paranormaali kokemus

mikskaikkihyvätnimimerkiton...

viime yönä meillä sattui jotain kummallista. heräsin yöllä kummaan tunteeseen ja huomasin, että vaimo oli kadonnut vierestä. kokeilin patjaa varmistuakseni, että en näe harhoja. olin todellakin yksin sängyssä. seuraavaksi kuulin askeleita aivan kuin joku olisi kävellyt toisessa päässä taloa. pelästyin tietenkin suunnattomasti ja aloin etsiä kättä pidempää ja löysinkin videokameran jalustan aseekseni. aloin pikku hiljaa hiippailla alakertaan kun kuulin selvästi jääkaapin oven aukeavan itsestään. alakertaan päästyäni näin keittiön oven alta outoa valon kajastusta joka kuitenkin sammui pian. kuului myös omituinen läiskähtävä ääni, vähän samanlainen kuin jääkaapin ovesta lähtee kun se suljetaan. tässä vaiheessa olin jo aivan kauhuissani ja säntäsin vaatekomeroon rauhoittumaan hetkeksi. kun sain kerättyä rohkeutta, lähdin keittiön suuntaan (mainittakoon, että unohdin jalustan sinne komeroon) kun avasin oven, näin että keittiössä ei ollut ketään. Tarkistin jääkaapinkin, sielläkään ei ollut mitään, vaikka illalla nukkumaan mennessä sinne jäi puolikas broileri. seuraavaksi löytyi lavuaarin syrjältä omituinen pikku luu josta roikkui vielä rasvaisia jänteitä.
ajattelin, että tämä alkaa olla jo liikaa, mutta juuri silloin kuulin kuinka joku huuhteli yläkerran vessan. ensimmäiseksi tuli huoli vaimosta, ja nappasin ensimmäisen aseen käteeni jonka löysin, se sattui olemaan teräksinen desin mitta. hiippailin sitten tavallista reippaammin yläkertaan. vaimo nukkui sängyssä vahingoittumattomana, joten olin ilmeisesti kuvitellut koko katoamisen. tarkistin kuitenkin vielä vessan, eikä sielläkään ollut ketään. ainoastaan outo haju leijui ilmassa...

että tämmöistä paranormaalia meillä sattui, olihan siinä poltergeistiä ja hallusinaatiota yhdelle yölle riittämiin, ja se haju..

onko muille sattunut tällaisia, asiallisia kommentteja, kiitos.

22

4783

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kotiparapoliisi

      Kuvailit juuri tyypillisen paranormaalin kokemuksen joita tapahtuu täällä Suomessakin tuhansittain vuodessa!

      Monesti aaveet jättävät rikkimäisiä hajuja jälkeensä . Onneksi henki oli syönyt jääkaapistanne puolikkaan broilerin, eikä kaappaamaansa vaimoa. Tarkista vaimosi salaa aamulla, ettei hänestä löydy mitään rivakan lempimisen jättämiä jälkiä. Toivon parasta että ettei henki ole käyttänyt vaimoasi hyväksensä jonkun vahvan suggestion alla. Näin nimittäin kävi minulle.
      Eräänä aamuna heräsin siihen (hamuiltuani sänkyä vaimon puolelta) että vai ei ollut vieressäni. Odottelin siinä klo 10:neen ja kuulin oven avautuvan hiljaa. Siellä oli vaimoni tokkuraisen oloisena ja haisi jollekin kenties liotinmaiselle. Tiedustelin missä hän on ollut niin hän että se ei kuulu minulle! Sitten hän meni nukkumaan. Illalla kun hän heräsi hän käyttäytyi niinkuin mitään ei olisi tapahtunut ja siitä tiesin heti että jokin olento oli kaapannut hänet. Tämän vahvistivat mustelmat hänen polvissaan, läiskimisestä punertavat pakarat ja kaulassa olevat imukuppimaisen jäljet. Hän ei selkeästi muista mitään tapauksesta ja en tohdi järkyttää hänen herkkää mieltää enää.

      Toivottavasti näiden tapahtumien kertominen auttaa jotain ihmistä joka on yksin vastaavissa tilanteessa. Totuus on täällä jossain.

      • Tiedän, että tämä on tuhottoman vanha viesti, mutta vastaan kuitenkin:

        "Totuus on täällä jossain."

