialueen kaikissa ravintoloissa. Paikallisissa muissa ruokapaikoissa sai kyllä aivan kelvollista ja riittävästi kuumennettua ruokaa. Itse sain ruokamyrkytyksen hotellin seisovasta pöydästä tarjotun jouluaterian jälkeen. Viikko on riittävä aika saaren näkemiseen. Siellähän ei todellakaan ole oikein mitään nähtävää saati sitten kulttuuria, lukuunottamatta paikallista morna-musiikkia, jota ravintoloissa soitetaan.
      Hotellialueelta löytyy useita uima-altaita, niin lapsille kuin aikuisillekin, sekä järjestettyä ohjelmaa, vesijumppaa jne. päivän aikaan. Merivesi on toki lämpimämpää, silloin kun sinne uskaltautuu menemään, sillä meidän lomamme aikana aallot olivat jatkuvasti miehen korkuisia. Ja tasaisella aavikkosaarella todella tuulee aina.
      Surfailijoille, sukeltajille ja kalastajille se on paratiisi, mutta muille siellä käy aika pitkäksi. Hinnat ovat korkea, kotimaan hintatasoa ja vähän enemmänkin, mikä on ihan ymmärrettävää, koska kaikki tavarat täytyy tuoda saarelle muualta. Saarella ei kasva luonnonvaraisesti enää mitään. Rannat ovat upeat, vaikka tuulella hiekka nipisteleekin. Afrikkalaisen kultuurin ja tapojen leima on voimakas. Paikka eksoottinen monessa mielessä, mutta ei välttämättä tarjoa kovin paljon miellyttäviä elämyksiä, erikoisia ja puhuttavia kylläkin. En suosittele ainakaan vanhemille ihmisille.

    • Lomailija

      Hotelli oli kiva, esite ehkä lupasi kuitenkin vähän liikaa. Uima-altaita löytyi myös pienille lapsille. Nälkäisenä syömään ei kannata mennä sillä ruuhkaa tai ei ruoka saapuu noin tunnin-puolitoista siitä kun jättää tarjoilijalle tilauksen...englantia puhuttiin ainakin meille tosi heikosti poikkeuksena respa. Yllättävän kallis paikka, ravintoloissa hintataso jopa yli suomen hintojen. Illat todella viileät ainakin joulun tienoilla joten pitkähihaista kannattaa varata mukaan. Oppaat ihan pihalla touhusta kohteessa joten asiat selviää paremmin kun ei sieltä suunnalta apuja odottele.
      Ruotsalaisia ja tanskalaisia kohteessa paljon! Varailevat altaalla ja rannalta paikkoja jo klo 8.00 maissa, kuitenkaan ketään ei näkynyt paikoilla vasta kun iltapäivällä.

    • KVO

      En voi suositella hotelli Belorizontea jos puhutaan bungalow-huoneista. Siisteys ok, mutta suihkukaappi homeessa, huone liian pieni neljälle. Luvattu kolme tähteä aivan liian paljon...
      Hotellin aamiainen ok, mikäli jaksavat sitä ruokaa siihen esille tuoda.
      Ravintolan ruokaa ei voi moittia.
      Saaren ravintolat vaatimattomia, mutta ruoka hyvää. Erityisesti jäi mieleen saksalainen kalaravintola.

      • -Tipsu-

        Meillä kokemusta bungalow-huoneista ja hotellin puolella asumisesta. Molemmat oli siistejä, hometta ei ollut sillä olen home-allergikko ja sen olisin varmasti huomannut, oireet yleensä alkaa tunnin kuluessa.
        Aamiaisesta: hotelliasukkaat ottivat hirmu kasoja esim lättyjä, niin tokihan niitä joutui odottamaan, nehän oli varsinkin lasten suosikkeja.


