SILENCE - loppuuko kuorsaus ?

Nainen 57

Televisiossa pyörii mainos, jossa kerrotaan SILENCE -nimisen "aineen" lopettavan kuorsauksen. Tätä ainetta myydään apteekeissa.

Onko kenelläkään kokemusta tästä tuotteesta? Jos, niin millaisia?

Kiitos jo etukäteen.

36

37077

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • avokki

      Avo mieheni kuorsaa, tosi kovaa. Näin mainoksen ja ostin tuota ja kyllä auttoi, jo ensimäinen yö oli huomattavasti hiljaisempi.

    • korvatulppien käyttäjä

      Kuinkas paljon kyseinen tuote maksaa?
      Ilmeisesti saa apteekista ilman reseptiä?

    • EX-KUORSAAJA

      Kyllä auttaa. Olen nyt viikon käyttänyt ja tehoaa.
      Aluksi parina yönä olin kuulemma aamulla klo 5 aikaan ihan vähän kuorsannut, mutta loppuviikkoa kohti on loppunut kokonaan.
      Huomaan kyllä itsekin etten ole niin väsynyt päivällä, kun on kuorsaaminen loppunut.
      Silence maistuu aluksi kenties pahalle ja tuntuu kuin uretaania ruiskuttaisi nieluun, mutta kyllä siihen tottuu. Eikä hintakaan ole kauhea: 18 euron paikkeilla tuo kuukauden satsi.
      Suosittelen hankkimaan!

    • Guorsaaja

      Itse kävin ostamassa, oli lopussa, on tulossa tänään lisää :)
      Minä juuri ootan että sais kunnon unet, ITSE, sinkkuna ei muista niin väliä ;)
      Täsä on heräilty 15v ajan 3-6 kertaa yössä, jos tällä siitä pääsis niin 100 ave-mariaa heitän heti :D
      Huh, meinasin mennä jo uudelleen lekurille asiasta, dedä ja kulkku on jo operoitu (kevyesti) mutta sen vaikutus oli se että ei osaa sanoa enää ranskalaista ärrää :)

    • mjoottorisaha

      Ostin eilen ja ensimmäinen kokeilu on tehty.

      Luotin tuotteeseen suunnilleen yhtä paljon kuin tennispalloihin, nenälaastariin, 10% painonpudotukseen ym. Eli en yhtään. Mutta ajattelin kokeilla. Epätoivoinenhan tarttuu jokaiseen oljenkorteen.

      Tulokset:

      - Kammottava päänsärky aamulla. Yleensä päänsärkyä on ollut pari kertaa vuodessa.

      - Silmäluomet turvonneet nakeiksi.

      - Ennennäkemätön väsymys.

      - Tietokoneen nauhoituksesta sitten näki/kuuli, että kuorsausääni oli monta kertaa voimakkaampi kuin tavallisesti.

      Ainoa joka paketin lupauksista piti oli se teksti jotenkin 'puolisosi huomaa että hengitätä raskaasti'. Heti sänkyyn mennessä hengitys tuntui todellakin raskaalle.

      Mitään allergioita minulla ei ole, joten syy ei pitäisi olla siinä.

      Pitänee vielä kokeilla tänä iltanakin, mutta jos tulokset ovat ennallaan, niin pullo lentää kyllä roskiin.

      • jotakin!!

        Näkyy vaihtelee aika tavalla toimivuus.
        Itsellä en aamulla ees huomaa että olis ollu jotain sörsseliä kurkussa, ei tunnu ei maistu tms.
        Saattas olla että siul on joku yliherkkyys tolle sitten, harmi sillä se toimii, osalla :)
        Ja ÄLÄ HEITÄ ROSKIIN, siitä kun saa rahat takas kun laitat maahantuojalle, jos on kuitti, ohjeet löytyy palautukseen:
        http://www.silencekuorsaukseen.fi/

        Jos et ole tyytyväinen Silenceen, saat rahasi takaisin
        Asiakastutkimuksemme osoittavat, että useimmat käyttäjät ovat tyytyväisiä Silenceen. Sen vuoksi annamme asiakastyytyväisyystakuun. Jos sinä et kuitenkaan ole tyytyväinen Silenceen, voit palauttaa tuotteen meille. Osoitteemme on SILENCE, ACO Pharma Oy, Linnoitustie 4 B, PL 92, 02601 Espoo. Korvaamme sinulle tuotteen hinnan ja maksamasi postikulut.
        Paketissa tulee olla:
        - nimesi ja osoitteesi ja mielellään puhelinnumero
        - tuote alkuperäispakkauksessaan (säiliö pakkaus)
        - saate, josta käy ilmi osoitteesi sekä syy, miksi et ole tyytyväinen tuotteeseen
        - kuitti (alkuperäinen), joka todistaa SILENCEn oston
        - tiedot pankkiyhteydestä
        Korvaamme kustannukset vain yhdelle henkilölle samassa taloudessa (sama sukunimi, sama osoite).