        No, niinhän se onkin. Pahojen henkien totuus, ihan vain esimerkkinä, on se, ettei ne halua tulla havaituksi. Ainakaan ateisteilta, tai muiltakaan epäuskovilta, jotka vankasti uskovat, ettei ole sellaista asiaa kuin Jumala. Paranormaalien seikkojen näkyville tuominen merkitsisi sitä, että on sellainen kuin yliluonnollinen. Ja mikä on yliluonnollisin kaikista, johon ei haluta uskoa? Jumala tietenkin.

        Odotin kovasti, että tuohon viestiin sisältyisi jotakin edesmenneiden ihmisten hengistä. Mutta kai se ei silloin kuusi vuotta sitten ollut muotia.

        En tiedä yhtäkään tapausta, jolloin olisi varmistunut, että demoni olisi mennyt ihmiseen ja kaapannut hänet. Riivattuna oleminen ei ole mitenkään poikkeavaa, joten tuo on lähin tila, jonka yhdistäisin tuohon. Puhuihan tämän henkilön, parapoliisin, vaimo ja sanoi, ettei asia kuulu tälle.

        Aina on kuitenkin kiinnitettävä huomiota siihen, että tuokin voi olla täysin luonnollinen juttu. Unissakävely ei ole epätavallista. Sitä sattuu. Tyttäreni käveli unissaan viime yönäkin. Ne ovat kyllä kammottavia, varsinkin jos puhuu eikä muista myöhemmin mitään.


      • Anonyymi

        Sanotaan myös että haju(rikki) liittyy ufo asioihin. syytä en tiedä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sanotaan myös että haju(rikki) liittyy ufo asioihin. syytä en tiedä.

        Siis miten pierun haju liittyy ufoihin!? Eihän alieenit piereskele!


    • ikkaiksmiksmiks

      tegneh aatuuh huh uh

    • vaimoke!!

      selvä se ei mitään paranormaalia;D

      • riittää..

        Taas joku skeptikko yrittää tyrmätä yliluonnollisia jollain vaimokkeen unissakävelyllä muka!
        Mitään ei uskota ennen kuin sattuu omalle kohdalle..


    • paranormaalii

      joo muistan ku oltii frendipossel yhes hylätyssä tehtaassa ja sit heitin jollai pultin palasel ikkunan paskaks sit frendi huus ett lopeta tost lähtee hirvee meteli tulin pois siit huonees sit siel hajoo yhtäkkii taas lasi sit mu frendi huutaa ett mitä mä sanoin tost riehumisest sit mä vaa mitä mä oon täs niiku kaikki sit semmone laatta heilahti samanaikasesti siin katos mentii sinne huoneesee nyrkit pystys mut ei siel ketää ollu

    • Claes Sahlberg

      Kyllä aloittajan kertomuksen perusteella voi päätellä, että kyseessä oli selvä paranormaali ilmiö.
      Täällä Sahlbergien Pöytyän sukukartanossa sattui hyvin saman kaltainen tapaus
      marraskuussa 2012. Aiheuttajaksi todettiin silloin Nettikummitus.

    • Claes Sahlberg meni ja kaivoi arkistosta kuuden vuoden takaa tulleen viestin. Ihan mielenkiintoinen tapaus. Vaikuttaa ihan aidolta kokemukselta. Eikä vain koska minusta tuntuisi siltä. Olen itse kokenut vähän samanlaista.

      Minusta olisi silti merkillistä, että kyseinen käyttäjä olisi "halusinoinut" - niin kuin hän sen itse sanoo - sen että hänen vaimonsa olisi ollut kadonnut. Hän tunnusteli ja kokeili sänkyä varmistaakseen - ei näyttänyt olevan kukaan paikalla. Heti herättyään voisi uskoa, että väsyneenä ei huomaa moisia. Mutta pelko on aikamoinen adrenaliinipiikki, jolloin aistit herkistyy aika paljon. Uskon, että tuon mahdollisen paranormaalin kokemuksen yhteydessä on saattanut tapahtua niinkin, että miehen vaimo on saattanut kävellä unissaan. Ehkä tämä olikin se, joka piteli niitä ääniä?

