Majoitus Jurmalassa

Jansku007

Olemme lähdössä ensi kesänä Jurmalaan, mukana kaksi aikuista, meidän 4- ja 6-vuotiaat lapset sekä mieheni vanhemmat. Nyt etsimme sopivaa majoitusta tälle kokoonpanolle.
Osaako joku suositella jotakin?

Vai onko jollakin kokemusta seuraavista majapaikoista:
http://www.dzintara-liedags.lv/?id=3
http://www.hoteldzintars.lv/eng.html
http://www.elinahotel.lv/index_ENG.htm
http://www.concordia.lv/

7

2747

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • on kokemusta

      Pari kesää sitten olimme kaksi aikuista ja 12-vuotias tuossa hotellissa. Se sijaitsi aivan viehättävällä omakotialueella tavallisen asujaimiston keskellä. Huoneisto oli iso, aika vaatimattomasti kalustettu. Nettisivujen mukaan näyttäisi kyllä huomattavaa parannusta tapahtuneen viime aikoina. Ainoa huono puoli oli pitkähkö matka rannalle. Makuasia tietysti, mikä on pitkä, kai sinne 20-25 minuuttiin käveli, mutta jos olisi asunut lähempänä, olisi pitkin päivää tullut useammin pulahdettua mereen, koska me ei tykätä toisaalta maata siellä koko päivää. Mielestäni yksi harkitsemisen rvoinen paikka olisi Baltic Beach, jossa on hyvinkin erihintaisia huoneita. Sijaitsee aivan rannalla ja kuitenkin lähellä palveluja, konserttisalia ym.

    • "naiza"

      me ajeltiin kans viime heinäkuussa jurmalaan ja yövyttiin siellä 3 päivää(perheessä 2 aikuista ja 12-vuotias tyttö)
      Matkamme jatkui latviasta,puolaan,saksaan,tanskaan...oltiin 2 viikkoa tien päällä.
      Mutta siitä jurmalasta.
      kauanko te olette siellä?
      Mä en availlu noita linkkejä,mutta minkä tyyppistä majoitusta haette ja paljonko olette valmiita maksamaan?
      Me lähdettiin matkaan ilman mitään etukäteisvarauksia ja ihan hyvä ja HELVETIN (210e/3 yötä)kallis majoitus(huoneistohotelli)saatiinkiin suoraan varaamalla se paikallisen turisti-infon kautta.
      Paikan pitäjälla oli onneton kielitaito(tai no jos venäjää tai latviaa osaatte),mutta muutoin viihdyimme hyvin ja olimme omaisuutemme kanssa turvassa(pihalle vei kauko-ohjauksella toimiva sähköportti lue:muuri)
      Huoneistossa oli pieni keittiö,olohuone levitettävällä sohvalla,makuuhuone ja kylpyhuone pesukoneella ja tietty suihkulla varustettuna.
      Tässä paikassa oli muutamia muitakin erikokoisia huoneistoja saatavilla täysin varustettuna.
      Portin kaukosäätimen"lainasta maksoimme"pantin jonka saimme takaisin lähtiessämme.Kävelymatka jurmalan kuuluisalle kävelykadulle kesti 10 min.
      Siis tämän meidän käyttämämme majoituksen nimi on "Naiza" lisää tietoja löydätte sivuilta www.jurmala.lv
      Koko jurmalahan on jumalaisen upea pitsihuviloiden ja kilometrien mittaisen hiekkarannan ansiosta,mutta älyttömän kallis!
      Meidän siellä viettämämme aika sujui kommelluksitta ja yksi päivä kului "livu parksissa"(mainostavat että on baltian suurin ja kaunein viihdekylpylä)
      No,suuruudesta en niinkään sanoisi ja hygieniataso on hieman toista mitä suomessa olemme tottuneet.Kaikki pesevät yhteisissä suihkutiloissa uikkarit päällä,kumikengät jalassa,naiset meikit naamassa..vedessä oli niin paljon myrkkyjä,että koko perheellä oli silmät kuin särjellä!Mutta paikka oli uudehko,nykyaikainen,mukava,hinnat suomentasoa(perhelippu maksoi n.40e)kylpylä siinä missä muutkin,mutta yllätyksiin kannattaa varautua..meillä oli siellä siitä huolimatta hauska päivä!
      jos haluat kuulla lisää tai kysellä jotain,laita sähköpostisi osoite tänne(sellainen missä et käytä omaa nimeäs)niin vaikka vastailen lisää.

    • Sisko76

      www.rigatours.net
      www.jurmala.lv/fi/

      • Rigalina

        Me oltiin pari kesää sitten Via Jurmala -nimisessä hotellissa. Melko lähellä rantaa, mutta Dzintarissa, lähes parin kilometrin päässä Marjorista. Dzintari on hieman rauhallisempi ja pienempi kylä. Hotelli oli pikkaisen nukkavieru, mutta ihan viehättävä. Sanoivat että remontti pian. Muut vieraat olivat lähinnä venäläisiä, ja henkilökunnan englanti oli heikkoa. Viihdyttiin ihan hyvin.


      • Rigalina
        Rigalina kirjoitti:

        Me oltiin pari kesää sitten Via Jurmala -nimisessä hotellissa. Melko lähellä rantaa, mutta Dzintarissa, lähes parin kilometrin päässä Marjorista. Dzintari on hieman rauhallisempi ja pienempi kylä. Hotelli oli pikkaisen nukkavieru, mutta ihan viehättävä. Sanoivat että remontti pian. Muut vieraat olivat lähinnä venäläisiä, ja henkilökunnan englanti oli heikkoa. Viihdyttiin ihan hyvin.

        Guardian on näköjään ollut samassa hotellissa:

        http://www.guardian.co.uk/travel/2004/nov/12/latvia.riga?page=2

        Our hotel, the Via Jurmala, helped us get off to a good start on the budget front. The rooms were basic, but at under £10 per person, per night including breakfast, there was little cause for complaint.


    • lefender

      oli ihan kiva paikka. Lapsille iso peuhapaikka. Ulko- ja sisäuima-allas ja ranta ihan kadun toisella puolella. Kaukana Jurmalan keskustasta, mutta kiva hotelli!

    • 11tuikkuv

      Leirintäalueita onko miten Virossa Latviassa ja Liettuassa...matkailuautolla liikkeelle...kokemuksia!?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 171
      5042
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      126
      4563
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      26
      2921
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      30
      1937
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      23
      1794
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1719
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1710
    8. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      108
      1706
    9. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      30
      1623
    10. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1561
    Aihe