nazar matkanjärjestäjä?

kokemuksia?

Onko kukaan ollut Nazarin all inclusive matkalla Turkissa? Uskaltaako mennä vauvan kanssa?

3

1219

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kaipaan minäkin

      Ei olla menossa vauvan kanssa, ihan muuten vaan koko perheen matka. Ken kertois enemmän, mihin pitää varautua ja mikä oli kaikkein positiivisinta/negatiivisinta. Paikka Pegasos World

      • Millit

        Hei!!
        Olimme viime kesänä Turkissa Nazarin matkalla ja se oli upeeta koko matka. Ilman muuta voit lähteä vauvan kanssa. Siellä oli paljon vauvoja matkassa. Minullakin 4 lasta. Hotelli kansainvälinen ja siisti.


    • hyvin meni

      Oltiin Pegasos Worldissa, huonoa oli lennon aikataulu: lähtö Hgistä illalla seitsemän aikoihin, perillä Antalyassa n. 22.30, siitä odottelua, että kaikki löytää oikean bussin. Kehitysehdotus: bussit voisivat olla numerojärjestyksessä, jotta yöllä parkkipaikalla löytäminen olisi helpompaa. Busseja oli varmaan sata.
      Hotellilla oltiin puolen yön jälkeen, sitten rannekkeiden, avainkorttien ja pyyhekorttien jako. Nazarin "opas" teki sen, ja siihen löytyy nopeampiakin tapoja.

      Paluukyydin alkaessa hotellin eteen tuli kaksi bussia, ja meidät oli jaoteltu oppaalla olevan listan mukaan busseihin 1 tai 2. Opas sanoi meille ensiksi väärän bussin numeron, matkalaukut oli jo lastattu bussin alaosaan, ja sitten hän sen keksi, ja myönsi itse erehtyneensä. Kieltäydyimme vaihtamasta bussia, koska laukutkin olis pitäny purkaa ja lastata uudelleen, emme olisi luottaneet siihen, että bussit ovat lentokentällä yht'aikaisesti ja peräkkäin. Siitä miinus oppaan toiminnasta.

      Hyvää oli se, että suomenkielinen opas oli tavattavissa joka päivä, retkivarauksia yms pystyi tekemään, ja jos tunsi kielitaitonsa puutteelliseksi, sai siinä apua oppaalta. Itse pärjäsin receptionissa parhaiten ruotsiksi, kun sinne sattui lomamme toisella viikolla tulemaan Ruotsista tyttö, joka oli turkkilaista syntyperää.

      Hotelli oli iso, koostui monesta rakennuksesta ja toimintoja/aktiviteetteja oli niin paljon, että jos kaikkeen olis osallistunu, ei olis ehtiny aurinkoa ottaan lainkaan. Ruokahuolto pelas aamusta iltaan, välillä 17.30 - 19 ei aikuisille jaettu mitään ruokaa, mutta lasten ruokailu alkoi jo klo 18 omalla "kattauksella". Vähän isommille pienille pilteille oli omat leikkipaikat, oma buffetti ja omat matalat pöydät ja tuolit isossa buffetruokasalissa.
      Vauvan kanssa matkustava varmasti arvostaa eri asioita, kuin mitä me koimme, mutta ainakin matkasänkyjä näimme huoneistoissa, joissa oli vauvoja. Osaan huoneistoista kuului iltaohjelman melu/musiikki aivan kuin tyhjää, mutta suurin meteli loppui aina klo 23. Siellä ollessamme pelattiin fudiksen EM-turnausta, iso screeni oli altaan keskellä olevassa saaressa. Sieltä ei kantautunut mitään kummempaa, eikä jalkapallohuliganismista tietoakaan, vaikka paikassa oli ruotsalaisia, saksalaisia, hollantilaisia, venäläisiä ja turkkilaisia. Kaikki sulassa sovussa seuraavana päivänä, vaikka matkalla maita putosi pois jatkopaikoilta.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Yritin nainen

      Kaikkeni ettei meidän välille syntyisi mitään. Tiesin jo hyvin alussa että sinä olet minun heikko kohta. Lopulta kuitenk
      Ikävä
      88
      1661
    2. Miksi et voi

      Soittaa tai laittaa viestiä
      Ikävä
      115
      1405
    3. Käärijä jättäytyy pois illan viisufinaalista

      https://www.is.fi/viihde/art-2000010420075.html Voi voi sentään! Kuka nyt Suomen pisteet jakaa. Tosi pölvästiä käytöstä
      Maailman menoa
      107
      942
    4. Iso ikävä sinua nainen

      Aina vain, ei helpota millään. Ainoa varma helpotus olisi se et oltais yhdessä. Mutta se ei sinulle sovi.
      Ikävä
      31
      906
    5. Mistä tykkäät

      Erityisesti kaivattusi olemuksessa
      Ikävä
      41
      743
    6. Kaikkien Vuosien Äitien Äiti

      Huomenna aamulla MTV:ssä vaihteeksi taas linssiluteet Martina ja isällään asuva tytär Vicotria ylistämässä toisiaan . Ai
      Kotimaiset julkkisjuorut
      149
      682
    7. Nainen, monta kertaa epäilin sinua

      ja koit sen syytöksinä ja ehkä jonkinlaisena vihan tai antipatian osoituksena, etten esim. sietänyt sinua tai oletin sin
      Ikävä
      51
      651
    8. Nainen, joskus päivällä kun tulet mieleen

      Olen puuhailemassa jotakin, yhtäkkiä ajattelen sinua, että olisit minun ja pääsisin iloitsemaan läsnäolostani, silloin k
      Ikävä
      28
      618
    9. Hyvää yötä

      Naiselle, joka ikävöi. 🩷
      Ikävä
      25
      593
    10. Idän uskontojen viisaita tekstejä...

      ... luettuani tulin siihen tulokseen, että esim, sielunvaellusessa en halua syntyä satiaiseksi jonkun h...an perzeezeen.
      311
      579
    Aihe