Oulun Rakennusteho Oy

nuori pari

Olemme ostamassa ensimmäistä asuntoa. Millainen maine tai työnlaatu on kyseisellä rakentajalla?

40

7557

  Vastaukset

  • Olen asunut taloyhtiössä jossa reklamoitiin useampaan otteeseen ao firmaan.. näin varmaan on monen muunkin yrityksen suhteen mut anyway.. ei missään nimessä parasta kuvaa antanut..

   • Ja käväiskää tutustumassa edellisiin kohteisiin ja asukkaisiin. Auttavat varmaan mielellään.


  • Eli laatu näyttää riippuvan kohteesta. Meidän taloyhtiössä on kaikenlaista pientä ja vähän isompaa. Viereisessä taloyhtiössä ~kaikki kunnossa.

   Tässä vähän havaittuja juttuja:
   Muutostöihin suhtauduttiin positiivisesti ja auttavaisesti. Tuli sellainen olo että asiakasta kuunneltiin.
   Laskut tuli yleensä viiveellä.
   Rakentajaan sai aina yhteyden, ja vastailivat kysymyksiin nopeaan.
   Hinta

   - Muutostyös ei aina mennyt rakennukselle asti.
   - Muutostöiden hinnoissa ilmaa, esim tapettin hinta voi olla kaksin kertainen.
   - Viimeistelyjä tekemättä, pikku viat jotka ei haittaa elämistä, mutta silmään sattuu; kuuluu toleranssiin....
   - Jälkikäteen korjaamisen aikataulut ei näytä pitävän.
   - Ei mitään ylimääräistä
   - Tingitty laadusta

  • Asun Rakennustehon urakoimassa huoneistossa, eikä ole valittamista. Yksi lista repsotti (ei edes pahasti), reklamoitiin ja korjattiin jo seuraavana aamuna.

   Taisivat sijoittua kärkipäähän jossain tiiveysmittauksissakin...

   • Asumme Rakennustehon rakentamassa rivitalossa, ja työn jälki on todella hyvää ja viimeisteltyä. Kosteiden tilojen seinät ja huoneistojen väliset seinät on muurattu ja pinnat on tehty siististi. Keittiössä on vakiona vähän laadukkaammat pintamateriaalit. Mistään asiasta ei tarvinnut reklamoida.


   • Rivari85 kirjoitti:

    Asumme Rakennustehon rakentamassa rivitalossa, ja työn jälki on todella hyvää ja viimeisteltyä. Kosteiden tilojen seinät ja huoneistojen väliset seinät on muurattu ja pinnat on tehty siististi. Keittiössä on vakiona vähän laadukkaammat pintamateriaalit. Mistään asiasta ei tarvinnut reklamoida.

    - Muutostyöissä huomattavasti ilmaa, kannattaa hankkia itse mitä pystyy, tai muuttaa jälkikäteen puolet halvemmalla, hyvityshinnat poisjäävien oslalta mitättömät
    - Laskut tulee vaikka työmaa jätättääm ei informoida mitään vaikka ollaan aikataulusta jäljessä
    - Myyntipäällikkö ei vastaa enää mistään kun kauppa on tehty, ennen kauppaa lipevän liioitteleva myyntitykki
    - Materiaaleissa tingitty, ei mitään ylimääräistä
    - Kaikesta sää vääntää... hermot menee!


  • rakentamisen laatu heikentynyt rajusti viimme vuoden aikana ,hyvät tekijät pihalle ja yritetään
   sitten tuhertaa laatua -ei toimi . en ostais asuntoa kyseiseltä rakentajalta tällä hetkellä .

   • en suosittele missään tapuksessa. teholla iso määrä kohteita ympäri kaupunkia, aikataulut jätättää kun ei kapasiteetti riitä. kun kauppa on tehty mapit löydään kiinni eikä pask..aan enään välitä mitäjä ostaja on mieltä. muutostyöt yhtä hel..ttiä!


   • dislike kirjoitti:

    en suosittele missään tapuksessa. teholla iso määrä kohteita ympäri kaupunkia, aikataulut jätättää kun ei kapasiteetti riitä. kun kauppa on tehty mapit löydään kiinni eikä pask..aan enään välitä mitäjä ostaja on mieltä. muutostyöt yhtä hel..ttiä!