    • kuorsaavan vaimo

      vajaan viikon ajalta. Eka yö oli hiljaista ja ehdinkin jo iloita "mikä siunattu hiljaisuus", mutta ei pitäisi nielaista ennen kun tipahtaa!!! Eka hiljaisen yön jälkeen kuorsaus on lisääntyny entisiin mittoihin ja desipeleihin, joten eiköhän tökötti jouda palauttaa takaisin. Joten näin meillä.

    • kuorsaava täti

      Olen käyttänyt kuukauden ja auttaa hyvin. Aamuisin on hieman karhea kurkku, mutta se on pieni vaiva siitä, että saa nukkua kunnon unet ja ukko kanssa. Ollaan tyytyväisiä.

    • Tikkitakkilöiini

      Kun kävin katsomassa tuon valmistajan sivuja, niin pari asiaa pisti silmiin.

      Missään ei kerrottu tarkkaa koostumusta, vain ne kaksi "vaikuttavaa ainesosaa".

      Sitten ne käyttörajoitukset. Jos on lievä uniapnea, niin millä perusteella on kielletty käyttää tätä tuotetta? Ymmärrän, ettei sairautta voi tuolla varsinaisesti parantaa, mutta moni uniapneaa sairastava on ilman hoitoa (pitää laihduttaa, että pääsee leikkaukseen tai on muussa jonossa, jotka voivat kestää vuosia). Koko tämän ajan uniapnean äänekäs osa eli kuorsaus häiritsee mahdollisia muita lähellä nukkuvia.

      Toistakaan rajoitusta en ymmärrä. Miksi PKU:ta sairastavan ei tule tuotetta käyttää. Sisältääkö tuote fenyyalamiin lähteen? Voi olla myös muita sairauksia ja allergioita, joiden kannalta olisi tärkeää onko tuotteessa mm. aspartaamia. Ko. mömmö on meidän allergisten kauhu, sillä sitä on alettu tunkea vaikka mihin lääkkeisiin (mm. vitamiineihin).

      Mainoksissa kummastuttaa muutenkin, että puhutaan vaan tuotteesta, mutta jotenkin epämääräisesti. Yleensä lääketehtaat kehtaavat kertoa tuosteista jo mainoksissa omilla nimillään.

      Mainonnan mallista tulee mieleen jonkin sortin "puhallus". Aika harva jaksaa tehdä nimittäin sitä varsinaista palautusta, vaikka tuote olisikin surkea.

      Siis epäilyttää, vaikka tietysti toivoisin tuotteen olevan todellinen pelastuskeino kuorsaukseen.

      • Väntty

        Yöllä kylkiini saamiin tönäisyihin kyllästyneenä ja vihastuneena jouduin turvautumaan Silence lääkkeen kokeiluun. Kun sitä putellia piti todella kovasti ravistaa ennenkuin kunnon suihke tuli ulos. Sitä sitten pari kertaa kurkkuuni suihkautin. Se suihke muuttui kurkussa epämiellyttäväksi mömmöksi jonka sitten juduin väkisin nielaisemaan. Onko keneläkään toisella samallainen tunne? Iltayöstä vaimon mukaan kuorsaukset loppuivat, mutta jo aamuyöstä vaimo muutti olohuoneen sohvalle uinumaan. Koetan käyttää edelleenkin putellin loppuu, ja vaimokin pysyy ehkä joka toinen yö vielä vieressä. Arvioni lääkkeestä on;
        - vaikuttaa vähentävästi kuorsausta. En tiedä kävisikö samalla tavalla jos työntäisi illalla kurkkuun jotan tavallista neutraalia mömmöä, tai imeskelisi raikasta yskänpastilia. Tai käyttäisi ilmankostuttajaa vieressä.
        - kallin hintansa vuoksi on hyvä pisnes.
        - tuntuu siltä, että jos joudun lopun ikäni käyttämään tuota lääkettä iltaisin, niin tuntuu perin vaikealta ja turhautuneelta.
        - sitten vielä, kuka tietää mitä ne aineosat joista tavallinen pulliainen ei tiedä mitään, miten ne ovat haitallisia terveydelle. Kysyn vaikka altistaako ne esimerkiksi syövälle, jolle niin monen lääke ja muut aineet altistaa?
        Minun ohjeeni on ilman tuota lääkettä kuorsauksen estoon : Vältä alkoholin käyttöä, älä syö illalla mitää, vaan heitä lasillinen vettä kurkkuusi. Koeta saada kosteutta nukkumatilaasi ilmaan. Nukkukaa vuorotellen joka toinen yö erihuoeessa vaimon kanssa.
        Näillä konsteilla voit heittää kalliit ja epämiellyttävät käytössä olleet pisneslääkkeet apteekkien paluulaatikkoon.


