Rahanvaihdosta kysymys

reissuliisa

Hei, voisiko joku kertoa, että miten teitte rahanvaihdon kanssa, te LTI Costa Caribessa majailleet? Vaihdoitteko valuuttaa jo kotimaassa, vai Porlamarin lentokentällä tullessa? Hotellilla ei ilmeisesti voi vaihtaa? Olisi kiva kuulla, paljonko teillä on yleensä ollut rahaa mukana reissussa? Paljonko taksi maksaa Playa El Aguaan ja rahaa vaihtamaan?
Kiitos vastauksista jo etukäteen!

6

1779

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Juuri palannut

      Rahaa ei kannata vaihtaa ainakaan Suomessa tai virallisissa rahanvaihtokonttoreissa lentokentällä. Lähin rahanvaihtaja on esim.lähin taksi tai hotellin minimarket. Epävirallinen kurssi on seuraava; 10 eurosta saa 50-65 uutta bolivaria (BsF)eli 50.000-65.000 vanhaa bolivaria. Maassa suoritettiin rahauudistus 1.1.2008. Taksit ovat suomalaisen
      bussilipun hinnoissa, paikallismatka taksilla maksaa 10 uutta bolivaria, pitempi matka korkeintaan 50 BsF:ää eli siis todella halpaa.
      Lämpötila ja kosteus ovat sitä luokkaa, että
      kävelyä kannattaa harrastaa hiekkarannalla. Jalkakäytäviltä on varastettu kaikki kaivonkannet, joten on oltava erittäin varovainen jopa päiväsaikaan, pimeällä on syytä pysytellä hotellialueella.
      Rahaa ei saa juurikaan kulumaan, jos hotelli on all inclusive. Tavara on yleensä kiinalaista rihkamaa ja ostoskeskusten merkkituotteiden hinnat ovat Suomen luokkaa.

      • reissuliisa

        Kiitos vastauksesta! Siis costa caribe hotellilla voi vaihtaa rahaa? Hyvä tietää! Raha kannattaa varmaan vaihtaa seteleinä, mutta kuinka isoina? Millainen ilma oli margaritalla nyt?


      • Siipiveikot
        reissuliisa kirjoitti:

        Kiitos vastauksesta! Siis costa caribe hotellilla voi vaihtaa rahaa? Hyvä tietää! Raha kannattaa varmaan vaihtaa seteleinä, mutta kuinka isoina? Millainen ilma oli margaritalla nyt?

        Vaihdoimme Sambilin ostoskeskuksessa 1 EUR = 6.000 bolivaria (6 vahvaa) oppaan epävirallisesti suosittelemassa paikassa. Embirio "jotain" kauppa.

        Ei ole kuitenkaan paras kurssi - kuulin 7.500 bolivaria jonkun saaneen, mutta meille tuo oli läheisin ja varmin vaihtopaikka. Asuttiin siis Laguna Marissa.

        Vaihdettiin aina 50 EUR kerrallaan (tai 100 EUR).


    • vieressä

      ..on oranssinpunainen talo, jossa pieni supermarketti sekä internet- /puhelinkioskipaikka. Nettipaikassa vaihdettiin tällä viikolla 1 € = 6600 bolivaria (6,6 bsF). Sujui helposti ja antoivat aina oikean summan.

      • Lähtijä

        Siis onko tämä Miraguan rantabaari jossain Costa Cariben lähettyvillä. Olemme lähdössä ko. hotelliin ja nyt olisi oikein antoisaan tietää, missä todella kannattaa vaihtaa..


    • 2viikon reissusta palannut

      Hei
      Asuimme Lti costa caribessa. Helppoa elämää viettääksemme vaihdoimme rahat hotellin rahanvaihtopisteessä viralliseen kurssiin. Tervetulotilaisuudessa olisi ollut mahdollisuus vaihtaa vähän parempaan kurssiin, mutta emme olleet varatuneet moiseen.
      Rahaa ei tosiaan saa kulumaan ellei käytä hotellin nettihuonetta 15Fb 30 min surffailusta tai lähde hotellilta pois, lähimpään Juan Griegon kaupunkiin taksi maksoi 15Fb.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      129
      1767
    2. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      72
      1591
    3. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      56
      1283
    4. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      69
      1121
    5. Kuka jäi auton alle

      Kuka jöi kantatiellä auton alle eilen
      Kuortane
      2
      755
    6. Oli kyl kunnon reissu

      Jopa oli bileet hotellissa! Kunnon menot ja Kuhmon rytkyt liikenteessä. Onneksi ei ollu tuulipukua päällä! 😂👍🏻
      Kuhmo
      10
      739
    7. Muistatko ensimmäisen kahdenkeskisen hetken

      kaivattusi kanssa?
      Ikävä
      45
      737
    8. Tiedätkö autereen?

      Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
      Tunteet
      8
      718
    9. Vähän pelottaa

      Että ten suuren mokan. Tämä muuttaa nyt liikaa asioita.
      Ikävä
      41
      715
    10. Plösö ja synttäriruusut

      Joko Plösö sai hommattua ne 100 ruusua sankarille vai vieläkö sankarin odotus jatkuu?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      150
      692
    Aihe