Windows 7 tulee olemaan ...

parempi,kuin Linuxit ja Mac...

22

3739

  Vastaukset

  • Entäs sen jälkeen? Ollaankos sitten tajuttomia?
   Taju pitkin mäkeä?
   Taitaa tuosta tulla lyhyestä virsi kaunis.

  • Windows 7 tulee olemaan parempi ainoastaan virusten imuroinnissa. Kaikessa muussa se on edelleen huonompi kuin linux tai mac!

   • Taas on yksi Linuxin mainostaja sotkeutunut joukkoon tummaan. Mac on asia erikseen. Linux on ilmainen käyttis ja täten raakile. Eihän ilmaiseksi voi saada täydellistä ja toimivaa järjestelmää koskaan. Siksihän nämä Windows ja Mac toimivatkin hyvin, kun niiden laatuun panostetaan enemmän. Olen valmis maksamaan paljonkin, jotta saan toimivan systeemin. Windows maksaa, niin myös Mac, mutta taatusti saat vastinetta rahoillesi.


   • Linuxiin kyllästynyt kirjoitti:

    Taas on yksi Linuxin mainostaja sotkeutunut joukkoon tummaan. Mac on asia erikseen. Linux on ilmainen käyttis ja täten raakile. Eihän ilmaiseksi voi saada täydellistä ja toimivaa järjestelmää koskaan. Siksihän nämä Windows ja Mac toimivatkin hyvin, kun niiden laatuun panostetaan enemmän. Olen valmis maksamaan paljonkin, jotta saan toimivan systeemin. Windows maksaa, niin myös Mac, mutta taatusti saat vastinetta rahoillesi.

    Avoimen lähdekoodin ohjelmat, kuten Linux, tuppaavat olemaan hyvin kehittyneitä ja ainakin verrattavissa kalliisiin suljettuihin ohjelmiin. Tutkippa huviksesi vaikka apache nimistä webpalvelinsoftaa, taitaapi olla käytetympi kuin yksikään suljettu.

    Lisäksi vaikka Blender, jota käytetään ison rahan leffoissakin nykyään.

    Linuxiin saa myös maksullista tukea ja koko ajan tulee lisää osaajia meille suomeenkin. Atk-liikkeisiin saattaa tulla myös kohta osaamista Linuxissa kun nyt on pienten linuxkoneiden buumi päällä ja nehän menevät rikki joskus...


   • Itse käytän sekä windowsia (7) että linuxia (kubuntu).
    Lähinnä näissä kommenteissa rassaa ihmisten hullu polarisoituminen.

    Toki windows on unixeja saati maceja ahnaampi virus/haittaohjelmasyöppö. Se vain johtuu pääosin siitä, että windowsille tehdään eniten viruksia, koska se on ylivoimaisesti yleisin käyttis.
    Windowsin piirissä on myös suurin osa toistaitoisista mummokäyttäjistä, jotka ihan itse imevät koneensa täyteen sontaa!!

    Ihan turha väittää että käyttöjärjestelmä X on virusturvallisempi kuin tuo toinen. Se riippuu lähinnä vain alustalle tarjolla olevan roskan ja käyttäjän tyhmyyden määrästä.

    Windowsilla kumpaakin riittää.

    Toisekseen, tuppaa hiukan rassaamaan kun montaa linuxin open source ohjelmistoa kehutaan huomattavasti esim windowsille tarjottavia kaupallisia ohjelmistoja paremmaksi. Tai vaikka vain windowsiin rajattua ilmaisohjelmaa paremmaksi.
    Sitä open source ohjelmaa kyllä twiikataan ja puunataan tuntikaupalla ja haetaan koodekit erikseen jokaiselle tiedostolle.
    Totta kyllä, tämän jälkeen toimivatkin windows ohjelmistoja sutjakammin, mutta windowsin serkkuja ei koskaan viritellä ja asetella samalla antaumuksella, vaan niiden tulisi toimia täydellisesti suoraan paketista.

    Tässä kohtaa kunnon linux puristi huutaa jo kurkku suorana ettei mokomia edes voi viritellä, koska lähdekoodi on suojattu.
    Periaatteessahan näin onkin, mutta missä tahansa muussa yhteydessä mainittujen salausten murtaminen käy kätevästi iltapuhteina eikä niistä puhuta sen enempää.

    Muistan kuinka linuxiin tutustuessani yritin avata erästä mp3 tiedostoa ulkoiselta kovoltani. Maltillisen yrittämisenkään jälkeen yksikään käyttiksen valmiista toisto-ohjelmasta ei suostunut mokomaa avaamaan, joten päädyin hakemaan netistä jonkin sopivamman. Kas kummaa niin winamp, iTunes, vlc kuin foobar:kaan ei ottanut toimiakseen ja musiikin pyörittäminen winessä tuntui naurettavalta.
    Klikkasin windowsin auki naapurikovolta ja samainen tiedosto pyörähti käyntiin alle sekunnissa.

    Tietenkin kaikki luetteleamani ohjelmat ovat saatavilla linuxille.
    Mutta asennusprosessi on sen verran monipolvinen aloittelijalle, että mielestäni on naurettavaa kutsua yhtäkään linuxia peruskäyttäjälle soveltuvaksi windowsin korvikkeeksi, kun musiikkisoittimen asentaminenkin vaatii kernelin syntysanojen loitsimisen oikeaan komentoriviin.


  • Toisen käden sormi persiessä, toisen käden suussa ja välillä vaihdetaan kättä:DDDDDDD

   • Sulla on ainakin hyvä huumori, kiitos piristyksestä. :D


   • on vaikka Seitsemään Veljekseen verrattuna tosi URPOA ja sataan kertaan kuultua. Ihanko uuden vitsin LUULIT kehittäneesi? Ja joku Urpo vielä sua kehuu...


