... on vaikka avannut kaksi konetta samoilla tunnuksilla, onko näkyykö sama sivuhistoria yms.
Mitä tarkalleen ottaen poistetaan kun poistetaan sieltä internet-asetuksista kaikki tiedostot ja offline-sisältö...? Kiitoksia paljon vastauksista!
Mitä tarkalleen ottaen poistetaan kun poistetaan sieltä internet-asetuksista kaikki tiedostot ja offline-sisältö...? Kiitoksia paljon vastauksista!
Vastaukset 3
Vanhimmat
Oletan, että ne kaksi konetta ovat samassa verkossa. Sivuhistoria on konekohtainen, nehän näkyvät omassa kansiossaan koneella eli molemmissa koneissa on oma sivuhistoria.
Jos sinulla on samassa koneessa kaksi nettiyhteyttä päällä ja poistat toisesta sivuhistorian, niin ne jää Sivuhistoria-kansioon näkyviin. Kyseinen kansio tyhjenee vain silloin, kun koneelta on vain yksi nettiyhteys päällä tyhjentäessä.
Tyhjennykset ja poistamiset:
Työkalut
Internet asetukset
>Poista evästeet
>Poista sivuhistoria
>Poista tiedostot (laita ruksi off-line-kohtaan)
Työkalut
Sisältöön liittyvät asetukset
Automaattinen täydennys
Tyhjennä lomakkeet
Tyhjennä salasanat
Ota ruksit pois kohdista "Lomakkeet" ja "Lomakkeiden käyttäjätunnukset ja salasanat"
kiitos!
>Ota ruksit pois kohdista "Lomakkeet"
>ja "Lomakkeiden käyttäjätunnukset ja salasanat"
Tämä viimenen tarttee tehdä vain kerran. Windows/Internet saattaa esittää niitä uudestaan... Sillon vastaa Ei.