Kusipää Federline pilasi

perhe-elämän ja nyt

Tuo Britnyn joltakin toiselta varastama kusipää-aviomies Federline on totaalisesti murskannut tämän naisen ja hänen karriäärinsä.
Ei pysynyt kotona ollenkaan vaan knarkkas ja juopotteli kavereitten kans kapakoissa yökaudet kun Britney omistautui ensimmäisen poikansa hoitamiseen ja kävi sen verran äijä kotisalla että pani Britney-paran paksuksi suunnittelemattomasti ja taas palasi kapakoihin ja yöjuoksuihin.
Ja että tämmöselle tyypille sitten Britney vielä kaiken lisäksi menettää kummatkin lapsensa, voi herrajestas sentään, onkos se kumma että Britney vähän hermostui tuohon Federlinen paskiaiseen.
Ei muuta ku äijä vaan rautoihin ja pojat Britneylle takasi.
Onhan niitä hyviä lastenhoitajia joita rahalla saa, luuletteks te että se Federlinen retku itse niitä poikia nyt hoitais ku ei niihin päin vilkaissutkaan ennemmin?

8

308

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • britneyltä

      ei mahda nekään mennä oikeaan tarkoitukseen.

      oon samaa mieltä, Federline on tyypillinen paskiainen-just niinkuin suomalaisetki idiootit jotka vaan hyväkskäyttää! No mutta onneks kosto on suloinen ;)

    • Anti-Jolie D:

      Kevin jätti sen yhen naisen samantien, kun nainen tuli raskaaksi. Britney taas hyppii suhteesta toiseen ja välillä mielenjohteesta, mitä lystää. Esim..vähän naisrakkautta sillein omassa kodissaan.

      Lapsille pitää antaa turvallinen ja myös EI-julkkis perhe. Heidän elämänsä tulee olemaan muutenkin vaikeaa, mutta elää julkisuudessa ja saavat lukea vanhemmistaan vielä monta vuotta.

      • muuten mainita

        että paskinkin aviomies voi olla helvetin hyvä isä. Tämän sanon kokemuksesta.

        Mitä Britneyyn tulee niin itse en näe häntä 100 prosenttisena uhrina kuten hänen faninsa haluavat esittää säälipisteitä saadakseen vaan ihan aktiivisena henkilönä joka saa mitä tilaa. Britneyn huumesekoiluista kerrottiin jo vuonna 2002 ja eka aviomies puhui yhteisistä tripeistä aivan avoimesti. Mutta eihän pikku viaton Britney nyt huumeita käytä ei ei. Ja miten kävikään.. Minulta ei heru sääliä huumeilla tuhotuille aivoille. Ja helvetin naivi täytyy olla jos väittää naikkosen pätkääkään välittävän lapsistaan, sen on akka jo toistuvasti näyttänyt. Nyt on kuulemma jo uus muksu matkassa korvaamaan edelliset. Itsekeskeinen, hullu lutka se on, ei muuta.


      • puoskareita?
        muuten mainita kirjoitti:

        että paskinkin aviomies voi olla helvetin hyvä isä. Tämän sanon kokemuksesta.

        Mitä Britneyyn tulee niin itse en näe häntä 100 prosenttisena uhrina kuten hänen faninsa haluavat esittää säälipisteitä saadakseen vaan ihan aktiivisena henkilönä joka saa mitä tilaa. Britneyn huumesekoiluista kerrottiin jo vuonna 2002 ja eka aviomies puhui yhteisistä tripeistä aivan avoimesti. Mutta eihän pikku viaton Britney nyt huumeita käytä ei ei. Ja miten kävikään.. Minulta ei heru sääliä huumeilla tuhotuille aivoille. Ja helvetin naivi täytyy olla jos väittää naikkosen pätkääkään välittävän lapsistaan, sen on akka jo toistuvasti näyttänyt. Nyt on kuulemma jo uus muksu matkassa korvaamaan edelliset. Itsekeskeinen, hullu lutka se on, ei muuta.

        vai miksi ihmeessä tuntematonta ihmistä haukut akaksi ja lutkaksi? Oli tehnyt mitä tahansa niin oikeutta ei ole sinulla toista tuolla tavalla haukkua. Se on pahinta mitä naiselle voit tehdä!!!! Ja hullu olet jos luulet tuolla tyylilläsi pääseväsi elämässä vielä pitkälle! Kyllä sinulla pojalla/tytölllä on vielä paljon kasvamista! Arvostele muita vasta sitten kun äitisi on opettanut sinulle käytöstapoja!!!!!!!!! ja kun oppi on mennyt perille asti!!