    • mummula

      Juuri tultu kap verdelta. Belorizonte on kiva hotelli siisti, mutta huoneet ovat todella pieniä, kuin laivan hyttejä. Kunnon ruokaa koko saarella mm. pihvejä saa vain klo 19 jälkeen, meidän lapsia ainakin silloin väsytti aivan hirveästi, aikaerokin. söimme 2 viikko pitsaa, sitä kyllä sai. Ranta aivan mahtava aerobiceineen ja jalkapallo-ohjelmineen, muuten saari vielä kehittymätön, ympäristöä tuskin siivotaank, lasinsiruja paljon ja keskustassa epämääräistä porukkaa myös päivisin. nautin ja rentouduin saarella, muuta siellä ei oikein ollut. Mitään erikoista ostettavaa ei ole, kuin puisia norsuja ja kilpikonnia, katukaupustelijoita koruineen riitti. Ravintolat olivat alaarvoisia verrattuna Suomeen ja kanariaan. Belorizonten allasalueet hyvät ja tasokkaat. Naapurihotelli enmuista nimeä oli paras ruokapaikka. Belorizonten vastapäätä atlantico, jota oppaassa suositeltiin, oli hyvin hyvin kallis eikä häävi, ei edes syöttötuolia.

      • lissu

        Kap Verdeltä 28.12. palanneena kommentoisin myös tätä hotelli ja ruokapuolta. Hotellin aamiainen oli meidän mielestä tosi laaja ja hyvä. Palvelu oli meille tosi ystävällistä ja vaikka ne letut välillä loppuivatkin, ei niitä kymmentä minuuttia pitempään tarvinnut odotella. Meillä oli myös bungalowi majoitus, meillä kävi myös tuuri mökit oli hyvässä kunnossa ja hometta ei ollut. Tiedän kyllä, että joissakin mökeissä sitä todella oli.
        Oppaat oli ihan onnettomia, niiltä ei saanut mitään tietoa jos jotain tarvitsi.
        Me käytiin syömässä hotellin omassa ala-carte ravintolassa sitä lastenallasta vastapäätä, Atlanticossa siinä tien toisella puolella ja keskustassa semmoinen hotelli kuin Odjo d´ Agua siellä tosi tosi hyvä ruokapaikka mahtavalla merinäköalalla. Sinne vaan kannattaa käydä päivällä jo siitä respasta varaamassa pöytä.
        Sitten semmoinen ruokapaikka kuin Americanos keskustassa italialainen ja tosi hyvää ruokaa!
        Meille löytyi kyllä hyvää ruokaa koko kahden viikon ajan, ruoka oli kallista, mutta senhän jo arvas. Kala oli halvempaa kuin liha.
        Meille paikka ei tuonut mitään yllätyksiä, me oltiinkin varauduttu siihen, että siellä on köyhempää kuin esimerkiksi Kanarialla. Ja eihän niitä voi verratakkaan toisiinsa. Meille taas yllätyksen teki se, kuinka hyvin ne osaavat englantia. Ei tullut missään vaiheessa mitään ongelmaa ymmärtämisen suhteen.
        Siis tässä meidän versio lomasta, niin me ollaan erilaisia, jokainen kokee lomansa itse. Meille se oli kyllä oikein lepolomaa ja meidän aikuiset tyttäret olivat ihan innostuneita altaasta, merestä ja auringosta!
        Minä kyllä voin suositella tätä hotellia ja paikkaa, mutta matkaajien ei saa odottaa sieltä sitä samaa kuin Kanarialta.
        Heidän iloisuudestaan ja ystävällisyydestään voisi ottaa oppia, vaikka olet köyhä ei sinun tarvitse olla ilkeä ja pahantuulinen.


    • mummula

      vielä bamsekerhosta hotellissa, se oli todella loistava, vetäjä Eva saa 10 pistettä, lapset viihtyivät ja askartelivat ja tykkäsivät leikkipuistosta. tytöille sieltä saa ihanat letit hiuksiin. naiset todella ammattitaitoisia, nyt letit olleet 3 viikkoa jo.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      159
      6570
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      34
      3928
    3. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      25
      2015
    4. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      18
      1969
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      27
      1819
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      77
      1656
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      17
      1563
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      27
      1528
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      18
      1505
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      36
      1398
    Aihe