      • Mertsi9

        Aineosat:
        Fosfatidyylikoliini (kasviuute), Glyseriini, Karrageenit, Rosa Canina (ruusunmarja, kuiva-uute), Natriummetyyliparahydroksibentsoaatti, Aspartaami, Natriumpropyyliparahydroksibentsoaatti, Sitruunahappo, Minttuaromi, Vesi, 1,1,1,2-tetrafluoroetaani (ponnekaasu).

        Apteekin sivuilta löytyi.


    • myös kuorsaaja

      Varauksella ostin pullon ja testasin miehelläni ensimmäisenä iltana.Kehotin jäämään selälleen nukkumaan koska silloin se alkaa välittömästi, muistuttaa melkein kuolinkorinalta. Vaan mitään ei kuulunut koko yönä. Itse kokeilin seuraavana iltana enkä kuorsannut. Maistuu kyllä kamalalt kuin paloöljyltä mutta tehoaa.

      • Kylässä ollut.

        Olin kylässä ja kaveri sammui,niin kuorsausta rupesi kuuluun kovasti.! Yks jäpä suihkautti sille silenceä suuhun,niin kyllä hiljasta tuli, jälkeenpäin kaveri moitti vain pahaa makua,mutta se tepsi ainakin.! Mutta eihän sitä suinpäin voi sumutella,esim. Allerkiat sun muut. Mutta oikein käytettynä olen hyväksymisen kannalla. Ja auttaa.


      • Silencione
        Kylässä ollut. kirjoitti:

        Olin kylässä ja kaveri sammui,niin kuorsausta rupesi kuuluun kovasti.! Yks jäpä suihkautti sille silenceä suuhun,niin kyllä hiljasta tuli, jälkeenpäin kaveri moitti vain pahaa makua,mutta se tepsi ainakin.! Mutta eihän sitä suinpäin voi sumutella,esim. Allerkiat sun muut. Mutta oikein käytettynä olen hyväksymisen kannalla. Ja auttaa.

        Joo ei tätä ainetta noin vain suihkita nukkuvan suuhun. Tämä aine nimittäin pitää nielaista jotta siitä hyötyä olisi. Aine on suhteellisen paksuhkoa.


    • valvoja

      Silence ei ole sitä mitä luvataan. Se EI poista kuorsausta millään tavalla! Siitä ei ollut mitään hyötyä, kuorsaus jatkuu

      • Hittolainen

        Saman todennut täälläkin. Avokki kuorsaa entiseen malliin Silencesta huolimatta.... =( *prkl*


    • herr Doctordoctor

      Kuteen kaikki lääkinnälliset aineet myös Silence tuo toivotun vaikutuksen vain osalle ihmisistä. Itselleni tuote onneksi sopi ja vuosia kuorsauksestani kärsinyt vaimoni sai rauhallisemmat yöunet. Jos olen nauttinut alkoholia, on Silencen vaikutus aika heikkoa, joten tuolloin siirryn edelleen sohvalle korisemaan. Mutta mielestäni tämäkin mainitaan ohjeissa. Uniapnealausunto on ohjeissa sen takia, että siitä kärsivät ihmiset eivät tuudittautuisi tämän uuden "ihmelääkkeen" vääränlaiseen tunteeseen siitä, että kaikki on hyvin, vaan hakeutusivat hoitoon. Mutta henkilökohtaisesti olen ollut todella tyytyväinen. Toinen purkki on jo kohta lopussa...