   • Nirk kirjoitti:

    on vaikka Seitsemään Veljekseen verrattuna tosi URPOA ja sataan kertaan kuultua. Ihanko uuden vitsin LUULIT kehittäneesi? Ja joku Urpo vielä sua kehuu...

    Joka kädenvaihdon jälkeen wintoussi kysyy, haluatko varmasti jatkaa ja puhtaampi sormiohjaus lähettää raportin valinnastasi wintouwssin kehittäjille, ei vastaus sotkee pahasti näytön ja sulkee koneen; DDDDDDDD


   • Nirk kirjoitti:

    on vaikka Seitsemään Veljekseen verrattuna tosi URPOA ja sataan kertaan kuultua. Ihanko uuden vitsin LUULIT kehittäneesi? Ja joku Urpo vielä sua kehuu...

    Älä panikoi :D Paina abort nappia.


  • Unix, kun se esiintyy unix palstalla?

  • Niin kauvan kuin MS Windowsissa on C: asema, SE EI OLE UNIX!

   • Eikös se C asema nyt ole iäisyyden rakennettu sen tiedostojärjestelmän päälle siksi, että ihmiset osaa käyttää sitä? Polut nyt kuitenkin menee ihan eri tavalla.

    Windows 7 kyllä olisi mielenkiintoinen jos sekin olisi unix -yhteensopiva.


   • M-Kar kirjoitti:

    Eikös se C asema nyt ole iäisyyden rakennettu sen tiedostojärjestelmän päälle siksi, että ihmiset osaa käyttää sitä? Polut nyt kuitenkin menee ihan eri tavalla.

    Windows 7 kyllä olisi mielenkiintoinen jos sekin olisi unix -yhteensopiva.

    Maciin siirryttyä en ole C: asemaa kaivannut, en tajua miks kukaan ei osais käyttää konetta jos siellä ei ole aakkosilla nimettyjä osioita/levyasemia.


  • Uskotko kaikki mitä sanotaan? Microsoftin käyttikset ja niihin liittyvät toimitusehdot räjäyttävät hermot.

   Loppukäyttäjän kannalta yleensä uudet Microsoftin tuotteet ovat huonompia. Ne utelevat turhia tietoja käyttäjästä, tekevät jotain temppuja mistä käyttäjä ei tiedä mitään, ovat kalliimpia ja asettavat enemmän rajoituksia käyttäjälle, jne. Kohta se menee sellaiseksi, että joudut maksamaan vuokraa jotta saat käyttää järjestelmää.

   Ja nyt seuraa kysymys: Kuka tuollaista oikeasti haluaa?

   • No johan jotakin. Itse olen valmis käyttämään myös maciakin. Tosin ensisijainen järjestelmä on Windows. Linuxia olen käyttänyt ja tullut siihen tulokseen, etten enää pahemmin halua olla sen kanssa tekemisissä.


   • vintoosasta jo maksetakkin? Jos haluut sovelluksen, se varmastikkin maksaa.

    Siihen vielä virustorjunnat sun muut hässäkät päälle. Jatkuvasti on joku käsi ojossa kun m$:n tuotteilla häsää. Kaiken lisäksi ne tuppaa oleen susia.

    Esimerkkejä on tolkuton määrä, aina win95:sta x-boxin kautta vistaan muut räpellykset siihen päälle.

    Jaksaa ihmisten usko microsoftiin hämmästyttää.


  • VISTA ON P A S K A !

  • räjähtää tajunta. Microsoftin tuotteisiin tutustuneena tiedän, että siinä sivussa saattaa mennä olohuone, makuuhuone ja puolet keittiöstäkin, toimimatonta järjestelmää retuutellessa.

   Mistäspäin näyttöä löytyvät ctrl, alt ja del näppäimet?

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  • Senaatintorilla 10.000 mielenosoittajaa, koronasta viis

   Senaatintorilla hirmuinen Black livers matter miekkari menossa. https://www.hs.fi/kaupunki/art-2000006528841.html

   208
  • Mielipiteitä amk-pääsykokeesta?

   Itselle englanti ja eettiset taidot oli vaikeimpia... Jäikö teillä paljon vastaamatta kysymyksiin? Minulla joka osiossa jäi johonkin vastaamatta.

   85
  • Stefan maksoi velkansa

   Stefan maksoi eläkeyhtiölle velkansa. Siitä saitte kaikki kateelliset ja katkerat luuserit.

   43

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. No niin....Tiemaksut sitten tulee.

   Jopa 1000€ lisää kuluja autoilijalle. Näin se Suomi varmaan yrittää ylöspäin mutta muistaa pitäisi että se raha on taas pois muusta kulutuksesta.Jälle
   Maailman menoa
   153
   4193
  2. Mielipiteitä amk pääsykokeesta?

   Itselle englanti ja eettiset taidot oli vaikeimpia... Jäikö teillä paljon vastaamatta kysymyksiin? Minulla joka osiossa jäi johonkin vastaamatta.
   Pääsykokeet
   85
   3869
  3. Henkirikos

   Tietoa kenelläkään viime yön puukotuksesta..?
   Jämsä
   18
   2309
  4. Senaatintorilla 10.000 mielenosoittajaa. Koronasta viis

   Senaatintorilla hirmuinen Black livers matter miekkari menossa. https://www.hs.fi/kaupunki/art-2000006528841.html
   Maailman menoa
   197
   1895
  5. Stefan maksoi velkansa

   Stefan maksoi eläkeyhtiölle velkansa. Siitä saitte kaikki kateelliset ja katkerat luuserit.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   43
   1770