    Itsellä hyvät kokemukset, asiat toimi niin kuin pitää. Jotain pikku sanomista oli luovutuksessa, mutta nekin korjattiin pikaisesti. Henkilökunnalle kiitos mukavasta palvelusta.


  • Ainakin korjaustöihin valmistautumiseen menee 3kk vaikka luvataan 8 päivää.
   Tänä aikana ei ollenkaan ilmoiteta että ollaan myöhässä.
   Kaiken kukkuraksi naarmutetaan lattiat kun käydään korjaamassa jotakin. Pakastimen ja jääkaapin siirto.
   Olishan tuota muutakin vaan paremmalla ajalla.

   Ei voi suositella rakennesteholla on puutteita luku ja kirjoitustaidossa ainakin saati sitten näissä teknisissä asioissa.

  • 7-kerroksisen vuokratalon asukkaana totean seuraavaa:
   Todella kamalasti reklamoitavaa.Muutin tuliterään asuntoon ja nyt 2vuotta ollaan odoteltu korjauksia,tai todellisia puutteiden myöntämisiä.
   -Ilmastointi ei toimi,höyryt valuu paistinpannulle,tekninen isännöitsijä ja terveystarkastaja totesivat saman,mutta nyt Tekninen isännöitsijä on pois talosta????lähtikö,pantiinko??
   Terveystarkastaja on tarkastanu ja kirjoittanu paperin jossa todetaan asunnossa olavan TERVEYSHAITTA, jatkuvaa valkoista "kuitupölyä",josta otettiin näyte ja saatiin vastaus (joka oli joksiki aikaa kadonnu pöytälaatikkoon?):YLLÄTYS:huonepölyä ja ihmishilsettä!!!!!! sitä on ihan rikkalapiolla lakasten!!!
   (Olen sairastanu hirveän kovan keuhkokuumeen ,keuhkoputkentulehduksen,yskin ja aivastelen..).
   -vastaushan ei voi olla todellinen?vaihtuiko näyte matkalla?
   -nyt isännöitsijä vaatii mun muuttavan vaikka viikoksi pois kotoa,että he saavat "tutkia asuntoa."
   Siihen haluan kirjallisen käskyn poistua omasta kotoa ja vuokran hyvityksen tai toisen asunnon...mitään ei tapahdu ennen sitä
   Onko tuo uhkaus/kiristys?
   Pitäisikö tehdä tutkintapyyntö?????koko talonrakennusfirmasta??
   Nyt pitää muuttaa,ei terveys kestä...seuraava kärsii eikä mahda pieni ihminen mitään..

  • Siis vuokralainen reklamoi rakennusliikkeelle ?

   Kuka sen asunnon ostanut? Siis maksanut siitä rahaa.

   Tuohon hilseeseen voi kokeilla hilseshamppoota. Tehoaa hyvin.

   • ????? so what?????


  • Rakennusteholta ei kannata ostaa yhtään mitään. Kerta kaikkiaan paskaa palvelua ja laatua. Muutostyövastaava on oikein mukava henkilö, mutta muut johtoa myöten ihan sontaa. Muutostöistä kyllä saa maksaa, mutta ne saattavat jäädä tekemättä!! Ja asian korjaamiseksi ei tehdä mitään muuta kuin pyöritellään vaan peukkuja!

   Kehotan kaikkia välttämään kyseistä firmaa!!!!