    • Pertsa P

      Ostin nyt kolmannen purkin. Olin välillä pari viikkoa käyttämättä Silenceä, jolloin kuorsaus alkoi taas palailla, kurkku kuivui yöllä ja heräilin n. 4 kertaa yössä tunteeseen että kurkku on "tukossa". Tämän vuoksi uni oli katkonaista kuten ennen. No nyt on taas suihketta, joten parempaa on luvassa. Ja mikä mukavinta, aamulla on kiva herätä virkistyneenä kunnon unien jälkeen.

      • kokeileva

        Ostin kanssa purkin silenceä ja pari ekaa kertaa pullosta tuli ainetta niinkuin sumuna. Nyt sitten alkanut tulemaan uretaanin näköistä vaahtoa? Onko tämä normaalia? Purkkia olen ravistellut aina ennnen käyttöä.


    • maijaliini

      joo ostin ja kokeilin poikaystävään. ei mitään vaikutusta. valitettavasti.

    • kuorsaava

      Tuote todellakin toimii, olen "melko" kova kuorsaamaan ja usein päädyn nukkumaan loppuyöksi toiseen huoneeseen, mutta en enää. Vaimo sanoi, että olin "yrittänyt" pari kertaa kuorsata ja siihen se oli jäänytkin. Olen todella tyytyväinen.

    • ...kun...

      ...sisältää fenyylianaalin lähteen tms.

      Jos ei sillä lähde niin sitten millään. Lähtee tosin henkikin, mutta ei ainakaan kuorsaus vaivaa omaisia.

      En varmasti meinaa käyttää mitään sellaista missä tuon kyseisen myrkyn lähde on. Kun siis nyt vihdoinkin on päässyt niistää oireista eroon mitä kevyt moskat saivat aikaan. En edes kokeile vaikka ilmaiseksi saisi.

      Mutta jos ei hengenlähtö haittaa niin siittä vaan...

      • rouva mursu

        annahan tulla syväluotaava analyysi kyseisestä ainesosasta. kun kerran aloitit.
        itse kuorsaan kuin zetori ja siitä kärsii kaikki, joten olisin kovasti kiinnostunut mainostetusta tuotteesta ja sen turvallisuudesta!?


      • Tuisku
        rouva mursu kirjoitti:

        annahan tulla syväluotaava analyysi kyseisestä ainesosasta. kun kerran aloitit.
        itse kuorsaan kuin zetori ja siitä kärsii kaikki, joten olisin kovasti kiinnostunut mainostetusta tuotteesta ja sen turvallisuudesta!?

        Olen kokeillut kaikki apteekin ja luontaistuotekaupan aineet. Minulle tehtiin myös kitalaen kiristystä pari kertaa. Mikään ei auttanut. Olen nainen enkä missään nimessä lihava enkä nuku selällään. Sitten viimeisenä keinona tilasin kuorsaus.netistä kuorsauskiskon. Olen nyt käyttänyt sitä kaksi kuukautta, eikä mieheni ole tarvinnut lähteä kertaakaan evakkoon. Tätä ennen ainakin kuusi kertaa viikossa. Kannattaa kokeilla.


    • auttanut!

      Kuorsaus vaan jatkui kaamean kuuloisena niinkuin aina ennenkin. Aloitin käytön suurella toivekkuudella, mutta pettymään jouduin/jouduimme. Olin niin vihainen tuotteen lupauksiin, etten jaksanut nähdä vaivaa palauttamiseen.

      Olen lukenut jostain, että eräs sai avun kalanmaksaöljystä. Nielasi sitä joka ilta lusikallisen. Se jotenkin öljysi kurkun. Ja sama periaatehan on myös tuolla Silencellä. Eli kokeilkaa mielummin kalanmaksaöljyä. Tulee halvemmaksi ja samalla saa terveysvaikutukset.

      Ehkä Silence ei toiminut minulla siksi, että saatan oikeasti kärsiä uniapneasta. Sitä olen epäillyt jo monta vuotta menemättä kuitenkaan testeihin...

    • krooh!

      ei auttanut täälläpäin. palautukseen ja rahat takaisin.

      mutta kai sitä kannattaa kokeilla.

