ruokailu kap verdellä

ennakkoluuloinen

Minkälaisia ruokapaikkoja kap verdellä on,siis lähinnä Salin saarella? Ja uskaltaako eri paikoissa syödä saamatta ripulia?

7

5565

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Pirre

      Belorizonte hotellin ravintolassa, joka on lasten uima-altaiden edessä rannalta päin katsottuna saa ihan hyviä pizzoja, niitä on turvallista syödä, kun ne tulevat suoraan uunista. Santa Mariassa on myös monta hyvää ruokapaikkaa,joissa voi ruokailla huoletta. Kävimme mm. Zum Fisherman- ravintolassa (saksalainen omistaja), tarjolla vain kalaruokia.
      Atlantis (vai oliko Atlantic) rannalla (ranskalaisten omistama), hieman kalliimpaa, mutta monipuolisempi ruokalista ja voin vielä suositella Vasgo Da Gamaa (huoltoaseman lähellä), jossa kävimme kahdesti. Sieltä sai hyvää pastaa, kanakastiketta riisillä sekä viipaloitua paistia. Kotiruuan makuisia ja riittävästi kypsennettyjä kaikki, sekä erinomainen palvelu. Kuulin kehuttavan myös italialaisten omistamaa Leonardoa, joka on pienen sivukadun varrella kylän keskustassa. Kylässä on myös yksi leipomo, josta voi käydä ostamassa tuoreita sämpylöitä ja joistakin ruokakaupoista saa juustoa ja kadunkulmissa myyviltä mammoilta tomaatteja ja kurkkuja. Ei siellä nälkä pääse yllättämään, vaikka kannattaakin varoa huonosti kypsennettyjä ja jäähtyneitä ruokia sekä tietenki nmajoneesia ja salaattikastikkeita.

      • ennakkoluuloinen

        Kiitokset sinulle valaisusta;) Helpottavaa kuulla että syöminen on " turvallista" ja jopa hyvää kun on lukenut kyseisetä paikasta paljon negatiivista. Tietysti makuasioistahan ei voi kiistellä ja jotkut on vaan ihmistyypiltään valittamassa joka asiasta;)
        Ei siisi muuta kuin alkuperäisellä innolla lomailemaan!


      • kannattaa--
        ennakkoluuloinen kirjoitti:

        Kiitokset sinulle valaisusta;) Helpottavaa kuulla että syöminen on " turvallista" ja jopa hyvää kun on lukenut kyseisetä paikasta paljon negatiivista. Tietysti makuasioistahan ei voi kiistellä ja jotkut on vaan ihmistyypiltään valittamassa joka asiasta;)
        Ei siisi muuta kuin alkuperäisellä innolla lomailemaan!

        suosia, kun liha on kaikki tuontitavraa


      • ruuista
        kannattaa-- kirjoitti:

        suosia, kun liha on kaikki tuontitavraa

        Vuohi ja siipikarja ovat ainakin takuuvarmasti Salilta kotoisin, joten niitä kannattaa myös syödä (esim. feijoada) jos jostakin syystä kalaan kyllästyy.

        Kala on ehdottomasti tuoretta. Kun kalastajat tuovat saaliin rantaan, se lähtee välittömästi kottikärryillä kohti ravintoloita.

        Santa Mariassa on useita upeita ravintoloita. Söimme lomallamme todella hyvin, eikä pakki reistaillut.


    • palattu juuri sieltä

      Tulimme juuri capo verdeltä perj15.2 aamuna.Tuuli oli tosi kova koko ajan ja siitä emme pitäneet.Lämpötilan C 25-26vain.Lisäksi pahaa yskää liikkellä,vatsatautia ei saatu,koska muuten oli suhteellisen puhdasta ja siivottiin tosi hyvin hotelissa ja vessat siistejä joka paikassa.Turvallinen maa eikä malariaa ole.Ei ole puita eikä paljon nähtävää.Salin saari on pelkkää aavikkoa ja ranta oli hieno,mutta vesi kylmää.Ruokapaikkoja vähän Salilla ja kannattaa varmaan ottaa puolihoito,koska tulee edullisemaksikin.Hintataso Suomen tasoa ja eurot käyvätjoka paikassa.Lento las palmasista n 2 tuntia 15min.Santiagolla käytiin lentäen ja siellävarattiin vasta retki ja siellä oli enemmän nähtävää ja vihreämpää.

      • matkalle joulukuussa 2008

        Kiitos mielenkiintoisesta viestistä! Minkälaisia ostosmahdollisuuksia saarella on? Riittäkö iltaisin tekemista? Onko kävelykatuja ja onko turvallista liikkua. Kiitos vastauksesta etukäteen!


    • Kap verdeä kaipaava

      Käymisen arvoinen ravintola on hotelli Odjo d aquassa, ja maistamisen arvoinen ruoka siellä on tonnikalacurry! Ihania kalaruokia jokapaikassa. Pizzat ei saaneet meiltä kehuja, että kannattaa jättää suomeen pizzanhimo. Vatsatautia sairastelimme, sekä muutama muukin samaan aikaan ollut. Tiettyä ruokaa ei siis voinut syyttää, bakteerikanta vain erilainen. Salaatit jätimme lautaselle ja söimme vain täysin kypsiä ruokia.. mutta paikalliset lääkkeet kyllä tehosivat nopsasti!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      96
      2625
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2223
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      84
      1947
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      11
      1675
    5. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1671
    6. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1626
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      36
      1606
    8. 91
      1553
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      120
      1415
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1274
    Aihe