  • Tässäkin ketjussa tulee hyvin esille Suomalainen perus asiakas. Hirveävalitus tyhjästä ja asiantuntijoiden lausunnot ei kelpaa kun epäillään heidän olevan "samaa klikkiä rakentajan kanssa, sisäilma yms. näytteet "vaihtunut matkalla"... Voi pyhä sylvi näiden kanssa! Tämän lajin ihmiset eivät tunne rakennusmääräyksiä tai laatuvaatimuksia (ei toki tarvitsekkaan) mutta täytyykö silti jatkaa riitelyä kun joku niistä heille kertoo? Samalle porukalle esimerkiksi sopimus tarkoittaa että yritys sitoutuu palvelemaan heitä sopimuksenmukaisesti, plus kaikenmuun mitä vain kehdataan vaatia lisäksi ilmaiseksi, ja kehtaaminen ei kesken lopu. Tottakai sopimus voidaan myös luöuttajan puolelta purkaa milloinvain ilman seuraamuksia koska sitovahan se on ainoastaan yritykselle. Kuluttajansuojalaki on laki joka sitoo ainoastaan rakentajaa ei kuluttajaa. Jos ei muuta valitettavaa yksinkertaisesti keksitä, voi aina valittaa kun ei saatu mitään ylimääräistä "kaupanpäälle". Ja vielä viimeisenä, lasku, eräpäivä on ohjeellinen maksaahan voi jos sattuu kiinnostamaan ja jokaisella on toki senverran mielikuvitusta että keksii edes jotain pientä valitettavaa jolloin laskua ei tietysti tarvitse maksaa ollenkaan.

  • Oman kokemuksen perusteella kehotan kaikkia kiertämään kyseisen firman kaukaa!! sen jälkeen kun kaupat on tehty, jäät omillesi, vaikka kuinka laki sitoo rakennuttajan 10 vuoden takuuseen. On jos jonkinlaista vikaa ja terveyshaittaa, mutta asioille ei tehdä yhtään mitään, luotetaan siihen että ihmiset jättävät taistelun kesken. Asenne lähtee nimenomaan johtoportaasta.

   • Ei ole olemassa mitää kymmenen vuoden takuuta, se on kymmenvuotisvastuu.

    Sateila Oy:n sivuilta lainattua:
    Asuntokauppalaissa on säännelty yksityiskohtaisesti perustajaurakoitsijan eli ns. grynderin vastuu uuden asunnon kaupassa. Asuntokauppalain mukaan rakennuskohteessa pidetään ensin vuositarkastus, joka järjestetään noin vuoden kuluttua rakennuksen käyttöönottohyväksynnästä. Asunto-osakkeen ostajan on viimeistään tällöin ilmoitettava myyjälle eli yleensä rakennusliikkeelle ne virheet, jotka siihen mennessä olisi pitänyt havaita. Mikäli ostaja ei ilmoita näitä virheitä, menettää hän pääsääntöisesti oikeutensa vedota virheisiin myöhemmin.

    Vuositarkastuksen jälkeen ostaja voi vedota ainoastaan sellaisiin vikoihin tai puutteisiin, joita ei ole voitu havaita vuositarkastuksessa. Näistä virheistä myyjä vastaa 10 vuoden ajan siitä lukien, kun yhtiö on siirtynyt osakkaiden hallintaan. Myyjä ei ole kuitenkaan vastuussa sellaisesta virheestä, joka on seurausta esimerkiksi normaalista kulumisesta tai asunnon ja kiinteistön huoltotoimenpiteiden laiminlyönneistä. Vaikka yleisesti kuullaan puhuttavan erillisestä asunnon 10-vuotistarkastuksesta, tällaista tarkastusta ei kuitenkaan ole olemassa. Kaikista vuositarkastuksen jälkeen ilmaantuvista virheistä on reklamoitava kohtuullisessa ajassa siitä, kun virhe on havaittu tai se olisi pitänyt havaita. Valitusoikeus voi olla menetetty, mikäli virheistä reklamoidaan vasta, kun 10 vuoden vastuuaika on päättymässä.


  • Mikä tahansa muu kuin rakennusteho. Älkää sijoittako rahojanne sontaan!

   • olen kilpailijalla töissä ja ostin juuri teholta asunnon. ei moittimista ja hinta laatu ok. muutöistöillä vaihdoin kaapistot toisiin.


  • Aivan huippu firma.

   Asukasmuutokset tervetulleita ja lisätyöt kuuluu hintaan. Kotimaisella työvoimalla tehtyä loistolaatua. Varustetasoltaan ja arkkitehtuuriltaan paljon korkeampaa laatua kuin muilla. Takuutyöt ja puutteet tehdään välittömästi. Asiakkaan sana on laki. Ystävällinen ja myyntihenkinen henkilökunta. Laatujärjestelmä takaa virheettömän työtuloksen.