    • avomieheni kuorsaa niin että minä en pysty nukkumaan. ostin silenceä, ekana yönä tuntui että kuorsaus oli hiljaisempaa mutta sen jälkeen se on ollut ihan yhtä raastavaa kuin ennenkin, vaikka on koko purkki käytetty ja joka ilta hän on sitä laittanut. onneksi tuotteessa on rahat takaisin-takuu ja vaadinkin ne takaisin. huomenna lähtee purkki kuitteineen matkaan.

    • Zzzzzzzz

      Hei, onko kenelläkään kokemusta / tietoa Quies- nimisestä tuotteesta? Estääkö hyvin kuorsausta.?

    • Ny t loppui kuorsaus

      Nyt kaikki korva kuulolla jotka haluatte että kuorsaus loppuu...Tilanne oli meidän perheessä jo se että jouduin nukkumaan yläkerrassa. Kertakaikkiaan vaimo ei enää kestänyt kuorsaustani. Ongelma se että nukuin aina selälläni ja kuorsaus oli väistämätön tosi asia...ohessa linkit jolla loppui.
      Tyyny on aivan mahtava muunmuassa ozbaby Turussa myi tuotetta ja moni muukin. Kallis on mutta toimii.
      http://www.bumbeez.com/Doomoo-Buddy-imetystyyny-Light-Pink-Taupe
      ja tuossa kisko jonka tilasin Ebaysta hinta lähetyksineen 14€

      http://viewitem.eim.ebay.fi/STOP-SNORING-MOUTHPIECE-ANTI-SNORE-DEVICE-SLEEP-AID-NEW/130518458694/item

      Nyt on vihdoin hiljaista ja itsekin nukun aivan loistavasti töyden yön unia.
      Suosittelen kaikille lämpimästi.
      Tyynyn ansiosta nukun nyt kyljelläni ja tyyny mukautuu mahtavasti Tulee ns. ihanne asento kyljellään ja suu kisko auttaa leukaa eteenpäin.
      En ole vielä uskaltanut koittaa, mutta luulen että kiskon voin jättää pois kun nnyt kerran pysyn kyljelläni koko ajan.
      Eli nyt kipin kapin ostamaan miehelle lahjaksi "Buddy" imetystyyny...
      Ei ne kumminkaan itse sitä kehtaa ostaa!!!!

      • hp85

        Ukko käyttäny jo kaks putelia, mut en tajua miks se toimii välillä ja välillä ei? Olis sit toimimatta kokonaa tai toimis kunnolla PRKL :D
        Nyt on taas ollu mont yötä et oon joutunu tönii sitä et vaihtas asentoa, rasittavaa itelle ja ukolleki...ja minust tuntuu että se kuorsaa joka asennossa! Nytkin makkarista kuuluu tasainen kuorsaus, vaikka laittokin tota tököttiä...


    • Köyhäkansa

      Ostin minäkin, suurin odotuksin. EI toiminut. Varmaan ihan sama vaikka ruuttaisi takapuoleensa. Joten en suosittele, rahat vaan menee hukkaan, kuten apteekissa usein muutenkin kun ihmiset kantavat rahansa sinne toivoen helpotusta.

    • Kuorsjarööh

      Oksennus tulee kun tuota struuttaa suuhun ja kurkkuun ja yrittää vielä niellä. Kamalaa vaahtoa joka maistuu jauhoiselle uretaanille - eikä edes auta yhtään. Kolmen kerran jälkeen lensi loput roskiin. Kuorsataan sitten, perkule.

    • Entinenkuorsaaja

      Ite kokeillu nyt ensimmäisen kerran kuorsaus loppui, nukuin erittäin hyvin ja aamullakin olo oli erittäin mukava ei kurkkukipua laisinkaan ja olo tuntui hyvin levänneeltä

    • vaaluska

      Ostin suuhunlaitettavan kuorsauksen estolaitteen jota en pystynyt käyttämään koska alkoi kova syljeneritys jota joutui nieleskelemään eikä nukkumisesta tullut mitään.

    • Eeropy

      ei toimi ensin väimo sanoi että nukin todella rauhallisesti mutta se oli se yksi ensimmäinen yö sittemmin ei vaikutusta luulempa huijarit rahastaa

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      168
      2861
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      22
      2031
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2016
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      89
      1835
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      69
      1567
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      19
      1313
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1222
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      10
      1211
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1193
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      9
      1181
    Aihe