      Jääkaapin avautuminen on siinä vaiheessa vasta poikkeavaa, kun on varmistunut siitä, ettei se ennestään temppuile ja ettei liian täynnä oleva jääkaappi saanut ovea itsestään ponnahtamaan auki.

      Hajuista minä en tiedä paljon mitään, joka liittyy luonnottomiin tapauksiin. En kyllä myöskään usko, että henkiolennot kävisivät myöskään napostelemassa jääkaapista, koska mitä varten ne niin tekisivät? Ei niille synny nälkä, ainakaan ruoan suhteen. Niillä on kyllä jatkuva kiintopiste sen suhteen, että saatanan kanssa eksyttäisivät ihmisiä.

      Oletan että näitä ei tapahtunut sitten kuitenkaan enempää? Vanha tapaus kaikenlisäksi.

      • lilil

        Etkö tajunnut tästä kirjoituksesta, että se oli vitsiksi tarkoitettu? Pitää sitä nyt vähän ajatella.


    • tapahtui

      pelasimme spiritismiä kavereitten kans ja laatikot levähti auki ja kuului ääniä

      • Jaa-a. Ei kannata. Onhan se uteliaisuuden kannalta tietenkin ymmärrettävää, jos on nuori jne. Mutta spiritismin yhteydessä kutsuu demoneita vain luokseen, eikä se ole fiksua.


      • Kummetus
        pastorin_poika kirjoitti:

        Jaa-a. Ei kannata. Onhan se uteliaisuuden kannalta tietenkin ymmärrettävää, jos on nuori jne. Mutta spiritismin yhteydessä kutsuu demoneita vain luokseen, eikä se ole fiksua.

        "Monesti aaveet jättävät rikkimäisiä hajuja jälkeensä"

        Jatkossa voi siis omat suolikaasupäästöt laittaa kummituisten aikaansaannoiksi...


      • nirotsap_akiop
        Kummetus kirjoitti:

        "Monesti aaveet jättävät rikkimäisiä hajuja jälkeensä"

        Jatkossa voi siis omat suolikaasupäästöt laittaa kummituisten aikaansaannoiksi...

        assoktaJ iov siis tamo tötsääpusaakilous aattial netsiutimmuk iskionnaasnaakia...


    • trolli tai vitsi

      Kenellekään tullu mieleen että jonkun tyypin kirjoitus suomi24 voi olla trolli tai vitsi?

    • järkytynytville

      olin kotona ja söin hitosti sipsejä. sit mun piti mennä vessaan ja ovi ei auvennu sit potkasin ovee ja se aukes ja siel vessal oli meiä kissa

      • ammunlapsiatakapihalta

        lit faam


    • Jumalan_sätkynukke

      Eli, olin menossa normaalisti nukkumaan, kello oli jotain 23.30 ja menin avaamaan kissalle ovea. No sieltähän se sitte tuli, no eipä tässä mitään outoa ollu, mää kuulin kylpyhuoneesta kolahduksen mut ei siel mitää ollu. Meillä oli keittiö siinä vieressä ja mulle tuli jano joten menin juomaan vähä vettä ja jätin välioven auki mut ku katoin takas sinne ovelle päin nii se oli menny kiinni iha ilma ääntä... halusin kertoo kokemuksestani ja toi nimimerkki "jumalan sätkynukke" kertoo mun oloni sen jälkeen (erittäin pahalta ja typerältä) mun vanhemmat eivät tätä uskoneet. (Tapahtunu kaks kuukautta sitte)

    • Huolestunutkansalainen69

      Ovatko kissat siis paranormaaleja? Pitäisikö kissani lopettaa, ja kannattaako jatkaa sipsien syömistä? Pelottaa ajatus vessassa käymisestä. T. Huolestunut kansalaine joka on huolestunut

    • Mauno465

      moi. nimeni on mauno ja pelkään pimeää.

    • Anonyymi

      Monet selvänäkijät/ennustajat ym sanovat että tämän ja tuonpuoleisen raja on todella pieni, melkein häilyvä. Olen aina kiinnostunut tietämään miten toiset pystyvät näkemään tuolle puolelle. Haluaisin itse pystyä samaan, tai sitten en (demonien tai muiden pahojen henkien takia).

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      56
      1876
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      48
      1638
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1574
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1517
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1495
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1405
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1306
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1281
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1163
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1138
    Aihe