   Kalusteet kalleinta hintaryhmää, betoniportaat rivareissa, reilut lasitetut parvekkeet, Ilmanvaihto toimii ja jäähdytys mahdollinen, parketti ei mitään perusvirontammea.

   • Puhutaankohan samasta rakennustehosta?


  • Jätä ostamatta !
   Ongelmia on ihan vakaviakin jopa uusissakin.
   En olisi ostanut jos olisin tiennyt.

  • onse jäätävää tuo suomalainen mentaliteetti. Jos on paskaa niin se on paskaa, sehän on vain tasa-arvoa niinku jari tervo sano.
   ELi tässäkin keskustelussa on 50/50 paskaa ja hyvää. ELi kaikki hyvin tälläkin hetkellä,

  • nimimerkille "pari kommenttia" , kyse oli kai ironiasta?

  • ostin juuri rivarista kaksion ja olen tyytyväinen. kiitos vaan rakentajalle.

  • Ihan hyviä kohteita ovat tehneet ja useammassa asuttu, siksi nytkin luotimme ja uskalsimme ostaa rakennustehon rakentaman. Korjaukset on tehty pikaisesti, aina on pientä säätämistä uusissa asunnoissa, oli se kenen vain rakentama. Meidän kohdalla on ainakin ollut ammattitaitoista palvelua myynnissä ja rakentamisessa.

  • Asun rakennustehon tekemässä talossa ja ainakin äänieristystä ei ole. Puhe kuuluu yläkerrasta ja nukkuminen on turhaa. En suosittele.

  • Puhutkohan totta, epäilen paskapuhettasi, koska Rakennusteho tekee paikalla valaen kerrostalot, paikalla valu, niin seinät, kuin välipohjat ja hyvä äänieritys, kuten uudistuotannossa yleensäkin, mutta paikalla valettu vielä jämäkämpi.
   Kempeleellä asutaan rakennustehon talossa ja hiljaista, kuin huopatossutehtaassa.

   • Eipä ole ollenkaan paskapuhetta, vajaa kaksi vuotta sitten ostettu kyseiseltä huijarifirmalta kerrostalohuoneisto kuusikerrroksisen talon toiseksi ylimmästä kerroksesta ja seinät ovat, kuin pahvia.
    Naapurien kusen lorotukset, kantakävelyt, lasten leikit yms. kuuluvat aivan selvästi. Tämän lisäksi eräs firman rakennusmies kertoi talon yhden seinän olevan valettu 3cm vinoon, minkä huomaa esim. huoneiston oven karmien läpi paistavasta päivänvalosta.
    Pysykää kaukana Rakennustehosta, huijaavat mennen tulllen ja vielä palatessa!


  • Itse asun rakennustehon asunnossa itse viihdyn olen pahasti allerginen joten ihanaa kun löytyi vihdoin asunto missä voi olla

  • Rakennusteho on huijareita täynnä!! Asiakaspalvelu surkeaa. Välttäkää tätä firmaa.

  • Olin sisarelleni 3kk talkoilla tekemässä. Kiitokset sain kun portaissa löytyi maalisotkuja, jota en ollut sinne laittanut. Muusta työstä ei mitään kiitosta.

   Onneksi saivat sentään korvauksen nuo työntekijänne, vai riitautitteko nekin?

  • Rakentavat Helsinkiin taloyhiötä. Surkeaa asiakaspalvelua. Eivät vastaa lainkaan yhteydenottoihin. Jos ei ennen asunnon ostoa haluta olla yhteydessä asiakkaisiin, niin ei varmasti kauppojen jälkeenkään. Välttääkää tätä yritystä.

  • Hyvin huono ! Henkilökohtainen kokemus uudesta asunnosta. Yhtiö tekee huonoa laatua ja ei huolehdi jälkikorjauksista. Ei voi suositella.

  • Vuoden ikäisessä kerrostalossa lähes puolessa asunnoista kylpyhuoneissa kosteutta erinäisten rakennusvirheiden vuoksi. Lisäksi järkyttävä määrä kaikenlaisia pikkuvikoja. Rakentajan asenne korjauksiin todella nuiva, tiedotus vielä huonompaa ja harhaanjohtavaa.