    • kevin on äijä!

      sniiiiiiiif.....kuka vittu ny tommosta horoa jaksaa kattella selvinpäin, en ihmettele että kevini lähti ja otti kakarat tommoselta vastuuttomalta apinaämmältä! Britney suoleen ja korkilla suoli kiinni!

    • vuosien muutos.

      Katsot lapsi asiaa vain idolisi näkökulmasta.
      Tuliko mieleen sekin, että Britney on imettänyt kännissä lastansa? Jo Chaotic ohjelman pyöriessä, eli ennen Britneyn ja Kevinin naimisiin menoa Britney joi ja käytti huumeita, sekä poltti.
      Huumeidenkäytön Britney on myöntänyt jo ennen Kevinin tapaamista, mutta väittänyt käyttävänsä huumeita vain "kokeilumielessä".

      Britneyn äidinrakkaudesta kertoo myös eron jälkeiset baarissa juoksut alushousuitta hiltonin kanssa sekä jo aiemmin tapahtuneet melkein lapsen tiputukset teille, ja ajamiset ilman lapsen turvaistuinta.

      Myös se kertoo jotain Britneyn typeryydestä, että pakotti Kevinin naimisiin 3 kk:n seurustelun jälkeen, yleensähän ihmiset seurustelevat ainakin vuoden ettei tarvi sitten myöhemmin alkuhuuman jälkeen huomata että juttu ei toimikaan. Tai se aikaisempi liitto, jonka Britney solmi illan mielijohteesta, koska halusi tietää, "miltä tuntuu olla naimisissa". Entä uusin, paparazzi- poikaystävä jonka kanssa Britney ilmeisesti aikoo toistaa saman kuvion kun Federlinen kanssa? Eli ei opi virheistään. Kevin mitään ole pilannut, vaan Britney ite kun on niin naiivi, vastuuton ja yksinkertaisesti tyhmä, samoja virheitä toisteleva narkkari lutka.

      Britney on juonut, polttanut sekä tupakoinut jo monia vuosia, ties kuinka monia vuosia ja onnistunut pimittämään kaiken, mutta nyt asiat tulivat ilmi, koska mielenterveys on niin pahasti romahtanut ettei kykene peittelemään mitään kuten ennen.

      Esim kun seurusteli Justinin kanssa petti tätä, ja kuka tietää kuinka monen kanssa oikeasti oli tätä pettänyt ennenkuin kiinni jäi, kun ainakin Fred Durstin kanssa, ja sekin oli ensitapaamispäivän päätteeksi, eli se kertoo lutkamaisuudesta jotain. Eli jo silloin ainakin on ollut sellainen.

      Ja lesbojututkin, niin esim jos katsotte Justinin uutta videota "What goes around", siinähä Justin kertoo selvästi Britneystä, ja selvästi myös piilosti paljastaa että jo silloin ilmeisesti piti tytöistä sekä myös uima-allas kohtaus voi olla myös viesti siitä, että luonteessa alkoi ilmetä kummallisia tekoja jo silloin.

      • LehmäBritney

        Vittu mikä huora! HAhahahahah


      • elämän

        TUo kanrkkaava juopotteleva sika pilasi täysin ihan ok olevan Britneyn elämän.
        Britney hermostu kun tuli suunnittelematta toiseen kertaan raskaaksi tuolle ääliölle.
        Olisi varmasti halunnut erota jo heti ensimmäisen lapsen syntymän jälkeen kun mies vain bailasi yöt.
        Äijä on täysi sika, jättihän se entiset lapsensa ja tyttöystävänsäkin päätä pahkaa vain hypätäkseen Britneyn syliin.

        Se äijä haluaa vain rahat Britnyltä ja lapset hoitaa varmasti joku muu.
        Kaiken kaikkiaan surkea äijä.
        Ei vastuuta mistään.
        On tehnyt todella pahaa jälkeä joka puolella missä on liikkunut.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 184
      1991
    2. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      52
      1898
    3. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      135
      1588
    4. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      145
      1485
    5. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1324
    6. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1194
    7. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      48
      1175
    8. Naisten tyypilliset...

      Naiset ei varmaan ymmärrä itse miten karmealle heidän tavara haisee. Miehet säälistä nuolevat joskus, yleensä humalassa
      Ikävä
      10
      1153
    9. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      3
      1128
    10. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      10
      1119
    Aihe