Tappelevat nartut

apua

Kertokaa voiko saman lauman kaksi narttua koskaan lopettaa tappelua? Ne ovat 2,5 ja 3 vuotiaita ja aloittivat rähisemään keskenään viime keväänä ja siitä lähtien ovat aika ajoin tapelleet, välillä vähemmän verisesti, välillä enemmän.. Nyt oli taas todella verinen ja vahinkoa aiheuttava taistelu. Olen miettinyt pitäisikö toisesta luopua vaiko löytyisikö tilanteeseen joku muu ratkaisu? Näin tilanne ei ainakaan voi jatkua..

5

441

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tähän ,koska ...

      vastikään oli asiasta parikin keskustelua.
      http://keskustelu.suomi24.fi/lemmikit_show.fcgi?category=102&conference=628&posting=22000000031671525
      http://keskustelu.suomi24.fi/lemmikit_show.fcgi?category=102&conference=628&posting=22000000031678616

      Kyllä näin valitettavasti on, että kun vihamielisyydet alkavat, ei niille loppua näy. Kaksi narttua voi tapella niin julmasti, että toiselta henki lähtee tai joka tapauksessa vahingoittaa toisiaan vaikeasti.

      Ikäero teillä on narttujen välillä turhan pieni, suurempi ikäero olisi antanut paremmat edellytykset yhteiseloon, mutta turhaahan jälkiviisaus on.Eikä riittävä ikäero olisi kuitenkaan tae ollut sovun säilymiselle.

    • ei tule

      Rauhaa ei tule. Ne tappelevat jatkossa aina kun mahdollista ja lopulta tappavat toisensa. Luovu toisesta. Muuta helppoa ratkaisua ei ole.

    • kysyä että

      Mikä rotu?

    • alkup.

      Molemmat nartut ovat seropeja, toinen kultsisakemanni ja toinen nöffikaukkarisakemanni. Näissä tappeluissa on tälläinen merkillinen juttu: tappelut alkavat aina ilman mitään hyvää syytä ja loppuvat kuin taikasauvaa heilauttamalla vailla minkäänlaista selvyyttä kumpi voitti tms. Ja alkavat välittömästi pestä toisilleen aiheuttamiaan haavoja. Sitten ovat taas parhaimpia ystäviä, nukkuvat aina yhdessä yms, seuraavaan verilöylyyn saakka. JOKU VIISAAMPI KERRO MISTÄ TÄSSÄ ON KYSE??

      • Noista samansukupuolen tapeluista on jo ollut jokusen ketjua,joten en sen pitempään uudestaan.

        Noi rodut,mitä koirissasi on,niin siellä on myös rotuja,jotka ei ole niitä ihan kaikkein sosiaalisempia myös.Sen lisäksi,kuten olen sanonut,sekarotuisten luonnetyyppiä on aika hankala ennustaa ylipäätään.

        Ei noissa tappeluissa kovin merkillistä ole.Noin useammat alkaa.Välillä syystä,välillä ei,siis meidän ihmisten silmin.Mutta kyllä niihin syyt on,mistä koirat lämpenee,jos akuuttihetkiä ajattelee,ne merkit,mitkä koirat vaan viestittää toisilleen,voi olla niin pienet,että omistaja ei huomaa.Ei tartte kuin mennä ovenlävestä samaan aikaan,niin siinä voi olla toiselle haasteen paikka tai toinen ottaa sen siksi ym.
        Samalla lailla,kun tappelut loppuu,niin kyllä niissä useinmiten se tappiolle jäänyt on ja voitolle.Mutta taas ihminen ei osaa sitä välttämättä tulkita.
        Jos koirat ei keskenään saa selvyytä,tai ihmisen avustama,niin homma saattaa jatkua hamaan loppuun asti.Sitkeistä roduista kun on kyse,niin joskus voi tulla käymään pahastikin.

        Noitten koirien tyyli vaikuttaa siltä,että todenäköisesti kumpikin ei halua antaa periksi,joten siksikään ei selvyyttä tule.Rotuominaisuudet voi myös tehdä sen,että omistaja vaan ei myöskään toisen alistumistakaan huomaa.

        Minusta tuossa vaihtoehdot on ottaa yhteyttä pätevään koiraihmiseen (ammattilainen tai joku pätevä ystäpiiristä jos on),joka arvioi tilanteen ja antaa mahdolliset neuvot,millä voi koettaa saada koirien laumajärjestys aikaiseksi,ja ihminen sinne ketjun ekaksi.
        Välttämättä se ei onnistu,jolloin vaihtoehdot realistisesti on sitten koirien eristys,toisesta luopuminen tai jatkuvat kähinät,jotka todennäköisesti iän myötä vaan pahenee,valitettavasti.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Jumala rankaisi; nainen kuoli Suviseuroissa

      Eihän näissä joukkohysteriatapahtumissa ole mitään tolkkua. Aina pitää hajauttaa. Toivottavasti lestatkin tulevat nyt
      Maailman menoa
      310
      7041
    2. Kiitos, kun paljastit

      Vaikka mä tiesinkin! Nyt voi ottaa seuraavan askeleen? Hyvää yötä:)
      Ikävä
      58
      2154
    3. Missä hiton pippaloissa

      Sä käyt kun sua ei näy missään..tahtosin vaan varmistua et kaikki ok.
      Ikävä
      33
      1591
    4. Olen miettinyt sinua tänään

      Se mitä teit oli oikeasti vähän tylyä. En voi ottaa sitä muuna kuin mitä se konkreettisesti on. Esitän itsellenikin että
      Tunteet
      26
      1403
    5. IS Viikonloppu 29.-30.6.2024

      Melko hyvä 3- -tasoiseksi merkitty Kovis Jari Keräseltä. Pääkuvan merkitys on varsin vähäinen rajoittuen alakulman aukio
      Sanaristikot
      71
      1117
    6. Kysymystä pukkaa

      Mitä aiot tehdä kun näet hänet seuraavan kerran? Vai oletko kuin ei mitään....
      Ikävä
      111
      1113
    7. Kuolemanraja kokemukset ovat kulttuurisidonnaisia.

      Kuolemanraja kokemukset ovat kulttuurisidonnaisia. Kristilliset ääriainekset pelottelevat ihmisiä edelleen IKUISELLA hel
      Hindulaisuus
      329
      989
    8. Suviseurat

      Kamala onnettomuus tapahtunut subiseuroissa
      Hyrynsalmi
      15
      833
    9. Tässä viimeinen mahdollisuutesi nainen

      Kysyä tai sanoa minulle, jos jotain jäi vuosien takaisista. Sen verran meillä oli kuitenkin jotain, että välillä mietin
      Ikävä
      47
      818
    10. Miksei persut järjesteä koskaan miekkareita tai kulkueita?

      Pelkäävätkö saavansa pataansa, ja sen vuoksi vain öyhöttävät netissä? Ei öyhöttämisellä muuteta maailmaa. Pitää olla ak
      Maailman menoa
      274
      777
    Aihe