   • "Vuoden ikäisessä kerrostalossa lähes puolessa asunnoista kylpyhuoneissa kosteutta erinäisten rakennusvirheiden vuoksi. Lisäksi järkyttävä määrä kaikenlaisia pikkuvikoja. Rakentajan asenne korjauksiin todella nuiva, tiedotus vielä huonompaa ja harhaanjohtavaa."

    Haiskahtaa jotenki meidän taloyhtiöltä kommenttisi, voisin korjailla asiaa sen suhteen että taloyhtiössä muutamassa asunnossa löytyny kylpyhuoneesta ongelmaa, nekin asianmukaisesti valmistumassa, sekä rakennusteholta aikataulussa pysytty sekä inffottu asianmukaisesti tulevista työvaiheista, ymmärettävää on tietysti se jos alkaa ottamaan aivoihin yleisissä tiloissa suihkussa käyminen, en kuitenkaa koe järkeväksi firman imagon mustamaalausta ja paisuttelelmista vahingon suuruuksilla yleisillä palstoilla etenkään aliurakoitsian rakennusvirheen takia aiheutuneesta vahingosta, lisäksi jokainen varmasti korvausta suihkun väliaikaisesta käyttökielosta osaa hakea asian tarpeeksi häiritsetessä, sillä voipi sitten sijottaa oman selänpesijän rentouttamaan hetkellistä mielipaahaansa elämässään.

    -02770


  • Ei valittamista...ainakaan tästä Espoon pikku yksiöstä. Koko ajan on uusi vuokralainen tulossa ja kaikki ovat olleet tyytyväisiä asuntoon. Parkkipaikkoja alue kaipaisi lisää.

   Elämäni paras sijoitus. Kiitos.

  • Asiakaspalvelu on ollut todella niukkaa, asenteellista ja heikkoa rakennuttajan taholta kohteen valmistumisen jälkeen, kun pitäisi mahdollisia ongelmia selvitellä. Kaikenlaista pienempää ja isompaa virhettä esiintyy varmaankin kaikissa uusissa rakennuksissa. Hyvä maine tulee siitä, että asiat hoidetaan ammattimaisesti ja maine menee siitä, jos niitä ei hoideta ammattimaisesti hyvällä asiakaspalvelulla kuntoon. Tämän firman maine ei ole muodostunut hyväksi ainakaan täällä etelän uudiskohteessa.

  • Rakennusteho on tosiaan firma jonka soisin menevän konkurssiin. Työn laatu on huonoa, asiakaspalvelua tai palautteen vastaanottoa ei ole laisinkaan, kohteita ei viimeistellä, tehdään vain minimivaatimukset. Kohtelu on töykeää ja ylimielistä. Ihmiset ovat puhuneet täällä täyttä asiaa. Kyseessä on yhtiö jota asiakaspalvelu ja asiakkaan tyytyväisyys ei kiinnostaa yhtään. Ymmärrän työn asettamat haasteet mutta voimakkaassa kasvussa ei saisi unohtaa asiakasta.

  • Hyvä rakennusfirma. Asunnot suunniteltu hyvin. Upotettu led valoja, keittiökalusteet, kaapistot ovat laadukkaita. Jos vertaillaan Peabiin joka on paljon isompi kuin rakennusteho, Peab on paljon huonompi. Peab asunnoissa löytyy paljon suunnitteluvirheitä: valaisimien sijoittelusta, viemäristä. Rakennusteho panostaa enemmän asunnon sisustussuunnitteluun kuin Peab.

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Johanna raskaana! Ei pyhää päivää sentään

   Johanna Tukiainen ilmoittanut raskaus-uutisen. Saa vauvan syksyllä. 41 vuotias. https://www.seiska.fi/Uutiset/Totta-se-on-Johanna-Tukiainen-vahvistaa
   147
   12813
  2. Suomalaiset työttömät

   maatiloille töihin, onko mahdoton ajatus? Kausityöntekijöitä ei koronan takia saada Suomeen joten voidaanko suomalaisia työttömiä velvoittaa vastaanot
   Maailman menoa
   283
   2733
  3. Suomussalmi mainittu!

   Missä lie ollut talo vuokrattuna? https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/233ee1c0-6c76-4074-9a39-2b128caf667a
   Suomussalmi
   29
   895