NIKUNEN ULOS PÄÄVELMANTAJAN

PAIKALTA !

On suorastaan hirveää katseltavaa Suomalaisten lahjakkaiden urheilijoiden tarpominen mäkikiertueella. Nikusen pelastaja on ollut Janne Ahonen, mutta kaikkihan tietää että Ahosen menestyksen takana on henkilökohtainen valmentaja Saukko ja poikkeuksellinen lahjakkuus.

Muut Suomalaiset ovat alisuorittaneet koko kauden. Pahimpana näistä on viime vuonna mm hopeaa voittanut Harri Olli joka ei nykyisin mahdu edes joukkueeseen, Ollin virhe oli arvostella Nikusta vuosi sitten. Matti Hautamäki, Arttu Lappi, Janne Happonen, Veli-Matti Lindström ym. ovat jo näyttäneet, että ovat parhaimmillaan ihan maailman parhaita hyppääjiä. Nyt kaverit järjestään kamppailevat pääsystä itse kilpailuun tai toiselle kierrokselle.

Onneksi Nikusen pesti on katkolla kauden loputtua, mutta mieluiten antaisin kenkää heti ja annettaisiin vaikka kakkosen näyttää osaamistaan kauden loppuun saakka.

9

635

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • MeikäPoiGa

      Eli Ahosen menestyksen takana on nimenomaan henkilökohtainen valmentaja, ja Nikusella ei ole sen kanssa mitään tekemistä?

      Kun taas muiden hyppääjien epäonnistumisten takana on Nikunen, eikä heidän henkilökohtaisilla valmentajilla ole sen kanssa mitään tekemistä?


      Outo kuvio.

      • tuuletuksen aika

        on tullut mäkijoukkueeseen nyt, niin kuin tapahtuu kaikissa lajeissa kun ei menestystä tule. Tulokset puhukoon puolestaan ja vastuunkantajat on tiedossa.


      • mäkiguru

        Jos seurasit mäkiviikkoa, niin laitoitko merkille miten itävallan päävalmentaja huolehtii omistaan. Jos tuli epäonnistumisia ym. kaveri oli ensimmäisenä kopilla taputtamassa kavereita olkapäälle ja tsemppaamassa parempiin suorituksiin. Kun taas Nikunen hyppääjän epäonnistuttua puistelee päätä suupielet alaspäin ja haukkuu urheilijat alisuorittamisesta median edessä. Tässä on valtavan suuri ero ja se ero on nimenomaan henkisellä puolella. Perusta on kyllä suomen pojilla kunnossa joka on hiottu kesällä henkilökohtaisten valmentajien kanssa.


      • sivusta seuraaja

        Kuta kuinkin noin juuri se menee. Ahosta valmentaa reissussakin oma valmentaja eikä Nikunen - nykyvälineillä ei ole mikään ongelma. Kun hyppy ei kulje MC-kisoissa niin silloin päävalmentajan tärkein tehtävä olisi vaikuttaa hyppääjän psyykkiseen tilaan positiivisesti. Kotimäessä harjoitellaan oman valmentajan kanssa, mutta reissussa fiilis pitää olla korkealla, jotta tulosta tulee. Nikunen ei tätä hallitse - päinvastoin, hän vetää kyllä muutkin kuin oman naaman synkäksi.


    • ainesta

      Annetaan pesti Niemiselle, se neuvoo pojille miten hypätään, jos vain itseluottamus on kohdallaan, eikös se itekkin pärjännyt aikoinaan parissa kisassa.

      • wirkola

        nieminen kehiin näyttään oisko ainesta.


      • tietotaitoa
        wirkola kirjoitti:

        nieminen kehiin näyttään oisko ainesta.

        siitä, että miten hypätään apina seljässä, josko olis oppinut jotain aktiiviuraltaan?


    • mäkiguru

      Suomi tarvitsee Kojonkosken tai vastaavan huippuvalmentajan. Harmi vaan että Kojon sopimus kestää vielä pari vuotta Norjassa.

    • Kenkää!

      Nikunen ei enään ole hyvä veturi mäkijoukkueelle. Hänen on hyvä piiloutua ahosen menestyksen taakse. Ahonen kyllä pärjää tuolla kokemuksella ja tietotaidolla ilman Nikustakin! Mikä olisikaan tilanne jos kuningaskotka ei aina pelastaisi?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tykkään sinusta tosi tosi paljon

      Siksi en pysty sisäistämään sitä, että se ei ole molemminpuolista. Sattuu liikaa. En osaa käsitellä sitä tunnetta, koska
      Ikävä
      51
      3467
    2. Mikä sai sut ihastumaan

      Mitä tapahtui?
      Ikävä
      156
      2099
    3. Kaupan kassalla kannataa olla kylmä käytös

      https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000010488540.html "19-vuotias Minja ja 59-vuotias Anne työskentelevät sillä todelli
      Sinkut
      204
      1791
    4. Mitä tehdä asialle?

      Jos laitan deitti-ilmon "40-vuotias nainen etsii seuraa" niin ketään ei kiinnosta (korkeintaan paria runkkaripenaa joill
      Sinkut
      135
      1699
    5. 80
      1165
    6. Hyvää heinäkuuta

      Hyvää huomenta ihanaa. 🦗🌾☔🤗🌻❤️
      Ikävä
      234
      1104
    7. Mitä helvettiä pakolaisille pitäisi tehdä RAJALLA?

      Jos Venäjä työntää rajalle pakolaisia ja tekee Suomelle selväksi että heidän puolelleen ei ole pakolaisilla asiaa - mitä
      Maailman menoa
      273
      1045
    8. Ethän syytä itseäsi

      siitä miten asia menivät. Mä en antanut sulle tilaisuutta.
      Ikävä
      130
      999
    9. Olen pahoillani mies

      Olen surullinen puolestasi, ettet saanut kaipaamaasi naista. Yrititkö lopulta edes? Teistä olisi tullut hyvä pari
      Ikävä
      52
      929
    10. Olet mies varmasti peto

      Makkarin puolella. 🤤
      Ikävä
      72
      895
    Aihe